Terroretterforskningen i Oslo: – Javelnei og god dag mann økseskaft

I likhet med de absurde påstandene i avisene, gjengitt fra rettssaken og etterforskningen, om at ABB var der, gjorde ditt, og kjørte bilen avgårde datt, noe de ikke har lagt fram fnugg av bevis for, er også resten av “etterforskningen” en eneste illesmakende graut. Ingen forsøkte finne ut hva som hadde skjedd. Tvert i mot, så var det en toppstyrt trenering av etterforskningen fra A til Å.

Påstand: – ABB parkerte bombebilen klokka 15.16, og bomba eksploderte klokka 15.25:22.

Påtalemyndigheten påstår og påstår, men har ikke lagt fram et eneste holdbart bevis. Bombebilen trenger ikke ha vært bombebilen, den eller en annen bil kan ha blitt parkert når som helst både terrordagen og dagene tidligere da det ble holdt terrorøvelser. Det samme med detonasjonstidspunktet. Vi vet ikke når det skjedde utfra hva påtalemyndigheten påstår, og sannelig har de klart å skaffe seg et minutt ekstra. Mye kan skje på et minutt utenfor Høyblokka hvis alt var godt planlagt. En parkert bil kan forsvinne, og en ny kan komme på plass.

http://www.tv2.no/a/3635853

Tidspunkt parkering og sprengning 22. juli 2011

Jeg tror vi kan føle oss sikre på at Geofysisk Institutt ved hjelp av seismograf koblet til nøyaktig ur klarte å fastslå når bomba smalt. Hvorfor står det i dommen at bomba smalt et minutt senere? Legg spesielt merke til at politiet sikret seg overvåkningsvideoer fra 185 kameraer bare i regjeringskvartalet. Tenk hvor mye disse tok opp av hva som virkelig skjedde! Det er DSS, altså Departement for sikkerhet og service, som sto for overvåkningen, og hadde kontroll over alle overvåkningskameraene og alle opptakene fra disse. Det er skummelt å tenke på. Legg også spesielt merke til 32-åringen flyktet ikledd en hjemmelaget politiuniform og bevæpnet med pistol. De har aldri lagt fram fnugg av bevis for at dette skjedde. Ikke vet vi at personen de kan ha manipulert inn eller tatt opp under en tidligere øvelse var ABB, og ikke vet vi at det skjedde i det hele tatt. En pisol og ikledd skuddsikker vest, stor hjelm med splintsikkert visir. Var det virkelig slik? Fra ABC-Nyheter i oktober 2011:

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/10/19/139487/telefonavhor-av-regjeringsvakt

Teksten under viser en ordrett gjengivelse av avhøret som er loggført:

Klokken: 1910 den  22. juli 2011.

«Kl 1532 i PO loggen var det loggført at en person hadde løpt fra en hvit varebil før det smalt.

Innringeren av meldingen ble identifisert som Vaktførstebetjent ved Regjeringskvartalet.

Førstebetjenten forklarte at han var på jobb i vaktsentralen som ligger under bakkeplan i H-blokka, Regjeringskvartalet. Ca kl 1530 hadde han blitt oppmerksom på en nyere hvit MB kassevogn av den store typen. Den hadde kjørt helt inn til hovedinngangen, nesten under taket, ved H-blokka, inngangen fra Grubbegata.

En mann med vekteruniform hadde gått ut av bilen. Han hadde båret på et ark. Han hadde gått mot Y-blokka bort fra kameraet. Han hadde da ringt til resepsjonen og hørt om de hadde fått inn noen levering.

Det hadde de ikke. Han hadde da sett på kameraet igjen. Han så ikke den hvite varebilen, men han så deres egen vaktbil som stod like ved. Så hadde det smelt. Bilen deres hadde flyttet seg flere meter og kameraene hadde gått i grått.

Mercedes Benz varebilen hadde hatt registreringsnummer BR 99834.

Personen som kjørte bilen hadde vært lys i huden. Første tanke han hadde hatt var at han var fra midtøsten. Han hadde ikke vært høy, heller ikke lav. Han tippet at mannen var ca 170 cm høy. Han var ikke kraftig. Mannen hadde hatt på seg en mørk vekteruniform. Den hadde hatt refleks nede på benet, han hadde hatt på seg en mørk piquet skjorte. Merke på Piquet skjorta minnet han om vekterselskapet NOKAS.

Han var på jobb sammen med kollega og regjeringsvekter  NN. Han hadde sett at bilen hadde flyttet seg ved eksplosjonen. De hadde gått gjennom videoen i ettertid og sett at mannen hadde gått ut fra bilen og mot Y-blokka opp Grubbegata. Han hadde gått på venstre side av veien mot Youngsgata. Han hadde så blitt borte fra videofilmen.

Filmen er sikret på DVD.»

Hvis det skjedde klokka “ca 1530”, kan det ikke ha vært samme dag, eller så befant enkelte vakter og tidtakere seg i hvert sitt univers. Det var altså en Mercedes, ikke en VW Crafter. Her må jeg skyte inn at jeg tror de to store bilkonsernene har jukset litt seg imellom, for de to biltypene det er snakk om, har så likt karrosseri at det er umulig å se forskjell. Her kan vakten ha sett feil, men det er ikke sikkert. Det som kommer nå kaster tvil over påtalemyndighetenes påstander om hva som skjedde de dramatiske minuttene før det smalt  i regjeringskvartalet. Mannen var ikke kledd i skuddsikker vest, han hadde på seg en piquet-skjorte! Det er ei fancy T-skjorte, dere vet en slik med knepping i halsen og krave. Dessuten var han ikke over 180 cm høy og typisk nordisk av utseende. Han var ca. 170 cm høy, og muligens fra Midtøsten. Ikke hadde han en pistol i hånda heller, han hadde et ark.

Skjorta
Dette er typen bekledning politiet i Oslo betegner som skuddsikker vest.

holding-hands-clip-art-4064
Husk å søke politiet om bæretillatelse for slike skarpladde
våpen. Bilde:
www.cliparthut.com

Vi vet rett og slett ikke noe som helst bortsett fra at hele etterforskningen med den påfølgende rettsaken var en farse. Dere må gjerne lese en sterkt revidert versjon av denne “virkeligheten” her:

http://www.nrk.no/norge/sa-bombebilen-da-det-smalt-1.7925625

En kan lese at “ABB” både løp og gikk rolig vekk fra bombebilen, og altså med og uten pique(t), pistol, ark og skuddsikker vest. Han forsvant i både øst og vest, og dette skal vi tro, selv om vi aldri har fått se ABBs stygge ansikt en eneste gang verken i eller rundt regjeringskvartalet. Det eneste de har servert oss er kraftig manipulerte bilder av en Delta-lignende karikatur, og denne vitsen skal ha fortsatt opp til Hammersborg torg og satt seg i bilen og kjørt til Utøya, samtidig som han befant seg utenfor Y-blokka da det smalt. Alt er jo bare tull. Det eneste vi vet med rimelig sikkerhet er at bilen, en Fiat, ble kjørt av en eller annen, kanskje, og at den var eid av DnB Nor. Dessuten har DSS og deres påståtte sikkerhetsavdeling alt dette på DVD-opptak. Enestående. Hvor mange innspillinger har det vært av denne spillefilmen? Hvor mange har spilt hovedrollen?

Og hvor oppholdt så denne “ABB” seg kvelden før en gjeng sosiopater tok livet av mengder av uskyldige mennesker? Joda, han var både på Rena, på vestsiden av Oslofjorden og ved Tyrifjorden sammen med både en og to skumle menn, samtidig som han var hjemme hos mammaen sin på Skøyen og spilte krigsspill. Alt dette skjedde samtidig med at han kjørte både tog, drosje, leiebil, og muligens båt. Som rollefiguren Jules Winnfield i Samuel L. Jacksons skikkelse sa det i i Pulp Fiction:

We just witnessed a miracle, and I want you to fucking acknowledge it!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments