Puma Punku – hvem var byggmestrene?

Fire spørsmål skiller seg ut framfor alle andre når det gjelder dette stedet på høyfjellssletta i Bolivia sørøst for Titicacasjøen.

  • Hvem var byggmestrene?
  • Hvordan gjorde de det?
  • Hvorfor er denne, kanskje den viktigste delen av hele vår planets historie, skydd som pesten i våre lærebøker?
  • Hvorfor svikter mainstream forskning fullstendig, og lar seg synke ned på et nivå av banale løgner og eventyr?

Steinblokker på flere titalls tonn, perfekt skåret ut av granittsteinbruddene, og kanskje enda mer perfekt tilformet senere. Helt identiske og meget komplisert formede “legoklosser” som ser ut til å være prefabrikert til å passe inn i en svært detaljert og komplisert byggetegning. Først et bilde fra et av steinbruddene:

Puma Punku Steinbrudd

Jeg markerte det ene stedet der ei blokk er skåret ut. Hvordan gjorde de det? Legg spesielt merke til at det ikke er spor etter noe sagblad som går utenfor rammen i hjørnene slik det ville sett ut i dag hvis man brukte ei diamantforsterket sirkelsag. Hvordan klarte de lage et helt glatt snitt i bakkant av granittblokka?

Her noen flere bilder fra steinbruddene:

Puma Punku steinbrudd 2

Puma Punku steinbrudd 3

Puma Punku steinbrudd 4

Stedet Puma Punku ble fullstendig rasert

Ingen vet når det ble bygget, og ingen vet når det ble tilintetgjort. Kreftene som var i spill må ha vært enorme. Her er noen av de blokkene/byggklossene som ble liggende igjen noenlunde samlet:

Puma Punku

Puma Punku 2

Puma Punku 3

Puma Punku 4

Puma Punku 5

Puma Punku 7

Puma Punku 8

Puma Punku 9

Puma Punku 10

Puma Punku 11

Puma Punku 12

Dette er bilder jeg har samlet i ei mappe, og jeg husker dessverre ikke lenger hvem jeg skal kreditere. Gir derfor en stor generell takk til de mange gode fotografene, som jeg regner med har en ting til felles. De ønsker alle å spre kunnskap om dette fantastiske stedet.

Ellers har Brien Foerster stått på som en helt for å få fram kunnskap om Puma Punku og andre like interessante steder i Sør-Amerika. Ta en titt på nettsiden hans:

http://hiddenincatours.com/

15
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Espen DyranIngridJostemikkpalelnanUFA Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Amatoer1
Member

Enig i at dette er svært vanskelig å forklare. En må nesten forestille seg et slags laser-stråle-lignende skjæreredskap (som vi ikke har) for å skjære ut glatte flater på alle side, innkludert bakkant.

Problemet er i tillegg at dette skjedde for “ganske lenge siden”, og det gjør det jo ikke mye enklere.

UFA
Guest
UFA

Og nå har vi ventet snart ett år på resultatene angjeldende datering fra stenprøver fra Puma Punku;) Se:

https://www.indiegogo.com/projects/cosmogenic-dating-of-megaliths-at-puma-punku#activity

Mon tro om man kommer opp i de 29200 år før kristus +- 400 år som for Pyramid of the Sun i Visoko utenfor Sarajevo. Jeg var der i begynnelsen av september i fjor. Helt rått og langt mere utgravinger og funn enn vi får kjennskap til via MSM – som forøvrig latterliggjør hele greia.

Jeg er enig. Historien er hinsides manipulert …

palelnan
Guest
palelnan

Jeg mener å ha sett et program på TV for lenge siden (mer enn 10 år) der de tok for seg de steinene som ser ut som bokstaven H, som man ser best i ditt bilde nr. 14, men også i 9 og 12.

Man hadde tatt mål av steinene og laget digitale 3D-modeller som viste at de kunne settes sammen i spesielle mønstre for å bygge forskjellige type vegger og konstruksjoner.

Hukommelsen er vag her, men lurer på om det var Däniken som stod bak.

palelnan
Guest
palelnan
Ingrid
Admin

Dette er svært fascinerende stoff! Dessverre er det ikke mye jeg kan bidra med. Antar at det må være mange som er interessert i vår mer fjerne fortid.

Espen Dyran
Guest
Espen Dyran

Utrolig interessant å se at flere nordmenn som skjønner at samfunnet latterliggjør helt åpenbare beviser som ikke vi snakker om og virkelig blir undersøkt. Vi skal liksom bare leve helt happy i en helt latterlig vits som bare er falsk og full av hemmelighold. Ekstremt mye bra innhold i kommentarfeltet og ???