Westminster- og Stockholm-terroren

Oppdatert den 11. april 2017
Oppdatert den 12. april 2017

Det er kvalmende hvordan De presstituerte kjører på med en teppebombing av folks sinn i forbindelse med Westminster- og Stockholm-terroren. De bombarderer leserne og seerne med inntrykk og repetisjoner i time etter time, døgn etter døgn. Det er ikke annet enn klassisk hjernevask av befolkningen

Da Israel og USA og mørke elementer i sistnevnte nasjon valgte å gå til angrep på egne innbyggere og egne bygninger den 11. september 2001, var ikke falske flagg-operasjoner noe nytt. Noe ble allikevel forandret, og det var intensiteten i disse udådene for å gi de nevnte mørke kreftene alibi for å gjennomføre et nøya planlagt angrep på en rekke nasjoner, først og fremst i den muslimske delen av verden, men også mer skjult og ved bruk av andre metoder, også i Europa. Her har man sørget for fri-slipp inn av flyktninger for å skape kaos og motsetninger, og kommer ikke disse naturlige reaksjonene av seg selv, sørger man for å helle bensin på bålet gjennom forskjellige terror-aksjoner. De yrkeskriminelle sosiopatene og deres viktigste verktøy, De presstituerte, har også benyttet nok et såkalt gassangrep mot sivilbefolkningen i Syria som et middel for å kunne aksjonere og trappe opp krigen, en krig som fram til nå slett ikke har gått etter sosiopatenes oppskrift. Intet er bedre eller enklere for dem enn noen såkalte enslige, islamske ulver som begår udåd etter udåd i vestlige nasjoner. Slike enslige ulver er så populære og enkle å benytte for dem, for slike kan man unnskylde gikk under radaren til forskjellige nasjoners hemmelige og overvåkende tjenester, de samme tjenestene som står bak forbrytelsene mot sine egne nasjoner.

De yrkeskriminelle bak rekken av falske flagg-aksjoner og medfølgende militæroperasjoner mot en rekke nasjoner hadde beviselig en tidsplan for gjennomføringen av det som virker å ende som et slags stor-israel. Dette er dokumentert gjennom general Wesley Clarks foredrag den 3. oktober 2007 i Commonwealth Club of California. Tidsplanen har helt klart ikke blitt holdt, men det betyr tvilsomt annet enn at de-konstruksjonen av muslimske/arabiske nasjoner i Midtøsten har møtt på større motstand enn de på forhånd så for seg. Se videoen med Clarks foredrag, der han blant annet sier rett ut da han siterer fra «en hardneset maktmann i Pentagon»:

 

Før vi tar en nærmere titt på det som skjedde i London og Stockholm, minner jeg om en artikkel jeg skrev for en stund siden, Offentlige øvelser samme dag som terrorhandlinger har skjedd, hvorfra jeg sakser:

Liste over kjente terrorhendelser der det ble avholdt terrorøvelse samme dag

 • Estonia-forliset 28. september 1994
 • 11. september 2001 hvorpå USA og hele den vestlige verden startet krigen mot terror.
 • Togbombingen i Madrid 11. mars 2004.
 • Londonbombene 7. juli 2005
 • 22. juli 2011 og bombingen av regjeringsbygget i Oslo og nedslaktingen av barn, ungdom og voksne på Utøya.
 • Kinoskytingen i Aurora USA 20. juli 2012.
 • Sandy Hook og skoleskytingen den 14. desember 2012.
 • Boston Marathon-bomba 15. april 2013.
 • Terrorskuddene ved parlamentet i Ottawa i Canada 22. oktober 2014.
 • Terrorskuddene i København 14. og 15. februar 2015.
 • Kirkedrapene i Charleston i USA den 17. juni 2015.

Nå skjedde øvelsene de siste to gangene rett nok ikke samme dag, men vi ser det samme mønsteret. Angjeldende nasjons politis eller militære styrker gjennomfører en terrorøvelse, som kort tid etter går over i virkelighet. I noen tilfeller skjer nærmest nøyaktig de samme hendelser som man øvde på, mens de i andre tilfeller er litt mer perifert. I Sverige holdt spesialstyrker terror-drill i to døgn, den 5. og 6. april, hvorpå hovedhendelsen, den «ekte» terroren skjedde dagen etter øvelsens slutt. Her fra det svenske sikkerhetspolitiets eget varsel om øvelsen:

http://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2017-04-06-polismyndigheten-forsvarsmakten-och-sakerhetspolisen-ovade-terroristbekampning.html

I London gjennomførte de en terror-øvelse på Themsen kun få dager før den «ekte» terroren ble gjennomført, også da med et «offer» som falt i elva. Hendelsen handlet om et annet scenario enn den «virkelige» hendelsen ei snau uke senere, at terrorister hadde tatt en turistbåt og holdt gisler, hvor det ene ble kastet i elva. Også under den «virkelige» terroren få dager senere havnet et offer i elva, og også dette ble dratt opp av elva fra båt med hjelp av en form for båtshake.

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/03/19/armed-anti-terror-police-terrifyingly-realistic-thames-pleasure/

By Telegraph Reporters

19 MARCH 2017 • 12:38PM

Armed police have played out the chaos of a «pleasure boat» terrorist attack on the Thames in a unique marine-based exercise to test the emergency response to gunmen.

A sightseeing vessel became the scene of a fierce mock-gun battle between armed officers and police volunteers posing as terrorists shortly after 11am on Sunday, close to the London Docklands area.

The exercise marks the first time the Metropolitan Police have enacted a live-action, water-borne exercise of its kind, with over 200 officers involved.

Jeg har brukt en god del tid på å samle dokumentasjon om Westminster-hendelsen, men ikke særlig mye på Stockholm-saken. De siste ukene har jeg ikke hatt mulighet til å skrive og publisere stoff, hvilke jeg beklager, men ikke fikk gjort noe med. Jeg klarte imidlertid å samle bilder og dokumentasjon om Westminster-saken, og det er det samme gamle som gjentar seg. De har tydeligvis laget en mal der alt fungerer slik det skal, og ved hjelp av De presstituerte får de fritt spillerom til å gjennomføre disse forferdelige angrepene på egne befolknings og øvrige vestlige menneskers sinn. Som i andre hendelser ser vi mengder av ofre, eller «ofre» uten sko. Omtrent alle som blir utsatt for «terror» mister skoene sine. Vi ser lavoppløselige filmer, så som filmen som viser en skygge (bilen) som kjører over brua, og etter at den har passert, hopper «offeret» over rekkverket og faller ned i Themsen. De mener også at vi skal tro på at en galning kjører idiot, ender opp mot en mur nær Storbritannias mest bevoktede bygning, den etterlater seg ingen merker i muren, ei heller bremse-/skrensespor, og villmannen trekker kniv, løper inn på det sikrede området, angriper en politimann som er spesialvakt for Parlamentet og er bevæpnet med skytevåpen og er ikledd skudd- og stikk-sikker vest, klarer å knivstikke politimannen som dør av skadene, før de spesialtrente vaktene klarer å skyte «terroristen» og drepe ham. Politimannen får deretter førstehjelp i form av hjertemassasje. Ikke av leger, ambulansepersonell eller trenet redningspersonell, men av en dresskledd politiker som iler til, mens de nevnte spesialtrenede står høflig i bakgrunnen og overlater livreddende førstehjelp til denne politikeren. Det jævligste er ikke at dette skjedde, men at folk flest lar seg narre, og tror at de har sett noe virkelig når de har blitt hendelsen servert i endeløse repriser på fjernsynet av De presstituerte.

Som nevnt har jeg mye stoff liggende om London-/Westminster-hendelsen, og vesentlig mindre om det som skjedde i Sverige. Jeg er imidlertid ikke helt restituert, og mangler en god del arbeidskapasitet. De av dere som kan mye om sakene må være vennlige å bidra med kommentarer, og så skal jeg selv gjøre min del av innsatsen litt etter litt. Og ja, de som allerede er klar over den Babylonske tallmagien koblet til slike hendelser, har også denne gang solide bein å gnage på. Jeg er litt bekymret for faren for uviktige avsporinger når det gjelder akkurat dette, men det er jo umulig å komme utenom.


11. april 2017 – oppdatering om Stockholm-terroren.

Stockholm-terroren den 7. april 2017

Sikkerhetspolitiet og Forsvaret i Sverige hadde holdt terror-drill i to dager fram mot selve hendelsen. Det en bør bite seg merke i for å komme ut fra start i dette stadig mer bisarre terror-spillet er at den påståtte terroristen neppe hadde planlagt det som skjedde. Hvis vi for eksempelets skyld klarer å late som om han var gjerningsmannen, må han ha handlet på impuls da han plutselig så en mulighet til å stjele en lastebil som sto der med nøklene i tenninga.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/no3rx/spendrups-lastbilen-blev-stulen

Gärningsmannen stal lastbilen – sekunder före attacken

Bilnycklarna kan ha suttit kvar i lastbilen när den kapades

Det må altså ha vært en impulshandling. Kanskje er det mer korrekt å kalle det en planlagt impulshandling, og ja, jeg vet at dette er en selvmotsigelse, men hva annet skal vi kalle det? Gjerningsmannen hadde jo med seg ei bombe …

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/QvdBV/misstankt-terrorattentat-i-stockholm–detta-vet-vi-just-nu

Polisen har hittat en misstänkt explosiv anordning i lastbilen.
– Om det är en klassisk bomb, en brandanordning eller något annat går inte att säga just nu. Men det är en anordning som inte ska finnas i förarutrymmet på en lastbil, säger rikspolischef Dan Eliasson på lördagen.

Det ble meldt om kruttlukt fra området, men det kan jo ikke ha kommet fra denne «brannanordningen» eller «bomba», for den fant jo politiet i lastebilens førerhus. Dermed kan det heller ikke ha vært den som fikk lastebilen til å begynne å brenne. Hva var det egentlig som gjorde at den tok fyr?

Det påstås også at politiet løp rundt som gale og ropte terror/terrorister rett etter hendelsen, og den offisielle påstanden/betegnelsen av hendelsen ble uhyggelig raskt kalt terror/terroristangrep. Hvordan kunne de vite det så raskt?

Så er det dette med politiets/De presstituertes påstander om skuddvekslinger på flere steder i Stockholm umiddelbart etter hendelsen. Var dette et forsøk på å spre forvirring og panikk, for således å skremme folk unna området? Ønsket de så få vitner til terroren som overhodet mulig?

https://www.dn.no/nyheter/2017/04/07/1603/Utenriks/det-meldes-om-skuddveksling-flere-steder-i-stockholm-sentrum

Det meldes om skuddveksling flere steder i Stockholm sentrum.

Så er det dette med bilder- og videodokumentasjon av hendelsen. De presstituerte i Sverige har advart mot fotodokumentasjon på sosiale medier. Vi skal dermed ikke stole på annet enn de offisielle bildene og videoene som De presstituerte publiserer. Disse er av oppsiktsvekkende dårlig kvalitet, hvilket har blitt en gjenganger etter slike terroristangrep. Det må jo finnes mengder av overvåkningskameraer i området, men i likhet med for eksempel «lekkasjene» fra Direktoratet for samfunn og sikkerhet (DNS) i regjeringskvartalet i Oslo, er det også denne gang helt tydelig et svært selektivt slipp av informasjon/dokumentasjon gjennom bilder og film, der kvaliteten er redusert med mange prosent.

Tilbake til dette med terrorøvelser samme dag eller kort tid før de «virkelige» terrorhendelsene. Politiet og militæret i Sverige samarbeidet i en terrorøvelse som dreide seg om hendelser identiske med eller lignende den «virkelige» terroren.

http://www.expressen.se/nyheter/ovade-dagen-fore–ahlens-var-ett-av-malen/

Övade dagen före – Åhléns var ett av målen

Sjuksköterskan Agneta Carlswärd Kjellin, 56, stöttade många oroliga när hon bemannade kristelefonen efter fredagens misstänkta terrorattentat i Stockholms city.
Dagen innan övade hon på ett fiktivt scenario där en bomb placerades på Åhléns.
– När jag fick höra vad som hade hänt kunde jag knappt tro att det var sant. Det var ju precis som det vi hade övat på, säger hon.

Her ser vi galskapen utspille seg igjen. Det er utrolig, oppsiktsvekkende, nesten ikke til å tro etc. hvordan myndighetenes terrorøvelser gikk over i virkelighet. I hendelse etter hendelse ser vi dette skje. Vi befinner oss i den situasjonen at de som er gitt oppgaven å beskytte oss er de egentlige kriminelle. I august 2014 publiserte jeg en artikkel om dette forferdelig tragiske paradokset, og jeg antar at de fleste vil finne den interessant, enten man har lest den tidligere eller ikke. Hvem er terroristene?

 


 

12. april 2017 – oppdatering om Stockholm-terroren.

Tirsdag 21. mars 2017 gjennomførte politiet og militæret i Sverige en såkalt realistisk terror-drill i Ultuna i Uppsala, rett utenfor Stockholm. De benyttet seg av kriseskuespillere fra «et britisk firma». Noen av skuespillerne var amputerte. Dette er muligens ikke relatert til den siste terror-hendelsen i Stockholm, men det er svært relevant som et middel for å få en mer helhetlig forståelse av hva denne nye «industrien» (falske terror-hendelser) dreier seg om.

http://www.unt.se/nyheter/uppsala/det-gjorde-militaren-vid-slu-4590700.aspx

Undrade du vad polis och militär gjorde i Ultuna under tisdagen? Det är inte så konstigt. Försvarsmakten genomförde en stor sjukvårdsövning vid SLU.

– Scenariot var ett gymnasiedisko med någon form av terroristverksamhet där Uppsalapolisen och Stockholmspolisen skulle göra ett tillslag. De hade äskat sjukvårdsstöd av försvarsmakten för att ta hand om eventuella skadade, förklarar kapten David Bergman.

Medverkade på övningen, som avslutades sent natten mot onsdag, gjorde även ett 60-tal ungdomar som så kallade skademarkörer. Även specialiserade, och amputerade, skådespelare från ett brittiskt företag var på plats.

– De är personer, ofta soldater, som förlorat en arm eller ett ben. De sminkas så att deras sprängskada ser ut att nyligen ha inträffat. I sådana här övningar eftersträvar vi största möjliga realism och påfrestning för att sjukvårdarna ska kunna klara sin uppgift under de absolut svåraste förhållandena, säger David Bergman.

Det nevnte britiske firmaet er høyst sannsynlig Crisis Cast, som jeg har presentert i Crisis Cast lever av å leie ut skuespillere til firmaer og myndigheter.

Dette firmaet leier ut amputerte kriseskuespillere, noe som blant annet ble nevnt i Europas største kriseøvelse i regi EU den 29. februar 2016, der man blant mange andre finner dette bildet:

 

Ettersom det finnes et ambulerende terror-team, eller i dette tilfellet, et omreisende sirkus med kriseskuespillere, vil noen av dem nødvendigvis være synlige på flere åsteder. Hold utkikk etter slike tilfeller.

I Stockholm var en av ofrene, eller «ofrene», en engelskspråklig kvinnelig turist.

https://www.svd.se/forst-skrek-hon-inte-sedan-skrek-hon-mina-ben-mina-ben

”Först skrek hon inte, sedan skrek hon: Mina ben, mina ben”
Kvinnan var turist och låg mitt på övergångsstället. Blodpölen växte och hon ropade på engelska ”Jag har ju bara varit här ett par dagar. Mina ben, mina ben”. Längst nere vid ankeln i den ljusa tunna gympaskon hängde hennes ena fot i bara skinnet.

De kom runt 50 meter. Där låg en kvinna på marken. Mitt på övergångsstället, omringad av sju personer människor och en växande blodpöl längst nere vid det högra benet, under de blå jeansen.

– Först skrek hon inte, hon låg med händerna för sitt ansikte, säger Yosef Jawad.

Kvinnan på övergångsstället hade beige kavaj, ljust hår och var i 50-årsåldern.

– Sedan skrek hon, ”mina ben, mina ben” – my legs, my legs”.

Yosef Jawad pratar med en vän i telefon sedan sju vänliga själar ger kvinnan vars fot trasats sönder vård. Foto: Lars Pehrson

Ellers er verdt å merke seg at i Stockholm som i Westminster var det en statistisk usannsynlig overvekt av utenlandske dødsofre, nemlig halvparten. Dette minner meg om nok en sak jeg har problemer med å finne igjen, og den dreide seg om et program som var laget til myndighetene der man kan skape identiteter. De gis også en fortid, blant annet på sosiale medier og lignende. Det er mulig at jeg aldri laget noen sak om dette, og da hjelper det lite å lete på bloggen etter det. Husker noen hva jeg mener, vær vennlige å gi beskjed.

Lastebilen

Svensk politi har lekket en overvåkningsvideo fra en klesforretning der man ser folk løpe i panikk på gata, før lastebilen dundrer forbi. Jeg har fiksa litt på en av utgavene av denne videoen som er lastet opp på YouTube av en annen gransker. Se på det jeg presenterer med et kritisk blikk. Jeg har tatt feil tidligere, og mistenker sterkt at det vil skje fra tid til annen også nå og i framtiden.

Her er noen stillbilder fra den filmen som forklarer hovedpoenget. Videoen viser en lastebil som høyst sannsynlig kun har én bakaksel. Foran denne (eller fremste) bakaksel/hjulsett, finnes ingen ting festet under lasterommet.

Her har mennesker akkurat løpt i panikk på gaten, og det er kun tidels sekunder før lastebilen kommer kjørende fra høyre mot venstre.
Her ser vi lastebilen dekke ca. halvparten av vinduets utsikt.
Her dekker lastebilen hele utsikten gjennom vinduet.
Her ser vi en bakaksel som er nærme akterenden på lastebilen. Den bakoverlente/skrå delen skyldes at bakluka er delvis åpen, noe som er forenlig med fotografier av lastebilen, der alt annet skurrer.
Om det er en eller to bakaksler, så finnes ingen ting foran fremste aksel. Ingen ting henger under lasteplanet.

Når vi ser på to andre «offisielle» bilder av lastebilen, når den står der den krasjet, og når den blir tauet vekk, ser vi at det er et langt overheng bak bakakselen, at det er to bakaksler, og at det henger ei kasse/verktøykasse rett foran fremste aksel. Denne kassa var ikke der på den lastebilen som ble presentert oss gjennom den lekkede videoen fra klesbutikken.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

9 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Sørlie
8. april 2017 16:10

Beklager Jostemikk,du har helt rett,men med løgnen som sannhetsvitne.Navnebedraget gjør att sannhet bare er korrekt innenfor Statens rammer.Om du leser deg opp på Ola Nordmanns FB og Youtube sider,da kanskje du forstår at makten/slaveriet fortsetter.Opp til deg.Youtube har også en serie kalt,my name is marcus,9 episoder som tar deg med på reisen.Som sagt,du har rett,men også galt,fundamentet må være fjellstøtt.

Jan Sørlie
8. april 2017 16:14

Så,makten svever rundt,enten det er Norge,Russland,USA eller kina,navnebedraget forklarer alt,vi tilhører noe annet.Vi er tvunget inn i noe fra fødsel til grav.

Spiren
Spiren
8. april 2017 23:45

etter at bilen har passert, hopper «offeret» over rekkverket og faller ned i Themsen.
Offeret/vitnet døde i dag.