Har du lyst til å drepe en sionist?

Kverk en Facebook-gründer. Fotokilde, minus de innlimte siktemidlene: Wikipedia
drep-en-nazist-tryneboka-2
Bilde fra annonse på Facebook

Tryneboka, eller Facebook, som er det engelske navnet på nettstedet, er kjent for å sensurere i øst og vest. Friskest i minnet sitter debatten om nakenhet, eksemplifisert ved det ikoniske bildet av den vietnamesiske jenta som løper naken nedover gata etter å ha fått store brannskader av USAs napalmbomber. Da norske politikere og forfattere hadde kastet seg inn i debatten med full tyngde, blant annet ved hjelp av statsministeren, bøyde Tryneboka av. Nettstedet er oppfunnet, driftet og eid av jødiske interesser, og skiller seg således ikke ut fra Internetts andre store selskaper. De har beviselig ikke noe problem med å tjene penger på sexannonser, dårlig kamuflert som kontaktannonser. Andre annonser er også av tvilsom karakter, men hva gjør man ikke for å tjene penger?

Er det greit hvis man spør folk om de liker å drepe en Facebook-gründer? Bilde: Annonse på Facebook
Er det greit hvis man spør folk om de liker å drepe en Facebook-gründer? Bilde: Annonse på Facebook

Vi kan jo tenke oss hvordan ramaskriket ville knust desibelskalaen hvis noen oppfordret gjennom bilder og tekst til at vi skulle skyte sionister. Jeg mener, det har jo vært mer eller mindre ulovlig å rette noen som helst form for saklig kritikk mot sionistene de siste hundre årene, så vi kan jo bare tenke oss hvordan det ville endt hvis noen i en annonse uttrykte et ønske om å skyte dem som underholdning. Og ja, det er underholdning det som fikk meg til å stusse. Ingen reell oppfordring til å drepe ekte mennesker, men dog. Er dette spillet som annonseres på Tryneboka ørlite over streken?

Jeg har dokumentert i utallige innlegg her på bloggen hvordan sionistene har stått bak revolusjoner, kriger og industrialisert massedrap. Jeg har aldri oppfordret noen til å drepe sionister eller deres sympatisører av den grunn. Jeg ser derfor ingen legitim grunn til at noen skal oppfordre andre til å synes at det er underholdning å drepe nasjonalsosialister. Det er greit, det er bare et spill, men hva om noen laget et spill der hensikten var å drepe sionister, og markedsførte spillet ved å spørre folk om de føler for å drepe sionister? Er det et spill og en annonse som hadde kommet gjennom sensuren til Tryneboka? Hvordan hadde nordmenn flest reagert, eller andre nasjoners innbyggere for den saks skyld, hvis noen produserte et slikt spill? Alle vet at det ville endt med et ramaskrik av store dimensjoner, og De presstituerte ville overfylt propagandanettsidene på både Internett og i papirutgaver om hvor forkastelig en slik oppførsel var. Med de politisk kjøpte og betalte ville det vært det samme. De ville hylt samstemt for å få et slikt spill forbudt.

Det er ekle tanker som melder seg når en funderer over denne tenkte forskjellsbehandlingen. Den er jo ikke bare tenkt, for vi ser jo eksempler fra virkeligheten som ikke skiller seg nevneverdig fra et slikt tenkt eksempel jeg har skrevet om her.

Kverk en Facebook-gründer. Fotokilde, minus de innlimte siktemidlene: Wikipedia
Kverk en Facebook-gründer. Fotokilde, minus de innlimte siktemidlene: Wikipedia
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

11 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
20. oktober 2016 21:43

Husk at vi må bukke og neie og senke blikket overfor våre eiere. De sier jo at de er av enn høyere rase enn oss. Vi er jo bare deres kveg.
Bortsett fra det: Det er helt ufattelig at en slik annonse kan godkjennes! Jeg har ikke selv sett den, men jeg har med årene blitt fullstendig immun mot all reklame og annonser.

Knut Berg
Knut Berg
21. oktober 2016 20:45

Jeg ble «presset» til å opprette en facebook konto engang «fordi det var så enkelt å gi beskjeder der» ifølge «gjengen». Den første annonsen som jeg fikk opp på skjermen var om jeg ville kutte ballene av meg (!) og den neste annonsen ville ha meg til å kjøpe (betakaroten) selvbruningskrem. Facebook listet også opp en haug med folk som jeg kjente «fra gamle dager». De hadde tydeligvis mye info om meg.

Mitt liv som facebookavartar ble heldigvis kortvarig.

Dagposten
22. oktober 2016 16:12

Forfriskende overskrift og viktig vinkel.

ragnhild
ragnhild
20. november 2016 22:01

Du jostemikk: Anthropocene.live har en intressant artikkel idag 20.11.16 – Han gjør oss oppmerksom på en kanskje overdrevet bruk av begrepet zionister, og dertil det negative som så gjerne kommer til; sluhet, egoisme, arroganse, kontrollmentalitet, maktkåte m.m. Likeså slår han fast det faktum at jødisk etnisitet har frambrakt mange både kunstnere og vitenskapsmenn av høy klasse. Så har vi dem – også, som har utmerket seg i forretningslivet, hvor kløkt, men i tillegg også skruppelløshet har dominert. Og her har vi f.eks. de anglo-amerikanske oligarkene, som står bak idéen om verdensherredømme.
Fint om du leser hele nevnte artikkel, og deler noen ord om dette.

ragnhild
ragnhild
20. november 2016 23:02

Legger til min kommentar 20.11. at 22:01.
Jeg innser at deres blogger har ulike utgangspunkt og ståsted. Viktig blir det for meg å ha i mente det du selv sier et sted:

«Dette gjelder ikke fredelige jøder, som selv er ofre for de samme som omtales her på siden (fritt gjengitt av meg).

Jostemikk: Jeg kunne visst spart meg kommentaren. Med utgangspunkt i anthropocene sine utlegging om oligarkene vet jeg nok til å mestre ta inn dine bidrag. De er utfyllende. Takk. Ja, det handler om folk som misbruker sin dyktighet (det er IKKE å ta vare på sin genetiske arv som jeg ser det). De går langt utover sitt samfunnsmandat i sin søken på kontroll og makt. DET kan ikke unnskyldes. DET er kriminelt, og det har det jo vist seg å være. Deres framferd kan knapt stoppes, men vi får leve i håpet … de er jo ikke de eneste med høyt IQ. Om ikke blant norske politikere, knapt heller europeiske.

.

Brandulph
23. november 2016 14:59

Hvordan det er i det norsk media vet jeg ikke, men i Tyskland er det tilnærmet ikke en dag hvor alle de «jødisk» eide/kontrollerte tv-kanaler og aviser gir folket en eller flere doser med ‘hitler-nazi-folkemord’. Mengde og frekvens er avhengig av omfanget på forestående eller allered utførte grusomme handlinger av Israel og/eller USA, som jo er underlagt Israelsk (sionistisk) kontroll. Og, med Angela Merkels (født av «jødisk» mor) påminnelser til det tyske folk om at dagens tyske befolkning har et ‘stort, spesielt og betydlig ansvar’ overfor ‘Israel og den jødiske befolkning’, så er det stygge skudd som dagens tyskere er utsatt for. Ja, Jostemikk, det er ille. Det har lenge vært ille, og det blir stadig værre. Takk for en god artikkel!

Ingrid
Admin
Ingrid
23. november 2016 16:04

Når man først snakker om sionister, så kom jeg i dag over en wikipediaside som omtaler deres «Israeli nationality law». Jeg har søkt litt etter informasjon om doble statsborgerskap, fordi jeg undret meg over hvorfor sionister i USA er tillatt statsborgerskap med både USA og Israel. Jeg har vel ikke klart å finne noen offisiell god årsak til det, men antar de først var statsborgere av USA, og så skaffet de seg statsborgerskap av Israel. Meksikanere har f.eks. ingen rett til et slikt dobbelt statsborgerskap, og det vil nok gjelde for mange andre. Nok om det. På siden deres om «Israeli nationality law» fant jeg ut hvem deres svorne fiender er:

A 2008 amendment to the Nationality Law of 1952 designated nine countries as enemy states: Afghanistan, Iran, Iraq, Lebanon, Libya, Pakistan, Sudan, Syria, and Yemen, as well as the State of Palestine.

Da er det jo lett å forstå tilstanden i disse landene, man spøker ikke med sionister!

https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_nationality_law