Zion Lærde Eldstes Protokoller i enkel utgave på norsk

slangen-og-stjerna

Ingrid og jeg hjalp hverandre litt for å få ut en enkel, søkbar, ryddig utgave av disse protokollene, og vi har forsøkt fornye språket så godt vi kan. Det finnes sikkert andre utgaver, og de som foretrekker dem kan bare overse denne versjonen. 🙂

Jostemikk.com/ZIONS LÆRDE ELDSTES PROTOKOLLER.pdf

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

16 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Admin
Pål
10. oktober 2016 08:26

Takk for flott jobb, begge to! Må oversettelsen finne veien til hvert et hjem i hele Norge. Viktig lesestoff!

Petra, ja anonymisert
Petra, ja anonymisert
10. november 2016 20:45

Noen tanker om hvordan dette kan komme fram til eks. andre nettsider. Jeg ser jo for meg at skulle jeg forsøke, så ville jeg bli dømt og utestengt på livstid der. Jeg har ikke lest alt, men skal manne meg opp å gjøre det. Det er som Soros (og du vet om resten av gjengen hans) holder på å le seg ihjel. Planen deres, via migranter – for ikke å snakke om våre spyttslikkende, smurte politikere samsvarer i uhyggelig grad med denne planen. Altså, hva synes du: Er det bare å ta en sjangse å spre lenken. Jeg tenker også på deg, og det er også en mur. Den største, jeg tenker individ vet du, IKKE sak – slik er det. Dette er så sterkt, håper du gir en liten tilbakemelding. Skal vi nøye oss med å spre dette til kjente. De ville vel også tro at konspirasjons-teorier har tatt over. HVA GJØR VI? Takk for et skrekkelig arbeide 😉 Seriøst; Tusen takk.

Petra, ja anonymisert
Petra, ja anonymisert
10. november 2016 21:50

Og sannelig har de kommet langt. Oppskriften er fulgt punkt og prikke. Selv våre politikere er kuppet, innhentet av dem akkurat på samme måte som planen utbroderer kuppet. Jeg frykter at utviklingen ikke kan vendes, på tross av ny president i US. Noen uttaler seg så positivt om at nå sakker oligarkene akterut og svekkes i sine intensjoner. Men se, på Europas politikere: Våre egne norske er fast bestemt på at NWO skal gjennomføres.

Paven, katolisismen … vet jeg ingenting om, men skjønner at her er der en del historikk å gjøre seg kjent med. Jeg tenker på document.no. Redaktøren har valgt (nylig?) og gå over til den religionen. Og konsensus der som andre steder er; Sionistkritikk er tabu. Ganske nylig tillots begrepet anglo-amerikanske oligarker – om man lenket til artikler. Men man skal trå forsiktig.. Du kjenner kanskje bloggen til anthropocene.live og peterkrabbe.wordpress.com – de beskjeftiger seg med nevnte oligarker. Kanskje har henvisninger til dem (seriøse og det kan bli vel avslørende å nekte å lenke til dem) lettet litt på PK-sløret.
Vel, ikke så sammenhengende dette fra meg. Takk for tilbakemelding. Jeg lenker ikke denne siden, de får ramle over den selv.

Protokollen hadde mange avsnitt, det var rent fristende å kopiere fra, det lot seg ikke gjøre via min PC. Evnt. får jeg skrive av. Det var som å gå rett inn i dagens begivenheter. For et skammen document. ….. Og får å avslutte slik: «DETTE er hva våre politikere har solgt seg til» – det er helt perverst, fullstendig sådant. GRØSS.

Takk til deg.

Petra, ja anonymisert
Petra, ja anonymisert
10. november 2016 22:02

Klokt svar fra deg. Har du anledning så ta gjerne bort lenken til doc. med tilbehør. De to andre er seriøse og svært gode, behold dem. Kjenner du til stoffet til «Free Britain Now» som omhandler Fabian-nettverket. Utrolig viktig å ha kjennskap til, hører til samme område; zionistisk fundert agenda. Gi meg et lite vink og jeg poster lenken direkte derpå.
Peterkrabbe, nevnt har nylig i 4 artikler laget en kortversjon, men originalen er høyst aktuell å ta til seg. Innvolverer bl.a. London School of Economic – studiested for økonomer med poltikerambisjoner. Jens Stoltenberg og mange flere har nok vært innom der, med eller uten engelske universiteter i tillegg.

Petra, ja anonymisert
Petra, ja anonymisert
10. november 2016 22:18

Her er siste:
http://www.freebritainnow.org/0/fabiansociety.htm

Innehaverne av de to andre bloggene har begge skrevet 10 artikler (anthropocene gjennom ultimo februar og ut mars i år, samt kommer stadig tilbake til dem). Han bruker sin egen kunnskap i disse artiklene om de anglo-amerikanskje oligarker. peterkrabbe tar utgangspunkt i en bestemt forfatter av bok.Du utfyller deres stoff.

Jeg må oppdatere pc´en generelt, og få på plass Adobe acrobat. Ha en god kveld, og takk igjen.

Stargazer
Stargazer
7. mai 2017 11:56

Dette må være en av de topp 10 viktigste videoene jeg har sett. Her tror jeg en stor del av puslespillet legges på plass:

Stargazer
Stargazer
7. mai 2017 13:35

Kanskje denne går «viral» og får millioner til å stille spørmål ved hva 8-9000 individer foretar seg? Så lenge det er liv er det håp. Jeg tror intervjuet er ganske nytt men likevel er den temmelig tilgjengelig på Internett allerede. Her er en som har gått litt kritisk til verks og har lite eller ingenting å utsette på det som sies i intervjuet:

https://paulmaupome.wordpress.com/2017/05/01/ronald-bernard-fact-or-fiction/

Knut Berg
Knut Berg
7. mai 2017 15:34

Stargazer,

Jeg vil ikke være festbremsen her, men…

Prices vary and can start as low as $0.02 a word!

(prices change based on workload, eg. research, finding quotations, etc.)

15% discounts are offered for bringing a paying customer!

(discounts do not accumulate)

Your 10th essay is on the house!

https://paulmaupome.wordpress.com/prices/

Jeg vil her tilføye at jeg innser at jeg selv har vært for ukritisk før, for unyansert, slurvete, ja at jeg til og med har jeg vært rent kontraproduktiv i min iver etter å «avsløre sannheten». Lett etter linker høyt og lavt som bekrefter mine antagelser. Jeg har på følelsen at hele vår side vil bli forsøkt undergravet i tiden fremover med nye metoder slik som denne «pizzagate»-historien som Jostemikk advarte oss mot. Det var for godt til å være sant og ingen solide bevis fantes annet enn «uavhengige bloggere» med patreon- og paypalkontoer som satt og snakket substansløst i timesvis på youtube.

Vi sannhetssøkere må legge om løpet i 2017, eller gå under. Folk husker ikke de 9 gangene vi hadde rett, de husker den ene gangen som vi var helt på jordet og faktisk spredte (plantede) falske nyheter. Jeg har merket et værskifte før og etter pizzagate. Et nytt moto for den nye fasen vi nå går inn i må være «Kill your darlings».

Northern Light.
Northern Light.
28. desember 2018 23:57

Protokollene skal angivelig ha vært skrevet av kapteiner i Tsarens Politi, for å rettferdiggjøre pogromene. Tsarens Politi tok seg ikke av alminnelig lov og orden blant allmuen, Tsarens Politi hadde høyere oppgaver, og ihvertfall offiserene var rekruttert fra adelen.

Protokollene ble altså skrevet i Tsar tiden som var et enevelde, det var Tsaren som valgte sin organisasjon og etterfølger. Så hvorfor omhandler en så stor del av protokollene om hvordan en skal ta makten i demokratier med folkevalgte?

Det ville vel ikke kapteiner i Tsarens Politi skrive, i et dokument som Tsaren skulle lese, det ville vel være som å antyde at Tsaren kunne bli erstattet av folkevalgte, en umulig tanke for adelen i Tsarens Russland.

Det beskriver ikke Tsar regimet, men land i vest Europa og Amerika. Protokollene kan heller leses som en manual på hvordan kabalen skal få sine folk valgt inn i demokratiske styrer, hvordan velgerne skal påvirkes etc, altså hvordan de skal ta over demokratiske land, og ikke Russland under Tsar tiden.

Dette kan styrke påstandene om at Protokollene er ekte. Hvis en betrakter verdenshistorien i det tyvende århundre spesielt, også dette århundre, er det som om Protokollene skulle vært brukt som håndbok til punkt og prikke. Nesten nifst er det hvordan Emmanuel Macrons vei fra en Rothschild bank til Presidentpalasset følger nøyaktig oppskriften i Protokollene.

Ingrid
29. desember 2018 14:12

Mye av det som ble spådd i Protokollene har passet godt i årene som fulgte, bare justert for store endringer i samtiden, som spesielt TV og Internett. Imidlertid er jeg ikke enig med deg i at protokollene oppsto i Russland. Det er flere år siden første gang jeg leste om at protokollene ble oppdaget i Frankrike, og en russiskoversatt versjon (av russisk adelig kvinne som bodde i Frankrike, du vil finne hennes navn i pdf-en jeg linker til) ble sendt til Russland. Den filen jeg linker til tar for seg langt mer rundt protokollene enn hva vi til vanlig finner. Den norske versjonen ble altså først oversatt (sannsynligvis fra fransk) til russisk, deretter fra russisk til engelsk, og til slutt til norsk. Da versjonen som var oversatt til russisk kom innenfor hos tsarens menn, valgte de å ikke ta stilling til den, for det var utenkelig at noe galt skulle skje.
https://ia801006.us.archive.org/11/items/LindseyProtocolsComplete/The%20Protocols%20of%20the%20Learned%20Elders%20of%20Zion%20In%20Modern%20English.pdf

Northern Light.
Northern Light.
29. desember 2018 17:08
Reply to  Ingrid

Takk for informasjonen og for linken, en god oversettelse på engelsk.
Jeg skrev ikke at Tsarens hemmelige politi i Russland skrev protokollene, jeg skrev at de angivelig var skrevet av dem.
De som mener at de er oppdiktet, sier de er skrevet av bla Pyotr Rachovsky, sjefen for utenlandsavdelingen av det hemmelige russiske politiet Okhrana i Paris. Der har vi den franske forbindelsen som du påpeker.