VGs regelrette bløff om at Gro Harlem Brundtland ble reddet av trafikkork den 22. juli 2011

Det er greit nok at De presstituertes oppgave er å lyve for og forvirre befolkningen, men noen ganger er løgnen så dårlig at en virkelig kan begynne å undres over om det ikke bare er snakk om et bevisst propagandaapparat, men også direkte dårskap. Det kan også skyldes at de er fullstendig klar over at en overveldende majoritet blant befolkningen ikke er i besittelse av verken kritisk sans eller dømmekraft. De presstituerte vet at det står så dårlig til med sine leseres mentale evner at de ikke lenger gidder bruke energi på å servere gode løgner.

Her fra VGs artikkel den 30. juli 2011, og jeg har plukket ut deler av den og limt det sammen. De som ønsker lese hele artikkelen, kan klikke på linken. Uthevelser i teksten bortsett fra forskjellige typer titler, er gjort av undertegnede.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli-ofrene/bilkoe-kan-ha-reddet-livet-til-gro/a/10088927/

Bilkø kan ha reddet livet til Gro

(VG) 30.07.2011 23:55

(VG Nett) Tilfeldigheter kan forklare hvorfor Anders Behring Breivik ikke kom frem før Gro Harlem Brundtland og flere andre hadde forlatt AUFs sommerleir på Utøya.

Breivik har i avhør uttalt at han ble forsinket på terrordagen 22. juli. Det kan ha reddet mange menneskeliv, både på Utøya og i Oslo, blant annet tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland.

Breivik skal ha forklart i avhør at han ønsket å komme til øya mens Gro var der, samt å detonere bomben mens det var flere på jobb i Regjeringskvartalet.

Forsinket

– Han har sagt at han fikk problemer med tiden fordi han var alene. Han har nevnt håndtering av kjøretøy og Oslo-trafikken, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.

Ifølge Teknisk Ukeblad skal Breivik ha kjørt fluktbilen inn til Oslo sentrum fra Skøyen allerede klokken 11.45 forrige fredag. Men bilen med bomben passerte ikke før tre timer senere, klokken 15.00.

Planen skal ha vært å ankomme Utøya før Brundtland dro fra stedet ved 15.00-tiden.

Aftenposten skriver at en bilulykke ved Bygdøylokket klokken 14.19 førte til at trafikken gikk tregere enn normalt på E 18 i retning Sandvika.

Trafikkulykken ved Bygdøylokket 14.19 forårsaket kø helt inn i Operatunnelen, og kan også ha forsinket Breivik da han kjørte bombebilen til Oslo sentrum.

Hadde alt gått etter Breiviks plan, kunne enda flere menneskeliv ha gått tapt.

Tidligere statsminister og WHO-sjef Gro Harlem Brundtland holdt tale for AUF-ungdommen på Utøya bare noen timer før han skjøt og drepte 69 deltagere på sommerleiren. Ifølge Aftenposten var det mange som forlot øya med henne.

Nå kan det vise seg at treg trafikk og tilfeldigheter reddet den tidligere statsministerens liv.

Det er noen greie holdepunkter i artikkelen angående klokkeslett. Hvis bilulykken på Bygdøylokket klokka 14.19 kan ha forsinket Breivik da han kjørte bombebilen til Oslo sentrum, startet den eventuelle forsinkelsen på et tidspunkt da Breivik uansett ikke ville rukket til Utøya for å ta livet av Gro Harlem Brundtland. De presstituerte skrev jo selv i artikkelen at Gro Harlem Brundtland skulle dra fra Utøya ved 15.00-tiden. Hvis Anders Behring Breivik var på vei mot Oslo og Høyblokka, og ble forsinket av en bilulykke som skjedde 39 minutter før han måtte ha vært på plass på Utøya, måtte han gjennomføre kjøreturen med bombebilen mot Einar Gerhardsens plass, tenne lunta, gå opp til Hammersborg torg, sette seg i fluktbilen, en Fiat Doblo, kjøre denne til Hole kommune og kaia, frakte alt utstyret fra bilen til MS Thorbjørn, håpe at denne båten kunne frakte ham forholdsvis raskt, og så ferdes ca. fem minutter over fjorden til Utøya, alt iløpet av maksimalt 39 minutter. De presstituerte har konstruert hele saken for å villede og lage brød og sirkus-fest for sine lesere. Det er imidlertid mye verre enn det som har fremkommet til nå.

Programmet for Utøya fredag 22. juli 2011

http://hedmarkauf.origo.no/-/bulletin/show/668070_program-utoeya-2011?ref=checkpoint

Program Utøya 22. juli 2011

Det står i programmet for Utøya den 22. juli 2011 at Gro Harlem Brundtlands tilstedeværelse, som dreide seg om en tale hun holdt, skulle skje fra klokka 11.10 til 12.40. Hvilke andre planer Gro Harlem Brundtland kan ha hatt, har Anders Behring Breivik eller andre utenforstående tvilsomt hatt tilgang til. At det regnet den dagen, slik at talen ble flyttet fra utendørsscenen til Kafébygget, og at dette og senere hendelser kan ha forsinket Gro Harlem Brundtlands reise fra Utøya, kan Anders Behring Breivik umulig ha visst. Her er fra Alexandra Bech Gjørv-kommisjonens rapport om Gro Harlem Brundtlands opphold på Utøya den 22. juli 2011:

22. juli-kommisjonen om Gro Harlem Brundtlands opphold på Utøya

Hvorfor kommisjonen skriver at Gro Harlem Brundtland forlot Utøya om lag klokken tre om ettermiddagen, er komplett umulig å forstå. De har selv lagt ved passasjerloggen til MS Thorbjørn, og plassert den rett til høyre for teksten, som fotokopien over viser, og hva viser loggen om Gro Harlem Brundtlands avreise fra Utøya? 14:40, ekstrabåt, frakt av Gro. Se selv:

Skipsloggen MS Thorbjørn

Det eneste vi kan fastslå med sikkerhet, er at høyere makter må ha holdt sine beskyttende hender over alt som fantes av topper innen Arbeiderpartiet den dagen. Ukjente byråkrater omkom sammen med mengder av ungdommer. Det må jo være lov å stille spørsmål om tidspunktene for både bomba i Regjeringskvartalet og skytingen på Utøya var nøye timet og tilrettelagt nettopp for å unngå at noen blant storfolket skulle bli skadd. Slike spørsmål bryr imidlertid ikke De presstituerte seg om. De lyver og bedrar, og forsøker skape dramatikk om selveste Landsmoderen. Akkurat som om det ikke fantes nok ekte dramatikk den dagen, og nok ekte redsel, lidelse og død.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
19. august 2016 13:49

Satan holder sin hånd over sine. Også Gro!