Hva er det som gjør nordmenn så fullstendig bortkastede?

Dette er klippet fra førstesiden til nettutgaven til VG nå i kveld. Se på dette søppelet. Hvorfor foretrekker leserne dette tralet? For det må jo være slik at Kari og Ola liker det, siden VG er vårt lands største nettside?

1234568910111213141516171819202122

232425262728

De andre mediene er ikke bedre. De presstituerte overgår seg selv i å servere nonsens. Dagbladet skal nå kåre årets nordmann, og en av de få kandidatene er en blogger med trynet fullt av botox. Hun heter Elisa eller noe lignende, og hun tror på krig og fred og sånt, og er mot palmeolje.

Innbyggerne i dette landet må jo være aldeles syke, for hva annet kan forklare dette? Kari og Ola foretrekker De presstituertes menneskenedverdigende svineri, ergo er de, ja hva? Hva pokker har skjedd?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

19 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Amatør1
5. desember 2015 23:45

Jeg sa opp Aftenposten for 15år siden eller så fordi de gikk over til tabloidformat og dertil tabloid innhold. Innholdet var ikke verd prisen, så jeg gikk over til å lese på nettet. Kvaliteten fortsatte å falle etter det og for noen år siden var verdien av stoffet så liten at jeg ikke så meg istand til å lese det gratis, min tid er mer verdt enn som så. Jeg sluttet å lese MSM regelmessig. Når jeg en sjelden gang er inne og ser, så ser jeg at fallet fortsetter i stadig økende fart. For alvorlige tema kan du banne på at det løgn og propaganda, konsekvent det motsatte av sannheten (som vi finner ved å lese og kryss-sjekke en mengde andre steder). Ellers er det det søppelet du viser til.

Det er total kollaps.

Ingrid
Admin
Ingrid
6. desember 2015 17:17

Både Aftenposten og VG eies i dag av Schibsted. Men hvem er det egentlig som eier Schibsted? Mange tror nok at våre to store aviser er norskeide – langt ifra!

Først gikk jeg til Wikipedias norske side angående Schibsted. Der var det egentlig ikke så mye interessant å finne om eierforhold. Så fant jeg ut at jeg skulle sjekke om siden også fantes på engelsk Wikipedia, og det gjorde den. Først der omtales «owners» litt mer spesifisert.

Cirka en fjerdedel eies åpenlyst av banksystemer, hovedsakelig amerikanske, men disse tallene kan være enda høyere, siden 32,96% eies av uspesifiserte eiere.
26,1% eies av et selskap som heter Blommenholm industrier (de har ikke egen nettside, da må man gå til Tinius http://tinius.com
8% eies av Folketrygdfondet (ifl. norsk Wikipedia).
Hvem eier så de resterende ca. 8%?

Hvor har det så blitt av norsk eierskap og kontroll? Kanskje det er på tide for den norske befolkning å innse at våre store aviser er kjøpt og betalt av de som sitter med den makten som snart styrer hele verden. En makt de har oppnådd ikke minst takket være sitt stadig økende eierskap av viktige medier i alle vestlige land gjennom de siste ett hundre år, ikke minst under siste verdenskrig og tiden etter.

Øystein
Øystein
7. desember 2015 13:55

Opplagstallene stuper for VG, DB og Aftenposten, og de lurer på hvorfor. Jeg har et svar: innhold. Det er bare vrøvel, propaganda og markedsføring i dagens aviser, og jo flere som oppdager det, desto flere vil finne andre nyhetskilder. Og etterhvert må de økonomiske lovene slå inn: enten konkurs eller legge om for å gjenopprette tilliten. For å opprettholde informasjonskontrollen tror jeg de vil legge ned papirutgavene, og tilby gratis nettaviser om ikke mange år.

Amatør1
7. desember 2015 18:21

: Mange takk for vesentlig informasjon! Dette forklarer hva vi er vitne til. De gamle MSM er overtatt og er talerør for folk med en agenda som ikke tåler dagens lys.

Det handler ikke bare om at de har andre meninger heller, metodene er alt annet enn demokratiske. Jeg vil hevde det er tydelig at de anser demokratiet som sin fiende.

Amatør1
7. desember 2015 18:27

@Øystein: For noen år siden ville jeg sagt det du sier nå. Men jeg tror ikke disse folkene er spesielt opptatt av ærlig konkurranse, det handler mer om å ville forby det de ikke kontrollerer. Det er mange måter å oppnå dette på, bl.a. ved lære opp folk til selv-sensur. De har studert Orwell nøye, det skal de ha.

Øystein
Øystein
7. desember 2015 19:52

@amatør1 Ja, de har studert Orwell og Huxley nøye, eller mer presist: de to har studert eliten og deres agenda og metoder nøye, og dagens elite følger kun den gamles, dog med mer teknologiske verktøy, men ideen er den samme: kontroll over alt og over alle.

Selvfølgelig handler det ikke om konkurranse, jeg nevnte da heller ikke det. Det handler om kontroll, også om informasjonen. Og klarer de ikke det, vil de forby det, enkelt og greit. Det er jo derfor det FN-kontrollerte internet2 allerede er oppe og går, og har vel nå rundt 80.000 brukere vil jeg tippe. Jeg antar at kun godkjente nettsider vil bli tillatt, og jostemikk.com er nok ikke blant dem, eller så vil det bli så kostbart at sider som jostemikk.com ikke har råd til å være på nett, og kanskje også lisens for bruk, og så blir dette internettet skrudd av.

Spiren
Spiren
7. desember 2015 23:43

Nysprog:
Et begreb for ord, der betyder noget andet og i visse tilfælde det stik modsatte af ordets oprindelige betydning.

Nysprog / New Speak er beskrevet af George Orwell i ‘1984’ som værende det ultimative kontrolsamfunds særlige sprog til bedrag af dets borgere. Orwell, der i virkeligheden hed Blair (..) var ansat af BBC som propagandist under WW2. Nysprog var et forsøg fra regeringen på at reducere det engelske sprog til 850 essentielle ord, der var egnede til propaganda i det Britiske Imperium. Propagandisk verbal-afstumpning. Big Brother var i virkeligheden Orwells portræt af BBC
https://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/ordbog-over-nysprog-eller-historien-om-din-hjernevask

Vegtam Borson
8. desember 2015 14:43

…»Hvorfor foretrekker leserne dette tralet? For det må jo være slik at Kari og Ola liker det, siden VG er vårt lands største nettside?»

Jo, Jostemikk, det kommer av at Ola og Kari er utfjottet av all søppel- og løgnpropagandaen. Deres forståelsesevne er skadd på grunn av all den åndelige forurensingen som har sneket seg inn i hodene deres gjennom oppdragelse, skolegang, underholdning og arbeidsliv. I tillegg har de fått sin oppmerksomhet manipulert mot alt som er ufarlig for Pengefyrstene.
Men forstandsevnen er fremdeles intakt… det er derfor vi gjennom folkeopplysning kan rå bot på elendigheten… så det er bare å stå på, så vil nok tilstanden bedres etter hvert…
Jeg vil anbefale følgende billige og virkningsfulle budskap spredt på nettet:
Dagens gode gjerning for alle folkekjærlige mennesker skal være å ikke kjøpe Dagbladet og VG. De skal i stedet lese bloggen til Jostemikk, Brandulph, Vegtam + en del gode nettaviser. 😀
http://vegtam.info/meningenmedutesiden.html

Øystein
Øystein
8. desember 2015 14:56

I følge disse var Huxley nærmere sannheten enn Orwell: http://highexistence.com/amusing-ourselves-to-death-huxley-vs-orwell/
Men det er vel egentlig en «god» blanding mellom de som er dagens virkelighet.

Vapaus
Vapaus
13. desember 2018 00:00

Innbyggerne i dette landet må jo være aldeles syke, for hva annet kan forklare dette? Kari og Ola foretrekker De presstituertes menneskenedverdigende svineri, ergo er de, ja hva? Hva pokker har skjedd?

Ja de er ihvertfall blitt hjernevasket, senket ned i lunkent vann som gradivs har blitt varmere og varmere inntil vannet har blitt så varmt at hjernecellene har blitt kokt og innaktive.

Jeg husker en gang for lenge siden (lenge før internett), hvor det ble endel oppstyr og påstander om forsøpling av dagspressen da VG kom med en historie på forsiden av blekka si om at «Pus flyr første klasse». Nå var dette i en tid da ingen med respekt for seg selv, ville innrømme å ha sett på «Se og Hør» andre steder enn på venterommet til tannlegen og da kun fordi de ikke hadde andre blader liggende der. Siden dengang har det jaggu gått nedover med folks selvbevisthet og selvrespekt og i dag er det tydeligvis et krav om å vite hvem enhver barbiedukke som er mot krig og fred og sånt er. Agent Steklov’s oppfordring til sauene som toget rundt foran Domkirka med hevede AP-symboler i -11, om at alle nå måtte være digitale nabokjerringer, bidro vel heller ikke akkurat til å få fart på egen tankevirksomhet.

Nordmenn er nok i tillegg ekstra lette å styre dit «noen» vil vi skal, franskmenn er litt vanskeligere, så der måtte antagelig Macron ty til litt hardere lut for å få det demonstrerende folket vekk fra gatene, ved å gi inntykk av at en gal muslim er på rømmen. Det siste er kun noe jeg spekulerer i, men «Strasbourg terroren», følger jo en kjent mal og skoene har blitt byttet ut med sykler (jfr. Dammegårds observasjoner), jeg har ihvertfall sett haugevis med sykler på TV bildene derfra nå. Men for ordens skyld så er det kun mine spekulasjoner på dette tidspunkt.

Men det er en plan bak dette og den planen er gammel, stammer vel fra gamle romerske keisere, å gi folket brød og cirkus. Jeg tolker det slik at brødet ikke akkurat gis, men må jobbes hardt og ikke minst lenge for, les være slave (da er vi inne på bankene og det «balletaket» de har på mange folk) og den lille fritiden slavene da får, vel den tar de presstituerte seg av, den skal fylles med cirkus, hvilket vil si pjatt om kjendiser, fotball og facebook på tåtesmukken (den såkalte smarttelefonen). Hvor smart de såkalte smartproduktene er, er jo en annen ting, rett og slett frivillig overvåkning.
Så da VG var så dristige at de brukte halve forsiden på saken om Pus, så beredet de bare grunnen for hva vi er vitne til i dag. det ligger gjerne en agenda bak galskapen og jeg kjøper ikke argumentasjonen fra de presstituerte om at det er antall klikk som er hovedgrunnen til forsøplingen i LSM.

I dag kom jeg over en youtubevideo som jeg syntes var interessant og tankevekkende. Den påpeker hvordan de presstituerte nå i det siste peiser på med saker om datahacking og bygger opp skrekkvisjoner. De bereder grunnen for noe! Kan det være å myke opp kveget til å frivillig godta Chipping og kontantløst samfunn?:Vapaus
Vapaus
14. desember 2018 06:14
Reply to  Jostemikk

Jeg tror mer og mer at det viktigste vi kan gjøre er å forsøke å vekke folk og å forsøke å få dem til å forstå hvem De presstituerte er, og hvem som står bak. Så lenge folk flest fortsatt tror at LSM er en slags fjerde statsmakt, vil vi aldri oppleve noen bedring. Problemet med denne oppvåkningen er monsteret som heter kognitiv dissonans. Jeg frykter at det er sterkere enn oss.

Monster er det rette ordet på kognitiv dissonans ja, uten tvil og vi har vel alle som leser her, vært gjennom den smertefulle prosessen. Trøsten er at når demningen omsider begynner å slå sprekker og vannet begynner å trenge gjennom, så vil etterhvert demningen briste, så det gjelder å få til de første sprekkene i monsteret.

Men demningsbyggerne er kreative i sitt arbeid med å tette begynnende sprekker. Det er ikke uten grunn at det er flest eldre som innser hva som skjer, fordi de har kanskje ikke lenger samme fallhøyde (brå stopp i avansement i jobb, isolert sosialt, idioterklært etc.) og de har mer tid til å søke informasjon (ikke så avhengig av brød og cirkusfella lenger). Vel nå skal jeg jo innrømme at jeg benytter meg endel av «cirkusfella» sjøl, fortrinnsvis ski og friidrett, men noen laster skal en jo ha.

Men jeg tror det er fler enn vi kanskje har inntrykk av som innser litt av hvert, men som velger å ikke fronte sine meninger nettopp i frykt for konsekvensene om de gjør det.

Andre verktøy «demningsbyggerne» tar i bruk ved begynnende sprekker er forskjellige psyops virkemidler og infiltrasjon. Målet kan være (som jeg helt personlig tror er tilfellet med f.eks. «flat-earth teorien»), å få sannhetssøkere til å fremstå som tullinger, samt splitt og hersk. Jeg selv behandlet ihvertfall akkurat den teorien som jeg har gjort med andre temaer som har sittet langt inne å akseptere, dvs. jeg har lett etter argumenter for og mot og så veid dette opp mot bl.a. logikk. Men der jeg etterhvert så at f.eks. de påståtte gasskamrene ikke i det hele tatt kunne fyllt den funksjonen de ble påstått å ha hatt, samt forbredende tallmagi lang tid i forveien og spikeren i kista var forbudene og de lange fengselsstraffer i endel land for å ikke akseptere vedtatte «sannheter» om akkurat det temaet og dermed innså bedrageriet, så var det motsatt med den flat earth teorien, jeg får det bare ikke til å henge på greip. Titter jeg f.eks. opp på månen (i kveld en perfekt nymåne i minus 25), så vil ikke en flat jord kunne sette en slik skygge. Som gammal O-løper, vet jeg at det ikke nytter å tilpasse terrenget til kartet, det må alltid være motsatt om en skal komme i mål.

Så det er mye å være på vakt mot, demningsbyggerne har satt opp en meget kraftig demning. Den er nok også kraftigere for dagens unge, enn da vi litt eldre vokste opp, de fleste av oss hadde tross alt de første 6-7 år i frihet fra institusjonslivet, med tid til å utvikle litt egen tenkning og utforskertrang.

Ingrid
Ingrid
14. desember 2018 10:33

Takk til Vapaus for mange interessante og velskrevne kommentarer 🙂

I Jostemikks siste innlegg nevnes «statsmakt».

Vi har tre såkalte statsmakter i Norge, og aviser har blitt snakket om som den fjerde statsmakt, nettopp pga deres mulighet for påvirkning på folket (selv om mange tror det handler om at de skal kontrollere våre øvrige tre statsmakter).
Våre tre øvrige og selvstendige statsmakter skulle ha vært:
– den lovgivende statsmakt
– den utøvende statsmakt
– og den dømmende statsmakt
som skulle representere hhv. Stortinget, Regjeringen og Domstolene.

Min påstand i dag vil være: Med dagens form for parlamentarisme har vi egentlig bare én statsmakt i dag, for de har alle (også «den fjerde statsmakt») slått seg sammen for å lystre «sjefen». Det store spørsmålet blir: Hvilket fenomen skjuler seg bak «sjefen»?

Vapaus
Vapaus
14. desember 2018 22:31
Reply to  Ingrid

Takk Ingrid.

Akkurat dette med statsmakter satt jeg også å filosoferte litt over i den kalde vinternatta i går (enda kaldere i natt og nærmer seg faretruende minus 30 her nå). Ser du identifiserer den fjerde statsmakt bra, slik den burde være, nemlig påvirkning, kontroll og opplysning. Når en ser de tre statsmakter, samt den fjerde og uoffisielle slik de burde ha fungert er det faktisk et veldig bra system. Men selv Drillo kan jo ikke få et godt system til å fungere om spillerne ikke følger det, men har sine egne agendaer.

Vi har jo faktisk en fjerde statsmakt i dag, slike blogger som denne og andre fyller rollen slik den fjerde statsmakt skal og bør være. Belyse, undersøke og så en åpen diskusjon. Personlig er det for meg slike som f.eks. denne, Ingridberg.com, Norgesaksjonen.org og Nyhetsspeilet som jeg finner best, men uansett så finner jeg også andre slik som f.eks. Resett, Steigan og Document.no, viktige, for det verste som er, er vedtatte sannheter, de må utfordres og mennesker må oppfordres til å lete og finne frem til hva de selv mener, selvstendig tenkeevne basert på mest mulig informasjonsinnhenting. Her feiler desverre skolen totalt, der de burde ha utstyrt barn med ei verktøykasse for videre seilas i livet, så gjør de dem om til en gjeng hjernevaskede roboter. Det undervises ikke slik at det oppfordres til å søke svar selv, «svarene og sannhetene» presenteres og implementeres som på maskiner på et samlebånd og lærere som ikke følger malen, får sparken.

Når det gjelder politikken, så synes jeg at det fungerer brukbart et vist stykke på vei i kommunalpolitikken (har selv vært formann for et politisk parti på lokalplan og på lokalplanet så er det ideologiske sjeler som ønsker det beste for folkene i kommunen). Men skal en videre opp og frem, les rikspolitikken, så bør en inngå en avtale med en viss fyr i et veikryss:

Jeg fikk selv et slik tilbud om å komme inn i maktens korridorer engang tidlig på -80 tallet, jeg avslo og jaggu sover jeg godt om natta takket være det, dessuten orker jeg se trynet mitt i speilet om morran.

Når det gjelder den siste statsmakta, domstolene, vel så er det så pill råttent at der nytter det vel ikke om en ikke er langt oppe i hierarkiet i losjerøysa. Et tilbud jeg engang også fikk om å få komme inn i, heldigvis takket jeg pent nei, gud bedre så glad jeg er i dag for det, selv om jeg dengang kun famlet rundt i blinde (antagelig var det noe vettugt langt inne i meg som fikk meg til å avstå fra å ta imot slike invitasjoner).

2Q11
15. desember 2018 00:12
Reply to  Vapaus

Som Ingrid takker jeg deg Vapaus for mange interessante og velskrevne kommentarer.
Jeg ønsker å komme med noen bemerkninger til kommentaren din over.
I følge den offisielle jesuitt og NASA forklaringen på måneskyggen tror jeg du har misforstått. Du beskriver tilfellene der det er såkalt måneformørkelse der jorda kaster skygge på månen?
Den fortsatt rådende «vitenskapelige» teorien om månefasene finner en selvsagt på Wikipedia. Søk opp. Problemet med den teorien er at den ikke fungerer i praksis. For den som vil bortkaste og nedverdige seg til å gå inn på min blogg vil kunne se et PRAKTISK eksempel på det litt ned på siden. Foreløpig ingen logiske heliosentriske forklaringer på hvorfor skyggen på månen befinner seg på den nedre kvadranten (til høyre i det tilfellet) når sola står meget lavt i horisonten samtidig altså med en høytstående måne. Hvilken magisk kraft eller effekt skal jesuittene finne på denne gangen tro ?

Selv om de fleste av oss her inne hos Jostemikk åpenbart jobber mot de samme kreftene må det være tillatt, uten å bidra til uforsonlig splittelse, å hevde at den mest ulogiske teorien er den heliosentriske. Historisk sett er utbredelsen mikroskopisk. Soltilbedende luciferianske jesuitter i Vatikanet burde ikke inneha den statusen som selv oppegående sannhetssøkere gir dem. De bortkastede nordmenn er i denne sammenheng ikke verdt å nevne en gang. Blåst.
Til Ingrid: Sagt med ett ord, fenomenet bak sjefen for den ene reelle Statsmakt for de bortkastede N kalles av meg: satan. Som om noen dager feires på høvelig nissevis. Lykke til..

Vapaus
Vapaus
15. desember 2018 00:18
Reply to  2Q11

Selv om de fleste av oss her inne hos Jostemikk åpenbart jobber mot de samme kreftene må det være tillatt, uten å bidra til uforsonlig splittelse, å hevde at den mest ulogiske teorien er den heliosentriske.

Absolutt 2Q11, det viktigste for meg er ihvertfall at mennesker bruker sin egen tenkeevne og ikke godtar forklaringer og påstander på autopilot, så får det bare være at vi ikke alltid er enige om alt, hadde vi vært det hadde det vært et alvorlig varselsflagg for meg.