Før NASA ble bokbrennere og klimafornektere

NASA: – Hva er hovedårsakene til variasjonene i jordsystemet? Det er sola!

Denne saken fra NASA ble nevnt og kommentert på Gammelforumet, og jeg ble minnet om den i dag hos Joanne Nova da jeg tok en runde på gamle favorittblogger fra dengang jeg var klimahissigpropp.

Dette er fra tiden før NASA ble fullstendig klimaødelagt. Ikke misforstå, de var allerede klimainfisert av den politiske kommunistaktivisten James Hansen og hans vanvittige klimajuksteringer, men litt av deres reelle forskning om årsaken bak klimavariasjoner og vær var fortsatt å finne. Som det er nevnt hos Nova, forsvant denne saken for rundt åtte år siden. Nettadressen er ikke fjernet, men den som forsøker å åpne nettsiden om hva som egentlig står bak og driver klima og vær, får beskjed om at man er nektet tilgang til denne siden.

Takket være Archive.org kan vi fortsatt lese originalartikkelen. Slik så det ut før NASA stengte klimainngangsdøra for å hindre innsyn i hva deres forskere egentlig mente om klima og vær.

https://web.archive.org/web/20100416015231/https://science.nasa.gov/earth-science/big-questions/what-are-the-primary-causes-of-the-earth-system-variability/

I avsnitt tre nevner de CO2-spøkelset, men les hva de forteller i de øvrige deler av teksten. Sola er hoveddriveren. Den er vår eneste varmekilde, og den påvirker/driver hav- og atmosfæresirkulasjonene, konveksjon og fordampning og derigjennom skydekkevariasjoner. Tenk litt på dette med de store sirkulasjonene. Så vidt meg bekjent har ikke forskerne klart å finne sikre svar på hva som styrer disses geografiske variasjoner, men det er en del publikasjoner der man konkluderer med at sola er den mistenkte. Den arktiske oscillasjonen er en av disse, og den kontrollerer hva slags vær vi får i Europa. Før nyttår bablet «forskere» fra Meteorologisk Institutt på Blindern om at det var en stor mulighet for at vi ville få en sprengkald vinter på grunn av dette og et tilhørende og hit-krypende stabilt høytrykksområde fra Sibir-området. Det var det som skjedde i februar og mars i fjor da vi opplevde rekordkulde for årstiden over store deler av Sør-Norge.

Meteorologene tok feil, for det blokkerende høytrykket dukket aldri opp denne vinteren. Poenget er at slike trykk- og sirkulasjonssystemer er den dominerende årsaken til om vi får kalde eller milde vintre. Om det blir plaskvåt sommer, steikende hett, tidlig eller sein vår etc. Og den mistenkte årsaken til variasjonene i disse værmønstrene? Sola. Den skiller seg ut ikke bare gjennom en tilnærming til logisk fysikk, den er i realiteten den eneste mistenkte.

Tenk dere ei uke i januar, hvilken som helst vinter de siste 50 årene der dette har skjedd, at det blir realt rassballføre. Vi får været inn fra sørvest, fra Atlanteren. 6 – 7 varmegrader og høy luftfuktighet, ofte regn. Tenk så på det motsatte. Uka etter faller temperaturene, det blir 20 minusgrader, tørr luft, og en sur sno fra nordøst. Tror folk flest virkelig at den ene uka så virker økningen av atmosfærisk CO2-innhold oppvarmende, mens det den neste uka ikke virker? Er folk flest virkelig så dumme? Spørsmålet er ikke tatt ut av løse lufta. Jeg har stilt flere dette spørsmålet, og det eneste svaret de har gitt meg er et tomt blikk fullstendig blottet for intelligens.

Noe har røket så til de grader i de kognitive evnene hos Kari og Ola at alt framtidshåp virker å være brukket tvers av som en tørrkvist tråkket på av våre kvinnelige klimatoppolitikere. Ei av disse har Kari og Ola nå som statsminister, og da hun for ikke så lenge siden sa at løsningen for de fattige var å kjøpe aksjer og obligasjoner, var det enkelt å forstå at det mentale forfallet har nådd helt til topps. Det er ingen grunn til å tro at hun, hennes ministere eller de som har stemt på dem, har satt seg særlig mye inn i vår planets årsak til vind og vær. Jeg håper så mange som mulig av dere har forsøkt å følge de sporene meteorologiske data har etterlatt seg, har dere ikke rukket det, håper jeg like gjerne at dere forsøker å følge de som har fulgt dem. Ikke glem å lese det de og jeg skriver med et kritisk blikk. Nullius in Verba.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

13 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Anki
Anki
19. februar 2019 15:55

Velkommen tilbake, kan man vel si. Savna deg 🙂

Amatør_1
20. februar 2019 21:47

Sola er det viktigste elementet over tid, utvilsomt. Men av og til skjer det andre ting som får banebrytende effekter både på kort og lang sikt, både for klimaet og for sivilisasjonen(e) som sådan.

Her er en fantastisk klar gjennomgang for bakgrunnen for Yngre Dryas som jo har stått sentralt for klimaspørsmålet, og som samtidig førte til at de gamle steinbyggernes sivilisasjon tok slutt. Sjekk Antonio Zamoras nye video om dette:

Younger Dryas Impact — Atmospheric Effects

2Q11
2Q11
10. mars 2019 00:53

I forhold til flere av poengene i innlegget til Jostemikk og kommentarene under tror jeg det er viktig å ta med seg det følgende,ikke minst med tanke på siste tids utvikling på værfronten (it never rains in southern california?). Har nordmenn flest fått med seg alt dette? I hvert fall ikke norske medier eller norsk Wiki:

I følge NOAA/NCEI klippet og limt:
«Due to unplanned variations in the Arctic region, scientists have released a new model to more accurately represent the change of the magnetic field.
This out-of-cycle update before next year’s official release of WMM2020 will ensure safe navigation for military applications, commercial airlines, search and rescue operations, and others operating around the North Pole.
Organizations, such as NASA, the Federal Aviation Administration, U.S. Forest Service, and many more use this technology»

Så har vi » Surprise! Earth’s Atmosphere Extends Far Beyond the Moon» fra space.com
«The moon flies through Earth’s atmosphere,» study lead author Igor Baliukin, of Russia’s Space Research Institute, said in a statement. «We were not aware of it until we dusted off observations made over two decades ago by the SOHO spacecraft.
SOHO, the Solar and Heliospheric Observatory, is a joint European-NASA probe that launched in December 1995 to study the sun and space weather.» 
NASAs neste?: «The sun flies through Earth’s atmosphere»

Når det gjelder Yngre Dryas avtrykk på jordoverflaten i dag er det også flere faktorer i spill. Google earth avslører Carolina Bays lignende strukturer over hele verden, inkludert i Bolivia nært PP/Tiwanaku. Har også der funnet særegne store sirkler inneholdende symantiske mønstre..
Carolina Bays and The Great Comet of 1811-12
https://m.youtube.com/watch?v=APKd2efW1e8

1812 RISE OF THE N.W.O. HIDDEN IN PLAIN SIGHT!!! DOCUMENTED HISTORIC PROOF!!!
https://m.youtube.com/watch?v=XD1xRBtjqHg
og kan bare anbefale andre videoutgivelser av samme mann for balanse i det store REGNskapet.

2Q11
2Q11
17. mars 2019 22:28

Selv sola er til tider ugjenkjennelig for oss som har tråkket på jorda i mange år.
Magi? Bibelsk? Kan NASA bebreides?
Deklassifisert NASA patent:
https://infinityexplorers.com/artificial-sun#

Sjekk hva som skjer når «sola» passerer bak gatelampa:
https://youtu.be/9IC7am3KqaA

Bli med på penn-testen:
comment image

Helge Leirdal
18. mars 2019 11:18

«Sjekk hva som skjer når “sola” passerer bak gatelampa:»
https://youtu.be/9IC7am3KqaA

Denne videoen er berre tull. Soli ser mykje større ut når ho blir overeksponert. Me ser at når ho kjem inn mot midten blendar kameraet ned («landskapet blir mykje mørkare») av di kameraet prioriterer midtpartiet og soli ser dermed noko mindre ut, men er fortsatt overeksponert. Hadde ein halde ei sveisemaske framfor ville ein sett ho i rett storleik: liti nok til å bli skjult bakom gatelampen. Eg hev ikkje sett heile videoen, men reknar med at resten er same tøvet.

Helge Leirdal
18. mars 2019 15:49

Du får akkurat same effekt om du overeksponerer Månen (prikkane er stjerner):
comment image

2Q11
2Q11
19. mars 2019 20:48

Ok Helge, alt normalt med sola sett gjennom kamera. Fortsatt hevder jeg, sett med egne øyne har sola reelt endret utseende i senere tid.
Lar dere være å se følgende tøv så vil fortsatt sola være ok og kamera rundt om i verden være misvisende. Og personene bak YT videoene «nuts»..

They have no explanation for some of this! – Earth in RARE form
https://www.youtube.com/watch?v=uxsrUFASiP4

THAT STAR SHOULD BE ON THAT TREE

Helge Leirdal
19. mars 2019 22:52

Eg avviser ikkje at det kan vera noko muffens med soli, berre påpeikar at vedk. som har laga videoen tydelegvis er heilt kunnskapslaus når det gjeld kamera. Og so lenge han brukar berre eitt kamera er dette heilt verdilaust. Hadde han derimot brukt to ulike kamera samstundes og fått identiske refleksar, ja hadde det vorte noko anna.

2Q11
2Q11
19. mai 2019 23:43

Vurderer å støtte dette initiativet som skal registrere endringer i jordas elektromagnetiske felt, og allerede nå siste måned indikerer de økende utslag rundt magnetisk nord. -Noe NASA og medspillere ikke ser ut til å fortelle..
Bortsett fra litt mye mas om (penge)støtte, har noen av dere motforestillinger til hvordan kartleggingen gjøres?

ken h skeie
ken h skeie
5. februar 2020 15:32

Dette er jo en fantastisk reell kunskapsbase takk Jostemikk for å legge frem sannheten