Forbudt å kalle en spade for en spade

Det har dukket opp en anti-klimaskremselsgruppe på Facebook som har fått mange medlemmer. Svært mange medlemmer. Det er bra, på en måte. Det som er litt dumt er at man raskt finner ut at det ikke finnes allverdens kunnskap om klima og vær der ute i den store gruppa. Men det er ikke det jeg skal skrive om. Jeg skal skrive om påstander om at det ikke er lov å kalle Erna Solberg for en spade. Og det er jo galt, for hun er visselig en spade.

Det blir ingen sitater her, kun fra hukommelsen, men dere kan stole på at jeg ikke har tatt noe ut av løse lufta. Jada, jeg kjenner til uttrykket trust, but verify, men dere slipper denne gangen, for saken er ganske enkel, noe dere intuitivt vil forstå.

Solberg: – Nordmenn har ingen historiske rettigheter til Norge

Et av medlemmene i gruppa presenterte saken der statsministeren virkelig røpet sine ekte følelser for Kari og Ola Nordmann. Hun fikk på suveren måte vist landets befolkning, eller stemmekveget som jeg antar at hun ser på oss som, at neida, vi har ingen verdi. Nasjonalsangens alt hva fedrene har kjempet, mødrene har grett har ingen betydning for statsministeren. Og da tenker jeg ikke bare på at den delen av teksten kanskje er ørlite ute av kurs hva kjønnsrollekampen angår. Nå er vi jo en puslingnasjon der mødrene kjemper og fedrene sipper. Neida, jeg tenker på at hun ikke føler noe tilhold til slektenes historie. Hva landet kan fortelle den som elsker det, og faktisk er i stand til å forstå hvilket slit det var for tidligere slekter å gjøre Norge til et sted der det var mulig å kare til seg et utkomme slik at slekta kunne føres videre. Se all jord som er brutt ut av skog og steinur. Se de store rydningsrøysene og steingardene over det ganske land. Les og lær om hvordan de fattige ble utnyttet på det groveste. Fattige husmenn som så vidt klarte å føre slekten videre, var alltid de første til å bli kalt ut til maktens absurde kriger. Som oftest døde de, selv om de aldri havnet i strid. Det sørget sykdommer for, som ofte spredde seg som ild i tørt gress når folk den gangen ble stuet sammen i forlegninger som sau i ei innhegning.

I kommentarfeltet til Facebook-gruppa som ikke liker klimaekstremistene på Stortinget, i regjeringen, i avis- og nyhetsredaksjonene, i universitets- og høgskolemiljøene eller annet steds, dukket det opp en kommentar om at Erna Solberg, som altså er vår statsminister, er en forræder. Da dukket idiotene opp som nett-troll av eske.  Det skjer hver gang noen forsøker å nærme seg sannheten om noe som helst. Det dukker opp tilsvar av typen hvis denne gruppa skal kunne se på seg selv som seriøs, eller dette er da lavmål, man kan ikke si slikt.

Hvorfor kan man ikke det? Quisling bisto ei utenlandsk makt på en slik måte at Norge mistet verdier. Vi mistet selvråderetten. Tyskerne klorte til seg all makt. Erna Solberg har sammen med omtrent alt som kan krype og gå på Stortinget de siste 30 årene vært med på å selge norske verdier og naturressurser til utenlandske investorer, og vi vet hvilke klubbdrakter disse ifører seg når de feirer sammen, for å si det sånn. Erna Solberg har også, fortsatt noe hun har til felles med resten av de folkene som er i ferd med å etterlate seg en bløgget nasjon, vært med på å legge vår nasjons selvråderett i ruiner ved å gi makten til utenlandske, ikke demokratisk valgte byråkrater. Dere vet, slike man finner flust av i Brussel.

Så hvorfor kan man ikke kalle Erna Solberg og hennes sammensvorne, om de heter Gro Harlem Brundtland eller Siv Jensen,  for forrædere? For hvis man mener at de har vært med på å selge viktige verdier ut av landet og samtidig har overført nasjonal beslutningsmyndighet til utenlandske krefter, er det jo det de er. Quisling ble stilt foran murveggen på Akershus festning og skutt. Det ble av flere av de som ikke hadde aldeles rent mel i posen før, under eller etter 2. verdenskrig, og som sikkert på grunn av dette ble satt til å lede krigsoppgjøret, sett på som en rettferdig handling. Den gang var det rettferdig å skyte en landsforræder. I dag, 75 år senere, kan vi ikke engang kalle en spade for en spade. I hvert fall ikke hvis spaden er statsminister.

5 9 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

40 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Nomad
Nomad
24. februar 2020 12:12

Quisling var kupp nr 3 og de to første var at valget som skulle bli avholdt nov.1939 forsvant og Elverumsfullmakten. Vi vet fra før at Norge ble innblandet i «Napoleonstiden» hvor sitat; «Finansminister Herman Wedel Jarlsberg hadde i de vanskelig årene etter 1814 forsøkt å låne penger hos banker i London. På grunn av jødeparagrafen i Grunnloven fikk han ikke lån hos Rothschild, og Rothschild hadde fått de andre bankene i London med på boikott av den norske stat.[9]» https://no.wikipedia.org/wiki/J%C3%B8deparagrafen

Klima handler kun om å kvele økonomien og lage nye skatter hvor CO2 får størst oppmerksomhet og vi vet fra før at CO2 er en av livets gasser. Uten den ingen fotosyntese og O2. Det skal ikke fokuseres på tungmetaller, bromerte flammehemmere o.l og at vi er nødt til å ha et stadig økende forbruk av ikke-fornybare ressurser kun for å holde tritt med den offentlige gjeldsveksten som er umulig å betale tilbake pga dagens regler for private sentralbanker underlagt deres mor BIS. Naturen, miljøet og habitat skal det ikke snakkes noe om, kun klima og klimaskatter..

Selvsagt er dagens politikere landsforrædere. Man kan ikke være en minister, statminister eller president uten å være det. Henrettelsene av Kennedy-familien laget så mye bråk og derfor ble regelen innført; Du må enten være en global-zionist eller være underlagt dem for å kunne oppnå politisk makt. Kosher Nostra (vår sak) bedrageriet som er total, lag etter lag hvor tredjepart blir kontinuerlig manipulert til å ramme andrepart og når politikerne som er blitt lurt til kriminalitet oppfatter hva dem har vært med på, så skapes det et bånd. Det beste limet blir skapt gjennom medvirkning til en forbrytelse, jo større forbrytelsen, jo større er limet og det skaper vår sak. Det er ikke sånn at alle politikere er ond, men når dem oppdager at dem har vært med på noe kriminelt, så er villigheten til skjule det og utføre flere kriminelle handlinger stor. Skrevet litt mer forklarende under «Oliver Langeland» her; https://www.derimot.no/jan-harstad-norge-ofrer-alt-for-usas-krig-mot-russland/

Vapaus
Vapaus
24. februar 2020 15:46

Ofte har jeg tenkt at klimasaken var en genial måte å få fokus vekk fra naturvern. For naturvern er kostbart og stikker kjepper i hjulene for de som ønsker stadig mer makt og stadig mer penger og annen rikdom.

Akkurat, der tror jeg du traff spikeren klokkerent på hodet med hammeren og ikke noe behov for steikepanne for å treffe. I vanlig bedragersk stil og godt promotert av de presstituerte lømmelene fremstilles det som om klimasaken og miljøsaken er to sider av samme sak, i virkeligheten ødelegger jo klimasvindelen miljøet i tillegg til å suge ut enda mer penger fra folket og nasjonene. Heldigvis ser fler og fler akkurat dette nå, ihvertfall ser de til en begynnelse hvilke groteske fugledrapsmaskiner disse vindmølleparkene er.

Kosher Nostra (vår sak) bedrageriet som er total, lag etter lag hvor tredjepart blir kontinuerlig manipulert til å ramme andrepart og når politikerne som er blitt lurt til kriminalitet oppfatter hva dem har vært med på, så skapes det et bånd. Det beste limet blir skapt gjennom medvirkning til en forbrytelse, jo større forbrytelsen, jo større er limet og det skaper vår sak.

«Just presis» som Sten Broman brukte å si i Tv-programmet Kontrapunkt en gang i tiden. En når rett og slett kun til et visst nivå om en ikke gjør en avtale med en viss fyr i veikrysset, for å referere til blues artisten Robert Johnson.

Nomad
Nomad
24. februar 2020 19:26

Utrolig bra artikkel; «De som lever i tåkeheimen» som sammenfletter over 200 år med bedragersk historie. Dette med naturvern så har vi de samme oppfatningene. Når det gjelder «ikke-voksne» så er min oppfatning at politikerne er ikke alene om dette fenomenet. Da jødene angrep storfamiliene og kjernefamilien etter WW2 fikk vi generasjon etter generasjon med ødelagte hjem hvor de gode og positive rollemodellene forsvant, sakte men sikkert.

Over tid ble det mye av «Faderløse hjem» hvor guttene aldri ble voksen og mistet sin vei, og vet ikke hva det betyr å være en voksen mann som tar ansvar, for sin egen familie og ikke minst lokalmiljøet og nasjonalstaten Norge, fellesskapet.. Kvinner skulle heller ikke lengre være en god mor og rollemodell for sine barn, men heller karriere og betale skatt, hvor staten skulle oppdra ungene. Dette med Anne-Cath Vestly o.l ser vi overalt i dag, spesielt i filmer, serier og situasjons-komediene som liksom skal være artig, hvor «pappa» er redusert til en vits eller er helt fraværende. Menn blir mer feminine og kvinner blir mer maskuline, men ingen er voksen. Ansvar er pulverisert fra toppen til bunn.

Bare se på diskusjons-feltet i MSAM, zionistiske medier anført i Norge av Doc, HRS og Resett; infantile mennesker som syter og klager som barn hver eneste dag. Fakta preller av som vann på gåsa hvor diskusjonene blir «avgjort» av magiske ord som antisemitt/rasist og antall likes. Mennesker som aldri ble voksen, mer som barn/ungdom. Noe som har resultert til 10 menneskelige trekk som «vinner» i samfunnet, men i realiteten ødelegger samfunnet og samholdet i den norske befolkningen fra innsiden;

-Egoisme: En overdreven bekymring for sine egne interesser.
-Machiavellisme: Manipulativ atferd, emosjonell kulde og et
strategisk fokus på personlige interesser.
-Mangel på etikk og moral.
-Narsissisme: Overdreven egenkjærlighet og kontinuerlig jakt
på sine egne interesser.
-Overlegenhet: Overbevisningen om at du har flere rettigheter
og privilegier enn andre.
-Psykopati: Mangel på følelser og empati, ufølsomhet,
løgnertendenser og impulsivitet.
-Sosiopati: Lignende som psykopati, men er ikke født sånn,
men blitt sånn.
-Sadisme: Å påføre andre smerte frivillig gjennom fysisk,
seksuell eller psykologisk aggresjon.
-Sosial og materiell interesse: Konstant forfølgelse av
belønninger, som sosial støtte, materielle ting,
anerkjennelse og suksess, blant andre.
-Grusomhet: En tendens til å oppføre seg grusomt, enten
gjennom vold, misbruk, tyveri og ydmykelse, blant andre.

Til Vapaus; en sang som får meg i godt humør hvor jeg drikker øl og tar fredagsvasken; Tornionjokilaakson Leena – Tornedalens Travolta https://www.youtube.com/watch?v=EPs4RAWlXoU

En vits da det ble mye negativ fakta;
Under den finske vinterkrigen beveger en stor gruppe sovjetiske soldater seg nedover en vei da de hører noen rope fra den andre siden av en kolle: «Èn finsk soldat er bedre enn ti sovjetiske!»

Øverstkommanderende sovjetiske offiseren sender straks ti av sine beste menn over kollen. En voldsom strid bryter ut. Etter en tid blir det stille og så roper stemmen igjen: «Èn finsk soldat er bedre enn hundre sovjetiske!»

Den rasende sovjetiske offiseren sender hundre mann over toppen, og igjen bryter det ut en voldsom kamp. Så blir det stille, og atter lyder stemmen: «Én finsk soldat er bedre enn tusen sovjetiske!»

Den sovjetiske offiseren skraper halvgal av raseri sammen tusen mann og kommanderer dem over kollen. Nå smeller det i rifler, granater eksploderer og et veritabelt inferno bryter løs.

Så blir det stille og etter noen minutter kravler en såret sovjeter seg tilbake til egne linjer.

«Ikke send flere over dit,» stønner han, «det er nemlig en felle…..Det er to av dem!»

Vapaus
Vapaus
25. februar 2020 20:44

Bare se på diskusjons-feltet i MSAM, zionistiske medier anført i Norge av Doc, HRS og Resett; infantile mennesker som syter og klager som barn hver eneste dag. Fakta preller av som vann på gåsa hvor diskusjonene blir “avgjort” av magiske ord som antisemitt/rasist og antall likes.

Det er pokker så befriende å lese artikler og kommentarer her inne og bevitne at det finnes de som evner å løfte huet vekk fra navlebeskuelse og se totalbildet. Når en klarer det, så ser en også hvordan krefter har arbeidet for å destabilisere samfunn og bryte de opp innenfra, først og fremst via splitt og hersk metoden. Jeg husker f.eks. hvordan det på -70 tallet ble vanskeligere og vanskeligere pga. endrede skatteregler, å forsørge en familie på en inntekt. Noen jobbet hardt for å bryte opp samfunnsstrukturen og bane vei for at Staten skulle ta seg av barna fra bleiestadiet, samtidig ble det etterhvert innført obligatorisk x-antall års hjernevask (les høyskoleutdanning), for å kunne utføre bleieskift og barnepass, noe som tidligere krevde sunt folkevett og ansvarlighet. Hitlerjugend eller Freie Deutsche Jugend for den saks skyld, (same shit, different wrapping), i mer fordekte og subtile former rett og slett. Hjernevask fungerer best når den kan administreres veldig tidlig i et menneskes liv og de som skal utføre hjernevasken må selvsagt selv være ganske så hjernevasket. Det farligste da er selvsagt selvstendige individer med logisk sans, så familiestrukturene måtte brytes ned og familiene måtte fratas å kunne påvirke barna i så stor grad, samtidig måtte barna ikke få lov å utvikle selvstendighet og egen vurderingsevne slik vi gjorde tidligere før barnehagene dukket opp, så mulighetene til å la barna selv administrere egen fritid og lek måtte fjernes og settes under administrasjon, slik at frihetstrang, logikk, problemløsning og vurderingsevne som innhold i individenes verktøykasse, kunne kveles i fødselen og fortsette å være kvalt inntil individet engang etter passerte 30 år ble sluppet ut, så hjenevasket at det skal utrolig mye til å komme seg ut av den tilstanden, «Fakta preller av som vann på gåsa».

Nå snakker jeg meg litt bort igjen, grunnen til at jeg siterte akkurat det jeg gjorde, var at mye av de såkalte alternative medier kun ser ut til å være styrt opposisjon. Middel til å samle kritiske røster og spille grupper ut mot hverandre. Få evner å se bakenfor skuespillet som utspiller seg på scenen og se at noen trekker i dukketråder. Noen få i kommentarfeltene til de nevnte medier gjør det, men etter hva jeg har forstått så finnes det en del senur også i de kommentarfeltene som utad påstår å svinge yttringsfrihetsfanen høyt. Jeg har selvsagt ikke noe bevis for at Doc, Resett, HRS etc. er nettop styrt opposisjon, men omtrent alt av røde varselsflagg popper ihvertfall opp og gjør meg meget skeptisk.

Knallbra den Tornedalens Travolta, jaggu ble jeg øltørst jeg også. 🙂

Vapaus
Vapaus
25. februar 2020 22:15

Angående dette med styrt opposisjon, står det som regel folk fra de hemmelige tjenestene bak. Så får vi begynne å lete etter en slik …

Å følg pengene vil nok være et sted å begynne. Nå fronter jo f,eks, Resett at de er avhengige av donasjoner etc. men er de egentlig det? MSM har jo f.eks. lenge forsøkt å innbille folk at de presenterer (fordummende)saker som folk vil lese fordi det er slike saker som genererer klikk og gjør at de tjener penger. Men jeg tviler sterkt på sannhetsgehalten i akkurat det. Rett nok finnes det de som klikker ivei på saker som omhandler kjendis-klovners siste plastiske operasjoner etc., men ikke i så stort omfang at det bærer avisene ønomisk tror jeg. Noen spytter nok inn penger via/via for å sikre at kun det som de har godkjent og ønsker skal spres blir trykket. Stay behind blekka VG, er nok et godt eksempel på det og de har nok valgt revisor firma med omhu også.

Men å få tilgang til slike spor kan nok være en omfattende og vanskelig jobb og sikkert ikke helt ufarlig heller om en skulle nærme seg. Hvem kan styre de hemmelige tjenestene? Hvem kunne f.eks påvirke dansk Politi i Wiborg saken, eller Scandinavian Star saken for den saks skyld? Jeg vil tro at de som virkelig styrer holder en meget lav offentlig profil, de styrer fra skyggene. Uansett vi skjønner jo hvor vi til slutt ender opp om vi nøster sporene langt nok og det uavhengig om vi følger sporene fra pengepolitikk, fra klimasvindel, fra vaksinepusherne, etc. etc. Alle spor/veier fører nok til «Rom» etterhvert.

Vapaus
Vapaus
26. februar 2020 03:09

kloning mellom Hydra og ondartet kreft.

Jepp, Qui bono. Det jeg mente med at alle veiene/sporene fører til «Rom», er i klartekst til Zion. Resett og dens like driver vel vitende eller ei? kun med å kutte hoder av Hydra og gjør dermed uhyret sterkere.

hetda
hetda
26. februar 2020 18:01

Det er mange av oss som leser/skriver på Resett og document som vet hvem som ligger bak og styrer det hele. Vet det ikke kan sies rett ut, men endel går gjennom sensuren når folk formulerer seg med omhu. Og dessuten er det godt å vite at man ikke er alene i verden med ikke pk meninger.

Vapaus
Vapaus
26. februar 2020 20:43

Det er mange av oss som leser/skriver på Resett og document som vet hvem som ligger bak og styrer det hele. Vet det ikke kan sies rett ut, men endel går gjennom sensuren når folk formulerer seg med omhu.

Jeg har aldri skrevet der, men jeg har lest mye i kommentarfeltene og har sett at noen har forstått endel mer enn gjennomsnittet ja. Alt i alt synes jeg det er bra at MSM får motbør, spesiellt vedrørende klimasvindelen. Men jeg ser jo videre at når det f.eks gjelder det siste hysteriet som spres av politikere og MSM, dette Corona viruset, så biter også mange i de kommentarfeltene på agnet. Mine innsigelser mot Resett, Doc etc. går først og fremst på som nevnt her inne, at mediene selv (ikke kommentarfeltene), ikke vil adressere årsaken til at så mange emigrerer fra sine land? For å si det litt omskrevet om jeg ligger og sover i senga mi og så lander det et vepsebol i senga, så er det liten nytte å anklage vepsene for at det blir bråk, noen må ha revet vepsebolet vekk og kastet det dit, det skjedde ikke av seg selv. Så hvorfor stiller ikke Resett og Doc sprøsmålene om hvordan oppsto flyktningekrisen? hvem rev ned «vepsebolet» og hvem sendte det hit? og ikke minst hvorfor? Hvem tjener på å omforme fredlige samfunn til krigssoner? Jeg føler at de nevnte medier bare angriper vepsene, som jo selv har blitt utsatt for overgrep og da er de rett og slett forbanna de også.

Jeg har det siste halvannet året bare ventet på hva «de» skulle finne på for å initiere ny økonomisk nedgang. Tegnene har vært der en stund, tidsintervallet fra siste finanskrise, gullkursen som har steget jevnt og trutt, børsene som er nær ATH, og de største fiskene som nå har solgt seg ned eller sitter bear. Det ble alså hysteriet om dette viruset, som enn så lenge virker å være mildere enn vanlig influensa, som antagelig får korthuset til å rase igjen. Problemet er at Resett like lite som VG adresserer noe dypere enn til akkurat det aktuelle viruset. Hadde Resett vært skarpere enn MSM, ville Lurås stillt spørsmål om hvorfor MSM tar fullstenig av i sin krisemaksimering av et virus som foreløpig virker å ta livet av langt færre enn de årlige influensaene vi rammes av. Det jeg savner er at hodet heves og at Resett, Doc etc. ser over og forbi «vepsene» og stiller spørsmålet om hvem og hvorfor vepsebolet havnet i senga.

Nomad
Nomad
27. februar 2020 13:25

Pål Steigan og Knut Lindtner (Derimot) er kontrollerte opposisjoner sammen med de nettstedene som jeg har nevnt før. De individer som nylig har våknet opp og innsett at noe er riv ruskende galt med samfunnet, sentraliseringen, gjelden og innvandringspolitikken som føres, blir fort lokket eller gjetet til disse sidene og deres fasade av såkalt kritikk, symptombehandling, men nevner aldri sykdommen.

Joda, Steigan og Lindtner tillater mer, men er ikke for ytringsfrihet eller er søken etter fakta. Årsakssammenheng, årsaksforklaring og rotårsaksanalyse er fremmedord for alle kontrollerte opposisjoner. Til felles for alle så kjøres det bestemte narrativer, enten Pro-Russland eller Pro-USA og at det er religionen Islam som skulle være det største problemet, ofte det eneste. Jeg har personlig diskutert med herrene nevnt ovenfor sammen med de andre plattformene og sensuren er enorm på HRS, Resett og Doc. En diktert virkelighetstunnel med et ekkokammer..

Zionisten Jimmy Donal «Jimbo» Wales startet Wikipedia (Hasbara, Israelpedia) og sammen med andre kontrollerte opposisjonene oppnår dem blant annet Cunningham’s Law; “the best way to get the right answer on the internet is not to ask a question, it’s to post the wrong answer.” For å anspore folk til handling ser det ut til at feilinformasjon gjør en bedre jobb enn ingen informasjon i det hele tatt. Både rødt og blått sammen med andre kontrollerte opposisjoner driver hylekoret mot sann og sunn nasjonalisme!

Når det kommer til økonomien; les gjeld, så kan zionistene fint starte økonomisk Ragnarok i dag hvis dem ønsker. Det som har skjedd etter den planlagte krisen av 2007-08 er at dem har påført verden massiv gjeld https://www.nettavisen.no/na24/norge-blant-verdens-mest-forgjeldede/8546739.html og ingen av problemene ble løst, kun gjort ting verre. Årsaken for at børsene har gått oppover er at kanskje rundt 5% av pengene (helikopter-penger, Bailouts, QE osv) har gått til børsene. Hadde resterende av pengene gått til markedet så ville vi ha hatt hyperinflasjon, mye verre enn hva Weimarrepublikken og resten av verden opplevde på 1920-30 årene. Da besto nemlig børsene og mye av økonomien stort sett av debit-penger, men i dag er det mest kreditt-penger. Men siden spillereglene ikke blir fulgt og at juridiske personer som stater, unioner og de største bankene (familiene) aldri kan gå konkurs, kun insolvent så kan spillet kjøres i «evig» tid hvis det ønskes. Kyniske edelmetallselgere har i årevis lurt mennesker til å tro at vi står overfor dollarens kollaps. Lettlurte kjøpere kommer til å bli dypt skuffet når de gradvis innser at den økonomiske krisen de har ventet på, nødvendigvis ikke materialiserer seg. The game is rigged. Blir som historien om Per, Pål og Hans som går seg en tur i skogen og møter skogens konge. Per og Pål prøver å komme seg unna først, men Hans vet at det handler ikke om å komme først, men må for all del ikke komme sist! I nedgangstider må man se mulighetene..

PS. Snowden og Assange er også kontrollerte opposisjoner..

Vapaus
Vapaus
27. februar 2020 14:33

Snowden og Assange

Har etterhvert begynt å tenke i de banene jeg også. Men det har tatt lang tid. Veien fra å være en nyttig idiot, til å mer og mer tenke selv, er både vanskelig og smertefull.

De individer som nylig har våknet opp og innsett at noe er riv ruskende galt med samfunnet, sentraliseringen, gjelden og innvandringspolitikken som føres, blir fort lokket eller gjetet til disse sidene og deres fasade av såkalt kritikk, symptombehandling, men nevner aldri sykdommen.

Lenge har jeg skjønt at mye ikke var som det ble sagt og fortalt, men det er jaggu en lang og drøy vei for å virkelig våkne opp og ikke ta noens ord for noe som helst, men å gjøre det som bør gjøres, begynne å tenke sjøl. Hva «vi» kjemper mot er årelang hjernevask fra samfunnet, det er brød og cirkus, det er autoritetstro, det er dyktige illusjonister og ikke minst vi mennesker har en tendens til å tolke verden omkring ut fra oss selv. De fleste mennesker er empatiske og har omsorg for andre og å virkelig fatte og ta inn over seg, at noen kan bedra, lyve og stelle istand så mye ondskap, jeg kaller det ondskap i mangel av sikkert mer korrekte beskrivelser, det sitter hardt inne.

Storesterke
Storesterke
27. februar 2020 15:07

Uavhengig av hvem som kastet vepsebolet, så må vepsene håndteres når de begynner å stikke. Folk reflekterer ikke over så mye lenger, men lar seg lede fra skanse til skanse. De fleste har rømt fra sengen til sofaen og videre til gulvet. Både sengen og sofaen er full av dritt som er ubehagelig. Neste stopp er å sove i boden, enn så lenge. De fleste venner seg til det, og svært få skjønner at huset etter hvert må gjenerobres. Da må det nødvendigvis gjøres i samme rekkefølge, eller?

Når jeg ser hva som blir skrevet i avisene, på ulike nettsteder og i blogger som Jostemikk, er det svært vanskelig å forstå hva som skjer, og å vite hva som er veien ut av uføret – om det i det hele tatt er et uføre. De fleste leser bare vanlige aviser, ser på NRK, og er uvitende om det som foregår i andre fora. De vet ikke om noe problem. Det virker på meg som om noen har bukten og begge endene.

Jeg er usikker på om det er psykisk og fysisk lurt å prøve å finne ut av årsakssammenhengen. Slik jeg opplever det, er det stor fare for å bli både venneløs, jobbløs, forfulgt og gal i forsøket.

Nomad
Nomad
27. februar 2020 16:22

Ondskap mener jeg er det korrekte begrepet da det betyr ønske eller bevisst påføre andre motgang eller smerte, det motsatte av godhet. MSM og MSAM gir aldri media-oppmerksomhet til noen som er farlig for zionistene eller systemene deres. De blir enten angrepet eller tiet i hjel som f.eks Oliver H Langeland https://www.dagbladet.no/kultur/da-sannheten-ble-kneblet/63021041 De som får mye oppmerksomhet er det i utgangspunktet suspekt. Man er bare nødt til å finne medaljens bakside.

Russ Tice og William Binney er to av flere varslere som kom lenge før Snowden, men som ikke fikk noe særlig oppmerksomhet av media. Allerede i 1988 ble det publisert en artikkel av Duncan Campbell som avslørte ECHELON https://www.duncancampbell.org/content/echelon , et langt verre og mer omfattende overvåkningsprogram enn PRISM. Letteste måten å avsløre Assange er WikiLeaks (Israelleaks), hvor jødene, zionistene og Israel går fri, ingen eller få avsløringer om dem. Jeg tror de prøver å gi oss inntrykk av at overvåkningen er mer omfattende enn den faktisk er, nettopp for å skremme oss og spare ressurser, (selvsensur).

Legger ved 2 linker som er engelsk språklig komedie og er ganske forklarende/avslørende om situasjonen vi befinner oss i, men jeg er ikke enig i kommentaren på slutten av siste link; They want to dream about rich people and never be one, da det er «leftover monkeyshit» og hele ideen om å være rik er ødeleggende for seg selv og alle andre. Narsissistiske tanker som får hjernen til å «blø», hvor du tror at du må ønske deg mer enn du trenger og inntil du har alt, vil du ikke være fri..

The Dictator – Democracy Speech https://www.youtube.com/watch?v=XUSiCEx3e-0

Louis C.K.’s Horace and Pete Best Scene https://www.youtube.com/watch?v=_h9DVlhlCCE

Vapaus
Vapaus
27. februar 2020 17:52

De som får mye oppmerksomhet er det i utgangspunktet suspekt.

Nettopp, da bør det nok blinke varsellamper.
«Dømmer ikke» fikk jeg tak i da den ble utgitt igjen, men inntil da visste jeg ikke engang om de to bøkene hans. Jeg satt lenge hardt i brødfella og da har en jo begrenset tid til å grave og reflektere. Takker for linker, de skal leses og sees på.

Storesterke
Storesterke
28. februar 2020 15:52

Det snakkes om forræderi, og at politikere og andre samfunnsaktører må stilles til ansvar for det de gjør. Det må settes en stopper for galskapen. Da spør jeg meg hvordan dette skal gjøres. For det første, så er det få som er klar over, eller bryr seg om at noe må gjøres. Livet går sin vante gang, og det vil helt klart bli stress å engasjere seg. For det andre, så er det veldig mange som er enige i dagens politikk og utvikling. Disse vil også måtte bekjempes eller omvendes. Hvis det er slik at det er svært sterke krefter i bakgrunnen, som har utviklet seg over hundrevis av år, så virker det som en stor oppgave å i det hele tatt få snudd skuta. Det er mange som klager og påpeker inkompetanse, korrupsjon, uvitenhet, løgn og faenskap i offisielle og uoffisielle styrende organ, men det er få som har forslag til hva og hvordan det skal ryddes opp. Hva må gjøres for å få til et godt fungerende og fredelig samfunn, med gode holdninger, moral, samhold, medmenneskelighet og harmoni? Venter vi på nye sterke menn? Er det de gode gamle vikingene som må graves frem? Det hjelper lite å kalle en spade for en spade, det er fortsatt en spade.

Nomad
Nomad
29. februar 2020 13:06

«venneløs, jobbløs, forfulgt og gal i forsøket.»
Vel, da har man eventuelt ikke ekte venner uansett, ingen tap. En inntekt finner man alltids hvis man mister jobben. Forfulgt, tja, da må man ha utfordret 1% på en kraftig måte og hvis man gjør det politisk så må man ha en sterk og finansiell organisasjon i ryggen før man prøver seg. Gal, nei, men de som ikke forstår kan bli gal av all fake news. «Nyhetene» gjør de gale enda galere.

«Hva må gjøres for å få til et godt fungerende og fredelig samfunn.»
Først og fremst starte med mennesket man ser i speilet, bytte ut sinne og frustrasjon med fred og kjærlighet og deretter opplyse det sovende folket. Den enkleste måten er å organisere oss «svakt» da ingen i den virkelige opposisjonen har finansiell eller politisk makt. Hvis man klarte å samle noen hundretusen så kunne vi lammet samfunnet (sivil ulydighet) i noen timer hver uke inntil vi fikk det vi hadde krav på. Dette ville selvsagt ikke skapt et velfungerende samfunn, kun bedre enn situasjonen i dag.

Skal man oppnå det beste er man nødt til å ta oppvasken og fått de skyldige tiltalt og dømt. Starte øverst slik man vasker trapper. Innføre spillteorien allmenningens tragedie og samtidig må man forklare at penger har ingen verdi og er kun et byttemiddel, en idé. Den virkelige verdien ligger hos mennesket, fellesskapet og naturgitte ressurser. Man måtte nasjonalisert Norges bank og kanskje innført lovbaserte penger og deretter nasjonalisert ressursene våre. Vi må også fjerne de innebygde strukturelle systemfeilene i forvaltningen slik at intensivene blir omgjort fra «sløsing» (ran) til «sparing». Fundamentet må være bygd på logikk, ærlighet, sunn fornuft, rasjonell tankegang og ikke minst en helhetlig tankegang hvor man ser lengre enn 4 år av gangen. Gjerne det opplyste eneveldet hvor man avskaffet politikere og byråkrater i sin helhet. Et velfungerende samfunn trenger heller ikke penger, politi, advokater ei heller domstolene.

Den store hemmeligheten er at vi har ressursene, menneskene og teknologien til å organisere oss akkurat som vi vil. Alle som ikke vil jobbe, trenger ikke å jobbe engang. Vi har nok av mennesker som ønsker å jobbe dvs være med i fellesskapet og bidra til samfunnet, stammen og ikke minst utvikle seg selv (mestring), da vi er født biologisk misfornøyd og ønsker hele tiden å forbedre seg selv og livet rundt. Så lenge vi lar elitene holde på så vil det alltid være et menneskefiendtlig og miljøfiendtlig samfunn (kald og kynisk) hvor stikkordene er tomheten inni mennesket som bare øker, diagnoser som depresjoner og kreft, høy selvmordsrater, destruktiv oppførsel, og et rotterace som skaper ekte kriminalitet hvor mange ender opp som offer.

«Venter vi på nye sterke menn?»
Håper ikke flertallet gjør det da det er slave/sau-mentalitet hvor elitene uansett står bak! Nei, det er på tide å bli voksen og ta ansvar selv hvis man ønsker forandringer. Uansett om vi ikke klarer å samle oss mot en bedre fremtid så er elitens dager talte uansett og det handler kun om tid. Teknologien og spesielt kunstig intelligens vil avskaffe oligarki og plutokrati, så derfor forvent bare dommedagsprofetier angående kunstig intelligens. Det ønskes at firkanten mennesket forholder seg til skal også gjelde kunstig intelligens, men det er en umulighet i det lengre løp!

Legger ved et sitat av John Lame Deer og se forbi “Before our white brothers» og heller se på hva han prøver å si, essensen i det hele;

“Before our white brothers came to civilize us we had no jails. Therefore we had no criminals. You can’t have criminals without a jail. We had no locks or keys, and so we had no thieves. If a an was so poor that he had no horse, tipi or blanket, someone gave him these things. We were to uncivilized to set much value on personal belongings. We wanted to have things only in order to give them away. We had no money, and therefore a man’s worth couldn’t be measured by it. We had no written law, no attorneys or politicians, therefore we couldn’t cheat. We really were in a bad way before the white men came, and I don’t know how we managed to get along without these basic things which, we are told, are absolutly necessary to make a civilized society.” ―John Lame Deer, Lame Deer, Seeker of Visions

Major Parkinson – Heart Of Hickory

Storesterke
Storesterke
2. mars 2020 12:59

Jeg hørte for litt siden en som foreslo å starte med sammenkomster for folk som ønsker forandring til det bedre. Faste møtesteder med samtaler og enkel folkeopplysning en gang i uken sentralt i de største byene er en grei start. Snøballen vil fort begynne å rulle. Etter hvert blir det behov for enkle forbedringspunkter som mannen i gata lett kan enes om, og som kan spres til andre interesserte. Etter hvert, steg for steg, vil det kanskje bli mulig å kunne kalle en spade for en spade. Jeg syntes det var et fornuftig forslag, og venter spent på om noe slikt skjer.

Storesterke
Storesterke
2. mars 2020 14:25

Så hvordan man skal forsikre seg om at man får noe bedre når man har kvittet seg med brutale predatorer? Jeg har fortsatt ingen anelse, for etter alt å dømme dukker det opp dobbelt så mange som de man fjernet.

Hvis predatorene møter utrivelig motstand, vil de tenke seg om to ganger. Flere svake som står sammen vil etter hvert bli en sterk enhet.

Vapaus
Vapaus
3. mars 2020 14:33

dukkemestrene frykter en ting mer enn noe annet, og det er en befolkning med tid og egenskaper til selvstendig, kritisk tenking.

En boarder collie kan alene styre en hel saueflokk, problem vil den først få med å utføre oppgaven om sauene stopper opp og tenker, begynner å analysere situasjonen og handler individuelt. Alternativt, begynner å høre på den sauen som allerede gjør dette og står litt fortvilet i utkanten og forsøker å få de andre sauene til å begynne å tenke. Den som styrer hunden og hunden de vil for en hver pris forsøke å holde flokken samlet, kun da kan den lett styres dit de vil.

Vapaus
Vapaus
3. mars 2020 15:55

Det er bare det at …

Jepp, det er det en får slengt etter seg ja. Det er et voldsomt hjernevaskregime som er motkreftene til selvstendig tenkning. Et regime som nå varer fra bleiestadiet til nærmere opp i 30 åra for folket. Tidligere så hadde vi ihvertfall 6-7 år i frihet og i familens varetekt før vi ble utsatt for den kollektive hjernevaskprosessen og jaggu kunne det slumpe til vettuge lærere innimellom også, med det resultat at verktøykassa faktisk fikk innhold av både individualisme/selvstendig tekning og logikk. Hva vi manglet dengang var mer tilgang på informasjon som ikke hadde passert sensuren. I dag har vi internett og dermed tilgang på mer usensurert informasjon, men desverre også et barnehage -og skole regime som har fjernet noen verktøy i verktøykassa vår. Det må jo starte å ringe noen varselklokker og heises noen røde flagg, før det søkes etter informasjon og svar omkring noe. F.eks. veldig mange bare godtar at belastningen fra bølgene ødela baugportene på MS Estonia og at skipet da kjapt sank som en stein, fordi det ble sagt at det var det som skjedde. Kun mindretallet koblet inn sin kritiske sans og tenkte at dette hørtes da pokker så snodig ut og startet å grave litt dypere i saken enn overskrifter.

Det største bøygen er å få igang kritisk sans og selvstendig tekning, får en igang de prosessene så er mye gjort. Men kognitiv dissonans er vondt og det er en lang prosess. En knekker ikke årelang hjernevask og blind autoritetstro raskt. Hva vi kan gjøre som en start, er jo å forsøke å gjøre som Jøssinger og homser har gjort før oss, ta det ordet som i utgangspunktet ble konstruert for å være nedsettende om oss og så gjøre det til vårt eget. For Konspirasjonsteoretiker er jo faktisk noe positivt, fordi det signaliserer at en ikke bare er en godtroende fjott som ukritisk sluker alt en blir fortalt om hva som har skjedd og ikke skjedd.

Pål
Admin
Pål
3. mars 2020 22:15

Da kommer vi ikke utenom en eller flere avdelinger tilknyttet vårt lands væpnede styrker, eventuelt med støtte fra en fremmed nasjon. Og da igjen, som en logisk konsekvens av dette, må det ha vært noen som følte seg særdeles tråkket på tærne.

Fantes det noen grupperinger med nevnte tilknytninger som hadde grunn til å være særdeles utilfredse med regjeringen spesielt, politikerne generelt, i 2011?

Da er man så nærme det er mulig å komme det å kalle en spade for en spade, uten fyldestgjørende å kalle en spade for en spade. Blir nesten like enkelt som å følge et barnlig skattekart…det er bare å følge anvisningene….til artikkel på artikkel hvor detaljene er «hidden in plain sight»

Minner meg forresten om en historie fra min barndom, da jeg «jobba med gamlingen på kaia». Han pekte bort til døra inn til fiskemottaket og sa: «Kan du hent den spaden?» Veslevoksen puska seg bort til bryggeveggen, pekte på spaden og spurte: «E det den hean spaen?», hvorpå gamlingen så på meg og svarte; «Ser du noen andre spader der?»

Pål
Admin
Pål
3. mars 2020 22:52

Jostemikk:

Og sånn er det med den saken. Alt er fortalt. Hver for seg. Spaden er ute av skapet.

Jepp. Og her er 16 – 17 slides fra et historiekart (skattekart) som serverer de røde trådene på sølvfat.
https://www.jostemikk.com/historiekarttidslinje-om-hva-som-skjedde-i-regjeringskvartalet-22-juli-2011/

Det er bare å finne seg en «rød tråd» å forfølge, og så søke opp andre utfyllende artikler her på nettsiden, så bør brikkene falle på plass for de fleste (connecting the dots).

Storesterke
Storesterke
5. mars 2020 13:39

Nå er det slik at spaden egner seg dårlig til de arbeidsoppgavene som må gjøres for at fremtiden i dette landet, og Europa forøvrig, ikke skal gå i toalettet. Det er vanskelig og tidkrevende å forsøke å bygge om en spade til et annet verktøy, så da er det bedre å anskaffe seg det riktige verktøyet ved første anledning.

Ettersom det er personene på Stortinget som liksom skal forvalte landet vårt, må disse byttes ut med noen som handler i tråd med det som er det mest fornuftige og bærekraftige for den norske befolkningen. Nå minner de mest om de som bestemmer i filmen «Idiocracy». Befolkningen også, for så vidt.

Spørsmålet er om vi i det hele tatt har noen brukbare alternativer å stemme på ved neste valg. Er det noen her som har gjort seg opp noen tanker om dette?

Ingrid
9. mars 2020 12:24

I dine to svar ovenfor mitt, har du skrevet mye som jeg er veldig enig i! Det du skriver stiller mektige spørsmål, spørsmål det er svært vanskelig å finne gode svar på. Så vidt jeg har funnet ut, har menneskeheten gjennom tidene blitt mer utnyttet enn tatt vare på, vi egner oss tydeligvis best som slaver med lav verdi, i hvert fall i øynene på tidenes elite. Kan de ha rett siden vi viser så lite protest? Men det har også vært samfunn der de har hatt gode ledere, som har ønsket det beste for sitt folk. Der lederne har følt seg som en del av folket, og ikke slik som i dag: Høyt hevet over sitt folk. Som du nevnte så er Libya et godt eksempel på dette. Det var sikkert ting også der som ikke var bra, men det var utviklet så mye positivt for folket at Vestens ledere ikke kunne akseptere det, for det kunne sette ideer i hodet på deres eget folk om at det er veldig mye som kan gjøres svært mye bedre. For ikke å snakke om at Gaddafi ønsket å samarbeide med andre nærliggende land om et eget og selvstendig pengesystem! Det må ha sendt kuldegysninger nedover ryggen på vår elites penge- og maktbegjærlige!

Og ja: Den formen for kapitalisme vi har i dag, den som kun kaller på menneskers grådighet, må fjernes. Penger må gå tilbake til kun å bli et byttemiddel for å gjøre handel enklere. Det skulle være et totalforbud mot å tjene penger på penger! Banker skulle være samfunnets tjenere, og ikke herskere. Her også bør vi se til Libya, og hvordan mennesker fikk økonomisk hjelp til å etablere seg med familie, uten å settes i en mer eller mindre evig gjeld, kombinert med mange andre positive tiltak. I vår vestlige verden har grådigheten utviklet seg til at unge mennesker, allerede som studenter, skal settes i en dyp gjeld, i en utdanning som burde vært gratis. Pengesystemet vårt har ødelagt så altfor mye. Grådigheten skaper også evig krig. Forsvarsløse lands ressurser utnyttes og stjeles av de mektige som får støtte av vestens egne soldater i sine tyverier – alt for å bli rikere og rikere! Fattigdommen i fattige land økes. Noe som selvsagt skaper svært mange flyktninger, som igjen vil føre til økt fattigdom også i den vestlige verden. Det nytter ikke å behandle symptomene, vi må behandle årsakene, kildene til galskapen, og fjerne dem.

I dag er vi i en merkelig situasjon her i Vesten: Vi har en gruppe, jøder, som har stått for svært mye av utviklingen av bl.a. det økonomiske systemet og nyhetssystemet. Jeg er overbevist om at de må være ekstremt stolte over hva de har fått til. Allikevel ønsker de ikke at vi, deres underlegne, skal snakke om hva de har gjort. De ønsker å skjule det gjennom å skremme folk ved å kalle dem anti-semitter. De ønsker ikke at det skal bli offentlig kjent hvilken enorm makt de egentlig har. En merkelig rase! Mørkets makter? Men plutselig så dukker det opp noen perler blant dem, noen som har beholdt sin menneskelighet og i tillegg er intelligente nok til å gjennomskue galskapen! La oss håpe at de blir et sterkt økende antall – så raskt som over hodet mulig!
En dag, helst snart, håper jeg at et ekstremt intelligent menneske kan komme opp med en god og reell idé om hvordan Vesten kan styres på en langt mer menneskelig og menneskeverdig måte enn hva som er tilfelle i dag. Men da må vi gå i motsatt retning av i dag: Vi må dele opp samfunnet i mindre enheter, der de som skal styre kommer i nærmere kontakt med sitt folk. Ikke slik som i dag, der makten hurtigere og sterkere fjernes fra samfunnet og over i noen få mektige internasjonale hender.