Om hullet i gata foran lobbyen i Høyblokka

Jeg vet det er svært mange der ute som har lurt på det samme som meg, om hullet etter eksplosjonen var virkelig, eller om det var noe som ble laget senere av en eller annen grunn. Jeg har aldri brukt særlig mye tid på fenomenet, men syntes alltid det var litt rart at det ikke syntes på mange av filmene/bildene fra de første minuttene etter eksplosjonen ved Høyblokka. Det er sant og si ikke mye å lure på lenger. Har visst dette noen få dager, men ble minnet om det i filmen Lars linket til:

http://www.tv4play.se/program/nyheterna?video_id=1828216

Hullet ved Høyblokka

Da skulle den saken være ute av verden, og den ble egentlig begravd i et dypt hull på Einar Gerhardsens plass den 22. juli 2011.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Åge-Ragnar KP
9. oktober 2015 15:59

Jeg har også fått med meg at det var noe tvil om når hullet kom, men ble ikke sikker på det jeg leste.
Kunne du røpe hva TV4-videoen røper? Vil ikke oppdatere noen flash for å få sett filmen.