Om å tie ihjel uønsket kunnskap

Bokbrenning for å skjule uønsket kunnskap blant befolkningen. Bilde: Wikipedia

Dette innlegget kunne handlet om så mangt, men denne gang har jeg valgt ut Puma Punku. Det handler om hvordan uønsket kunnskap rett og slett blir tiet ihjel.

Jeg kan ikke få poengtert kraftig nok hvor viktig det er å forstå hva dette betyr. Hvilke konsekvenser det har. Like viktig er det at alle hjelper til å spre de deler av vår historie som mainstream og de norske presstituerte nekter å fortelle om, slik at flest mulig tilegner seg kunnskap.

Søk i norsk Lamestream Media og litt til

I dag snakket jeg med faren min om dette. Han hadde ikke hørt om Puma Punku før jeg fortalte ham om stedet for noen år siden, og lærte så absolutt ikke om det på skolen på 50- og 60-tallet. Ikke lærte jeg om det på skolen på 70- og 80-tallet heller, og de som gikk barne- og ungdomsskole på 2000-tallet var like uopplyste.

Bokbrenning for å skjule uønsket kunnskap blant befolkningen. Bilde: Wikipedia
Bokbrenning for å skjule uønsket kunnskap blant befolkningen. Bilde: Wikipedia

Søk i avisarkivet på Nasjonalbiblioteket ga null treff. Søkefunksjonene til Dagbladet, VG, Aftenposten, NRK og TV2 likeså. Søk på Wikipedias norske, svenske, danske og finske utgaver ga heller ingen treff. Universitetet i Oslo er likt blanke for treff som alle de andre. Verken Nina Kristiansen eller Erik Tunstad har tillatt stedet nevnt mens de har vært redaktører i Forskning.no. Så er de da to førsteklasses representanter for generell lysenkoisme.

Hva er årsaken til denne bokbrenningen?

Dette er et spørsmål som er av største viktighet å svare på, for det vil gi svar på så mangt. Alt henger sammen med alt, og det er ikke en hypotese, det er en naturlov.

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments