Skogbranner, direkte energivåpen, biler og Space Weather

Verden er ikke det De presstituerte på så enestående og forrædersk vis  forteller folk. Det er helt sikkert. Akkurat hva det betyr det jeg legger ut i denne artikkelen får være opp til den enkelte å tolke, for det er all mulig grunn til å være skeptisk. Dere vet, Nullius in Verba osv. Med det sagt, må jeg stille spørsmålet: Ble vi akkurat gitt en bekreftelse på hva som tok ned WTC den 11. september 2001? Vær vennlige å benytte stoffet under som en vei videre mot sannheten, ikke selve sannheten i seg selv. Finn deres egen sti gjennom mylderet av informasjon og desinformasjon som presenteres på Internett i disse meget spesielle tider.

Oppdatering

Twitter-kontoer blir slettet fortløpende nå. Det eneste folk hadde gjort, var å legge ut videoer fra områdene i California som nå helt tydelig står under angrep. De bor der, og det trengs ikke mye fantasi for å forstå at mange er livredde. Jeg har allerede mistet mange videoer fordi folk fikk sletta kontoene sine, men jeg lagrer de jeg rekker. Håper dere også tar vare på det dere kommer over. Her er en video som viser at skogen, bakken og annet er uskadd, mens det står en hel rekke med “toasted cars” som dr. Judy Woods kalte dem da hun studerte bilene i New York etter 11. september 2001-terroren. Oppdatering slutt i og med videoen.

 

Oppdatering

Jeg hadde allikevel lagret videoen fra den Twitter-kontoen som ble slettet. Her er den, og til slutt i oppdateringen et fotografi.

 

 

Oppdatering

Først en advarsel. Det er kanskje noen som kan fortelle NRK-journalist A. Magnus at det ikke nødvendigvis vil være klokt eller trygt å ferdes med bil i brannområdene i California. Leste akkurat en sak om at lik funnet i biler har gått så fullstendig i oppløsning at det ikke finnes spor av DNA.

Først et illustrasjonsbilde av en bil fra Hellas og “skogbrannene” der. Det er flere observasjoner man kan gjøre seg. Mest iøynefallende er at gummilista fra enten passasjervinduet foran, muligens fra takluka hvis den har ramlet ned, ikke har tatt særlig skade av det som har fått frontvinduet til å renne inn i bilen og ellers har gjort stor skade på alt ellers i bilen. Ved den høyre hjulbuen synes fortsatt isolasjonen på elektriske kabler. Har vært så heldig å få hjelp fra fagpersonell, og studier av bygninger og biler tyder på at det ikke er høy varme som har forårsaket skadene. Og ja, jeg vet at det brenner i skogen mange steder, men noe røyk og ild må de vel presentere for å lage denne parodien av menneskelighet og fakta?

Så til et bilde jeg har klippet ut fra en YouTube-video. Under det blir avslutningen på denne oppdateringen i og med videoen jeg har tatt bildet fra. Jeg legger ut en kopiert versjon fordi slike videoer alltid forsvinner fra YouTube. De som heller ønsker å se videoen originalt, kan gjøre det her.

 

Fenomenet Q

For å forsøke å gjøre dette kort, dreier deg seg om en kampanje som påstår seg å stå bak Donald Trump og hans presidentskap, hele veien fra forberedelsene til nominasjonsvalg, til Det hvite hus. En av deres medarbeidere kaller seg Joe M, og han la ut dette på Twitter for kort tid siden:

Vi skal se nærmere på dette, men først noen ord om skepsis, og til syvende og sist, hvorfor vi må ta opplysningene Q deler alvorlig.

Vær skeptiske

Alle som har en tydelig agenda innen politikk og makt bør alltid studeres med et skeptisk blikk. Kanskje særlig når det dreier seg om en sak av så gigantiske proporsjoner som dette Q-prosjektet. Selv om de legger ut mengder av stoff som ganske enkelt lar seg verifisere, betyr ikke det at de ikke bruker det til å vri og vrenge på helheten for å servere et ønsket vrengebilde. Altså god, gammeldags desinformasjon. Et eget varsko til meg selv er også på plass, ettersom jeg som proponent for Judy Woods hypotese om hva som pulveriserte tårnene på WTC den 11. september 2001, hørte søt musikk i saken jeg presenterer her. Kanskje jeg stuper rett ut i bekreftelsefella?

Se på muligheten for at hele prosjektet dreier seg om det de påstår at det dreier seg om

De forteller selv at det startet med flere toppfigurer i det amerikanske Forsvaret, og utviklet seg videre fram til Donald Trump flyttet inn i Det hvite hus. Dette er mennesker som forlengst hadde sett seg lei av kriminelle toppolitikere, et korrupt media, et minst like korrupt militærvesen med dertil hørende finansielle krefter, samt et gjennområttent CIA og FBI. Det er dette hele prosjektet handler om, og det er den direkte årsaken til den fullstendige panikken vi så blant De presstituerte i Vesten, samt den generasjonen politikere verden har lidd under de siste hundre årene.

De forteller selv at de startet med å skaffe seg full kontroll over NSA, hvis primæroppgave de siste årene har vært å lagre absolutt alt av tekstmeldinger, telefonsamtaler og datatrafikk. Dette var opprinnelig ment for å overvåke befolkningen, men Trump-administrasjonen og organisasjonen bak ham, Q, kuppet NSA og fikk full kontroll over selskapet. De tenkte nemlig at hvis de yrkeskriminelle politikerne og de økonomiske og industrielle kreftene som sto bak dem i årevis hadde brukt NSA i kriminelt øyemed, kunne det hele snus mot dem, for de yrkeskriminelle hadde blitt like avhengige av elektroniske hjelpemiddel som verdens Kari og Ola hadde blitt.

Q sitter derfor med ufattelige mengder inkriminerende dokumentasjon om alle disse yrkeskriminelle politikerne og deres dukkemestre. Det er utenkelig at de hadde fått holde på med det de gjør, de påstandene de kommer med, de filmene de publiserer på YouTube, uten at det ville blitt slettet sporenstreks og slått hardt ned på hvis det ikke sto reelle og tunge krefter bak. Du starter ikke en kampanje på Internet der du påstår å representere presidenten i USA og at du har full kontroll over NSA, uten at det er noe i det. Rett nok har YouTube flere ganger resatt telleverket på både kommentarer og filmer som Q har lastet opp, men filmene ligger der fortsatt. Se de to viktigste her og her.

Personlig har jeg befunnet meg på toppen av gjerdet når det gjelder dette, men jeg sitter i det minste der, jeg gjemmer meg ikke bak gjerdet. Så får vi bare se hva som skjer. Kanskje ender jeg opp bak gjerdet for å beskytte meg selv jeg også. Så til saken om Space Weather og strålevåpen, de såkalte DEW.

Har de yrkeskriminelle startet skogbrannene i California for å rette fokus vekk fra nylig valgfusk og annet?

Aller først må dere se videoen jeg nevnte innledningsvis. Jeg anbefaler alle 11 minutter og 21 sekunder, men for de som ønsker den delen som er direkte relatert til det som nå kommer, starter det etter rundt 4 minutter. Etter filmen legger jeg ut litt enkel dokumentasjon fra filmen, og vil deretter kommentere dette. De som har dårlig tid, kan gå rett til denne oppsummeringen og se hovedfilmen senere.

La oss begynne med CBS-reporteren som forteller at PG&E sine høyspentlinjer kan ha vært årsaken til brannen. Ikke fordi dette nødvendigvis er sant, men fordi dette firmaet er viktig. Her er utdraget av dette fra filmen og det er 41 sekunder langt.

 

En kort presentasjon av direktøren i firmaet de nevner, PG&E som er en gigantisk aktør på energimarkedet i California.

Så til E-posten som må være hacket eller lekket, eller falsk. Det er umulig å få bekreftet dette. Det som vil peke i retning av at den er ekte, er hvis videoen på YouTube fortsatt står der uredigert om noen dager. Dette er mektige mennesker, og slik som YouTube har slettet politisk ukorrekte videoer de siste ukene, kan dere være helt sikre på at de vil slette denne etter klager hvis E-posten er falsk, og det ikke står en tung politisk makt bak produksjonen av videoen. Som dere ser så er PG&E i adressefeltet over mottakere.

Legg også merke til at mottakeren for strålene fra verdensrommet ble flyttet i 2011 fra Mojave-ørkenen til Sebastopol, som er det stedet der de voldsomme brannene startet. Uthevingene er gjort av meg både i presentasjonen av Mr. Kimmel over, og i E-posten under. En reseptor er en mottaker/videreformidler.

Det er tidligere nevnt av andre i kommentarfeltet her på Jostemikk dette som har å gjøre med at biler har “smeltet” i nærheten av noen av de siste års skogbranner i California og andre steder. At en bil tar fyr når den står midt i en stor brann, eller nærme nok til at dekkene fater, er ikke noe rart. Det som er svært merkelig, og aldeles i likhet med bilene som “smeltet” i et stort område rundt World Trade Center den 11. september 2001, er at disse skogbrannene har hatt en tendens til å “smelte” biler som ikke er utsatt for brann eller annen forklarlig varme. Hovedvideoen på YouTube over tar med litt om slike biler, men jeg ønsker å titte nærmere på fenomenet. Her er et bilde fra en skogbrann i California i mai måned.

Jeg vet ikke noe om historien bak når det gjelder bilen på bildet over bortsett fra at det var en av de mange skogbrannene i California akkurat da. Se på den som et rent illustrasjonsbilde for å få fram hovedpoenget. Det kunne vært lagt inn svært mange slike bilder av biler som den over, men denne gang får det holde med bildet over og en kort videosnutt fra en av brannene i California nå. Trær står rundt denne brua, mens brua selv har fått seg en skikkelig smell. Det er svært mange som tar slike videoer i områdene ved brannene nå, for folk har begynt å våkne.

 

Har fått bekreftet av fagmann at det er fullt mulig at en konvensjonell bilbrann kan utvikle varme nok til å smelte aluminiumsfelger. Det er imidlertid noe annet som foregår når trær, papir og annet står uskadd, mens bilene har blitt forvandlet til ugjenkjennelighet.

Husker dere bildene av bilene i New York terrordagen i 2001? Her er noen eksempler.

54
Leave a Reply

avatar
17 Comment threads
37 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
JanNorthern Light.Brandulph ChristophersenTrygveBjarne Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Anki
Guest
Anki

Man trenger vel ikke være den raskeste traktor’n på jordet for å skjønne at “skogbrannene” i CA er produsert av noe annet enn slomsing med fyrstikker el. Her fra 2017:

Vapaus
Guest
Vapaus

Man trenger vel ikke være den raskeste traktor’n på jordet for å skjønne at “skogbrannene” i CA er produsert av noe annet enn slomsing med fyrstikker el.

He, he godt uttrykk og det stemmer bra, jeg har f,eks en gammal Valmet med toppfart på mellom 25 og 30 km/t og det mest sjokkerende for meg er jo at jeg ikke ble sjokkert og gikk i fornektelsesmodus, men derimot fikk en tilnærmet “aha-opplevelse” da jeg så videoen.

Dette kan vel fort tegne til å bli “riset bak speilet” og såkalt bærekraftig utvikling et steg videre fra ulv og rasering av distriktene.

Vapaus
Guest
Vapaus

Sitter og ser på nyhetene (CNN) fra Paradise i California akkurat nå, mens brannene raser, panikken råder og folk og dyr dør og guvernøren er fremme og anklager klimaendringene. Jepp, du holder deg til manus Jerry Brown.

Kent Ellingsen
Guest
Kent Ellingsen

Her er en link jeg tror kan være av interesse ang “klima/miljø”:
https://climateviewer.com/

Trygve
Guest
Trygve

Smart metere brukes også som redskap i disse brannene. Ganske skremmende når man tenker på at alle norske hustander kommer til og ha det innen 2019 og at de fleste allerede har fått det installert. Selv har jeg deaktivert senderen i måleren. Det koster 6000 kr og gjøre det men er vel verdt pengene. Da slipper du også å bli utsatt for stråling som fører til hodepine, søvnproblemer og økt kreftrisko.

Brandulph Christophersen
Guest

”… men Trump-administrasjonen og organisasjonen bak ham, Q, kuppet NSA og fikk full kontroll over selskapet.”? Hmmm… tja, jeg ser at ’Q’ hevder det, men hva i all verden får deg til å tro at den uhyggelig mektige zionist monsteret NSA har mistet kontrollen over seg selv?
Organisasjonen og administrasjonen bak Trump er da vitterlig den samme kahzar jødiske banden som kuppet USA i 1913? Hva annet er ’Q’ enn en skvaldrende plattform som forteller folket at Trump ikke er en nikkedukke for den kahzar jødiske banden, som har den fulle og hele kontroll over USA? Hva annet er ’Q’s aktiviteter enn en absurd indoktrinering hvor Trump framstilles som en ’supermann’ som vil ta rotta på ’them’ som har USA ’by the balls’? Et hvert oppegående menneske vet da for lengst hvem som eier -the Fed- -bankene- -næringslivet- -politikerne- -media- … og selvsagt også alle ’internet’ portaler hvor ’Q’ får tute fram med sin absurde propaganda om at Trump er noe annet en sine forgjengere, men en president som jobber med å ta rotta på ’them’, ’the criminal politicians’.
Hva annet har Trump foretatt seg enn å øke USAs militær budsjett? Han styre da mot en væpnet konflikt med Iran med sin start av en økonomisk krig mot Iran? Hva annet er slik politisk aggresjon enn å gjøre hva Israel forlanger?
Hva er det som gjør at folk flest nekter å ta til seg hva zionisten Trump sier i sine kowtow taler til AIPAC?
Men det er jo som kjent en klok handling av en hersker å kreere sine egne opponenter og Israel (med CIA) har foretatt flere silke operasjoner. Velkjente eksempler er ’Hezbollah’, ’Hamas’ og ’ISIS’… og rimeligvis ’Qanon’ 😉
Således, jeg ser ’Qanon’ som en til dels vellykket folkets fiende mot ’them’ kreert av ’them’ ;-)… og avslutter denne remja med en Paxton låt som peker på årsaken til at ’Q’ synes til dels å lykkes med sitt skvalder: https://www.youtube.com/watch?v=7mL2ZRpMlN0

Northern Light.
Guest
Northern Light.

Hvert år blir det borte tusener av milliarder som det ikke kan gjøres rede for i det amerikanske militærbudsjettet, som ikke er transparent. Har disse pengene blitt brukt i hemmelige prosjekter som har fått teknologiske gjennombrudd, og som har gjort at USA har hatt hemmelige høy-energivåpen de har brukt i 9/11 og som nå nylig i California?

I alt media snakkes det mye om at russerne har gjort betydelige fremskritt og fremstilt missiler med hyperfart, og forbedret sitt S-400 rakettbatteri osv, og med det har USAs hangarskip blitt ubrukelige sammen med F35 flyet, og at USA derfor ikke vil ha en direkte militær konfrontasjon med russerne, for da kan de kan tape, for russerne med dette har gjenopprettet den militære balansen.

Men hvis det virkelig er slik at USA nå disponerer høy-energivåpen som kan rettes med stor presisjon mot bakken eller mot mål i luften fra stor høyde eller fra rommet, da har vel USA et våpen som gjør dem til en ubestridt stormakt i all overskuelig fremtid, hvis ikke Russland eller Kina finner et motsvar?

For selv om russene angivelig skal ha raketter i hyperfart, så hjelper ikke det hvis USA har høy-energistråler med lyshastighet til å skyte dem ned med? Da vil heller ingen russisk strategisk atomrakett i et russisk gjengjeldelsesangrep nå USA?

Hvis de enorme ødeleggelsene i California på boliger og kjøretøy som antydet er en demonstrasjon bla som en advarsel til russerne og til resten av verdens militære styrker om USAs kapasitet med strålevåpen, så er det vel bare for Russland, Kina og resten av verden å kaste kortene, og gi NWO verdensherredømmet?

Jan
Guest

Så er det vel bare for Russland,Kina og resten av verden å kaste kortene,og gi NWO verdensherredømmet ?.Hva er det som tilsier at Russerne,Kineserne og resten av verden ikke er med på NWO drømmen ?.Agenda 21/2030 er vel en avtale som FN,s medlemsland har forpliktet seg til og russerne har vel skrevet under på den,iallefall er ikke jeg kjent med at de er imot.Når det gjelder Kineserne vet jeg ikke,andre får svare på om de har skrevet under,men de har jo observatørstatus i FN,så de er jo vel underrettet om hva den planen går ut på.Når det gjelder norske politikere og samfunnsledere så er det ikke mange av de som er mot globalisme.Jeg tror man må komme bort fra tanken om at de såkalte demokratier er styrt av folket,folket bare tror det.Her på Jostemikk blir det påvist gang på gang hva makten bak makten virkelig er,så hvorfor skal det være så vanskelig å forstå at for å få fullført planen om NWO,da er det bare mulig å få til om drittsekker på tvers av landegrenser samarbeider,godt hjulpet av pengemakten som vi jo vet hvem er.