Hvem kunne vel ant? Fransk”jødiske” økonomiske interesser medskyldige i Vestens terror mot Libya

Som vanlig er, ønsker man å finne ut hvem som står bak, så følg pengene. Dette pengesporet er så bloddryppende vått og enkelt å få øye på der det ligger åpent for alle å se helt fra Khazaria til City of London, Wall Street og Løvebakken, at de som ikke er i stand til å se det, sporenstreks bør skaffe seg førerhund med luktesans.

Noen ganger dukker det opp opplysninger som en ren bonus i forbindelse med ikke-relaterte hendelser. Så skjedde muligens da de famøse E-postene til Hillary Clinton delvis måtte frigis etter press i forbindelse med en FOIA (Freedom of Information Act). Jeg skriver muligens, for dette kan også dreie seg om en lekket del av disse e-postene en tid tilbake. Jeg har ikke funnet tilgang til disse e-postene, så jeg er ikke sikker. E-postene jeg siterer fra i dette innlegget er fra tidligere president Bill Clintons rådgiver Sidney (Sid) Blumenthal, en mann som forøvrig ble nektet å være rådgiver for Hillary da hun satt som utenriksminister i Obama-regjeringen, noe Hillary tydeligvis blåste en lang marsj. Sidney Blumenthal er like kjent som aktivist som politisk rådgiver og journalist.

Fra en jødisk politisk rådgiver til en annen

Sidney Blumenthal
Aktivist og politisk rådgiver Sidney
Blumenthal sendte oppsiktsvekkende
e-poster til Hillary Clinton

Om disse e-postene dette innlegget omhandler er hacket/lekket eller blant FOIA-mailene spiller ingen rolle, bare de er reelle. Nevner at selve FOIA-akten dreide seg om en terrorhandling begått av amerikanske myndigheter og deres kriminelle samarbeidspartnere, det såkalte Benghazi-angrepet på “amerikansk” eiendom i Libya i 2012. Legg merke til datoen, 11. september.

Hillary Clinton
Hillary Rodham Clinton, USAs
utenriksminister 2009-2013

Mossad/CIA og de to respektive nasjoners myndigheter har hele tiden vært mistenkt for å stå bak angrepet selv, som ledd i den endeløse rekken av False Flag- og Covert Operations de vestlige nasjoner terroriserer verden med. Denne gang dreide det seg sannsynligvis om et forsøk på å skjule hvordan USA forsøkte kanalisere om strømmen av våpen og de terrorgrupper de og andre vestlige nasjoners e-tjenester hadde bygget opp for å knekke Gaddafi, fordi de nå mente de ville gjøre større nytte i neste nasjon som oligarkene ønsket ødelegge, nemlig Syria.

Før vi går videre må nevnes at Hillarys tidligere ektemann Bill Clinton, så vidt vites satt ny rekord i antall “jøder” i sin administrasjon da han var president. Da Hillary ble utenriksminister arvet hun rett og slett et stykk sionistisk aktivist. Fra Wikipedia:

Bill og Sid

E-poster fra Blumenthal til Hillary Clinton om Frankrikes rolle i forbrytelsene mot Libya

I forbindelse med frigivelsen av noen av e-postene Hillary Clinton sendte og mottok som utenriksminister i Obama-administrasjonen i perioden 21. januar 2009 – 1. februar 2013, dukket det opp noen som omhandlet Nicolas Sarkozy og Frankrikes militære og økonomiske ønsker som lønn for deres innsats i slaktingen av en ny nasjon. Ikke overraskende har Sarkozy “jødiske” forfedre.

Nicolas Sarkozy
Nicolas Sarkozy, Frankrikes
president 2007-2012

Sarkozy så ødeleggelsen av Libya som en mulighet til å få Frankrike til å igjen framstå som en militær stormakt, og han krevde franske økonomiske krefters kontroll over deler av Libyas oljeindustri og andre viktige markeder på vegne av franske sionistisk-økonomiske krefter, i dette tilfellet ledet av den såkalte filosofen Bernard Henry-Levy, som Sarkozy knyttet til seg som rådgiver da han satt som president.

Den andre jødiske politiske rådgiveren

Noen kaller slike mennesker for lobbyister og rådgivere, mens andre kaller dem for trojanske hester. De er i realiteten lite annet enn kriminelle tåkefyrster som tjener helt andre krefter enn de de etter sigende tjener. Alt peker bestandig i retning av Israel, så også for Bernard Henry-Levy. Denne mannen er også karakterisert som en aktivist, og med tanke på at han er sionist og “jøde”, vet vi allerede hvor hans lojalitet ligger. Men hvordan havner slike som han hele tiden i rådgivende stillinger for de vestlige nasjoners statsledere og ministre?

Bernard Henry-Lev
Bernard Henry-Lévy, personlig rådgiver
for daværende president Nicolas Sarkozy

Jeg siterer/limer inn fra den opprinnelige kilden, den franske nettsiden Bourg Socialisme Avenir – Libya: Sarkozys andre krig , men gjør oppmerksom på at jeg først ble kjent med dette stoffet på Veterans Today – Hillary Clinton emails reveal: How the French destroyed Libya.

Mails_Blums_1

Mails_Blums_2

Mails_Blums_3

Mails_Blums_4

Mails_Blums_5

Mails_Blums_6

Mails_Blums_7

Det fransk-“jødiske” samfunnet har vært med på å bygge opp væpnede motstandsgrupper i Libya:

Mails_Blums_8

Mails_Blums_9

Sarkozy og Cameron forventer å få fordelaktige kontrakter i forbindelse med ranet av Libyske energi- og oljeselskaper:

Mails_Blums_10

Mails_Blums_11

At “politikere” med dobbeltroller ønsket kontrollere alle nåværende og framtidige økonomiske verdier i en nasjon de har bombet og skutt i slintrer føyer seg bare inn i en endeløs rekke med tilsvarende. Frankrike var selvfølgelig ikke alene om dette. Syria-krigen var ikke annet enn et tragisk og drepende skuespill der sosiopatiske oligarker ønsket kontroll over olje, gull og alle andre verdier, og samtidig kvitte seg med en brysom hodepine. I realiteten spiller det ingen rolle om det er Frankrike, Israel, Storbritannia, USA eller underdanige undersåtter av disse, så som Norge. Noen er servile spyttslikkere som lever etter mottoet om at regner det på presten, ja da drypper det sannsynligvis litt på klokkeren.

Det er ikke noe av dette som er vanskelig å forstå. Det er ikke noe av det som skiller seg fra resten av den tragiske historien disse kreftene har kontrollert så altfor lenge. Det som er vanskelig å forstå er hvorfor allverdens Kari og Ola stemmer på dem.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Thruth Now
29. juni 2015 23:41

Da den lille kinaputten smalt i Oslo tenkte jeg faktisk at det var en hilsen fra Muammar Abu Minyar al-Gaddafi og ikke noen «radikale» muslimers spinnville påfunn.

Øye for øye tenkte jeg nøkternt og lente meg tilbake mens jeg fortsatte mitt kontorarbeide uanfektet. Stoltenberg hadde jo på dette tidpunktet klart å gjøre oss sivile nordmenn til legitime terrormål etter massedrapene som våre jagerflyvere hadde utført i Tripoli. Det er jo ikke uten grunn at Stoltenberg på folkemunne har fått tilnavnet Slakteren av Tripoli.

Det som er mer betenkelig er at flere norske kvinner faktisk synes Jens er en kjekk kar. Ja de ser faktisk opp til menn med ultimat makt, såkalte alfaer. Dette er meget tankevekkende.