Dr. Judy Wood og Hutchison-effekten – hva skjedde med 2WFC?

Kunnskapen jeg har tilegnet meg om dette er å finne på siden til Judy Woods, i likhet med noen av illustrasjonsbildene.

I dette innlegget skal vi ta en nærmere titt på noe rart som skjedde med en av bygningene som ikke tilhørte World Trade Center-komplekset, bygning 2 i World Financial Center rett ved siden av WTC.

World Trade Center-komplekset

Det som skjedde med World Trade Center den 11. september 2001 var alt annet enn folk flest er klar over. Fordi Lamestream Media/de presstituerte ikke har som oppgave å informere folk om fakta, stikk i strid med den allmenne oppfatning blant Vestens innbyggere, vet folk lite eller ingen ting om de fysiske og kjemiske krefter som var i spill den dagen. Krefter som fikk kolossale stålkonstruksjoner som bar bygningene i WTC til å forvandles til støv.

World Trade Center (WTC) besto av 7 bygninger og den såkalte North Bridge (nummer 8) over gata til World Finance Center (WFC). Disse bygningene er nummerert fra 1-8 på illustrasjonen under. Alle disse bygningene ble ødelagt den 11. september 2001. Alle tilhørende WTC-komplekset, inkludert Marriot Hotel. Ingen, og jeg gjentar ingen andre bygninger kollapset, selv om noen av dem ble påført ytre skader, og noen ble senere revet grunnet indre skader i de bærende konstruksjonene der stålkonstruksjonene ble utsatt for det Judy Wood kaller rustification, noe jeg ikke tar opp i dette innlegget. Alle 7 bygninger nummerert 1-7 tilhørte WTC, og alle ble ødelagt. I tillegg altså nummer 8, som var en passasje mellom WTC og WFC som gikk over gateplan mellom de to sentrene for handel og finans.

Kart og WTC og WFC 2001
Bygningsnavnene
Kilde: http://wirednewyork.com/wtc/map/

Bygning nummer to i WFC

Fakta WFC2

2 WFC
WFC 2, bildet er tatt fra WTC 1, det såkalte nordtårnet.
Bilde: http://wirednewyork.com/

Det som skjedde med WFC bygning 2 føyer seg inn i rekken av alt som ikke kan forklares ved hjelp av konvensjonelt tilgjengelig kunnskap om kjemi og fysikk, og henger selvfølgelig sammen med det som fikk de to tvillingtårnene til å pulveriseres fra topp til bunn.

Vi skal ta en titt på det som for en kort stund skjedde med nordveggen på WFC 2, her markert med ei svart pil:

Nordveggen WFC2

Jeg har pekt mot det berørte området ved hjelp av flere piler:

Nordveggen WFC2 Hutchison-effekten

Hva får bygningen til å nærmest skifte konsistens? (Gå inn og ut av eksistens, som John Hutchison snakker om?) Her er et utsnitt av samme bilde:

Nordveggen WFC2 Hutchison-effekten 2

Neste bilde er fra østveggen til WFC 2, som er den siden som var vendt mot tvillingtårnene.

Østveggen WFC2

Østveggen bilde av WFC2

Effekten har knust flesteparten av vinduene, eller rettere, lagd hull i dem, legg merke til forskjellen på de to begrepene. Det ser ut til å ha skjedd i ca. samme høyde som den effekten vi så på nordveggen, som befinner seg rundt hjørnet til høyre på bildet.

Seize the Moment/Carpe Diem

Jeg vet at jeg fra tid til annen blir fulgt av lesere som har relevant kompetanse når det gjelder deler av det som skjedde den 11. september 2001 på World Trade Center i New York. Når det gjelder de kjemiske og fysiske kreftene som var i spill, er vi alle noviser. Dette er hemmeligstemplet materiale fra A til Å, selv om det finnes patenter og publikasjoner liggende åpent. Det er imidlertid en forbasket stor jobb å nøste alt dette sammen, og det kreves en dugnadsinnsats. Her er litt starthjelp, og forsvinner innholdet bak linkene, som slikt stoff vanligvis gjør, så si fra, så skal jeg laste dem opp her på bloggen.

https://www.google.com/patents/US3626605

http://drjudywood.com/pdf/HutchisonEffectReport_txt.pdf

Verden ble kastet ut i terror i 2001 – terroristene er bare ikke dem folk tror de er

Hendelsene den 11. september 2001 var starten på den største trusselen mot menneskers liv og rettigheter verden noen gang har sett. Det startet en allerede planlagt angrepsbølge mot nasjoner som oligarkene med USA, Israel, Storbritannia og Norge med flere anser det hensiktsmessig å ødelegge, samme hvor mange millioner mennesker de dreper for å gjennomføre det. Det startet også den såkalte kampen mot terror, som ikke er annet enn en stor svindel ved hjelp av mengder av falske flagg-operasjoner for å skaffe seg alibi for å bryte alle menneskerettigheter gjennom lovendringer som detroniserer vanlige menneskers rettsvern og privatliv.

Skal vi ha noen mulighet til å få stoppet disse sosiopatene, hjelper det ikke å påføre seg et vernende lag med kognitiv dissonans. Det er ikke annet enn å stikke fingrene i ørene, knipe øynene hardt igjen, og hyle LALALALALALA! av full hals for å unnslippe en utrivelig sannhet. Voksne mennesker må slutte å oppføre seg som om det hjelper å pisse i buksa når en holder på å fryse ihjel.

Dette er deres Copernicus-øyeblikk

Benytt de mulighetene dere har til å spre kunnskapen om det som har skjedd. La folk få vite om de syv bygningene som alle ble ødelagt på WTC. Send dem linker. Gjør dem oppmerksomme på bygning 7 først, for det er kanskje den enkleste veien for å vekke interesse. Regn med at de fleste blir enten irriterte/sinte, eller reagerer på en slik måte at de behandler dere skikkelig ovenfra og nedad. Beskyldningene om konspirasjonsteorier vil hagle. Vær sterke nok til å la dette prelle av, og fortsett på en saklig og rolig måte å presentere saken for dem. Gjør det på en bedre måte enn jeg har klart, for jeg har i det store og hele feilet.

Dette er deres Copernicus-øyeblikk. Deres mulighet til å sette dere opp mot Paven i Rom. Grip muligheten. Å si at det haster er ingen overdrivelse.

De satt igjen bumerket sitt på åstedet for forbrytelsen

I tidligere innlegg har jeg vist hvordan oligarkene har satt igjen bumerket sitt de gangene de har stått bak de grusomme forbrytelsene de terroriserer verden med. Fra det innlegget tar jeg med et eksempel.


Luxor-obelisken på Place de la Concorde i Paris

Obelisken ble reist på samme sted som der guillotinen ble flittig brukt i forbindelse med den franske revolusjonen 1789-1799, der et av ofrene var kong Louis XVI. Plassen er gitt navn som antyder menneskelig forbrødring og fred, hvilket er ren hån når vi vet hvem som sto bak, og fortsatt står bak.

De har gjort det samme på det tidligere WTC som de gjorde i Paris. De har reist bumerket sitt, og gitt det navnet Freedom Tower. Som George Orwell sa det, War is peace, freedom is slavery, ignorance is strength. Her har dere styggedommen:

Det nye World Trade Center

WTT

WTT-Obelisk

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom Rosland
29. oktober 2015 22:17

The People’s Voice
Footage showing WT7 demolitions going off. Time for #911Truth to come out

https://www.facebook.com/thepeoplesvoicetv/videos/434848976662549/

Amatør1
1. november 2015 14:03
Reply to  Tom Rosland

Takk for den Tom! Jeg har i mer enn 10 år vært klar over at det som skjedde 11. September 2001 var noe helt annet enn 19 arabere med boksåpnere, hvilket er og var den offisielle historien, utrolig nok. Men den videoen du viser til her har jeg faktisk ikke sett før. Den ser virkelig ut til å vise noe som ligner glimt fra sprengninger ulike steder, dersom den er autentisk.

Vi vet jo at WTC7 falt med en hastighet som svarer til fritt fall. Det betyr at det ikke var motstand i konstruksjonen. Tilfeldigvis er konstruksjonsteknikk noe jeg har lang faglig bakgrunn ifra. Det er bare ikke fysisk mulig at et bygg som WTC7 kan falle pladask til jorden i fritt fall, uten at bærestrukturen er ødelagt aktivt på forhånd. Hvis det var mulig, ville mange høyhus falle pladask til jorden ruundt om, men det er grundige matematisk beregninger og sikkerhetsmarginer i byggeforskriftene som som sikrer at dette ikke skjer. Det eneste tilsynelatende eksemplet fra verdenshistorien vi kjenner på høyhus som falt i fritt fall uten vesentlig ytre påvirkning er WTC7.

Vi kan uten fnugg av tvil konkludere at WTC7 falt i fritt fall fordi noen ødela bærekonstruksjonene, en operasjon som krever lang forberedelse. WTC7 ble ikke truffet av fly, og det er bare en villet handling som kan forklare dette, og forberedelsene startet ikke samme dag, men lenge før. En slik konklusjon er uavhengig av om videoen du linker til er autentisk.

Dr. Judy Wood har detaljerte tekniske analyser i boka «Where Did the Towers Go?»
http://www.amazon.com/Towers-Evidence-Directed-Free-energy-Technology/dp/0615412564