En kort advarsel

Det har de siste ukene eksplodert med både blogger og såkalte nyhetssider der man påberoper seg å være skeptiske til, eller reelle kritikere av De presstituertes falske nyheter. Dette er noe fordømt dritt som er satt i sving for å narre folk til å spre falske beskyldninger og påstander fullstendig manglende dokumentasjon. Kall det gjerne en slags falsk flagg-operasjon. Flat jord-galskapen er et eksempel. Hensikten bak er å få de lettlurte til å spre tullet, for deretter å ha skaffet seg et mye bedre alibi for å sensurere Internett knallhardt, eller kunne latterliggjøre «skeptiker-bevegelsen».

Jeg nevner ikke navnet på hverken blogger eller nettsider, men ber dere være uhyre varsomme nå. Et par eksempel kommer jeg gjerne med, for å sette dere på sporet. Den såkalte pizzagate-saken er bare tull. Ligg unna. En annen «nyhet» som har spredd seg er at konflikten mellom Russland og NATO-styrker i Syria har eskalert. NATO er ikke på oppdrag i Syria. Det er USA og Norge med flere som begår krigsforbrytelsene der nede. For å gjøre dette enklere å forstå, så har det heller ikke eskalert noe som helst mellom Russland og USA. Jeg kunne tatt med 10-12 eksempler til, men ber bare godtfolk om å være skeptiske. Nullius in Verba. 🙂

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

12 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Roger
Roger
26. november 2016 21:01

Den såkalte pizzagate-saken er bare tull. Ligg unna.

Observerer at Jostemikk har konkludert bastant om et emne som opptar mange nå uten å underbygge synet sitt med ett eneste ord. Ei heller gidder han visst å underbygge globe-synet sitt. Trist.

;) Petra
;) Petra
26. november 2016 22:54

https://www.youtube.com/watch?v=Z4OP–ZXOjc
Den er ute på spikerscorner.no idag. Mener du jeg skal kunne dementere den. How/hvordan/hvorfor. DU mener den er villedende/gal.

Jostemikk, om denne kommentaren ikke er ok, slett den. Det er ok for meg. Merkelige greier, denne verden.

Roger
Roger
27. november 2016 18:29

Jostemikk, jeg har inntrykk av at du kan litt fysikk, og det er vel derfor du er så totalt avvisende til oss idioter som ikke tør utelukke at jorda er flat. Det er da ikke lite merkelig – endog mistenkelig – at du ikke kan sette av litt tid her på din egen blogg til redegjørelse av disse formentlige opplagthetene. Hm, ikke så opplagt likevel?

Vapaus
Vapaus
2. januar 2019 16:21

Dette er tanker jeg selv har tenkt på en stund også. Hvor pokker kom det flat jord-tøvet fra? Min konklusjon var etterhvert at dette måtte være et forsøk på å både splitte og latterliggjøre kritiske røster til viktige saker og ikke minst skremme vekk. Jeg må motvillig innrømme at det nok er en glimrende grep fra de presstituerte og deres herrer. Den farligste fienden er ikke den som angriper utenfra med vaiende faner, men den som opererer innenfra med skjult agenda.

Knut Berg
Knut Berg
2. januar 2019 19:42
Reply to  Vapaus

Har sett litt på sidene til noen av disse flat-earth folka. Penger mangler de ihverfall ikke så de får nok lønnen sin av snille Onkel Sam. Det er jo ganske greit å lenke til disse psywar-shillene for msm ved siden av saker som omhandler Holocaust løgnen, 9/11 etc, etc. For å få normiene til å «få seg en god latter». Göbbels fortalte jo oss hvordan (((De utvalgte))) alltid benytter seg av utspekulert bløff mot massene.

Jmf. Mad Mike Hughes (RUFF) blasts off 03-24-18
https://m.youtube.com/watch?v=0UAHORcbvvQ

Helge Leirdal
18. mars 2019 16:45

Roger, eg hev laga ein kort video som viser at Jordi IKKJE er flat. Kos deg!
https://youtu.be/7JN4JeR6y-s

Knut Berg
Knut Berg
21. mars 2019 23:13

Helge Leirdal,

Har du fått brukt den sinnsyke linsa til å gjøre mer enn å bekrefte at jorda er rund der inne i fjorden?

– Lol!

Helge Leirdal
27. mars 2019 11:05

Har du fått brukt den sinnsyke linsa til å gjøre mer enn å bekrefte at jorda er rund der inne i fjorden?

Vel, eg hev jo ikkje bekrefta at jordi er rund, berre at ho er rund heime hjå meg…comment image