Ledende smitteeksperter og virologer om coronaviruset

Er det mulig å ha færre kledebon på seg enn keiseren i sine nye klær? Det virker å være umulig, men kan vise seg å være nøyaktig den bekledningen De presstituerte, politikerne og norske helsemyndigheter sprader rundt i akkurat nå, og i skam vil måtte bære resten av livet.

Sitater fra publiserte medisinske forskere har jeg laget bildefiler av så de skal være enkle å dele. De som ønsker å dele utdragene i tekstform, kan gjøre det ved å kopiere fra stoffet i lenka under. Alt er hentet av sammendrag fra ekspertenes uttalelser på denne nettsiden, og jeg er sikker på at den som har samlet sammen uttalelsene ønsker at alt dette skal deles vidt og bredt, noe jeg håper at også dere gjør:

https://off-guardian.org/2020/03/24/12-experts-questioning-the-coronavirus-panic/

Dr. Sucharit Bhakdi

Dr. Sucharit Bhakdi

Jeg har ikke gått gjennom publikasjonslister og annet med sammenheng. Jeg er også svært dårlig i tysk. Sjekk gjerne dere som har bedre språkforståelse. Det sies at professoren er en av de mest siterte og publiserte forskerne i Tyskland noen sinne. Han forteller at samfunnet nå er i panikk fordi de frykter at coronaviruset som nå har dukket opp vil kunne føre til 30 dødsfall hver dag de neste 100 dagene. Saken er imidlertid en, at det allerede dør 20, 30, 40 eller 100 pasienter hver dag som har testet positivt for et eller annet coronavirus. Det professoren mener med dette er at, og la meg ta Norge som et eksempel, nordmenn flest spiser brød. Så begynner legene å undersøke om pasienter som dør har brød i magen. Det har de fleste, og dermed roper de plutselig Ulv! Ulv!, hvorpå norske myndigheter forbyr all baking av og distribusjon og salg av brød. Avisene kaster seg på, eller var kanskje først i køen av gale alarmister, og forteller at folk dør som fluer mot frontruta på bilen en varm sommerdag fordi de har spist brød. Det kommer trusler fra myndighetene om at folk som blir tatt i å bake, selge eller spise brød, risikerer fengsel og store bøter.

Bhakdi sier også at det er myndighetenes reaksjon på dette harmløse viruset som er den virkelige faren. Den forventede livslengden til befolkningen vil bli redusert i framtiden på grunn av dette, for verdensøkonomien vil kollapse, og den daglige helsetjenesten vil klappe sammen som et korthus under et jordskjelv styrke 9. Han sier rett ut at Europas nasjoner nå begår et slags kollektivt selvmord, initiert av myndighetene, som baserer sine beslutninger på alt annet enn virkeligheten. De selvdestruerer over et oppfunnet spøkelse.

Dr. Wolfgang Wodarg

Dr. Wolfgang Wodarg har jeg også skrevet om i Keiserens nye virus. Der forteller han at 7 – 15 % av den europeiske befolkningen til enhver tid vil teste positivt på coronaviruset, uten at myndighetene har brydd seg særlig om det. Men nå har det plutselig dukket opp en galskap som virker å dreie seg om alt annet enn befolkningens helse. Utdraget gjort av nettsiden lenket til over minner meg om hva vi har sett angående klimasaken. Dagens vitenskap ligger med brukket rygg fordi forskere er i stand til å selge sin egen vitenskapssjel for å kunne nyte tilværelse under den fossen av penger som strømmer nedover rettroende “forskere”. Med andre ord, det kryr av forskerhorer, og mediene og politikerne elsker disse horene.

Dr. Joel Kettner

Dr. Kettner er professor i samfunnshelse og kirurgi, og går knallhardt ut mot galskapen myndighetene og De presstituerte trer over våre hoder i forbindelse med håndteringen av denne sesongens coronavirus. Han forteller at han aldri har sett noe i nærheten av det som skjer nå, og da mener han ikke coronaviruset, fordi han har sett 30 av dem, en gang i året fra sesonginfluensa og andre virus som skaper respirasjonsproblemer. Han forstår rett og slett ikke hva som skjer nå. Han forteller at i Hubei, den kinesiske provinsen der det hele startet, er rapporterte dødsfall 1 pr. 20.000.

Dr. John Ionnadis

Ionnadis viktigste budskap slik jeg ser det, er at eventuelle dødsfall på grunn av SARS-CoV-2 (virusets navn, sykdommen kalles covid19, mens corona er navnet på familietreet til viruset), er at en hvilken som helst vanlig sesonginfluensa, kan gi høyere dødelighet. Eller mer spesifikt, han nevner forkjølelsesvirus av coronatypen som årsak til at opp mot 10 % av gamle og syke mennesker på pleiehjem kan dø. Og med en slik yrkeskarriere bak seg, burde medisinprofessoren ha kunnskap som støtter hans påstander.

Dr. Pietro Vernazza

Vernazza har også sitt å komme med, med sin bakgrunn som spesialist innen smittsomme sykdommer og som professor innen helsepolitisk rådgiving. Han advarer mot å stenge skoler fordi det vil hindre barna i å bli raskt immune. Han er også inne på det andre forskere og medisinere nevner, at joda, hvert år dør mange mennesker av virus. Særlig gamle og syke. Men er det noe spesielt ille med årets dette coronaviruset? Han avslutter ørlite tørt med at hadde vært fint få et vitenskapelig faktabidrag inn i de politiske beslutningene.

Professor Hendrick Streeck

Streeck, som har arbeidet med epidemiologi og virus og nå er direktør ved Virus- og HIV-instituttet i Bonn, nevner noe svært viktig, og som også andre har vært inne på i andre sammenhenger, dette med at vi ofte ikke vet om eldre og allerede syke faktisk døde av coronaviruset. Det er allerede syk mennesker som har testet positiv, ja, men var de eller ble de ekstra syke? Han nevner et eksempel på en 78 år gammel pasient med hjertefeil. De som har fulgt den voldsomme fryktpropagandaen hos De presstituerte i Norge, vet at det finnes lignende tilfeller her til lands.

Dr. Yanis Roussel med flere

Roussel samlet et lag med forskere fra et universitetssykehus i Marseille, og har også noe å fortelle oss. Han sier at problemet med dette viruset sannsynligvis er overdrevet. Han nevner ellers OECD-landene som referanse, og muligens også når han nevner at det hvert år dør 2,6 millioner mennesker av respirasjonsinfeksjoner, og at det i skrivende stund er rapportert 4000 dødsfall fra SARS-CoV2. Her legger jeg til den tidligere nevnte muligheten for at antall dødsfall på grunn av viruset i tillegg kan være betydelig overdrevet.

Dr. David Katz

Katz nevner noe andre også har nevnt. At konsekvensene av den noe nær totale nedstengningen av normalt menneskeliv, altså at samfunnet er skrudd mer eller mindre av, vil få svært alvorlige konsekvenser. Konsekvenser som kan være mye verre enn de som kommer direkte fra coronaviruset. Det er snakk om en direkte trussel mot folks nåværende og fremtidige helse.

Dr. Peter Goetzsche

Goetzsche forteller at ingen tilsvarende drakoniske tiltak ble satt iverk i forbindelse med influensapandemien i 2009, og at de åpenbart ikke kan sette slike iverk hele tiden, ettersom det er vinter og influensatid et eller annet sted hele tiden, for da måtte vi stenge verdenssamfunnet på permanent basis.

 

 

23
Leave a Reply

avatar
23 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Knut BergIngridStargazerVapaushetda Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Anki
Guest
Anki

An epidemic of mass panic it is. Without question, Det er ikke for pyser å stå i mot den tsunamien som skylder over oss. I så fall kreves antagelig at man har kasta tv og absolutt all anna fake stream media på dør og tør å stå i egen kraft. Ingen kø der for tida. Men denne galskapen kan endre på det. Akkurat det har jeg litt trua på 🙂 Hang in there, peeps!

Knut
Guest
Knut

Ser ut som Zappa hadde helt rett…

“The illusion of freedom will continue as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater.”
― Frank Zappa

Knut Berg
Guest
Knut Berg

Og samtidig ruller man ut 5G i mange land, særlig i de områdene som har blitt hardest rammet av Covid19. Milano var teststed for innføring av 5G i Italia, ifølge opplysninger fra facebookgruppa Folkets Strålevern, og har nå «verdensrekord» i antall dødsfall av Korona. https://www.facebook.com/folkets.stralevern/

Jeg ser også en video med hasidi jøden Dr. Vladimir Zelenko som spres rundt på nettet nå hvor han forteller at han har startet med «Trump-kuren» til sine pasienter med gode resultater.
https://tinyurl.com/roxsf7p

Kuren hans er:

1. Hydroxychloroquine 200mg twice a day for 5 days
2. Azithromycin 500mg once a day for 5 days
3. Zinc sulfate 220mg once a day for 5 days

Dokumentet ligger her: https://tinyurl.com/vf22adl

PS: Den oppmerksomme vil også ha merket seg hvordan Mulla Krekar plutselig har blitt utvist for å blidgjøre alle frepper’ne. Men alle med litt vett i skallen må jo gjennomskue at Regimet har hatt denne patsyen «i stallen» frem til nå; nettopp i påvente av en situasjon som dette når de virkelig behøver å kaste et bein til massene for å dempe gemyttene og vise handlekraft. Latterlig!

Nomad
Guest
Nomad

Leste bare raskt igjennom siden jeg skal legge meg, men en obduksjonsrapport tar minst 3-6 uker i nasjon av respekt av seg selv, så dødstallene stemmer ikke! 5G, Shapeshifting Reptilians, asteroider m.m er en alvorlig avsporing av en viktig debatt og personlig gjør alle dere som sprer slik tull en like viktig jobb som enhver disinformation agent! Glem Trump og ihvertfall krekar. Ingen av dem kommer til å hjelpe oss. Kan like godt skrive om julenissen. Ha en god natt..

Nomad
Guest
Nomad

Først vil jeg bare si tusen takk til deg Jostemikk for at du stiller alle de disse viktige spørsmålene og ikke minst har fornuftige og logiske artikler.

Til alle andre sannhetssøkere; Hva er en sannhet og hva vet vi om den? Sannhet er en egenskap som tilkommer visse utsagn, påstander eller antagelser når de er i overensstemmelse med virkeligheten. Vi har noe som kalles for empirisk sannhet (forskning) gjennom den vitenskapelige metode (en mal) og logisk sannhet. Aristoteles kontradiksjonsprinsipp, eller motsigelseloven sier at noe ikke kan være usant og sant til samme tid og sted. (En påstand og dens negasjon kan ikke begge være sanne samtidig). Det regnes som det viktigste prinsippet innen rasjonalitet og logisk tenkning, og er grunnlaget for vestlig sivilisasjon, opplysning og fremgang. Alle teorier som utelukker f.eks at 1% også bor på planeten Tellus går imot kontradiksjonsprinsippet og er usant.

Over tid har vi bygget opp kapasiteten i helsevesenet slik at vi tåler blant annet influensa-sesongene som til nå har hatt langt mer spredning og dødelighet enn COVID-19. Ved en vanlige influensaepidemi dør det mellom 200 000-650 000 mennesker hvert år i hele verden og det er vi vant med. I Norge dør i gjennomsnitt 900 personer av influensa årlig. Til nå påstår myndighetene at 15 mennesker i Norge er død pga COVID-19, noe jeg personlig ikke tror på engang da obduksjonsrapporter tar tid.

Så la meg sette fokuset i dette innlegget på økonomien i satellittstaten Norge; Den nye krisepakken fra regjeringen er på 10–20 milliarder kroner per måned samt en bankpakke på 100 milliarder kroner i lånegarantier og obligasjoner til kriserammede bedrifter. Deretter kutt i skatter og avgifter, og selskapene er nødt til å legge ned driften og permittere eventuelt oppsigelse av ansatte. Totalsummen av dette er enorm gjeld i Norge som allerede er et av verdens mest forgjeldede nasjoner hvor den sunne og friske delen av befolkningen nektes å skape inntekter til seg selv, bedrifter eller staten! Nå har jeg ikke engang rørt det verste blant oss; Sentralbanken, Bankene og deres krisepakker, kvantitativ lettelser og inflasjon (økt pengemengde).

Nå har vi fått en ny “oljefondsjef” som har plassert formuen sin i skatteparadiser. https://www.dn.no/marked/oljefondet/guro-slettemark/nicolai-tangen/nybakt-oljefondsjef-nicolai-tangen-har-plassert-formuen-i-fond-i-skatteparadiset-caymanoyene-na-vil-ekspertene-ha-svar/2-1-782470 og hva ellers ønsker han? Foreløpig kun intet mindre enn at han vil inndra formuer gjennom 100 prosent arveavgift. https://www.aftenposten.no/okonomi/i/kJj0vk/den-nye-toppsjefen-i-oljefondet-vil-ha-100-prosent-arveavgift

hetda
Guest
hetda

Takk Jostemikk for alt arbeidet du gjør og at du er så raus med å la oss komme frem med våre tanker og meninger!

Nomad
Guest
Nomad

Del 1; Ikke hør på “snake oil salesman” som er en eufemisme for villedende markedsføring. Dere trenger hverken å hamstre mat eller kjøpe ansiktmasker og håndsprit etc. Alle som leder dere vekk fra den politiske og økonomiske eliten er løgnere og driver med villedende “fearmongering and deception”. Men det betyr ikke at virus ikke kan være farlig og vask hendene som normalt og ikke få oppheng, alt med måte. Virus har vært her siden tidens morning og vil være her sammen med oss til solen blir en sort dverg.

Følg ikke løgnmedia minutt for minutt hvis dere ønsker å beholde deres mentale helse. Det betyr også MSAM (Mainstream Alternativ media) som Resett, HRS, Sian, osv. Samme gruppen som eier MSM eier også MSAM. There is a battle for your mind! See opp for andre zionistiske Gatekeepers som; Milo Yianoppolis, Ben Shapiro, Lauren Southern, Laura Loomer, Bill Still, Alex Jones, Donald Trump, Vladimir Putin, Viktor Orbán, Geert Wilders, Brendon O’connel, Ryan Dawson, Jake Morphonious, David Seaman, Peter Sweden, Luke Rudkowski(we are change), Sam harris, John Hagee, Stefan Molyneux, Tommy Robbinson, Richard Spencer, Sam Hyde, Noam Chomsky, Mike Pienovich, Katie Hopkins, Rebel News etc.

Nomad
Guest
Nomad

Del 2; Når dere kjenner frykten og redselen tar over se ut av døren/vinduet, eller aller best, gå en tur i naturen eller nærmiljøet og dere vil oppdage at alle atomene er på plass og mennesker dør ikke som fluer i ditt lokale habitat. Men hold et øye med de nye lovene som innføres slik at dere unngår saftige bøter eller fengselstraff. Tenk positivt, fred og kjærlighet i alt dere gjør. Følg de medfødte instinktene deres og tro heller på deres egne øyne og ører enn løgnmedia. Bruke det som skjer nå som en “wake up call”, snu redsel og frykt til noe positivt, og når husarresten er over så gjør de tingene som dere hadde lyst eller ikke turte å gjøre før dette skjedde. Vær også forberedt til neste bølgen. May the force be with you and stay strong!
God helg!

Vapaus
Guest
Vapaus

Vær også forberedt til neste bølgen.

Viktig poeng. Når husarresten er over antagelig i slutten av mai eller begynnelsen av Juli, så bør vi forberede oss på at det nok kommer en del 2 av dette, som de antagelig iverksetter utpå høsten en gang.

Nomad
Guest
Nomad

Stargazer
Guest
Stargazer

Nomad:

Slike kommentarer gir meg trygghetsfølelse. Veldig godt formulert og godt å lese.

Men hva mener du med “oppheng”?

vask hendene som normalt og ikke få oppheng, alt med måte.

Om du har sugd dette av eget bryst eller kopiert og oversatt det spiller ingen rolle. Det mangler evt bare en kildehenvisning. Uansett, takk for gode ord.

Knut Berg
Guest
Knut Berg

Broder Nathanael: Wall Street Jews Do A Lockdown, publisert 27 mars.

https://tinyurl.com/w6lxdvn

Folk blir lurt trill rundt av dette Corona-hysteriet.

Nå er det vinn eller forsvinn for globalist-eliten som har sluppet dette viruset/hysteriet løs.

Med Hillary som president hadde de kunnet gjøre det samme med klima-lover, …så dette er nok plan B.

Vapaus
Guest
Vapaus

Still dere selv følgende spørsmål: Hvis ingen av mediene hadde fortalt om dette coronaviruset, hvis ingen politikere hadde sagt et ord om dette og latt samfunnet gå sin gang, ville noen av oss i det hele tatt fått med seg at det var noe spesielt på gang?

Godt spørsmål Jostemikk og jeg har allerede stilt meg selv spørsmålet og fant raskt svaret også. En ting jeg tenkte over i går var at jeg på en eller annen MSM kanal hørte at influensa var gått tilbake som følge av tiltakene, men de kom ikke med noen tall i det hele tatt, hverken hva som var “normale” tall for influensa og hva de var nå. Selvsagt kunne de heller ikke gjøre det, da ville jo enda fler kanskje begynne å tenke og se at corona tallene kun har tatt over endel av de normale influensatallene og at summen av sykdom er konstant, skjønt helt sikker er jeg ikke når jeg leser diverse kommentarfelt, hjernevasken og autoritetstroen til MSM sitter knallhardt.

En annen ting jeg har tenkt endel over er at dette jo er en verdensomspennende aksjon, de har altså kontroll over omtrent alle nasjoner og malen har vært lik, først slippe viruset inn og så stenge ned. Det er ikke lystig å tenke på hvilke puppetmastere som har så mange dukker med strenger som de kan trekke i, pyramiden virker å stå fjellstøtt bygget på en kombinasjon av menneskers karriere -og maktkåthet og hjernevask. Jan Wiborg hadde aldri sjans da han ikke ga opp å søke etter sannheten, for som Gro sa, det blir Gardermoen enten folk vil eller ikke.

Det er jo utdannede mennesker, så hvordan kunne det skje? Er høy utdannelse først og fremst ment som hjernevasking?

Antagelig er svaret ja og i tillegg så skal en ikke se bort fra at menneskers iboende trang til å prestere og karre seg frem på karrierestigen. Noen er villig til å selge en del av sjela for å klatre oppover og dermed oppnå status. En annen ting er behovet for å ikke skille seg ut, være endel av et det aksepterte fellesskap main stream, (altså det motsatte av individualisme). En ser det allerede i skolegården, de som skiller seg ut de får ofte ikke være med, det tryggeste er dermed å være godt plantet midt inne i saueflokken, følge den sterkeste lederen og være med å bræke for å befeste at en er inne i varmen. Vi som leser og skriver her inne er nok det motsatte, vi er individualister og det skal sterkere rygg til å være det.

Ingrid
Guest
Ingrid

Her var det mange gode innlegg! Takk til dere alle 🙂
Apropos høyt utdannede mennesker i dagens samfunn. Aller først: Det har blitt dyrere og dyrere å studere, ikke minst i USA, og det har smittet over på Europa. Det betyr at når folk endelig har fullført sin utdannelse, vel, da sitter de allerede i en stor og tyngende gjeld – selv før de har klart å finne seg sin første jobb, om de klarer å finne en. Så kommer behovet for å skaffe seg en bolig, som vil øke gjelden enormt! De må være glade om de klarer å betale ned gjelden innen de blir pensjonister. Dernest har de flere år med meningspåvirkning både undervisningsmessig og av spesialister som reiser rundt og holder meningsforedrag. De får en komplett opplæring i hva som er politisk korrekt, samt en latterliggjøring av hva som ikke er politisk korrekt. Dersom de skal få en jobb de kan regne med å beholde, må de holde seg til den indoktrineringen de i så mange år har vært utsatt for, med mindre de tar sjansen på å miste sin jobb og klare seg selv. Dersom de mister sin jobb, på toppen av all gjelden de sitter med, er egentlig livet over for dem. Alle i en god/”viktig” jobb må selvsagt tenke absolutt politisk korrekt! Vi har sett folk miste jobb eller bli truet med å miste jobb dersom de ikke tilpasser seg de korrekte meninger.
Er det slik vi ønsker at barn og barnebarn skal vokse opp – med en enorm gjeld og uten muligheter til å tenke selvstendig utenfor de korrekte og stramme rammene?

Vapaus
Guest
Vapaus

Denne er interessant Tar en drøy time, men vel verdt å se synes jeg :Knut Berg
Guest
Knut Berg

Ja dette er virkelig spennende tider vi lever i, Vapaus, Ingrid og alle dere andre sannhetssøkere.

Besnærende tanke om QAnon, #WWG1WGA (Where we go one, we go all)-folka får rett i at Trump vil utnytte situasjonen til å gjenopprette republikken (MAGA) og avsette FED-mafiaen som har styrt USA som et privateid aksjeselskap for den kriminelle eliten siden 1913.

MSM-rapporteringen om at mange kjendiser har fått corona-19 virker temmelig mystisk gitt den statistiske sannsynligheten for dette. Det hevdes at deres faste forsyning med livseliksiren Adrenochrome har blitt tusket med av Q.

Men akk, alt dette høres for godt ut til å være sant:(