Potetmel og skuespill under Boston Marathon

Oppdatering

En observant leser sendte meg en e-post og skrev at Blackwater-/Academia-personell ikke ble brukt under Boston Marathon-hendelsen. Det var personell fra Craft International. Nå har jeg sett på dette, og det ser ut til at leseren har rett.

Oppdatering slutt

Den såkalte terrorbombingen i forbindelse med maratonløpet i Boston er ikke annet enn et skuespill til terningkast 1, der regissøren og hele crewet representerte den ondskapen som folk flest ser ut til å tro er de som beskytter oss. En falsk flagg-operasjon i likhet med en rekke andre så dagens lys, og oligarkene fikk muligheten til å stramme tommelskruene enda et par omdreininger under dekke av å beskytte oss mot verdens ondskap.

Blackwater – leiesoldater med oppdrag for USAs regjering

Bakmennene til det firmaet som tidligere het Blackwater er blant de som har tjent seg styrtrike på uskyldige menneskers lidelse og død. Verden fikk opp øynene for dette oligark-eide drapsfirmaet i forbindelse med flere skandaler i forbindelse med Irak-krigen, og belastningen ble etter hvert så stor at de skiftet navn, først til US Training Center, deretter til Academi.

Ingen av de mengder av falske flagg-operasjoner som samfunnet har blitt utsatt for de siste tiårene hadde kunnet bli en realitet uten at de vestlige nasjoners etterretningstjenester sto bak. Det sier seg selv, og dette skrev jeg om i Hvem er terroristene? der jeg la ut dokumentasjon på at det ble gjennomført øvelser samme dag og om samme scenario som vi så utspille seg samtidig, minutter eller få timer senere, på de tragiske merkedagene vi i dag kjenner som 11. september 2001, Londonbombingen 7. juli 2005, 22. juli 2011 her i Norge, og altså Boston maraton-terroren 15. april 2013.

De menneskene som står bak jævelskapen lever av andre menneskers elendighet, og det gjør de med lønn fra de myndighetene de tjener og på oppdrag fra dem. Politikerne stjeler innbyggernes penger for å finansiere den ondskapen de benytter seg av for å drepe og undertrykke dem. Sett fra en sosiopatisk elites ståsted, er det hele så genialt utført at vi andre ikke kan gjøre stort annet enn å ta av oss hattene i ren beundring, og la oss sprenge og skyte i fillebiter i ren takknemlighet over at det finnes slik briljans hos de menneskene som det store flertallet innbiller seg har som oppgave å beskytte oss.

Tilbake til Blackwater. Hva gjorde representanter for dette død og lidelse-firmaet i målområdet for maratonløpet i Boston? Lamestream Media/de presstituerte har ikke nevnt noe om dette, og det kunne vi heller ikke forvente, fordi de hele tiden har representert sine eiere E-tjenestene/bank-oligarkene. Dessverre er det fortsatt slik, av en eller annen aldeles uforståelig grunn, at det store flertallet av befolkningen henter sin kunnskap om det som skjer i verden hos de presstituerte. Her ser vi nok et eksempel på hvor genialt utført det hele er. Nordmenn betaler såkalt pressestøtte ved at myndighetene tar våre penger for å lønne de presstituerte, slik at de kan servere oss falske nyheter. En endeløs rekke år med en like endeløs rekke liksom-nyheter. En parodi av virkeligheten som blir slukt rått av stemmekveget.

Fra Wikipedia om Blackwater/Academi:

Academi provides security services to the United States federal government on a contractual basis. The Obama administration contracted the group to provide services for the CIA for $250 million.[8] In 2013, Academi subsidiary International Development Solutions received an approximately $92 million contract for State Department security guards.

Som jeg allerede har nevnt, ser vi at firmaet arbeider for CIA og den amerikanske regjeringen. Da forstår vi raskt hvem oppdragsgiverne var da firmaet var representert ved disse to under maratonløpet i Boston:

Boston-Maraton-Blackwater-ansatte

Originalene til dette bildet og de neste finnes i dag bare gjennom bruk av Arcive.org/Wayback Machine, hvorfra jeg siterer:

As you can see from the above image, these private military operatives are both wearing the exact same uniforms: tan BDUs, tan military boots, dark jackets, communications gear and black backpacks.

But what gets really interesting is when you look at the symbols on the hat one of them is wearing:

Boston-Maraton-Blackwater

This «skull» symbol just happens to be the symbol of a group of military contractors called «The Craft.»

The following picture shows former group member Chris Kyle (who was recently murdered, by the way), sitting with his sniper rifle and wearing the «Craft» hat with the skull symbol:

Chris Kyle

But an even better look at the symbol comes from the Craft’s own website, where training photos show the symbol with great clarity:

Blackwater-soldater trener

Tilbake til sekkene til leiesoldatene som oppholdt seg i målområdet av Boston maraton. CNN kunne ganske raskt melde om at denne sekken spilte en viktig rolle, og først legger jeg ut filmen som viser nyhetsinnslaget, og under legger jeg ut et bilde jeg klippet fra filmen:

Boston-ryggsekk

Der dukker den hvite firkanten opp på toppen av restene av ryggesekken. Det samme merket, og det på en ryggsekk som minner svært om den mannen med dødningehodesymbolet på capsen bar. Det blir verre. Hva med at politi og “sikkerhetspersonell gjennomførte terrorbombeøvelse samme dag? Her bekreftet ved at en representant for politiet rett før den første eksplosjonen ropte This is a drill!

Hva er så viktig med disse ryggsekkene?

Dette med ryggsekkene er svært viktig, og en del av det påtalemyndigheten bygget sin sak på. Her fra Wikipedia:

At the site of the explosion, investigators found shrapnel that included bits of metal, nails, and bearing balls,[54] as well as black nylon pieces from a backpack.

in a news conference held at 5:20 pm on April 18, the FBI released photographs and surveillance videos showing two suspects—each carrying backpacks and walking nonchalantly but purposefully in single file formation—and sought the public’s help in identifying them. The FBI released the photos, in part, to limit the damage by those wrongly targeted by incorrect news reports and social media speculations. Authorities later said that releasing the suspect’s photos «was a turning point in the investigation, no doubt about it.»

De bildene som finnes av brødreparet myndighetene påstår sto bak bombingen, viser tydelig at de ikke hadde ryggsekker som den myndighetene og FBI benytter som bevis i saken. Wikipedia vokter seg vel for å vise dette bildet, og har i stedet funnet det tryggest å legge ut dette ene bildet av “fotobeviset”:

220px-Two_suspects_wanted_by_the_FBI_for_the_bombing

Det bildebeviset Wikipedia og de presstituerte skulle vist sine lesere, ser slik ut:

Brødrene med ryggsekk Boston maraton

Stakkars disse to guttene, som ble brikker i myndighetenes grusomme spill. Her er eldstebroren, som ikke ble drept av politiet, nei, han ble overkjørt av lillebroren sin, alt ifølge politiet:

Eldstebroren på likhuset

Som Dagbladet skrev:

Den da 19 år gamle Dzjokhar Tsarnajev overga seg 19. april i fjor, etter å ha gjemt seg i denne båten. Han er skutt flere ganger og hardt skadd. Bare noen timer tidligere kjørte han over og drepte sin bror da han forsøkte å flykte i en SUV.

Myndighetene benytter seg av utdannede katastrofeskuespillere

Mon tro om det ikke var nettopp det de to brødrene var. Her fra et intervju med sjefen for Boston-politiet Ed Davis, som ca. 2:20 ut i filmen sier rett ut at han føler seg sikker på at de to skuespillerne var ansvarlige for bombingen:

Homeland Security har jeg skrevet ganske mye om tidligere, og de viste seg å ha planlagt en øvelse i Boston:

http://intellihub.com/2013/06/13/homeland-security-admits-boston-drill-eerily-similar-to-marathon-bombing/

Homeland Security Admits Boston Drill Eerily Similar to Marathon Bombing

The Department of Homeland Security has now officially acknowledged the ‘frighteningly similar’ scenarios between an Operation Urban Shield drill they planned for Boston and the actual Marathon bombing event in a Boston Globe article.

TruthStream Media.com reported back on April 23 about the connection between the drill underway on April 15 at the finish line and the counterterrorism exercises conducted by Boston’s Urban Shield team, which including overlapping layers of Homeland Security, FEMA, statewide and regional emergency responders and the City of Boston, including its Office of Emergency Management.

This includes suggestive photographic evidence that may prove members of these emergency agencies were on scene at the finish line bombing no more than 2-3 minutes after the incident (in addition to the Craft International figures who’ve been much discussed). In other words, they were already at the finish line, in formation, conducting a drill.

En del av denne planleggingen, This is just a drill! og De to skuespillerne sto bak! kunne bare gjennomføres ved hjelp av stram regi og det som mest av alt minner om et ambulerende team med krise-skuespillere.

Her er et bilde tatt av målområdet og tilskuerne kort tid førr pudderbomba smalt, og det er en del av en hel serie bilder fra samme posisjon, som viser før og etter at det smalt.

Tilskuere i målområdet Boston maraton

Se på denne mannen, Jeff Bauman, som fikk begge bein blåst av i den “kraftige eksplosjonen”. Sittende i sitt eget og andres blod. Litervis av det.

BostonMarathon ofrene

Allikevel holder han fortsatt koken og er bevisst og ikke synlig blek flere minutter senere:

boston-bombing

Dette er mirakuløst. Ikke bare er han fortsatt bevisst til tross for blodtapet, men det kommer ikke en dråpe blod fra noen av de to beinstumpene. Ifølge den offisielle versjonen, her fra Wikipedia, fortalte han skriftlig dette da han ble bevisst igjen (etter “operasjonen”?):

Jeff Bauman, a victim who lost both legs, was adjacent to the location of one of the bombs; upon recovering consciousness, he asked for pen and paper and wrote a note to the FBI, «bag, saw the guy, looked right at me».[71] Bauman was later able to provide detailed descriptions to the authorities of a suspect who was seen placing a backpack beside him at the bombing scene two and a half minutes before it exploded, enabling the photo to be identified and circulated quickly.

Å snakke var tydeligvis ikke så enkelt etter å ha fått begge beina blåst av i en eksplosjon, men skrive, det kunne han. Dette er i det hele tatt så idiotisk, at det er helt umulig å fatte at noen har latt seg lure. Snakk med en lege eller en sykepleier på akutten. En brannmann som dusinvis av ganger har opplevd store blødninger i forbindelse med traumer etter bilulykker. Hør med dem hva de mener om saken. Og dere, få med dere denne ABC-en i traumebehandling:

En person med store skader i de nedre ekstremiteter og dertil hørende blødning skal aldri, og vil aldri, noen sinne, samme hva som skjer, bli plassert i sittende stilling i en rullestol slik vi ser på bildet over. Fikk alle med seg dette? Jeg tar det en gang til. En person med store skader i de nedre ekstremiteter og dertil hørende blødning skal aldri, og vil aldri, noen sinne, samme hva som skjer, bli plassert i sittende stilling i en rullestol slik vi ser på bildet over. Eneste årsak til rullestolbruken, var å få vist fram “offeret” så tydelig som mulig, for deretter å lage en stor sak av det, der helter ble skapt og trukket fram av de presstituerte i etterkant av hendelsen.

Vi tar en titt på et annet offer, en mann liggende i en gedigen blodpøl, og buksa tydeligvis sprengt i slintrer, og noe av det samme kan vi se mot livet på det han har på overkroppen. Skadene må være omfattende med tanke på den meget store mengden blod.

Boston maraton ofre

Null blod på overkroppen, masse i ansiktet, og han har endt opp med shorts og anklets. Ganske interessant hvordan det ble værende litt av buksebeina rundt ankene hans. Vi tar en titt på de blodige beina.

Uskadde bein Boston maraton

Helt latterlig. Ikke et eneste synlig sår, til tross for at buksa skal være blåst bort av en eksplosjon. Til og med genseren/trøya er ødelagt nederst, uten at det finnes et eneste sår på maven. For å holde svindelen “anstendig”, har de holdt tekstilene hele over skrittet til skuespilleren. For skuespiller, det er det han er. En kriseskuespiller som fortjener å tilbringe resten av livet bak lås og slå.

Den stakkars vettskremte jenta dukken

De neste bildene viser bilder av ei av dukkene de benyttet som “offer”, og er bilder jeg har klippet ut av en video som blir lagt inn til slutt i dette avsnittet. Legg merke til den fullstendig unaturlige stillingen hun (dukken) “klamrer” seg fast med, og se svært nøye på vinkelen mellom lår og legg, altså vinkelen i knærne. Den samme unaturlige stillingen ut fra den voksne på alle bildene.

Dukke 1Dukke 2

Dukke 3Dukke 4

Dukke 5Dukke 6

På det siste bildet over var “barnet” plutselig borte. Stafettpinnen var levert til neste kriseskuespiller:

Dukke 7

Dukke 8

Den neste kriminelle

Bildene her er også fra en film som jeg legger ut nederst i avsnittet. Denne gang er det ei som har fått som oppgave å bevege seg rundt i kaoset, før neste jobb var å spille hardt skadd.

Skuespillerinne 1

Skuespillerinne 2

Skuespillerinne 3

Skuespillerinne 4

Skuespillerinne 5

Skuespillerinne 6

Skuespillerinne 9

Nå har vi sett henne gå rundt i kaoset, snakkende med folk både in situ og på mobiltelefon, og peke og dirigere. Hennes neste oppgave var å kaste jakka hun bar, ta av seg genseren, og spille alvorlig skadet.

Skuespillerinne 7

Skuespillerinne 8

Etter denne prestasjonen gjør de presstituerte stor stas på henne som bombeoffer.

Skuespillerinne10

Skuespillerinne 11

Skuespillerinne 12

image

På forrige bilde blir hun spurt om hun synes at gjerningsmannen burde få dødsstraff. Men neida. Mildred er storsinnet av seg, og synes at livstidsdom er mer passende:

Skuespillerinne 13

Alle skuespillere trenger gode regissører

Også kriseskuespillere trenger gode regissører, Mildred intet unntak. Hun kunne jo ikke vite hvor hun gjorde mest nytte for seg under det planlagte kaoset med “skadde”. Ved målområdet i Boston var det flere regissører, men den vi skal ta en nærmere titt på her, er hun som rettledet stakkars Mildred. Jeg har laget denne animasjonen av regissøren som løper for å hente Mildred inn i settet og foran kameraene igjen:

Regissøren og Mildred Boston Marathon

Her er filmen, og det er av det gode at så mange som mulig får sett denne:

Oppskårne klær

Hvilken farse dette er. Eller kanskje mangel på farse? Jeg mener, klærne blir blåst av beina på de stakkars tilskuerne skuespillerne, og kuttene er så flotte og skarpe i kanten at det er en fryd. Huden under er helt uskadd, men pytt-pytt. Denne karen lå en 3-4 meter fra “Bauman” som “mistet” begge beina:

Klær 1

Nestemann er heldig som de andre. Kjønnsorganene er dekket til, og dette er noe som går igjen. Alle hadde nok bukser med forsterkning rundt de edlere deler. Grei måte å lage shorts på.

Klær 2

Se på denne idioten her:

Klær 3

Dette må være et passende punkt å fortelle hva den offisielle rapporten hadde å si om de såkalte bombene, og så blir det mer om talkum-/potetmel-knallskuddene senere.

Fra Wikipedia:

Doctors described removing «ball-bearing type» metallic beads a little larger than BBs, and small carpenter-type nails about 1 to 2.5 centimeters (0.4 to 1 in) long. Similar objects were found at the scene.

Ingen skal komme nå i ettertid og påstå at bløffen ikke var forsøkt godt gjennomført, det skal de ha.

Hyperrealistisk filming

Filmingen er gjort realistisk, og skuespillerne har som oppgave å forsterke effekten. Her er noen bilder fra en film der soldater trener på en såkalt realistisk måte, med potetmel-granater og det hele. Hjelpemannskap tar seg av de “skadde”, og stakkarene er blodige, mangler lemmer osv.

Øvelse 1Øvelse 2
Øvelse 3
Øvelse 7

De skadde stakkarene strømmer på, bakken er dekket av blod, men de får trøste seg med at de får kyndig hjelp.

Øvelse 4
Øvelse 5
Øvelse 6

Neste kriseskuespiller har fått beinet sprengt av:

Øvelse 8

Da er det ikke det minste rart at sanitetspersonalet hyler fortvilt etter hjelp:

Øvelse 9

Det strømmer på med blodige ofre:

Øvelse 10

Tar vi en nærmere titt på dette offeret, ser vi at han har fått buken spjæret åpen, så tarmene er i ferd med å tyte ut:

Øvelse 11

Det er ikke noen spøk å være kriseskuespiller. Nestemann har hatt maksimalt med uflaks. Tenk å få tatoveringen skutt/sprengt bort:

Øvelse 12

Nok et offer:

Øvelse 13

Enda en som har fått et bein sprengt av:

Øvelse 14

Kjøttslintrer og sener henger og slenger fra stumpen:

Øvelse 15

Heldigvis finnes det kirurger som står klar til å ta seg av den uheldige:

Øvelse 16

Øvelse 17

Se hele filmen, og legg spesielt merke til fyrverkerieffektene:

Norske representanter for de presstituerte er medskyldige

Hele veien fra redaksjonen og nedover på rangstigen hos riksmediene i Norge sitter det medskyldige som har en ting til felles. Alle skulle vært tiltalt, dømt og straffet. Det samme gjelder ledelsen innen politi- og militærmyndighetene her i landet, E-tjenesten og andre hemmelige tjenester inkludert. Det er som kjent slik at den som tier, den samtykker.

Jeg lar ABC-News avslutte dette innlegget, noe de gjør på mest humoristiske vis. Da de kommer 2:50 ut i videoen, og viser en av løperne som blir slått til bakken (reporterens påstand) er parodien fullkommen. Legg merke til vaktene med gule vester som står mellom tullingen som legger seg ned og selve “bomba”. De skvetter, men ingen av dem ble “slått i bakken”. Snakk om selektiv detonasjon. En knallgranat med potetmel-effekt. Eller var det talkum?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

22 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandulph
Brandulph
22. april 2015 01:51

Jeg takker for omfattende dokumentasjon rundt denne ‘falskt flagg’ operasjonen, Jostemikk. Og, hva annet er det å si om dette enn, «Det er for j æ v l i g !» Men, i likhet med alle slike operasjoner, vet krapylet at løgnen holder, selv når den er dårlig presentert, bare den gjentas ofte nok over tid. Triste greier! Jeg trodde også praktisk talt på alt, helt fram til jeg besøkte Vietnam, høsten i ’76. Et par måneder etter gjenforeningen av nord og syd. Jeg var den gang 37, og andre var hjernevasket, ikke jeg. Det var ei vond pille svelge, en stygg nedtur for en som hadde bodd i USA noen få år tidligere. 😉

Ingrid
Admin
Ingrid
18. august 2015 10:57

Denne saken opptar fremdeles mange, for det er all grunn til å tro at vi ikke har fått vite sannheten. I går hadde Paul Craig Roberts en artikkel på sin nettside, og den reiser noen svært kritiske spørsmål rundt saken.

FBI Evidence Proves Innocence of Accused Boston Marathon Bomber Dzhokhar Tsarnaev

Paul Craig Roberts

I have been contacted by attorney John Remington Graham, a member in good standing of the bar of the Minnesota Supreme Court and the United States Supreme Court. He informs me that acting in behalf of Maret Tsanaeva, the aunt of the accused Tsamaev brothers and a citizen of the Kyrgyz Republic where she is qualified to practice law, he has assisted her in filing with the US District Court in Boston a pro se motion, including an argument of amicus curiae, and an affidavit of Maret Tsarnaeva. The presiding judge has ordered that these documents be included in the formal record of the case so they will be publicly accessible. The documents are reproduced below.

Stargazer
Stargazer
22. april 2017 06:19

Her er en god og underholdende film basert på en «sann» historie. Boston bombene. http://www.imdb.com/title/tt4572514/

Filmen heter Patriots Day. De «gode» vinner til slutt. Vi får også en sekvens med kraftig hjernevask, da vi er inne i bilen til terroristene mens de flykter og spør ut en dåre om 911 osv, om han ikke skjønner at det er de amerikanske myndighetene som står bak, det er ikke muslimene, at de skyldige må straffes osv. Ord fra en Gal mann… 🙂

Stargazer
Stargazer
10. juni 2017 23:22

Legger kommentaren her da det jeg henviser til handler delvis om Boston bombingen, eller un-bombingen som noen kaller det.
Jeg ble litt interessert i det som vises her, det er litt i retning av det 2Q11 nevner av og til, tror jeg. Et snev. Nettstedet er «Well aware one» http://www.wellaware1.com/?s=greenbergs&x=0&y=0 og tar mye for seg «The Greenbergs» Familien. Noen som har sett på dette med The Greenbergs og finner det troverdig?

CMR
CMR
18. juli 2017 23:55

Jeg kan ikke annet enn takke deg for utmerkete dokumentasjoner om hva slags løgner vi blir utsatt for.

radiv
radiv
27. juli 2017 00:16

Stargazer.. Hold deg langt unna dallas goldbugg…En av di..Seff finnes det folk med flere id. Men at engelske kongefamilien er bygdefolk fra ei lita bygd i norge stemmer ikke. (Eksempel bare) 🙂 Du bør heller undersøke cloning..

Stargazer
Stargazer
27. juli 2017 15:47

Det er lett å vasse fast uti gjørma i denne bransjen. Takk for tilbakemeldinger. Det er vanskelig å bli sikker på noe som helst, annet enn at det er fint lite fornuft og sannheter å få fra medier og politikere. Som i seg selv er et bevis på at det er mye riktig i det man kan finne hos alternativene til suppa som serveres derfra, synes jeg…

lars
lars
27. juli 2017 19:47

http://www.patriotsdayfilm.com/ da er det på tide og melke inn litt penger på terroren eller skal man si false flagg operation.

2Q11
2Q11
27. juli 2017 21:50

Stargazer.. Hold deg langt unna dallas goldbugg…En av di..

Nå vet jeg ikke hvorfor folk skal holde seg langt unna dallas goldbugg, eller meg som skriver dette for den del. En forklaring mangler. Ønskes det sensur? Er det noen som ikke bør vurdere stoff på egenhånd?

Det som legges ut er som regel godt fundert på biometri og kryssreferanser.
Problemet er at svært få mennnesker ønsker å bruke tid på noe de ikke forstår eller oppfatter som helt vilt. Klassisk kognitiv dissonans med andre ord.
Min erfaring (og den er meget grundig og lang innen dette feltet) er at det er like mye skuespill, regi og roller i det som vi fores med i mediene utlagt som virkelighet, sammenlignet med Hollywood i vid forstand.

Det er bare å utfordre meg på hva som helst som er KONKRET og hvor noen mener jeg tar feil. Generelle utsagn er vanskelig å forholde seg til.

Jostemikk har selv sagt at han kvier seg for å legge ut noe om dette tema (det respekterer jeg), selv om han får forklaringsproblemer, som eksempel:
https://www.jostemikk.com/var-det-mennesker-i-world-trade-towers/
-og les kommentarene og linker der. Det er en rekke måter å jukse med identiteter på.
Det vanskeligste å forklare er dersom det holdes begravelse av et slikt ikke eksisterende
offer som beskrevet der. Hvem er frammøtte nærmeste familie? Og venner? Og vitner? Bløffer de oss alle?

Stargazer
Stargazer
27. juli 2017 22:30

Filmen er bra den Lars, god underholdning hvis man blokker ut virkeligheten en stund, men det finnes en mer troverdig en her. Dette må være noe av det grundigste og beste som finnes av bevis på at det hele var et skuespill. Ikke falsk flagg en gang, et teater fra ende til annen:
https://youtu.be/wiyZ5AOXuSc

2Q11: Jeg har fulgt det du har skrevet her på jostemikk.com lenge og prøver å henge på så godt jeg kan. Av og til blir det for vanskelig, for eksempel når du hinter til at Putin har spilt inn James Bond film. Da slår min kognitive dissonans inn, men jeg setter stor pris på det du bidrar med. Jeg synes også goldbug virker grundig og ærlig, men at «alt» og «alle» skal være skuespill og skuespillere blir litt for drøyt for meg, fortsatt. Det er så mye rart på Internett/youtube som kan lure oss. Jeg blir mer og mer sånn «jeg tror det ikke før jeg får se det, og kanskje ikke da en gang».

2Q11
27. juli 2017 23:01

Det er så mye rart på Internett/youtube som kan lure oss. Jeg blir mer og mer sånn «jeg tror det ikke før jeg får se det, og kanskje ikke da en gang».

Bra innstilling tror jeg, Stargazer. Utvid gjerne «internett/youtbe» med massemedia (lamestream). Der er ståa ufattelig dårlig og høykriminell. Og så har vi skole og universitet..

radiv
radiv
8. august 2017 01:23

Hei Stargazer. Eg er helt enig i det siste du skriver. Eg burde kansje skrevet det på en annen måte. Og nei 2q11 eg mener ikke at man skal sensuere. Hvorfor tror du Putin er James Bond? Selv med sminke og avansert sminke så er det mulig å kjenne igjen den ekte personen. Eg vet putin har drøssevis av dobbeltgjengere. Og at flere personer spiller flere identiter. Men eg stopper ved falsk terror. har sjøl undersøkt dette i flere år og kom til konkusjonene at det er ikke mulig det du sier om at putin er james bond og lignende.

2Q11
2Q11
15. august 2017 00:10

Stargazer
27. juli 2017 at 22:30

Av og til blir det for vanskelig, for eksempel når du hinter til at Putin har spilt inn James Bond film.

radiv
8. august 2017 at 01:23

Hvorfor tror du Putin er James Bond? Selv med sminke og avansert sminke så er det mulig å kjenne igjen den ekte personen.

Her har jeg fått utfordringene jeg ba om. Et grundig svar følger senere (om noen dager?) i dette kommentarfeltet om det er i orden, og at Jostemikk følger med på hva som er stoppet av automatisk moderasjon grunnet mange linker som medfølger. Skuespillere er de alle, hovedaktørene på verdens scene akkurat nå, som Kim Jong-un ( Justin Lin, Filmregissør). Når det gjelder Trump viser det seg at hans aktivitet og eksponering i mediene har vært omvendt proporsjonalt i forhold til mannen som tar den beskjedne «Pris / 45 min Kr 60 000,- for foredrag», Mr. Stabæk..

Først et nytt funn som ytterligere forsterker mine antydninger. Tidligere har jeg lagt ut som bør indikere samme personer. Nå kan dere se på leppa til de to rollepersonene, og en utfordring tilbake,
forsøk å finne bilder av andre personer i den store verden med noe lignende, nemlig konkaviteter og furer i underleppa, tilsvarende dette:

Stargazer
Stargazer
15. august 2017 22:06

Putin er 168 cm. Craig er 178 cm. Fra to tilfeldige sider jeg søkte opp:

http://starsunfolded.com/vladimir-putin/

http://starschanges.com/daniel-craig-height-weight-age/

Og de lignet ikke like mye når de var yngre:

Putin: https://goo.gl/images/3uez9A

Craig: https://goo.gl/images/e8XhWa

Men vi bør nok strengt tatt vente til vi får se et bilde av dem sammen. Eller ikke. Kanskje det går an å søke opp datoer der de er observert på to forskjellige steder samtidig?

Dette er ikke et forsøk på å være drøy smartass, eller å latterliggjøre 2Q11, bare så det er sagt. Men det er her jeg befinner meg når det gjelder denne saken, pr dags dato. Jeg finner flust av info om folk som mener de er i slekt eller ligner veldig på hverandre.

radiv
radiv
19. august 2017 18:28

Vladimir Putin og James Bond er som stargazer beviser ikke samme person. 2q11 beviser det vell også med sin siste lenke veldig åpenbart så hva du ser der må du nesten forklare. Eg kjøper ikke leppebeviset ditt da eg har samme lepper som han bond duden. 2q11: Hele verden er så og si ett skuespill fra eliten. Selvfølgelig er Thrump med på dei «ondes» side. Det har i over 40 50 år blitt predikert i tegnefilmer og vanlige filmer at Thrump sku bli president. Eg har som sagt fulgt med på det samme som du har gjort i flere år. Og faktisk og sett på alle dine linker. Av og til lurer eg faktisk på om du tuller. Har ei oppgave til deg 2q11. Gå med ei silikon maske i en hel dag og se hvordan ansiktet ditt er etter på. Hvorfor bruker du ikke tida di på å bevise at»terror» «ofre» i flere forskjellige hendelser er alltid dei samme? I Barcelona så er det så gale at dei må sensurere dei skadde.. Dei har ikke nok sykopater til å spille skadde.. Skift fokus før dei har tatt fra oss alle friheter…

2Q11
2Q11
21. august 2017 00:55

Vladimir Putin og James Bond er som stargazer beviser ikke samme person.

Jeg ser ingen beviser for det. Som jeg har vært inne på i andre sammenhenger florerer bilder av forskjellige personer som angivelig skal være den samme. Radiv sier selv: «Eg vet putin har drøssevis av dobbeltgjengere.»
Her ser vi en ung Putin sammenlignet med en godt voksen Craig, hva er umulig ved dette?:
https://postimg.org/image/692ozezj7/

Når det gjelder høydeforskjellen, tror jeg ikke på at Craig er 178cm uten sko og innlegg. Google «Craig height» og se at hans kortvoksthet er tema i flere mainstream medier, hvor det stadig gjentas at han er 178cm. Kortvokst? Det skulle tatt seg ut at massemediene fortalte oss at Craig er 172,5cm og Putin er 172,5cm på strømpelesten..

eg har samme lepper som han bond duden.

Dette var et utrolig sammentreff Radiv! Jeg venter i spenning for å se ditt bildebevis. Dersom du ikke er datakyndig så kan jeg eller sikkert noen andre lesere forklare deg hvordan du enkelt legger det ut i kommentarfeltet. Foreløpig har ingen tatt min utfordring og lagt ut bilder av en hvilken som helst person med lignenede lepper som Putin/Craig har, vist i bildet over. Vis gjerne bildet til en lege/tannlege/kjevekirurg og spør om hvor ofte de ser noe slikt i praksis.

Gå med ei silikon maske i en hel dag og se hvordan ansiktet ditt er etter på.

Her regner jeg med at den tekniske utviklingen er kommet så langt at når skuespillere kan bruke masker og maskeringer i timesvis under filminnspillinger, så kan de brukes også utenfor «Hollywood».

Skift fokus

Jeg er usikker på hvilken autoritet du er/har som gjør at du forteller andre hva de skal gjøre, enten det er å holde seg langt unna visse internettsider eller å skifte fokus. Hvilken betydning skulle det ha at jeg skifter fokus, når jeg etter din mening er useriøs («Av og til lurer eg faktisk på om du tuller»)?

Amatoer1
21. august 2017 08:09

2Q11, James Bond er en fiktiv person. Dette du driver med her er nonsens. I mine øyne er du ikke troverdig sålenge du driver med dette. Foreslår at du starter egen blogg.

Knut Berg
Knut Berg
21. august 2017 17:40

Jeg er enig med Amatoer1, dette James Bond/Putin-preiket er ting som bare får Jostemikks blogg til å se lite flatterende ut for normale folk. Jeg har ikke giddet å lese noe av det 2Q11 har skrevet på evigheter, men scroller forbi. Det kan jo være et tips til andre.