Lett vårunderholdning uten særlig betydning

La oss kalle dette innlegget rent tull og nonsens, senke skuldrene, og se på de bildene og ordene jeg putter inn som ren vårunderholdning. Det er bare hva det er. Det er vår, og jeg lar lettsinn og useriøsitet få fritt spillerom som ei avkobling til det tunge stoffet jeg vanligvis presenterer. Midt oppe i all denne useriøsiteten kan det allikevel hende at jeg finner plass til et par ville svingslag, og en tre-fire sleivspark. Helt blid og useriøs går det jo ikke an å bli over natta bare fordi det er vår.

Det handler om Elvis Presley, og jeg husker godt hvor jeg var og hva jeg gjorde da jeg hørte at han var død. Det var pannekaker til middag den dagen, og sommerferien var akkurat over. Jeg husker morgenen etter like godt. Vi unga sto og venta på skolebussen, og jeg fortalte en av barndomskompisene mine, la oss kalle ham David, at Elvis var død. Å, er’n det. sa han, hvorpå han etter å ha tenkt seg om litt, kom med følgende uforglemmelige spørsmål: Hvem er Elvis? Jeg antar at Elvis ikke var allverdens populær i hjemmet til David, pinsevenner som de var. De visste nok ikke en gang at Elvis var kristen og likte gospelmusikk mer enn noe annet.

Da Elvis Presley døde var han 20 år yngre enn han var dagen før

Denne problematikken er allerede forklart for meg, og det selvfølgelige svaret ble den gang gitt.

Vet ikke helt hva du mener å si. At den døde Elvis er pent sminket? De kan sine ting de som driver med slikt, vet du. Eller mener du det uskarpe bildet er manipulert? Begge deler er knekkende likegyldige for min del.

Så knekkende likegyldig stilte vedkommende seg til dette, at han så seg tvunget til å legge ut denne kommentaren. Selv stiller jeg meg ikke likegyldig til det jeg nå skal presentere. Jeg gjør det ikke nå, og jeg gjorde det ikke den gang jeg la ut min litt sleivete kommentar som medførte det ovenstående sitatet. Årsaken er kort fortalt at jeg i lang tid hadde forsøkt å peke på absurditeten i at folk flest tror en ting er sant bare fordi det står skrevet i avisen, og at min personlige mening om dette er at de som styrer De presstituerte har like fritt som enkelt spill når det gjelder opinionsdannelsen blant verdens innbyggere.

Det berømte og svært så økonomisk lukrative bildet av Elvis i kista

Elvis_Presley_i_kista

Elvis Presley i kista

Å påstå at de kan sine ting de som driver med liksminking er ingen overdrivelse når man legger disse bildene til grunn.

Elvis var ikke helt uten økonomiske midler på slutten av sin karriere, han pyntet og jålet seg opp som en dandy, men hadde pr. påstand tydeligvis ikke råd til like gode sminkører mens han levde som når han var død. Logikken bak en slik påstand tror jeg vi kan begrave (med Elvis?) likeså godt først som sist. At bildet var uklart er en påstand jeg har mer sansen for. Det er ikke et dårlig bilde, men tilsynelatender tatt på litt avstand, og med et skjult kamera av Elvis’ fetter Bobby Mann, som solgte det til National Enquirer for $18.000. Det sies at det er den mestselgende forsiden noen gang, og at det ga avisen tusenfold av innsatsen tilbake.

National-Enquirer-Elvis-bilde

Uklart bilde eller ei, dette er ikke Elvis’ dødsbilde som 42-åring

Her er noen bilder av Elvis på tampen av karrieren.

Elvis 1

Elvis 2Elvis 3

Kan National Enquirer ha benyttet Elvis’ fetter som alibi for at deres forsidebilde av Kongen i kista var ekte? Gitt ham 18.000 dollar rett i lomma for å svare bekreftende på eventuelle spørsmål fra nysgjerrige journalister? Ikke vet jeg om det er sant at de tjente tusenfold på denne investeringen, men gjorde de det, tjente de minst 18 millioner dollar på den forsiden. Dette er i så fall en viktig betraktning, for som alle har fått med seg her på bloggen, er jeg en ramsalt kritiker av De presstituerte for at de presenterer falske saker på løpende bånd, og tjener penger på å narre folk til å tro på en illusjon av virkeligheten.

Da Elvis var i militæret

Jeg skal ikke skrive noe som helst om hans karriere i uniform, men noen bilder fra den perioden tvinger seg inn i dette innlegget. Dere vil selv skjønne hvorfor. Han var i begynnelsen av tjueåra da disse bildene ble tatt, og jeg tror vi har en vinner på gang:

Elvis i militæret

Elvis i militæret 2

Tenk, dere. En presstitusjonsredaktør som forfalsker bilder for å tjene hundre millioner kroner eller mer. Hvem ville trodd at noe slikt var mulig?

Det neste dreier seg om påstanden om at det lå ei smeltende voksdukke av Elvis i kista den dagen. Selv tror jeg ikke det minste på denne versjonen, men her er den.

Dagen da Elvis ble begravet var så varm at alle svettet i kapellet

Så varmt var det i Memphis denne dagen, at selv Elvis svettet. Dette er i hvertfall en historie som går igjen når det gjelder denne dagen. Mange har blitt tillagt uttalelser i forbindelse med dette, men få er mulige å dokumentere. Kanskje er denne påstanden fra Gail Brewer Giorgio mest interessant? Larry King-intervjuet med Elvis’ nære venn Joe Esposito finnes sikkert et sted, og det er i den forbindelse dette er fra:

When I was on the Larry King Show, the second time with Joe Esposito, I asked Joe about people reporting to see beads of sweat on the body in the casket. He said this on air, «Yes, that is true.»

En bevisst tungeglipp for å holde myten om Elvis’ ikke-død i live?

Ikke vet jeg om Esposito virkelig sa dette, eller om det i så fall var ment slik det kommer fram på sitatet over. Ord blir ofte tatt ut av sin sammenheng, eller så kan den som svarer på et direkte spørsmål misforstå, og derfor gi et God dag mann økseskaft-svar uten å være klar over det. A slip of the tongue er sikkert årsaken til Joe Espositos smått sensasjonelle påstand her:

Som Elvis’ gode venn i en årrekke, snakker han sikkert med ham i tankene, slik at det vi så på filmsnutten over ikke betyr annet enn at Joe fra tid til annen føler han kan tale i tunger, i dette eksemplet gjennom Elvis’ forhenværende tunge. For han sier da visselig And that ‘s how Elvis feels about this situation, gjør han ikke? Jeg legger til at uttalelsen er fra et intervju i 1990. Hvis han fortsatt, så mange år etter at Elvis på en eller annen måte havnet i kista i kapellet på Graceland, føler at Elvis lever og at det er årsaken til at han snakker om ham i nå-tid, er han jo egentlig ikke noe bedre enn alle de andre som omtaler Elvis som om han fortsatt levde og gikk blant oss. Da er det merkelig at han kritiserer andre for det han selv gjør. Nei, det var nok en tungekrøll.

Mammaen til Elvis ble puttet i jorda to ganger

Da Gladys Love Presley døde i 1958, eide ikke hennes sønn Elvis Graceland, der hun nå ligger begravd. Der ligger hun med Elvis Aaron Presley, hans tvillingbror Jessie Garon Presley, og sin mann og Elvis Presleys far, Vernon Elvis Presley. Aaron, Garon og Vernon. Høres nesten ut som figurer fra Ringenes herre-triologien.

Her er Gladys første gravsted og –stein:

Gladys Love Presley-grav

De sies at Elvis savnet mammaen sin fælt, og det er jo ikke rart. Ikke var han så gamle gutten da hun døde heller. Det er påstått at Elvis ville begraves på Graceland ved siden av sin kjære mamma, og det er heller ikke så merkelig. Hvis det er sant dette, at han så gjerne ville ligge ved siden av henne i døden, synes jeg det var dårlig gjort det de gjorde da de begravde ham. Det skyldes sikkert at han ikke var så glad i mammaen sin allikevel, og at han i stedet var glad i faren sin, som alle sa han ikke var glad i, og at de derfor begravde ham mellom faren og bestemoren. Sistnevnte, bestemoren Minnie Mae, var visstnok Elvis livredd for, men glad i allikevel. Kanskje mer glad i enn han var i mammaen sin, som han var aller mest glad i? Eller motsatt?

Graceland-gravene

Konklusjon

Stol aldri på Lamestream Media/De presstituerte. De har makt til å gjøre enhver løgn til sannhet, og enhver sannhet til løgn. Bildekrøll og tungekrøll beviser ikke noe som helst. Lik svetter ikke, men at en idiot som sier at andre er idioter fordi de tror det samme som han selv, forteller at kroppen til Elvis svettet i kista, betyr ikke noe som helst når det kommer fra en slik idiot. Som altså var Elvis’ nære venn, og sikkert ikke var idiot allikevel. Men Memphis Mafia, det var de hele gjengen. Muligens.

De presstituerte er villige til ikke bare til å selge sine egne sjeler, men våre. Det handler bare om hvilken hensikt de mener å se at salget fører med seg.

Jeg vet ikke sikkert, men tror at bildet av Elvis som guttunge er ekte. Det er jo aldri godt å vite. Han har i hvertfall Elvis-leppa på plass. Er bildet ekte, kan det være det eneste ekte i hele dette innlegget, inkludert alt jeg har skrevet. Tro ikke på noe som helst bare fordi det står på Internett, eller kanskje, særlig ikke hvis det står skrevet nettopp der. Jeg kan dessuten være en Lamestream journalist i forkledning.

Elvis som guttunge

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments