Nytt tema på teststadiet

Det er jo ikke til å unngå at alle har sett en viss forandring på bloggen. Jeg prøver ut et mer moderne tema, og rent bortsett fra det visuelle, er det en del muligheter som ikke fantes på det gamle temaet. Jeg er sjelden glad for store forandringer når det gjelder ting en har blitt vant til, men jeg har tenkt å gi meg selv et par dager på å lære meg dette nye temaet. Bloggrollen/linkene er borte, og jeg må se om jeg finner en løsning. Vil ha siste innlegg og siste kommentarer opp på høyre side, for nå har de gjemt seg helt nederst. Får se om jeg klarer det. En del annet småtteri er det også, og får jeg det ikke til, eller finner ut at jeg ikke liker denne nye siden, kommer den gamle opp igjen mens jeg går i tenkeboksen. Ser dere noe som er helt av skaftet feil, eller noe som irriterer grenseløst, så gi beskjed!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments