Litt om hva Balfour Declaration innebærer for industrialisert folkemord – bygde en nasjon på stjålet land ved hjelp av krig og svik

Dette er nok et innlegg som handler om at alt er stikk motsatt av det folk tror. Ikke at folk egentlig tror så mye, for de har rett og slett ikke kunnskap om noe særlig. I hvert fall ikke viktige saker. Ikke har de lyst til å lære noe heller. De tør ikke. Dette innlegget er til dere som har lyst til å undersøke på egenhånd om det er slik mainstream «historikere» og politikere og alle andre har fortalt dere at det er.

Tyskland tilbød fred i 1916, til stor panikk for de sionistiske oligarkene

Ikke bare tilbød de fred, de tilbød en avtale om å avstå alle okkuperte områder slik at status quo skulle gjenopprettes slik det var før 1. verdenskrig brøt ut.

Fredstilbud 1916

Sionist-oligarkene fikk panikk – de ville ha fortsatt krig

Sionistiske oligarker ville ikke høre snakk om noen fred. Det var ikke derfor de startet 1. verdenskrig. Så for å slå to fluer i en smekk, tjene uhyggelig mye penger på å holde krigsindustrien i gang gjennom å skape fortsatt etterspørsel, og stå for både produksjon og salg av alt fra bandasjer til moderne, tunge våpen, samt klare gjennomføre selve hovedplanen om å stjele store landområder i Palestina, sørget de for å forsikre den Britiske regjeringen m.fl at de ikke måtte godta fredstilbudet. De kunne nemlig knuse Tyskland. De garanterte at de ville få USA med i krigen på alliert side under forutsetning av at den britiske regjeringen garanterte sionistene de palestinske landområdene. Det gjorde den britiske regjeringen, ført i pennen av utenriksminister Balfour, mottakeren var Lord Rothschild v/sionistene:

Balfour Declaration

Benjamin H. Freedman forteller om mye av dette i denne korte snutten:

Det finnes ingen jøder, men det er rikelig med kahzar-sosiopater

Hvor mange titalls millioner mennesker tror dere disse psykopatene tok livet av? Midt oppe i det hele klarte de å starte revolusjon i Russland, en revolusjon som skulle koste flere mennesker livet enn 2. verdenskrig gjorde. Så satt de i gang økonomiske depresjoner, 2. verdenskrig, Koreakrigen, Vietnamkrigen osv.

Disse grusomme handlingene har stort sett blitt blindt og lydig støttet av norske politikere de siste 100 årene. Jeg oppfordrer på det sterkeste alle å sette seg inn i årsaken til dette. Dere vil få sjokk, men det får dere tåle.

Husk også at dette til syvende og sist ikke er mennesker som har noen som helst etnisk historie i tilknytning til landområdene i Palestina. Resultatet av opprettelsen av staten Israel var en forbrytelse mot menneskeheten, og det startet tiår med ren terror og apartheid-politikk mot semittene som allerede bodde der. I all hovedsak muslimer, og kristne, men også noen få som anså seg som tilhengere av den jødiske troen.

Vi snakker om de største forbryterne verden noen gang har sett. Hvorfor støtter norske politikere disse psykopatene? Og nei, jeg snakker ikke om khazar-hvermannsen, jeg snakker om oligarkene som bygget opp sionismen.

Det finnes ingen jøder, de er en oppfinnelse. Et eventyr. En illusjon. De er heller ikke semitter, de er khazarer, og kaller seg selv askenasier.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments