Monica Lewinsky-saken

Har noen tenkt på at hele Monica Lewinsky-saken dreide seg om å gjøre den daværende presidenten til et skikkelig mannfolk, en viril heterofil hingst? La oss ta som eksempel, et rent teoretisk, at vi snakker om en mannsperson som aldri har fungert seksuelt sammen med kvinner. For å sette det enda mer på spissen, kanskje ei heller med voksne. Vil det sette et nytt lys på denne affæren? Jeg skrev for altfor lenge siden en sak om herr og fru Clinton, og lovte å følge opp. Nå har jeg lovet meg selv å aldri love slikt mer, men de med vennligsinnet blikk og sinn kan se på dette som en kort oppfølger. Å grave i Clinton-parets historie er den mest smertefulle oppgave jeg har tatt på meg, så ikke forvent mer. Kommer det, så kommer det.

https://www.rt.com/usa/343048-clinton-epstein-lolita-express/

Jeffrey Epstein og Bill Clinton
Jeffrey Epstein and former US President Bill Clinton. © Reuters

Bill Clinton was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’

Newly released flight logs show former US president Bill Clinton flew on convicted pedophile Jeffrey Epstein’s infamous “Lolita Express” jet at least 26 times.

Benedettos twitter-melding om Bill Clintons pedofile reiser med Epstein

Initial reports in January suggested Clinton was on board the billionaire’s Boeing 727 on “only” 11 occasions, but documents obtained by Fox News show he flew with Epstein more than two dozen times.

Between 2001 and 2003, while Hillary was serving as a US Senator, Bill took a number of “extended junkets” around the world with the hedge fund manager.

There were also a number of other passengers identified on the manifests, usually with their initials or first name, including one named “Tatiana.”

Clinton reportedly ditched his Secret Service detail for at least five flights, even though there does not appear to be any of the required paperwork for signing the detail off.

Epstein served 13 months for soliciting “prostitutes” as young as 14 and is now a registered sex offender.

The flight logs showing those traveling with Clinton on board the plane, which reportedly had a bed where passengers had group sex with young girls as young as 12, included socialite Ghislaine Maxwell, who prosecutors believe procured underage girls for Epstein.

Når det gjelder Bill Clintons påståtte datter med Hillary, trenger ingen bruke mer enn halve synsevnen for å forstå.

Chelsey og Webb
Chelsey og Webb 2
Chelsey Clinton, Webster Hubbell og den stolte mor.

Tar vi med Obamas medlemskort hos Chicagos mest fasjonable homseklubb, hans pornfilmskuespillerinne av en mor, og hans hardcore kommunist av en far, begynner kanskje de fleste å forstå at presidentembedet i USA kun er en illusjon? Bush den yngres pornoring i Det hvite hus der de fråtset i unggutter er vel kjent og gjør ikke saken bedre.

Monica Lewinsky 2
Monica Lewinsky er en av tre askenasi-khazarer nevnt i dette innlegget.

Bildet over får meg til å tenke på noe en kompis av meg ofte svarer når jeg ringer ham. Morsmelksentralen, det er tapperiavdelingen. Skal vi ta en råsjans og gjette på at det eneste Monica Lewinsky faktisk fikk suge på i nærheten av Bill Clinton var den famøse sigaren?

ItsAGirl

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Vapaus
Vapaus
26. mars 2019 19:43

Har noen tenkt på at hele Monica Lewinsky-saken dreide seg om å gjøre den daværende presidenten til et skikkelig mannfolk, en viril heterofil hingst?

Nei, men når jeg nå leste dette falt plutselig mange brikker på plass. Nok en gang traff du nok klokkerent med hammeren på spikerhodet.