Kan vi stole på såkalt levende bilder?

Kort fortalt, så nei. Med dagens teknologi kan alt forfalskes. Folk flest ser ikke en gang det de ser. Vi elsker dessuten å la oss narre av gode illusjonister.

To eksempler:

Ha dette i mente neste gang dere blir servert en “halshugging” i regi det såkalte ISIS, eller IS som de kaller det nå. En organisasjon ingen av dere hadde hørt om før MSM/Presstitutes kastet ut stoff om dem nå i 2014. Jeg anbefaler alle å ha litt IS i magen angående den nye verdenstrusselen de har skapt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandulph Christophersen
27. november 2014 15:09

Ja, ingen tvil om at vi utsettes for propaganda og bevis fra ‘imperiets’ bakmenn, Jostemikk, og jeg poster her et par snutter som jeg finner å være eklatante eksempler på nettopp det.

9/11 IN 5. MINUTES: https://www.youtube.com/watch?v=XDfxB9nUfDc
Denne videosnutten summerer opp , på et glimmrende sett, hva some r presenter toss om 9/11, og som vi mener å ha sett, men som i realitet er en relativt vel regisert løgn om virkeligheten. Tja, igjen har vi den kjente uttalelsen om ”en stor løgn gjentatt ofte nok, blir en sannhet”… eller, ”du må se det for å tro det er sant”. 🙂
9/11 PHOTOSHOP PLANE: 1) https://www.youtube.com/watch?v=LSDfbm8OhCg
(På denne videosnutten forsvinner flyvingen bak byggningen som ligger bakenfor tårnet. Se frames 0:20-0:22 hvor vingen kommer fram igjan bak byggningen.
2) https://www.youtube.com/watch?v=IKTT2_1mDwQ
(Se på bildet ”2:05” på video 2) som tydelig viser ’photoshop’ arbeid, i.o.m. at høyre ving er ‘forsvunnet’ før flyet angivelig treffer. Forøvrig stemmer heller ikke projeksjonen fly/byggning med den påfølgende eksplosjon. Det hele er et produsert bevis på noe som ikke skjedde.)

Brandulph Christophersen
27. november 2014 16:12
Reply to  Jostemikk

Jeg ser med spenning fram til poster som kommer, ikke bare om dette tema, men alle de høyst interessante temaer du legger fram på din blogg. Stå fram i manndom og villskap, min venn. 😉 (Jeg krafser nå litt i din ‘Gammel byggekunst’, som lenge har interessert meg, helt siden jeg så og la hånd på granitblokkene inne i ‘Cheops’ tidlig på syttitallet.)