Nok en bløff avslørt om Pulse Club-svindelen i Orlando

De fraktet “ofre” feil vei

Det er tydelig at Obama-administrasjonen er villige til å gjøre hva som helst for å forsøke ta våpnene fra innbyggerne i USA. Det er jo det dette dreier seg om. De produserer det ene skuespillet etter det andre, får full støtte fra De presstituerte, som bare gjør jobben sin, å svindle sitt publikum, og voila!, Barry Marshall Obama, hele USAs superhomse nummer én, innehaveren av VIP-medlemskort i det mest fasjonable homsehorehuset i Chicago, har utført sin del av skuespillerjobben.

Obamas foreldre

Hvorfor ble “ofrene” for terroren båret fra sikkerhet mot stedet for terroren?

Vi må ta en titt på noen bilder fra området rundt 1912 S Orange Ave, Orlando, Florida, USA slik Google gatevisning gir oss mulighet til. Jeg skal gjøre dette så enkelt som jeg bare klarer. To forskjellige “ofre” blir båret i retning av det TV-seerne nok antok var sikkerhet. Spiren la ut en Youtube-video som viser et “offer” som blir båret i sikkerhet, og som avslører at da de har passert kamerastedet der de med ansvar for regien for svindelen mente det burde stå, var det plutselig ikke noe galt med “offeret” lenger, og han begynte å gå på egne bein. Ta en titt på den filmen, og legg merke til huset i bakgrunnen, det med reklame i tre linjer oppe på veggen:

Her er et skjermbilde som viser bygningen:

Feil vei Pulse Club Orlando

Reklamen på bildet over er for noen som driver med et røntgen-institutt (takk til Fredrik som korrigerte dette i kommentar under). “Offeret” på bildet og de to medsammensvorne kommer sørfra, og går i 100 % nordlig retning, mot Pulse Club! Her er skjermbilder fra Google Earth:

På vei MOT Pulse Club i Orlando Florida

Google Earth Pulse Club i Orlando Florida

Dette minner oss om nøyaktig den samme måte å skape inntrykk av kaos og mengder med sårede som vi så i forbindelse med Boston-“bomben”. I liket med Boston-svindelen, har også Pulse Club-bløffen sin store amerikanske helt. Dere vet, de dytter på dem noe patriotisk ræl, så som alt som minner om Stars and Stripes.

Boston Bombing superhelt 1
Superhelt og rodeoklovn fra Boston Marathon-“bomben”. Superpatriot og “folk blødde for flagget”-svindler.

Pulse Club Orlando superhelt
Nok en superhelt med Stars and Strips-symbolikken i orden. Selvfølgelig intet annet enn en kriminell svindler.

La oss ta en titt på denne homse-helten, skuespilleren som har fått medalje for tappert utført svindel. Han heter Chris Hansen, og ble superhelt fordi han også bar et “offer”, ikke vekk fra Pulse Club, men mot den! Dette kan sees 9:27 ut i denne Youtube-videoen:

Her er et skjermbilde som viser Chris Hansen som utfører sin heltedåd:

Chris Hansen Pulse Club

Jepp. Filmet av det samme kriseøvelsefilmteamet som filmet når den andre “pasienten” plutselig ble frisk, og begge “ofrene” ble båret mot Pulse Club.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

9 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrik Lid Annaniassen
3. juli 2016 17:20

Ad notam: Standup MRI er et røntgen institutt.

Her er forøvrig aksjonærlisten til G4S: http://alteredge.myfreeforum.org/G4S_list_of_top_100_shareholders_about1302.html

Et kjapt søk på shareholders og igjen shareholder hos shareholders, kan man nok nøste opp hvem som er involvert i styringen av denne troppen. Forutsatt at man har stålkonsentrasjon og et katalogiserende hode 🙂

Knut Berg
Knut Berg
3. juli 2016 21:30

Utrolig bra observasjon! Ja hvorfor flyktet «ofrene» tilbake til massaker-området?

Hvor er de uredde og granskende reporterne fra Dagbladet/VG/NRK i denne humbug-saken? Husker at jeg ble foret med skrøner om at media var «Den fjerde statsmakt» da jeg gikk på gymnaset. Maken til piss!

Pål
Admin
Pål
3. juli 2016 23:42

Jeg tror det er svært viktig å få satt søkelys på disse «sikkerhetsselskapene». Jeg har desverre ikke kapasitet til å gjøre det, men jeg har omtalt noen interessante saker her: https://www.jostemikk.com/vi-m-feie-for-egen-dr-frst-sionistene-er-mektige-i-vrt-land/#comment-10590

G4S var i virksomhet (bl.a som sikkerhetskontraktør på Oslo Lufthavne Gardermoen) i Norge frem til minst April 2013, hvor de så ble oppkjøpt av NOKAS. Jeg har ikke dokumentasjon tilgjengelig, men mener å ha lest flere steder at G4S er et Israelsk selskap. Av Jostemikk har vi tidligere fått informasjon om at ICTS (et selskap startet av Shin Bet) i dag har samarbeid som sikkerhetskontraktør sammens med NOKAS på Oslo Lufthavn Gardermoen. Hva har vi da? Jo da har vi vel et israelsk kontrollert sikkerhetsselskap NOKAS i samarbeid med et annet israelsk kontrollert sikkerhetsselskap ICTS med «ansvar for sikkerheten» på Oslo Lufthavn Gardermoen.

En annen merkelig sak: G4S fremstår som et multinasjonalt selskap. Vi vet jo at disse aktørene kun ønsker å vokse seg så store som mulig, så hvorfor i all verden skulle dem ønske å legge ned den norske avdelingen, hvorfor las seg kjøpe opp av NOKAS?

Det er sikkert mye å finne i WayBackMachine om G4S aktiviteter i Norge før de ble oppkjøpt: https://web.archive.org/web/20130416010437/http://www.g4s.no/nb-NO/

Da jeg ved tidligere anledning sjekket ut den internasjonale hovednettsiden dems, kom jeg også over opplysninger om de hadde/har samarbeid med ICTS også ved Brussel flyplass og Schipnol. Kom også over informasjon om at de har drevet stort i barnevernsbusinessen i England, men at de hadde solgt seg ut. (Antakelig fordi det i England de siste år har kommet økt fokus på denne barnekidnapperindustrien som i England er hundregangen værre enn det er i Norge. Disse «sikkerhetsselskapene» driver altså med svært mye forkjellig rart det må være lurt av oss alle å se nærmere på. Det største edderkoppselskapet av denne sorten er Serco, her presentert av Abby Martin: https://www.youtube.com/watch?v=ulP0QdvexFg

Pål
Admin
Pål
4. juli 2016 00:02

Mer om Serco. Disse selskapene vet tydeligvis hvordan de skal posisjonere seg for å kunne forgripe seg mot alt som har puls, og alt som har mistet pulsen. Toppsjefen heter visst Rupert Somes og er barnebarn av Winston Churchill https://www.youtube.com/watch?v=V5AOgsjSSwE

Spiren
Spiren
11. august 2016 12:17

Orlando Terrorist’s Father Spotted Attending Hillary Clinton Rally
http://www.mediaite.com/tv/orlando-terrorists-father-spotted-attending-hillary-clinton-rally/