En kort advarsel

Det har de siste ukene eksplodert med både blogger og såkalte nyhetssider der man påberoper seg å være skeptiske til, eller reelle kritikere av De presstituertes falske nyheter. Dette er noe fordømt dritt som er satt i sving for å narre folk til å spre falske beskyldninger og påstander fullstendig manglende dokumentasjon. Kall det gjerne en slags falsk flagg-operasjon. Flat jord-galskapen er et eksempel. Hensikten bak er å få de lettlurte til å spre tullet, for deretter å ha skaffet seg et mye bedre alibi for å sensurere Internett knallhardt, eller kunne latterliggjøre “skeptiker-bevegelsen”.

Jeg nevner ikke navnet på hverken blogger eller nettsider, men ber dere være uhyre varsomme nå. Et par eksempel kommer jeg gjerne med, for å sette dere på sporet. Den såkalte pizzagate-saken er bare tull. Ligg unna. En annen “nyhet” som har spredd seg er at konflikten mellom Russland og NATO-styrker i Syria har eskalert. NATO er ikke på oppdrag i Syria. Det er USA og Norge med flere som begår krigsforbrytelsene der nede. For å gjøre dette enklere å forstå, så har det heller ikke eskalert noe som helst mellom Russland og USA. Jeg kunne tatt med 10-12 eksempler til, men ber bare godtfolk om å være skeptiske. Nullius in Verba. 🙂

5
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Jostemikk;) PetraRoger Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Roger
Guest
Roger

Den såkalte pizzagate-saken er bare tull. Ligg unna.

Observerer at Jostemikk har konkludert bastant om et emne som opptar mange nå uten å underbygge synet sitt med ett eneste ord. Ei heller gidder han visst å underbygge globe-synet sitt. Trist.

;) Petra
Guest
;) Petra

https://www.youtube.com/watch?v=Z4OP–ZXOjc
Den er ute på spikerscorner.no idag. Mener du jeg skal kunne dementere den. How/hvordan/hvorfor. DU mener den er villedende/gal.

Jostemikk, om denne kommentaren ikke er ok, slett den. Det er ok for meg. Merkelige greier, denne verden.

Roger
Guest
Roger

Jostemikk, jeg har inntrykk av at du kan litt fysikk, og det er vel derfor du er så totalt avvisende til oss idioter som ikke tør utelukke at jorda er flat. Det er da ikke lite merkelig – endog mistenkelig – at du ikke kan sette av litt tid her på din egen blogg til redegjørelse av disse formentlige opplagthetene. Hm, ikke så opplagt likevel?