Denne siden vil bli oppdatert med nye videoer etterhvert som jeg finner videoer som er viktige nok å bruke tid på å se. Dette blir selvfølgelig styrt av min subjektive oppfatning, så for å gjøre mulighetene mindre for at dere skal kaste bort tid på noe som ikke interesserer dere, legger jeg ved et lite sammendrag før hver video.

22. juli 2011 i Regjeringskvartalet – den andre bombemannen

Denne filmen er en redigert og forstørret versjon av videoen som viser når jakkemannen får øye på han jeg har kalt den andre bombemannen, hvorpå han går og til slutt løper mot ham der han gjemmer seg bak et tre i alleen på Johan Nygaardsvolds plass ved Høyblokka. Den andre bombemannen bykser ut på andre siden av treet og ut i bassenget på nordsiden av alleen. En grundig analyse av hendelsen finner man her.

Wesley Clark om hvordan USA skal plukke statene i Midtøsten én etter én

General Wesley Clark forteller om et møte han hadde med en topp i den siste Bush-administrasjonen, der han ble fortalt om USAs planer for de kommende fem år, nemlig å invadere sju stater i Midtøsten. Ting har tatt lenger tid en amerikanerne og kreftene bak ønsket, men sannelig har de kommet godt igang med den diabolske planen.

Tidligere CIA-leder med ansvar for Osama bin Laden og al-Qaida forteller at organisasjonen aldri har eksistert

Michael F. Scheuer har dette å si om Osama bin Laden og al-Qaida:

– Al Qaida var ikke noe problem da bin Laden levde. Al Qaida er ikke noe problem nå når han er død.
– Problemet er det jødiske samfunnet i USA som påvirker og korrumperer Kongressen.
– Amerikanske myndigheter kriger mot en fiende som ikke eksisterer.

 

Den andre bombemannen i Oslo

En mørkkledd høy mann forsøker gjemme seg bak et tre i alleen på Johan Nygaardsvolds plass minuttene etter bombeeksplosjonen den 22. juli 2011. Vi ser Y-blokka i bakgrunnen. To ukjente menn ser ham og konfronterer ham, og da den ene av disse løper fram mot treet mannen gjemmer seg bak, spretter han ut i bassenget.

 

 

11. september 2001 og skyskraperen World Trade Center 7

Alle har hørt om de to 400 meter høye tårnene på WTC, men de færreste om bygning 7. Bygning nummer 7 ble på mange måter det glemte stebarnet ingen ville snakke om, selv om også denne raste fullstendig sammen. Bygning 7 var på 48 etasjer, og inneholdt kontorer for blant annet IRS Regional Council, U.S. Secret Service, CIA, Securities & Exchange Commission og Mayor’s Office of Emergency Mgmt.

Det første tårnet som raste, var det siste som ble truffet av fly. Dette skjedde 09:59 på formiddagen. Det tårnet som ble truffet av det første flyet, kollapset klokka 10:28. Det tok nesten 7 timer før bygning 7. raste sammen, og det ble ikke truffet av noe fly. Det ble i realiteten ikke truffet av noe som helst, men det tok fyr i noen av etasjene. Ingen andre skyskrapere med bærende konstruksjon av stål har kollapset på grunn av brann. Bygningene på World Trade Center er de eneste …