Hva er det som gjør nordmenn så fullstendig bortkastede?

Dette er klippet fra førstesiden til nettutgaven til VG nå i kveld. Se på dette søppelet. Hvorfor foretrekker leserne dette tralet? For det må jo være slik at Kari og Ola liker det, siden VG er vårt lands største nettside?

1234568910111213141516171819202122

232425262728

De andre mediene er ikke bedre. De presstituerte overgår seg selv i å servere nonsens. Dagbladet skal nå kåre årets nordmann, og en av de få kandidatene er en blogger med trynet fullt av botox. Hun heter Elisa eller noe lignende, og hun tror på krig og fred og sånt, og er mot palmeolje.

Innbyggerne i dette landet må jo være aldeles syke, for hva annet kan forklare dette? Kari og Ola foretrekker De presstituertes menneskenedverdigende svineri, ergo er de, ja hva? Hva pokker har skjedd?

12
Leave a Reply

avatar
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Vegtam BorsonSpirenØysteinJostemikkIngrid Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Amatoer1
Member

Jeg sa opp Aftenposten for 15år siden eller så fordi de gikk over til tabloidformat og dertil tabloid innhold. Innholdet var ikke verd prisen, så jeg gikk over til å lese på nettet. Kvaliteten fortsatte å falle etter det og for noen år siden var verdien av stoffet så liten at jeg ikke så meg istand til å lese det gratis, min tid er mer verdt enn som så. Jeg sluttet å lese MSM regelmessig. Når jeg en sjelden gang er inne og ser, så ser jeg at fallet fortsetter i stadig økende fart. For alvorlige tema kan du banne på at det løgn og propaganda, konsekvent det motsatte av sannheten (som vi finner ved å lese og kryss-sjekke en mengde andre steder). Ellers er det det søppelet du viser til.

Det er total kollaps.

Ingrid
Admin
Ingrid

Både Aftenposten og VG eies i dag av Schibsted. Men hvem er det egentlig som eier Schibsted? Mange tror nok at våre to store aviser er norskeide – langt ifra!

Først gikk jeg til Wikipedias norske side angående Schibsted. Der var det egentlig ikke så mye interessant å finne om eierforhold. Så fant jeg ut at jeg skulle sjekke om siden også fantes på engelsk Wikipedia, og det gjorde den. Først der omtales “owners” litt mer spesifisert.

Cirka en fjerdedel eies åpenlyst av banksystemer, hovedsakelig amerikanske, men disse tallene kan være enda høyere, siden 32,96% eies av uspesifiserte eiere.
26,1% eies av et selskap som heter Blommenholm industrier (de har ikke egen nettside, da må man gå til Tinius http://tinius.com
8% eies av Folketrygdfondet (ifl. norsk Wikipedia).
Hvem eier så de resterende ca. 8%?

Hvor har det så blitt av norsk eierskap og kontroll? Kanskje det er på tide for den norske befolkning å innse at våre store aviser er kjøpt og betalt av de som sitter med den makten som snart styrer hele verden. En makt de har oppnådd ikke minst takket være sitt stadig økende eierskap av viktige medier i alle vestlige land gjennom de siste ett hundre år, ikke minst under siste verdenskrig og tiden etter.

Øystein
Guest
Øystein

Opplagstallene stuper for VG, DB og Aftenposten, og de lurer på hvorfor. Jeg har et svar: innhold. Det er bare vrøvel, propaganda og markedsføring i dagens aviser, og jo flere som oppdager det, desto flere vil finne andre nyhetskilder. Og etterhvert må de økonomiske lovene slå inn: enten konkurs eller legge om for å gjenopprette tilliten. For å opprettholde informasjonskontrollen tror jeg de vil legge ned papirutgavene, og tilby gratis nettaviser om ikke mange år.

Amatoer1
Member

@Ingrid: Mange takk for vesentlig informasjon! Dette forklarer hva vi er vitne til. De gamle MSM er overtatt og er talerør for folk med en agenda som ikke tåler dagens lys.

Det handler ikke bare om at de har andre meninger heller, metodene er alt annet enn demokratiske. Jeg vil hevde det er tydelig at de anser demokratiet som sin fiende.

Amatoer1
Member

@Øystein: For noen år siden ville jeg sagt det du sier nå. Men jeg tror ikke disse folkene er spesielt opptatt av ærlig konkurranse, det handler mer om å ville forby det de ikke kontrollerer. Det er mange måter å oppnå dette på, bl.a. ved lære opp folk til selv-sensur. De har studert Orwell nøye, det skal de ha.

Øystein
Guest
Øystein

@amatør1 Ja, de har studert Orwell og Huxley nøye, eller mer presist: de to har studert eliten og deres agenda og metoder nøye, og dagens elite følger kun den gamles, dog med mer teknologiske verktøy, men ideen er den samme: kontroll over alt og over alle.

Selvfølgelig handler det ikke om konkurranse, jeg nevnte da heller ikke det. Det handler om kontroll, også om informasjonen. Og klarer de ikke det, vil de forby det, enkelt og greit. Det er jo derfor det FN-kontrollerte internet2 allerede er oppe og går, og har vel nå rundt 80.000 brukere vil jeg tippe. Jeg antar at kun godkjente nettsider vil bli tillatt, og jostemikk.com er nok ikke blant dem, eller så vil det bli så kostbart at sider som jostemikk.com ikke har råd til å være på nett, og kanskje også lisens for bruk, og så blir dette internettet skrudd av.

Spiren
Guest
Spiren

Nysprog:
Et begreb for ord, der betyder noget andet og i visse tilfælde det stik modsatte af ordets oprindelige betydning.

Nysprog / New Speak er beskrevet af George Orwell i ‘1984’ som værende det ultimative kontrolsamfunds særlige sprog til bedrag af dets borgere. Orwell, der i virkeligheden hed Blair (..) var ansat af BBC som propagandist under WW2. Nysprog var et forsøg fra regeringen på at reducere det engelske sprog til 850 essentielle ord, der var egnede til propaganda i det Britiske Imperium. Propagandisk verbal-afstumpning. Big Brother var i virkeligheden Orwells portræt af BBC
https://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/ordbog-over-nysprog-eller-historien-om-din-hjernevask

Vegtam Borson
Guest

…”Hvorfor foretrekker leserne dette tralet? For det må jo være slik at Kari og Ola liker det, siden VG er vårt lands største nettside?”

Jo, Jostemikk, det kommer av at Ola og Kari er utfjottet av all søppel- og løgnpropagandaen. Deres forståelsesevne er skadd på grunn av all den åndelige forurensingen som har sneket seg inn i hodene deres gjennom oppdragelse, skolegang, underholdning og arbeidsliv. I tillegg har de fått sin oppmerksomhet manipulert mot alt som er ufarlig for Pengefyrstene.
Men forstandsevnen er fremdeles intakt… det er derfor vi gjennom folkeopplysning kan rå bot på elendigheten… så det er bare å stå på, så vil nok tilstanden bedres etter hvert…
Jeg vil anbefale følgende billige og virkningsfulle budskap spredt på nettet:
Dagens gode gjerning for alle folkekjærlige mennesker skal være å ikke kjøpe Dagbladet og VG. De skal i stedet lese bloggen til Jostemikk, Brandulph, Vegtam + en del gode nettaviser. 😀
http://vegtam.info/meningenmedutesiden.html

Øystein
Guest
Øystein

I følge disse var Huxley nærmere sannheten enn Orwell: http://highexistence.com/amusing-ourselves-to-death-huxley-vs-orwell/
Men det er vel egentlig en “god” blanding mellom de som er dagens virkelighet.