Forvalterne av naturvitenskapens begynnelse – også kalt frimurere, paver, kardinaler, rabbinere og kongelige

Bare så det er gjort klinkende klart allerede nå, jeg har ingen som helst tro på at jeg skal klare å avsløre menneskehetens største svindel gjennom å legge ut deres historie fra A til Å. For mye har blitt skjult og slettet av dem selv til at dette er mulig. Det jeg derimot har tenkt å gjøre, er å legge ut så mange av bokstavene i deres svindelalfabet, at de skal begynne å føle seg mer enn bare ukomfortable med situasjonen. Et annet viktig aspekt ved dette er å la flest mulig få en mulighet til å tilegne seg kunnskap om dette, slik at menneskeheten en gang skal få en reell mulighet til å ta historien tilbake fra ransmennene. Dette innlegget er forsåvidt ingen innledning av dette vidtfavnende temaet, for jeg har allerede skrevet en god del om det, og har dessuten lagt ut ganske mange spor som den observante leser på egenhånd kan følge videre med både åpent og kritisk sinn. Allikevel blir det en slags innledning, og det skyldes mest av alt at alle spader omtalt i dette innlegget, uten unntak vil bli omtalt som spader, kjemisk renset for omskrivinger og tolkinger som bare forringer språket og menneskets mulighet til å tilegne seg reell kunnskap.

Monoteismen som religion – starten på den undertrykkende svindelen

Det finnes ikke en eneste pave, kardinal, biskop, rabbiner eller høyranket frimurer/kabbalist stom tror på noen abrahamittisk gud slik verden har blitt truet og narret til å tro i 1600 år. De har heller aldri trodd på noen Jesus-figur slik de har fremstilt ham, som sønn av denne guden. Det er en omskriving av virkeligheten som umulig kan beskrives som annet enn grotesk.

Ærlig talt, hvor tror dere alle de egyptiske symbolene innen frimureriet etc. og Vatikanet kommer fra? Hva tror dere er årsaken til at de florerer så til de grader?

Naturvitenskapens begynnelse og dens første (og største?) representant

Vi må begynne med en mann jeg har nevnt tidligere, da i forbindelse med at han ble gitt “æren” for å ha skapt monoteismen, altså troen på én allmektig Gud som skaper av alt vi har rundt oss, inkludert alt liv. Det er forsåvidt sant, men som jeg nar nevnt mange ganger, er alt motsatt av det vi har blitt lært. Jeg skrev blant annet:

Når det gjelder monoteisme, var den egyptiske kong Akhenaton ivrig for drøye tre tusen år siden. Han innførte prinsippet om en gud. Solguden.

Dette er av uhyre viktighet, for dette er begynnelsen på det som skulle utvikles til å bli den grunnleggende konspirasjonen som har undertrykket menneskeheten siden Romertiden gled rimelig trinnløst over i Pavemakten, og Rom beholdt taktstokken vi alle siden har danset og beveget oss og tenkt i takt med. Det er bare et problem angående dette med Akhenaton og den ene guddom, og det er at det aldri dreide seg om en guddom, men et naturvitenskapelig syn der han forsto at sola var årsaken til alt liv på jorda, og at planetene og kosmos var en del av det hele. Akhenaton var verdens første naturviter, og han var også verdens første reinspikka ateist!

Akhenaton den første Stormesteren? – Fy farao!

Akenaton

For det var det Akhenaton (Akenaton/Akhenaten og flere navn) ble da han arvet tronen. Han ble en farao for det 18. dynastiet, og var konge ca. 1353-1336 før vår tidsregning. Han gjorde seg raskt upopulær blant yppersteprestene, og sannsynligvis også blant landets befolkning, fordi hans naturvitenskapelige tilnærming og avskaffelse av undertrykkende religioner nok var uforståelig for folk flest. Så upopulær ble han, eller muligens så viktig å skjule for mektige krefter som dukket opp drøye to tusen år senere, at svært mange av de sporene og fortellingene som fantes om ham har blitt forsøkt slettet fra historien. Bokbrenning er ingen moderne oppfinnelse.

Han var som sagt talsmann for at sola spilte en stor rolle for livet på jorda, og av dette er hans navn utledet Aken/Akhen osv. Aten, som betyr talsmann for sola. Aten er sola, og symbolet for den har derfor fått en så framtredende plass blant både frimurere (diverse brødremenigheter) og Vatikanet.

Her er solskiva og Akhenaton med familie:

Aten_disk
Pharaoh Akhenaten (center) and his family
worshiping the
Aten, with characteristic rays
seen emanating from the solar disk.

Et annet viktig symbol for Akhenaton var ankhen, hvis betydning enklest kan oversettes som livets årsak. Dette er en ankh:

Ankh

På neste bildet ser en foruten den siste paven, jesuitten Francis, i realiteten lite annet enn en ankh, eller en versjon av solkorset.

Pave Francis og Aten med kors - solkorset

På de neste to bildene vises sola som et viktig frimurersymbol, med pyramide og øyet som har sett sannheten. Lurer på hvem som var bæreren av akkurat den konglekjertelen?

Sola og frimurerne

Var han noe mer enn bare en vitebegjærlig farao?

Han var først og fremst en vitebegjærlig arier fra det gamle, opprinnelige folket. En skikkelig langskalle, i likhet med alle i hans kongelige blodslinjer. Slangen, sombolet for kunskap som bumerke er gammelt.

Akenaton og Nefirtiti

Akenatens skalle
Profile view of the skull of Akhenaten recovered from KV55

Neste bilde viser kona Nefirtiti, slik hun en gang ble gjenskapt i kunst.

Nefertitis skalle som kunst

Ingen jøder ble jaget ut av Egypt, det var Akhenaten og hans følge som måtte flykte

Noen forskere forsøkte tidlig å få folk til å se likheten mellom historiene til Akhenaten og Mosos, og mente at Akhenaten var med på fluten som veileder for Moses. Senere dukket det opp flere og flere som mente at hele saken, og dermed historien, var snudd på hodet, og at Moses og Akhenaten var en og samme person. Av dette kom kunnskapen og de tilhørende tanker et skritt videre, og man begynte å forstå at jødene kun var en nøye konstruert svindel for å skjule den egentlige sannheten, og at denne svindelen fungerte så bra at de sikre på suksess forsterket og utviklet den gjennom oppfinnelsen av kristendommen og senere muhammedismen. At “jødene” (askenasikhazarene) senere har kuppet og perfeksjonert svindelen, må ikke legges vanlige folk til last. Den gjennomsnittlige “jøde” er like mye bedratt og sviktet som “kristne” og “muslimer”. Alt er juks. En eneste stor svindel. Et verktøy for å tilegne seg makt og rikdom, noe som dessverre kastet mennesket ut i The Dark Ages, hvor vi fortsatt befinner oss, til tross for at vi er tillatt kunnskap om deler av naturvitenskapen. Akkurat som det var viktig for purpurfolket (oligarkene) å skjule all viten om naturkunnskap ved hjelp av de abrahamittiske religionene, og bare gi menneskeheten små drypp fra tid til annen, begrenser de også i dag hvilke typer kunnskap som skal nå ut til allmuen. Kjøtteterne, som de kaller oss.

Hvem var da Jesus?

I dag er “han” ikke annet enn den mest malplasserte anakronisme, og jeg vet at jeg her brukte smør på flesk. Jesus-begrepet er bare en metafor for mennesket og kunnskap, og Jesus representerer rebellen som ville få mennesket bort fra avgudsdyrkelse og over på naturforståelse. Thomas-evangelium som ble funnet for ikke så lenge siden er erkjent autentisk, og der står det at “Jesus” nektet mennesket å dyrke noe gudommelig i templer, og ba dem gå ut i naturen for å finne Gud der, under hver en stein, under hver en kvist. Således var “Jesus”, Akhenaten og alle andre mennesker skapt av sola, og derfor sønner og døtre av den, hvis livgivende lys og varme vi ikke ville klart oss uten. Akhenaton la ikke noe guddommelig i dette, det kom ikke til før bokbrennerne og forfalskerne satte svindelen i verk i og med opprettelsen av Pavemakten.

De abrahamittiske religionene er en oppfinnelse for å frata mennesket kunnskap, og religionene har hele tiden vært ment som et redskap for hjernevasking og undertrykking. Tar vi det nye testamentet som eksempel, kan en finne brokker av det opprinnelige, men skrevet og senere tolket av undertrykkerne som det er, er det i virkeligheten ikke annet enn en særdeles korrumpert utgave av det opprinnelige, et menneskes opprør mot yppersteprester og annet svineri, i dets søken etter vitenskapelige svar på hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Fantes det en gang noe som kunne kalles jøder, er det bare en omskriving av fakta, og dagens representanter for “folket” er bare bisarre karikaturer av virkeligheten. At de er “de ekte mennesker skapt av gud”, er kun et tyveri fra opprinnelsen nevnt i dette innlegget.

Misbruket av uskyldige mennesker har eskalert helt fram til vår tid

All denne galskapen har ført til en eskalasjon av innavlede sosiopater som voktere av opprinnelsen og spredere av forfalskningen de har produsert for en uskyldig befolkning. Vi kan kalle dem hva vi vil nå i dag. Frimurere, kabbalister, bankoligarker, Kong Haakon den syvende, Olav den femte, E-tjenesten, Stortinget, en hvilken som helst biskop eller alt annet som er årsak til den totale, menneskelige og historiske forråtnelse. Kanskje er det aller jævligste den koblingen som finnes mellom dagens ledende frimureri og den europeiske kongeslekta. De har lenge representert begge deler, og noe av det som har vært viktigst for dem der de har dyrket seg selv og sin egen makt godt gjemt bak okkultismens tjukke frimurervegger, er at de kan spore sine aner direkte tilbake til Akhenaten og hans slekt. Og ja, de er alle fullstendig klar over dette, og det er en del av deres oppdragelse. Som jeg har nevnt tidligere, hvis folk bare fikk vite sannheten, ville det blitt revolusjon allerede i går, selv i pottitlandet Norge.

Jeg avslutter med et sterkt ønske om at mennesket før eller senere klarer ta mot til seg slik at de for en kort periode klarer slippe villdyret løs i så sterk grad at de klarer kvitte seg med sin største svøpe. Jeg lovte å kalle en spade for en spade i begynnelsen av innlegget, og jeg legger ikke noe imellom:

Måtte faen ta alle jævlene (internoppgjør) som har ført menneskeheten inn i tusenårig trelldom ved hjelp av de bedritne religionene de har funnet opp for å skjule sannheten om alt.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Mr Crowley
24. mars 2015 15:17

Jeg tror at UANSETT hvor korrupt, fæl, jævlig osv verden er eller blir i fremtiden at folk flest ikke orker, gidder eller har tid til å begynne å studere ting som automatisk får dem i dårlig humør. Mannen I gata og kjerringa hans er mer enn nok opptatt av å leve livene sine med unger, hus, hytter, gjeld, familie og daglige gjøremål. Jaja, mulig det er ei fantasiboble. Men, kanskje folk har det helt ok I bobla si og ikke er så opptatt av å finne ut av hvem som tar de bakfra hele livet gjennom. Og hva gjør vel det, så lenge folk mener de har det bra. ..? 😉