Mossad og Nice/Munchen-terrorens ansikt utad: “Journalisten” Richard Gutjahr

Jeg kaller det terror, for det er det dette er. Ren terror mot vestlige innbyggere. På samme måte som når lederen av en viss tidligere spesialkommando, Johan Christian Tandberg, dukket opp før røyken la seg, ikke bare etter 22. juli 2011-bomba i regjeringskvartalet, men også spratt som troll av eske opp da det smalt på flyplassen i Brussel, har også hendelsene i Nice og Munchen fått sin likesinnede. Mannen heter Richard Gutjahr, og ser virkelig ut til å få et godt år … Denne saken leste jeg først om på Cluesforum.info – Nice Attack – 14/Jul’16 i går. Senere dukket saken opp på Veterans Today – BREAKING! Same Israeli photo-propagandist pre-positioned in Nice AND NOW MUNICH, og jeg antar at Kevin Barret har “lånt” opplysningene fra Cluesforums bidragsytere, men “glemte” å gi dem kreditt. Det er også mulig at forskjellige mennesker fant samme spor. Det skjer ganske ofte når mange gransker de samme sporene.

Richard Guthjar dekket Nice-terroren og dukket åtte dager senere opp på balkongplass for å dekke Munchen-skytingen

Richard GutjahrFor å være ekstra morsomme, måtte de selvfølgelig lage sin egen feiring og markering av den vellykkede terrorhendelsen i Norge den 22. juli 2011. Festen foregikk i Munchen, men hva som skjedde/ikke skjedde der tar jeg ikke opp i dette innlegget. Dette skal handle om “journalist” Richard Guthjar, samt stoff om hvordan myndighetene i både Frankrike og Tyskland sletter tilskuernes mobil-bilder/filmer, samt oppfordrer folk til å ikke legge dem ut på Internett. Dette, ifølge myndighetene, for å ikke hjelpe terroristene.

Så til Mossad-journalisten. Foruten å ha befunnet seg på begge terror-åsteder, er han gift med Mossadagent og tidligere Knesset-representant Einat Wilf, som også er selverklært sionist. Ettersom alle spor etter de forskjellige falske flagg-operasjonene som forpester den vestlige verden peker mot Israel, begynner jeg med å presentere Einat Wilf.

https://en.wikipedia.org/wiki/Einat_Wilf

Einat Wilf (Hebrew: עינת וילף‎‎, born 11 December 1970) is an Israeli politician who served as a member of the Knesset for Independence and the Labor Party.

Einat Wilf was born in Jerusalem. She studied at the Hebrew University Secondary School. During her national service in the Israel Defense Forces she was an Intelligence Officer in Unit 8200, and reached the rank of lieutenant. She then went to Harvard University, receiving a BA in government and fine arts, before being awarded an MBA by INSEAD in France, and subsequently a PhD in political science at Wolfson College, University of Cambridge.

Einat Wilf

Wilf is married to German journalist and television personality Richard Gutjahr. She gave birth to their son in 2010.

Wilf describes herself as a Zionist and an atheist.

Bildedokumentasjon

Richard Gutjahr Twitter-bilder
Skjermbilde som dokumenterer at Richard Gutjahr var på begge terrorsteder. Bildekreditt: Veterans Today

Her er fra Spiegel om Nice-terroren:

http://www.spiegel.de/politik/ausland/richard-gutjahr-journalist-filmte-den-anschlag-von-nizza-a-1103106.html

Spiegel Online: Herr Gutjahr, du befant deg i Nice da angrepet fant sted rett foran hotellet. Hva så du?

Gutjahr: Jeg sto på balkongen på hotellrommet mitt. Fyrverkeriet i anledning nasjonaldagen var over.. Plutselig kjører en hvit lastebil forbi. Det passet ikke inn i bildet, fordi veiene var sperret for alle kjøretøy. Lastebilen kjørte veldig sakte, og noen mennesker brølte. Det virket rart, så jeg begynte å filme med telefonen min.

Sitatet fra Spiegel dreier seg om at han tilfeldigvis sto på balkongplass i Nice. Det høyre bildet over er fra Olympia Kjøpesenter i Munchen, og var å se både på Richard Gutjahrs Twitter-side og på RT (Russia Today). Begge disse er nå slettet, og annet konklusjon å trekke enn at selv disse allmektige bløffmakerne forsto at folk ikke ville tro på denne tilfeldigheten, at han befant seg på balkongplass begge steder med åtte dagers mellomrom. Her fra Mother Jones.com – Here’s What We Know About The Shooting Rampage at Munich Shopping Mall:

Mother Jones Richard Gutjahr i Munchen
Skjermdump fra Mother Jones som viser at Richard Gutjahr var på plass med kameraet ved handlesenteret i Munchen den 22. juli 2016.

De som går inn på siden til MJ, linket til over, vil se at de har kopiert inn adressen til RIchard Gutjahrs Twitter-melding. Den er nå slettet. Her er resultatet for den som klikker på lenken:

Guthjahrs slettede Twitter-melding
Guthjahrs slettede Twitter-melding 2

Bokbrennerne ser ut til å ha trykket på panikk-knappen denne gangen, og det er forståelig. Heldigvis er det for sent for dem, for Internett glemmer aldri. Her er en video fra Youtube som dokumenterer stoffet, og selv om den er litt slitsom/amatørmessig laget, er den god som gull, og er selvfølgelig lagret tre forskjellige steder allerede. Lagre dette stoffet dere også.

Israel og Mossad står bak, den er grei, men det viktigste å ha i minnet angående denne galskapen er at vårt lands Presstituerte (Lamestream Media), PST, E-tjenester og myndigheter er medspillere. De blir ikke narret, de er en del av dette grusomme spillet som er ment å rette folks bevissthet vekk fra overgrepene og forbrytelsene som myndighetene begår. Denne saken har minnet meg på den britiske statsministeren og askenasikhazaren (jøde)  David Cameron og hans krakilske angrep på ytringsfriheten kort tid tilbake. Der gjorde han et ekstra stort nummer av å skremme med at alle konspirasjonsteoretikere tilhørende alternativt media skulle stenges ned og straffeforfølges. Særlig skulle dette gjelde alle som forsøkte trekke Israel inn på negativ måte i dagens verdensbilde. Som en eller annen så klokt sa, og nei, det var ikke Voltaire:

For å forstå hvem som bestemmer over deg, se bare etter hvem det er forbudt å kritisere.

Myndighetene i Frankrike har gått ut med krav om sletting av alle private bilder/filmopptak gjort av vitner til Nice-hendelsen. Tyske myndigheter ber folk innstendig om å ikke publisere tilsvarende stoff om Munchen-hendelsen fordi det vil hjelpe terroristene. Skjønner dere? Det er klin umulig å betegne disse menneskene som annet enn motbydelige.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

14 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
23. juli 2016 14:03

Kommunen i Nice har hittil nektet å etterkomme kravet om sletting av bevis – men hvor lenge vil de kunne holde stand mot overmakten?

Ingen tvil om at noe er riv ruskende galt når myndighetene begynner å fjerne bevis!

Pål
Admin
Pål
23. juli 2016 16:07

Her er hvordan Richard Gutjahr presenterer seg på hans youtube profil, en riktig Agent 007 parodi: https://youtu.be/mOSVcsIOTFc

2Q11
23. juli 2016 16:41

Det blir stadig klarere hvilken vei dette bærer, Israel blir satt i et mildt sagt dårlig lys. Men nordmenn og folk flest får det snart intubert via massemedia for videre agenda. Muslimene er allerede godt plassert i syndebukk-boksen.
http://hoax.trendolizer.com/2016/07/munich-mall-false-flag-shooting-7-22-2016–rio-summer-games-84-mcdonalds-massacre-reichstag-fire.html
http://redefininggod.com/

Pål
Admin
Pål
24. juli 2016 17:35

«Noen» har skrubbet wikipedia artikkelen om Einat Wilf i forsøk på å skjule hennes tilknytting til Israelske sikkerhetstjenester: https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/4u92vi/wiki_page_of_einat_wilf_scrubbed_wife_of_richard/

Vidar
Vidar
26. juli 2016 07:19

http://crisiscast.com/

Når trenger ikke eg flere bevis lenger. Eg blir kvalm over disse kakerlakkene av sionister!!!!

Aboda Sarah 37a. En voksen mann kan skjende en ikke jødisk pike når hun fyller 3 år og 1 dag gammel.. Fra den jødiske «bibelen»

Lars
Lars
26. juli 2016 11:51

http://www.dagbladet.no/nyheter/mener-myndighetene-prover-a-skjule-sannheten-etter-angrepet-politikvinne-beordret-til-a-endre-nice-rapport/60338965

Ikke dårlig at en norsk avis lager en artikkel som faktisk er litt kritisk til hva som har skjedd i Nice.

Vidar
Vidar
26. juli 2016 19:45

Det er nok fine folk derfra og ja:) Men angående linken til crisiscast.com. Har du vært inne og sett på siden? Dei samarbeider med g4s som Mateen jobbet fra 2007 til 2016.. Alt er ett skuespill. Det er noe alvorlig gale når eg sitter og ser på nyheter og begynner og ler av ofrene som forteller vanvittige historier. Det er en grunn til det og det er at det går ikke noen liv tapt i disse aksjonene direkte. I såfall bare idioter som er underlagt taushetsplikt slik som dei som begynner og jobber for crisiscast.com men som ikke klarer å holde kjeft om det. Så kan vi kansje forvente at det dør noen i kommunen Nice? Altså folk som nekter å ødelegge bevis på att terroren ikke skjedde. Den veien lastebilen kjører på er det null og ingen folk. Dei som eventuelt var der. Må ha hatt tid til å komme seg unna en trailer som bare kjører maks 10 kmt. Ellers takk for ei kjempefin side Jostemikk 🙂 Stå på håper det kommer flere og flere blogger som din.:)