Ikke den puslete og tafatte pjokken som bodde på gutterommet hos mamma likevel? Del 1

Anders Behring Breivik er sannsynligvis ikke så vanskelig å forstå. Når det kommer til De presstituertes og påtalemyndighetenes beskrivelser av ham, ja da blir det straks mer komplisert. Det er særlig en av disse selvmotsigelsene vi skal ta en nærmere titt på.

Dro til borgerkrigsherjede Liberia i 2002

En mammadalt, stort sett en taper slik De presstituerte har skapt et bilde av ham, boende hjemme på gutterommet spillende Playstation 24/7. Hvordan kan dette stemme når det gjelder en mann som dro til Liberia i 2002 mens borgerkrigen herjet landet? Ingen drar til Liberia på ferie i 2002. Ingen drar til Liberia i det hele tatt. Det er livsfarlig. Dit dro Anders Behring Breivik da han var 23 år gammel. Rett skal forresten være rett, det er en av de fremste representantene for De presstituerte som var en av de som avslørte dette, Dagbladet, men de gikk altså aldri videre med konsekvensen av dette. Hva det forteller oss.

http://www.dagbladet.no/2012/02/03/nyheter/terrorangrep_i_oslo/innenriks/terrorangrepet/20076408/

– Møtte «krigshelt»

Dagbladet får opplyst at Breivik har forklart at han reiste videre fra Elfenbenskysten til Liberia i 2002, hvor han hevder han var i to-tre uker. Der hevder han at han møtte en serbisk «krigshelt». For å komme inn i landet fortalte  Breivik at han måtte bestikke flere tjenestemenn før han endelig kom seg til hovedstaden Monrovia. Breivik hevder han bløffet seg inn ved å si at han jobbet for Unicef.

Kort om Liberia i 2002 fra Wikipedia:

https://no.wikipedia.org/wiki/Liberia#Den_andre_liberiske_borgerkrigen_1999-2003

Den andre liberiske borgerkrigen (1999-2003)

Den andre liberiske borgerkrigen startet i 1999 da opprørsgruppen Liberians United for Reconciliation and Democracy (LURD), støttet av myndighetene i nabolandet Guinea, begynte å ta kontroll over nordre Liberia. Tidlig i 2003 vokste en annen opprørsgruppe, Movement for Democracy in Liberia (MODEL), frem i sørlige Liberia.

I juni-juli 2003 hadde president Charles Taylor kun kontroll over en tredjedel av landet. Hovedstaden Monrovia ble beleiret av LURD, en beleiring som kostet mange sivile livet, og tusenvis av mennesker ble fordrevet fra hjemmene sine.

Det var tøff mammadalt. Hvis nordmenn i det hele tatt dro til Liberia i disse årene så var det en grunn til at de dro. En årsak til at det var akkurat de som kom seg inn i et land i borgerkrig. Det er en spesiell yrkesgruppe som har spesialopplæring i å bestikke utenlandske tjenestemenn og lyve for å bløffe seg inn i krigsområder. De har en helt spesiell utdanning. Liberia er dessuten USAs egen private lekegrind i Afrika.

https://no.wikipedia.org/wiki/Liberia

Historie
Innvandring fra USA

Landet ble grunnlagt av tidligere amerikanske slaver, som slo seg ned der fra omkring 1820. Grunnlaget for denne immigrasjonen var ideen om en tilbakeføring av frigitte slaver til Afrika. Det ble støttet av amerikanske politikere som foretrakk dette fremfor en likestilling av de tidligere slavene. Amerikanerne hadde kjøpt kyststripen, og i 1847 ble Liberia en republikk. Liberia og USA har fremdeles et svært tett samhold og samarbeid.

Det er jo bare å ta en titt på flagget deres så forstår alle at det er USA-inspirert:

Bare for å illustrere hva denne tafatte taperen av en mammadalt faktisk gjorde ved å bløffe seg forbi grensevaktene for å komme inn i Liberia, legger jeg ut et bilde fra Googles billedtreff for borgerkrigen der nede. Klikk denne linken for å ta en bedre titt selv, eller nøy dere med det forminskede bildet under. Det gir egentlig godt nok hint om hva dette dreide seg om:

Borgerkrigen i Liberia

Anders Behring Breivik var i flere land

Noen er nevnt i avisartikkelen linket til over. De viser blant to forskjellige pass hans visum til Kina i 2005.

Anders Behring Breiviks visum til Kina 2005

Det kommer mer i del 2. Da blir det litt om organisasjoner som segler under falskt flagg, og litt stoff om dette med kommandørtittelen Anders Behring Breivik ga seg selv. Er det noen innen en yrkesgruppe i dette landet som kaller seg kommandører? Fram til det kan dere jo tenke litt på bakgrunnen til folk som sniker og bløffer seg over grensen og inn i en borgerkrigrammet nasjon. Hvilken yrkesgruppe kan en slik person tilhøre?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

10 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ringo
Ringo
12. juni 2016 09:29

Altså at Breivik var militær etterretnings agent? Som du sa i eit tidlegare innlegg: «Absolutt alt er galt med denne saken».

Fredrik Lid Annaniassen
15. juni 2016 03:42

Kommandørkaptein er en tittel i Sjøforsvaret, tilsvarende Oberstløytnat – som normalt sett skulle være vanskelig å strebe mot før Saturn Returnerer, om en velger den alminnelige meniges inngang i militæret.

Arne Næss sitt professorat philos. på universitetet i Oslo i en alder av 26/27 år, burde allikevel åpne for visse muligheter. I allskens offisielle grener.

Jeg har funnet et interessant mønster i en numerologisk analyse av de offisielle fødselsoplysningene til Anders. Foreløpig syntes jeg dette ser noget spesielt ut, og lurer på om du er kjent med noen tilgjengelig fødselsattest for denne kroppen?

Fredrik Lid Annaniassen
15. juni 2016 05:20

Når vi nå uansett sitter å venter på at det skal bli 55 døde etter Orlando False Flagen’ og alle kampene i fotball EM kjedelig nok ender 1-1.

Hva med en Jostemikkquiz? Eller Jostemikklotto? Eller hva med en Jostemikkvitt eller dobbelt?

Her er det uansett muligheter 🙂

Et quiz spørsmål kunne vært: I hvilken false flag ble det brukt røykbomber?
Et Jostemikklotto kunne vært: Hvor kommer neste False flag ikke til å skje? En jostemikk kvitt eller dobbelt kunne vært: Okei, du satser alt på dette spørsmålet, inkapslet i pleksiglass som både avgir giftige gasser, med høretelefoner som garantert av justervesnet kun gir deg heismusikk. Hvem er den største skurken av alle skurker?

Noen Orlando linker:
https://youtu.be/z0thCKVuWts
https://youtu.be/AVR_lqbKYxA
http://sitsshow.blogspot.no/2016/06/Orlando-Shooting-Survivor-and-Actor-Luis-Burbano-Holds-Exit-Door-Shut-as-Victims-are-Gunned-Down-and-Victims-Carried-Towards-Club-Suggest-Staged-Media-Coverage.html?m=1
https://youtu.be/EupRxphh7LI

En evig salutt fra Bill Hicks, for å balansere de dårlige vibbene de dårlige elitene våre har gulpet ut på denne 11/12 https://youtu.be/A0mBAsIPS1w

Pål
Admin
Pål
15. juni 2016 21:49

Koblinger til Zionismen?

Her ser vi nevnt hvordan Fashion giganten LaCoste (den zionistiske krokodilla) i det offentlige uttrykker irritasjon over at Anders Behring Breivik hadde på seg en LaCoste genser til fenglingsmøte: http://egyptianchronicles.blogspot.nl/2011/09/lacoste-new-face-in-egypt.html

Her blir LaCoste kledd naken som zionistsupporter: https://londonbds.org/2011/12/28/dont-buy-the-racism-of-lacoste/ og her: https://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/owner-lacoste-which-censored-palestinian-artist-major-donor-israel-zionist-causes

Her et avisutklipp fra avisa Falastin i 1936:comment image beskrevet på følgende måte:
«Palestinian Christian owned Falastin newspaper was among the first to warn about the perceived dangers of Zionism. 18 June 1936 issue featuring a caricature, ‘The Zionist Crocodile to Palestine Arabs «Don’t be afraid!!! I will swallow you peacefully…»

Siden Breivik har hjulpet så godt til med innføringen av overvåknings- og politistaten i Norge så har han kanskje blitt lovet heder og ære i Det Nye Jerusalem? Hvem sponset hans LaCoste genser?

2Q11
2Q11
16. juni 2016 00:04

Jeg har funnet et interessant mønster i en numerologisk analyse av de offisielle fødselsoplysningene til Anders.

ABB er falsk. Identitet juks. Fødselsdato er satt opp for å matche numerologien som de fleste andre hendelsene som Steinsland lirer av seg her:
Vår egen tempelridder og slakter Anders Behring Breivik er for øvrig født den 13.02. (2=1+1, datoen kan skrives som 13.11.) 13.03.13, tempelridder-sjefen sjøl, Francis ble innsatt som pave. Sum dato: 1+3+3+2+0+1+3=Global dag 13. Pavens alder 76 år =7+6=13. Ordinert første gang 13.12.1969. 31.10. i 2007 så ble de 21 terroristene fra angrepet 11.3 i Spania dømt. 130 uker mellom terrorangrepet 9/11 og 11.3. i Spania. 103, Pan Am Flight 103, bombe eksploderte ombord og flyet styrtet i Lockerbie i Skotland på vintersolverv (solsnu) den 21.12.1988. Muslimske Gadaffi fikk skylden. * Da prinsesse Diana og Dodi omkom den 31., var alle overvåkingskamera langs ruten skrudd av. Det samme så vi under Charlie Hebdo massakren og fredag den 13-massakren, som skjedde med 311-dagers mellomrom. Tror du det er tilfeldig at: Bokstavene i navnet USA oversatt til tall = 311 (speilvendt) USA startet med 13. stater. Den 113 kongress begynte I år 2013 USA`s grunnlov har 7 «artikler» som ble undertegnet av 39 medlemmer av grunnlovs-domstolskonvensjonen. (3 x 13) Det er 13 blader på venstre olivengren med 13 bær. 13 striper på skjoldet i midten. 13 piler på høyre side. 13 stjerner over ørnens hode. 13 bokstaver i «E Pluribus Unum» på båndet. 13 bokstaver i Annuit Coeptis. Det er 13 blokker fra topp til bunn på pyramiden. Pave Frans som ble valgt den 13.3. besøkte naturlig nok USA i uke 39=13 x 3. 13-tallet forekommer hele 7 ganger i Israel-vennlige USA sitt segl, en slags refleksjon av år 1307 da tempelridderne ble tatt i Paris. Jernskorset, korset til Malterser-knektene og tyskernes nazi-symbol har store likhetstrekk med tempelriddernes kors. Naziene liker heller ikke jøder og muslimer. Mange mener høytstående nazister trakk over til USA for 70 år siden hvor de videreutviklet sin teknologi etter 1945. Tempelridder-terror i Norge. Tempelridderen ABB er født den 13. Hendelsene på Utøya og i Regjeringskvartalet skjedde den 22.07.2011. I sitt manifest har terrorsiktede Anders Behring Breivik framstilt seg selv som korsfarer og tempelridder. Han har som kjent også tidligere vært tilknyttet frimurerlosjen. Filosof og teolog Marius Timmann Mjaastad mener datoen 22/7 i forbindelse med terroren i Norge, ikke var en tilfeldig dato fordi det den 22. juli 1099 ble som tidligere nevnt holdt en seiersseremoni på Tempelhøyden etter regelrett nedslakting av muslimske menn, kvinner og barn, og Godfred av Bouillon ble valgt til beskytter av den hellige grav. «Med dette var kongedømmet Jerusalem opprettet og tempelriddernes ur-myte etablert». Summerer man Globalt dagstall for Utøya/ Oslo hendelsen: 22+7+2011/4 får man Global dag 33. Vi finner igjen tallet 33 i terrorhendelsen 22/7-11, men også i tittelen ABB`s manifest «2083» henviser til. 22.07.2083=33 (22+7+2083/4=Global dag 33) Mestertallet 33 er også kjent den høyeste graden innenfor frimureriets losjer og tallet 33 ser ut til å ramme både pavelige og kongelige hardt. Pave Clements døde i sin tid 33 dager etter at tempelridder-sjefen sendte ut sin forbannelse. Pave Johannes Paul I døde 28. september 1978 33 dager etter at han ble valgt som pave. Da pave Johannes Paul I ble innsatt som pave satte han øyeblikkelig i gang med å rydde Vatikanet for kriminelle, og ble funnet død med de karakteristiske ytre symptomene på langt fremkommen blåsyreforgiftning, svart hud og et kadaver i rask indre oppløsning, så stinkende at liket måtte sprayes med parfyme hver kvarter. Store vifter ble plassert nede i krypten for å blåse stanken vekk og alle vinduene i Peterskirken stilt på vidt gap, tegnet på en forbrytelse. Ser vi til de kongelige, så blir heller ikke de spart. Aleksander den store ble 33 år, Kong Olav (døpt Alexander) var konge i 33 år og 3 mnd. , Beatrix abdiserte da hun hadde regjert i nøyaktig 33 år, dronningmoren i England døde den 30.03. og Sheikh Rashid, broren til Dubais kronprins døde av hjerteinfarkt nylig kun 33 år gammel. Ser vi tilbake i tid, så ble Kong David-hotellet i Jerusalem bombet den 22/7 i 1946. Vi har også Lavon-affæren i 1954 hvor Israels forsvarsminister Pinhas Lavon måtte gå av etter avsløringer om at den israelske etterretningstjenesten hadde rekruttert egyptiske jøder for å utføre mindre bombeangrep mot britiske og amerikanske mål i Egypt. Den 20. juli uttalte Jonas Gahr Støre på Utøya at Israels okkupasjon måtte opphøre. I ABB sitt manifest skriver tempelridderen at Israel er «vår primære allierte». 2 dager senere, den 22.07.2011 gikk tempelridderen til angrep på Utøya. Barry Rubin skrev i Jerusalem Post 31. juli at AUF støttet terrorisme og at det var ironisk at de selv ble rammet av det. Han mente angrepet den 22/7 var en trussel og et halvoffentlig signal fra Israels side. At noen ville markere overfor Norge at den norske Israel-politikken var uakseptabel. Tallmessig er det også interessant at det gikk 11 mnd. og 11 dager etter at Frankrike godkjente Palestina (muslimene) som egen stat, så kom terrorangrepet i Paris. Skal man lete etter tall-signatur, så er den nokså åpenbar i blant annet angrepet i Paris. I år 1311 så ble undertrykkelsen av tempelriddere i alle land i Europa opphevet, bortsett fra i Frankrike. På datoen fredag den 13. ble tempelriddere arrestert i Paris. Fredag den 13.11. kom terrorangrepet mot Frankrike hvor 130 personer ble drept. Det siste angrepet kom 311 dager etter angrepet i Paris den 7.1. Oppdatering! Det viser seg at St. Bernhard av Clairvaux (født 1090 – død 20.08.1153) hadde en sterk tilknytning til Tempelridderordenen. Han hjalp til med å utforme Tempelherrenes ordensregel eller ed og var deres fremste talsmann. Det var han som offisielt erkjente den som en militær og religiøs orden. Skapelsen bygger på lydvibrasjoner. I Numerologi er det slik at det er navnet, vår lyd-vibrasjon som avslører hvem vi er som person og sjel og som avslører våre medfødte talenter og evner som vi bringer inn i verden – eller synger inn i verden. Gruppen som spilte i Bataclan-teateret under Paris-angrepene, Eagles of Death Metal har en sang som handler om en kvinne og en mann (outlaws) som er på vei til….. San Bernardino. Lørdag den 2. desember fikk vi så skoleskytingen i San Bernardino i California hvor 14. mennesker omkom på årets 336 kalenderdag. En kvinne og en mann stod bak ugjerningene, slik låten San Berdoo… beskriver…. Forfattet av: Åse Steinsland, oppdatert 10.12.2015
http://numerologen14.rssing.com/browser.php?indx=57834953&item=47

Erik
Erik
20. juni 2016 20:11

Jeg vil først si at jeg har sansen for Jostemikks metodebruk i 22. juli-saken – å granske en rekke hendelser som kan føye seg inn i en rekke med indisier, heller enn å komme med bastante påstander.
Noen har spekulert i symbolikk og motiver i terroren. Jeg gjorde meg tidlig opp noen tanker om symbolikk. Jeg skriver litt om det her. Hvis Jostemikk kontakter meg på e-post, kan jeg formidle mere. Det gjelder ting som ikke egner seg på en åpen internettside.

De tankene jeg gjorde meg, kan godt være ren spekulasjon og behøver ikke ha noe med virkeligheten å gjøre. Jeg skriver allikevel om det her, da det muligens kan ha verdi senere sammen med andre ting som går på symbolikk.
Min første innskytelse da jeg så nyhetene 22. juli var «falsk flagg». Det at den første representanten for politiet som var i området ved regjeringskvartalet og informerte pressen, het Langli, fikk meg til å tenke på hovedkvarteret til en kjent etterretningsorganisasjon. Dagen etter fikk vi vite navnet på terroristen – Breivik. Hvis (jeg understreker hvis) det dreier seg om en falsk flagg-operasjon, kan det tenkes at etternavnet Breivik ikke er tilfeldig. En annen Breivik var i 2004 involvert i en e-postkorrespondanse man kan lese om her: http://www.fampo.info/sponheim.pdf. Senere 22. juli var det to andre i politiet som snakket til pressen. De heter Sponheim og Aas. «Sponheim» passer godt inn sammen med «Breivik», mens «Aas» passer godt sammen med navnet på kommunen hvor den verste terroren fant sted.

Dette med navn kan selvfølgelig være rene tilfeldigheter og ikke tilsiktet. Vi kan allikevel merke oss det for mulig fremtidig referanse. Lenken over berører for øvrig svært alvorlige sakskomplekser. Jeg kan anbefale følgende YouTube-side med flere opptak fra Radio Modum: https://www.youtube.com/playlist?list=PL31681A861C0AC63C. Her finner man sterke vitnesbyrd.