En forklaring av det viktigste symbolet til den reelle makten

I lang tid har denne delen av historien vært noe jeg bevisst har holdt tilbake. De som har fulgt med på det jeg har skrevet de siste årene kan ikke ha unngått å ha fått med seg at jeg fra første stund valgte å legge ut noen spor her og der. Dette har sikkert forvirret mange, men det er noe jeg har gjort bevisst, av helt andre grunner enn å forvirre. De som har vært ukjente med med dette stoffet har måtte kunnet få det inn med drypp, ikke med geværkuler. En gradvis økning av forståelsen om hva det hele dreier seg om. En langsom tilnærming for å kunne få muligheten til å venne seg til en annen virkelighet, eventuelt en absurd uvirkelighet. For å kunne lære seg å forstå noe en enten kan nikke samtykkende til etterhvert som kunnskapen øker, eller å kunne ta avstand fra og være uenige i på grunn av det en anser være logiske brister eller beviselig historisk feilinformasjon.

Resten av dette innlegget handler om “dem” og “oss”. Det handler om tyveri og svindel. Det dreier seg om ren, skjær satanisme. Det handler om en ondskap som de fleste ikke vil klare å akseptere som virkelig, for folk gjør hele tiden den grove feilen å sammenligne andre med seg selv, og av den grunn tror de ikke at noen kan være så slemme som de jeg har skrevet om i mange innlegg her på bloggen og andre steder. Så kan en jo tenke litt på hva den uttalelsen innebærer for undertegnede …

Hvordan det hele startet

I det minste en tolking av hva som kan ha skjedd. Det er også ment som et grunnlag for å kunne forstå deler av den symbolbruken som leses som vanlige bokstaver og ord blant de jeg forsøker avsløre på denne bloggen, men som dessverre blir sett på som uvesentlig keuderkvelsk av det store, uvitende flertallet. Det er nettopp denne uvitenheten som gjør at folk ikke klarer forstå det som ligger bak de hendelsene som ryster verden nå i dag. Jeg har sett okkulte symboler bli karakterisert som bumerker. Kall det hva du vil. Kjært barn har mange navn.

Satans avkom – vi må tilbake til Edens hage og historiens første kjente drapsmann

Det står ikke et eneste sted i Bibelen at Adam var faren til historiens første kjente morder, Kain. Tvert imot, så står det at Eva falt for fristelsen og synden. Hun tok en bit av det forbudte eplet. Særlig klarere bør en ikke regne med å finne en bibelsk beskrivelse av utroskap. Hvem var fristeren?

Serpentin-begrepet er etter det latinske serpens, og betyr slange. Slangen i Paradis går også under et annet og mer kjent navn, Satan. Hvis Satan er ond, og han var faren til Kain, er det enklere å forstå ondskapen bak Kains drap på sin bror.

Dette handler også om det folk flest ser på som en direkte idiotisk og bortkastet debatt rundt temaet om når mennesket oppsto. Disse seks tusen årene som har hatt støtte blant teologer, og hvordan dette strider mot alle andre grener av vitenskapen som mener seg meningsberettiget om akkurat dette.

Du verden hvor unyttig vitenskapen har vært. I hvilken grad uvett og uærlighet har ødelagt muligheten vår til å forstå vår egen fortid er ikke så enkelt å vite, men jeg antar at folk flest har været sjanseløse til å forstå noe som helst.

Mennesket ble skapt for ca. 6000 år siden!

Alle ikke-askenasier, goi/goym, er ikke mennesker. Det er ikke oss dette dreier seg om, det er dem. “Jødene”. Jahve/Jehova/”Gud”/YHVH. Satans ormeyngel. Det var de som ble skapt den gangen. Les dette nøye:

Jøder skal kalles mennesker. Verdens folk skal ikke kalles mennesker men kveg
(Baba Bathra 114b)

Skjønt verdens folk i det ytre ligner jødene, så er de bare aper sammenlignet med mennesker (dvs. jødene)
(Schene luchot haberith 250b)

Det er tillatt for jøder å gå til akum(ikke-jøder), lede dem, gjøre forretninger med dem, snyte dem og ta pengene deres. For akums (ikke-jøders) rikdom er å betrakte som fri eiendom og tilhører den første (jøde) som får tak i den.

Jøden er den levende Gud, Guds inkarnasjon; han er det himmelske menneske, andre er jordiske, av mindreverdige raser. De eksisterer bare for å tjene Jøden. De er av kvegætt.
(Kabbala)

Er dette enklere å forstå nå? Vi er ikke-mennesker. Untermensch. De er skapt i Guds bilde og er en inkarnasjon av Ham. Stamfaren. Serpentinen. Slangen. Satan.

Bibelen med sitt gammeltestament er ergo aldri ment å være veiledende eller opplærende for oss, men for dem. “Jødene”. YHVH-konseptet. Ondskapen. Overmennesket. De genetiske speilbildene av “Gud”.

De abrahamittiske religionene er gitt æren å være innføringen av en varig monoteær religion. Det betyr å tro på én gud, og én gud alene.

Satanistiske ransmenn

Det som kommer nå vil ikke være mindre sjokkerende for de som fortsatt henger med i denne historien. Denne versjonen av “fakta”. Min streben etter “sannhet”.

Når det gjelder monoteisme, var den egyptiske kong Akhenaton ivrig for drøye tre tusen år siden. Han innførte prinsippet om en gud. Solguden. Hva dette betyr kommer klart fram av implikasjonene når det gjelder tyvene over alle tyver, jødene, og det såkalte tempelet i Jerusalem, som ikke var annet enn et tempel for soltilbedelse. For dyrkelse og nesegrus beundring for Aton/Re/Ra. Tempelet er også et symbol/har symbolverdi for det som kalles Israel, egentlig YHVH, eller “jødene”.

Ormen/Baphomet – Satan som øverste ikon for talmudjudaismen/frimurerne

I tidligere innlegg har vi sett hvordan jødene/YHVH er representert gjennom tetragrammaton. Et symbol som fullstendig dominerer området i Washington DC og Det hvite hus, som egentlig burde hett Det svarte hus. Navnet/fargen det har nå er en parodi av virkeligheten, for det er Baphomet det er snakk om. Vi tar en titt på hvordan dette henger sammen, og hvorfra tyveriet har skjedd.

Baphomet

Hinduismens Shiva

Shiva har sitt tredje øye i panna, husk det jeg har skrevet tidligere om Horus’ øye (peneal gland/kongekjertelen i menneskets hjerne). Baphomet over har tetragrammaton plassert på tilsvarende sted. I likhet med Baphomet som har slangene opp fra skjødet, er symbolet for slangen fremtredende også for Shiva. Det samme er blandingen av det maskuline og det feminine. Der månesigden er opp til høyre for Baphomets frukbarhetssymbol geitehodet, er den symbolisert nærmere Shivas hode på samme side. Posituren er den samme for begge, og det skal jeg komme tilbake til.

Shiva

Posituren de sitter i dreier seg om hjulet til full opplysning/kunnskap Chakra/Dharmachakra

Posituren illuderer også noe annet. Den viser formen til en pyramide.

Shakra

Nå er Washington DC allerede nevnt. Byen er Baphomets by, eller Satans by. At nasjonens valuta representerer samme ondskap kommer av seg selv. Det dreier seg rett og slett om noe så kjedelig som at noen har valgt et bumerke.

Pyramiden-dollarseddelen-baphomet

Det norske frimureriets stormester bærer Baphomets tegn

Som alle forlengst har forstått handler dette like mye om frimureriet som det handler om talmudjudaistisk “religion” (kabbalisme). Det handler da også om det samme. Mange har ofte uttrykt irritasjon over dette med frimurerne i Norge, og har av den grunn skrevet noe mer eller mindre uuttalt som kritikk av den okkult-satanistiske organisasjonen som representerer YHVH-konseptet. Har jeg eller andre forsøkt å hjelpe dem med å forstå bedre hva det hele egentlig dreier seg om, har de uten unntak forsvunnet som dugg for sol. Dette er et generelt problem som favner alle former for reelt forsøk på samfunnskritikk i dag. Mange synes å forstå at noe er galt, men ingen klarer samle mot nok til å følge sporet hele veien fram til hiet.

En gojim (ikke-jøde) som snuser, trenger inn i loven (Talmud), er skyldig med sitt liv
(Sanhedrin 59a)

Dette er jo ikke særlig hyggelig sagt. Samme hemmelighold kreves av frimurerne. Her fra deres ed:

http://www.tv2.no/a/2336345

– Straffes med døden

Prisen for å røpe frimurernes hemmeligheter er å skrive under på sin egen død, ifølge eden.

Men – skulde jeg handle mod dette mit indgangne Løfte, samtykker jeg i at min hals maa afhugges, Mit hjerte udrives, Min Tunge og mine Indvolde udslides, samt alt kastes i Havets Afgrunn, at mit Legeme maa opbrændes, og dets aske adspredes i Luften, paa det at intet af mig og min Ihukommelse mer maa findes iblandt Mennesker.

Finnes steder der Slangen har etterlatt bumerket sitt?

Over alt, dessverre. Nord-Amerika, Mexico, Mellom- og Sør-Amerika. Afrika, Europa og Asia. Et av tegnene å se etter er de samfunnene som utøvde menneskeofringer og kannibalisme. Det er ikke uten grunn jeg har skrevet såpass som jeg har gjort om de gamle byggekunstene. Så dro “Han” fra “dem”, og siden har de ventet på hans tilbakekomst. Ja, vi snakker om bibelens Messias.

Så nok en gang er det bare å si at alt er motsatt av det folk tror. Absolutt alt. Det har vært strengt forbudt å fortelle oss sannheten om noe som helst. Så forbudt at det er straffbart med døden å fortelle oss så mye som en brøkdel av sannheten. En gang til:

En gojim (ikke-jøde) som snuser, trenger inn i loven (Talmud), er skyldig med sitt liv.

Så ut fra denne genetiske stamfaren er det ormeyngelet har spredd seg. Dette er de stolte av. De forakter alle hvite kristne. Alle ikke-jøder. De har hele tiden ønsket å utrydde dem. Å utnytte dem.

Å meddele noe til en gojim om våre religiøse affærer vil være det samme som å drepe alle jøder, for hvis gojim visste hva vi lærer om dem, ville de drepe oss åpenlyst.
(Libbre David 37)

Utryddelse av de kristne er et nødvendig offer.
(Zohar, Shemoth)

Kong Oscar II var øverste leder for frimurerne i Norge og Sverige

Da unionen ble oppløst i 1905 fikk Norge en ny konge. Håkon 7 var Danmarks høyest rangerte frimurer.

Nå opplever vi at hans oldebarn fører dette videre med sine samtaler med YHVH-konseptets ondeste demoner. Hun snakker med dem. Kongen og dronningen aksepterer dette, og innrømmer at datteren har denne evnen. Hun lærer også dette bort til andre interesserte. Kaller det engleskole. Slik sett var faktisk popartisten Madonna vesentlig mer ærlig når hun uttrykte årsaken til at hun ble et styrtrikt popidol.

Madonna-kabbalah

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments