Solid artikkel om seksmillionersbløffen

Pål på Norgesaksjonen har publisert den mest solide avsløringen av seksmillionersbløffen jeg har sett. Store mengder dokumentasjon om svindelen er nå samlet på et sted. Dette må leses av flest mulig.

Norgesaksjonen om den store seksmillionersbløffen.

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Vapaus
Vapaus
1. april 2020 15:15

LES OG BLI KLOK: Sett deg inn i hva det er de forsøker å sensurere (skjule) mens materialet enda er tilgjengelig! Det finnes ikke lengre noen som helst akseptabel unnskyldning for IKKE å sette seg inn i disse særdeles viktige deler av historien, og de tema vi tar opp her i denne artikkelen.

Veldig solid og viktig artikkel dette Pål.

Pål
Admin
Pål
1. april 2020 20:10

Takk for at du har lest og verdsetter den artikkelen, og ekstra takk for at du fant den verdt å kommentere. Den ER viktig, og burde bli lest og diskutert i hvert hjem i hele Norge. Den er besøkt 4959 ganger, så er det å håpe at de aller fleste faktisk leste den.

Det er forresten svært mye som burde ha blitt lest i hvert hjem i dette landet, f.eks de aller fleste av Jostemikk’s artikler. Nå er det mye som tyder på at trafikken nå for tiden øker til alternative blogger som Jostemikk og Norgesaksjonen m.fl, og det er veldig bra.