Dør det virkelig et menneske av coronaviruset i Madrid hvert 16 minutt?

NRK kjører knallhardt med den verste skremselspropagandaen i dette landet siden kirken skremte vettet av folk med Satan og helvetes lidelser. Nærmest kontinuerlig holder de på med de verste påstander i overskrifter som virker å være produsert av folk som går på noe produsert av kjemikalier fra en viss kaktus.

I går kunne de presentere bilder av militære lastebiler som kjørte i konvoi i de «smitteutsatte delene av Italia». Det er så ille der nede at folk stryker med som vårfluer mot frontruta når du kjører bil langs Renaelva ei sommernatt. De kan ikke ha unngått å fått med seg at presidenten i det italienske folkehelseinstituttet for få dager siden gikk ut og fortalte at de ikke hadde dokumentasjon på at noen hadde dødd av coronaviruset, men lar ikke brysomme fakta komme i veien for en god skremsel. Fakta og realisme preller av NRK som vann på gåsa.

NRK: – I Madrid dør et menneske av coronaviruset hvert 16. minutt!

La oss se litt på dette tallet, og holde det opp mot den gjennomsnittlige dødsraten for innbyggerne i Madrid.

Et menneske hvert 16. minutt er 90 mennesker hver dag. Hvor mange mennesker pleier å dø hver dag i gjennomsnitt i den spanske hovedstaden? Her er noen tall. Jeg kan ikke gå god for dem, og jeg tar ikke dette så nøyaktig at jeg forsøker å ta høyde for sesongvariabilitet osv. Vi ser rett og slett ørlite grovt på det. Tabellen er fra https://countryeconomy.com/.

Det mangler tall for 2019, siste hele år, men som jeg nevnte, vi ser litt grovt på dette for å få fram poenget. La oss si at det dør 45.000 mennesker hvert år i Madrid. 45.000/365 = 123. Den normale dødsraten i Madrid er 123 pr. døgn.

Gjennomsnittlige «normale» dødsfall i Madrid: Ca. 123 mennesker i døgnet de siste årene.
NRKs tall over antall coronadødsfall i Madrid: Ca. 90  mennesker pr. døgn.

Hvis NRK mener at det dør 90 mennesker av coronaviruset i tillegg, dør det nå over 200 mennesker i Madrid hver dag. Mon tro om ikke dette er samme talltriksing som de har begått angående dødeligheten av coronaviruset i Italia? Eller kanskje NRK mener at den spanske hovedstadens innbyggere fortsatt dør i forventet antall, bare at nå har brorparten av de som dør coronavirus i kroppen? Eller hva er det egentlig de mener? Jeg tviler sterkt på at det er noen i NRK som har en eneste klar tanke om det tallmaterialet de pøser ut for å skremme vår nasjons befolkning til lydighet, slik at vi skal finne oss i hvert eneste spinnville sprell myndighetene finner på. Det verste er at vi har opplevd slik tallmagi angående påståtte dødsfall tidligere. Det er imidlertid en annen bedrøvelig historie.

NRK tøyer sannelig strikken mot bristepunktet slik de nå holder på. Hva skjer hvis strikken ryker?

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

60 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
HARALD S. WIBYE
HARALD S. WIBYE
21. mars 2020 09:33

Hva er det de prøver å skjule bak dette hysteriet ? Finanskrisen, utrulling av 5 G, innføring av unntakstillstands lover (Patrits Act) ? Flere forslag ?

Anki
Anki
21. mars 2020 09:33

Det er vel det vi venter på – at strikken ryker. Så får vi ta en telling på hvor mange som er gått i psykose av fake stream medias sinnsyke frykt-tsunami. Det er jo å håpe at noen våkner oppi denne galskapen. På ett eller annet tidspunkt må vel sjela få komme til orde – hos noen i hvert fall 🙂

Anki
Anki
21. mars 2020 09:39

PS. Hvor fant du sitat fra det italienske folkehelseinstituttet?
Jeg driver bare med frekvensheving om dagen og holder meg på milevis avstand fra fake stream media 🙂 Det blir ikke så mye annen graving heller akkurat nå.

Amatør1
21. mars 2020 09:48

Det vi er vitne til her er en kontrollert nedrivning av verdensøkonomien utført av vestlige regjeringer på oppdrag av sentralbankene i Vest. Økonomien i vesten de siste tiår er bygget på stadig voksende tilsynelatende rikdom.

Korthuset var iferd med å falle så regjeringene i vest buker nå et veldig svakt påskudd som en unnskyldning for å kjøre økonomien i verden i grøfta.

Billionærer og korporasjoner vil reddes ut tidlig og lar vanlige folk bære vekten av sammenbruddet mens man skylder på et virus der faren har vært grotesk oppblåst på samme måte som klimaskremslene, bare 10 ganger verre.

NrK og MSM forøvrig graver sin egen grav med dette. Selv enkle mennesker vil etter hvert innse at skremslene er løgnaktig propaganda.

Men det spiller ingen rolle, for før det skjer er de siste restene av demokrati avviklet, pensjonsfondet tømt og vi må sende skriftlig søknad om å få lov til å gå utendørs, slik som i Frankrike.

Ingrid
21. mars 2020 09:52

Jeg fulgte litt med på NRK den første uka etter at de gikk ut på full dagtid med skremsler. Jeg skriver skremsler, fordi det er det det i hovedsak har vært, med et lite snev av mer nøktern informasjon fra tid til annen, men den druknet stort sett i hysteriet. Den som i dag våger å ta ordet «hysteri» i sin munn, blir raskt angrepet av alle de som har slukt hysteriet og latt det bli en del av det daglige liv, i en redsel jeg ikke tidligere har sett hos ellers fornuftige folk.
En av de på NRK som jeg har lagt spesielt merke til, har vært Hallvard Sandberg. Han må da ha gått inn i en dyp psykose? Vil han noen gang komme seg igjen? Kan man sitte i timesvis og svartmale situasjonen slik han har gjort uten å ta en varig skade? Hvorfor reagerer mennesker slik? I det store og hele liker folk å innbille seg at de er selvstendige individer med selvstendige tanker. Men er det kun et enormt bedrag? Det kan jo ikke være slik når det er så enkelt å bedra folk så voldsomt som det blir gjort i dag. Nå søker til og med regjeringen å skulle få diktatorisk makt! DET skremmer meg! Fryktelig! For vi har en regjering som slett ikke bryr seg om land og folk med mindre de kan tjene personlig prestisje. De er uinteressert i land og folk som helhet, det er helt andre interesser de tjener. De danser etter den store maktens fløyte. Kanskje det er slangedansen?

Amatør1
21. mars 2020 09:56
Amatør1
21. mars 2020 11:07

Kina hjelper Italia med masker, leger og annet utstyr, mens USA overfører medisinsk utstyr fra Italia til seg selv. Artikkel i Italienske la Repubblica (på italiensk).

Her en oversettelse til norsk med Google:
Coronavirus, en halv million vattpinner fra et selskap fra Brescia til USA.

Et par sitater

«Hele verden sier at det er en krig. Og for første gang i historien ser det ut til å være alle mot alle, uten allianser. Hver nasjon tenker på seg selv og bruker alle midler for å garantere de vinnende våpnene mot viruset: tamponger, masker, respiratorer. Så USA klarte å kjøpe en halv million sett for å oppdage infeksjonen i Brescia. Og de flyttet dem til Memphis i et militærfly.»

«Men den forsyningen som landet i USA kom fra den amerikanske basen i Aviao, ikke langt fra Pordenone. Ja, i Italia var det en stor reserve av diagnostiske tester, tilgjengelig noen titalls kilometer fra episenteret til Covid-19.»

hetda
hetda
21. mars 2020 11:23

Det er en stund siden jeg begynte å bli mer redd for hva «styresmaktene» kan finne på enn for viruset. Så at de hadde stoppet en fest med 10 deltagere i Trøndelag p.g.a. smitteverntiltak. Her syklet nettopp en gruppe på 4 forbi – lurer på om det kan være lov.

Synes også jeg øyner en aldri så liten glede nå de kan fortelle om et nytt norsk koranadødsfall.

Kan ikke denne influensaen brukes til å fjerne kontantene?

Tenker mye på de som drar i trådene – de kan jo ikke være så mange, kan de det?
Eneste håp er vel å få dem ut i sola så sprekker de eller blir til stein.

Vapaus
Vapaus
21. mars 2020 14:43

Men med det sagt, er det noe som er i ferd med å skje?

Dette var jammen gode nyheter, har ikke rukket å se mer ennå enn videoen fra WakeupGlobe, men dette lover godt. Får meg til å tenke på mitt favorittbilde av Kittelsen, Soria Moria og håper virkelig det er det vi ser skinne i det fjerne, the GreatAwakening.

Knut Berg
Knut Berg
21. mars 2020 21:13

Hvorfor har Folkehelseinstituttet hele tiden jobbet aktivt for å innføre Coronaviruset til Norge mon tro?

https://tinyurl.com/vkxuxfu

Vapaus
Vapaus
21. mars 2020 23:19

hvorfor de ikke tok dette alvorlig før de plutselig fortalte innbyggerne i landet vårt at det var en enorm krise, og vi må innføre unntakstilstand for å redde dere? Del av spillet. Vi lever, mildt sagt, i interessante tider. Vi har få valg bortsett fra å klore oss fast som best vi kan.

Det er å håpe at fler og fler etterhvert begynner å legge sammen 2+2 og få 4. Det er rett og slett påfallende hvor lite interessert myndighetene var i å stoppe dette viruset inntil det hadde fått fotfeste i landet, for så å sette landet i unntakstilstand etterpå.

Det er forvirrende hva som skjer nå, men at mye skjer samtidig er det ikke tvil om. F.eks. for ca etpar måneder siden så så jeg at det foregikk intensiv spraying med chemtrails nedover i Østerdalen. Flyene gikk fra vest mot øst, de gikk ganske lavt og det var mange av dem med ganske jevne mellomrom nedover. Da jeg reiste nordover igjen noen timer etterpå, var den tidligere så blå himmelen helt borte og det var tett skydekke.

Godt råd ja, vi får bare klore oss fast så lenge og observere og håpe.

Tenker mye på de som drar i trådene – de kan jo ikke være så mange, kan de det?
Eneste håp er vel å få dem ut i sola så sprekker de eller blir til stein.

Nei Hetda, jeg tviler på at de er så mange, men de sitter i nøkkelposisjoner og de vet akkurat hvilke strenger de skal trekke i for å få andre til å gjøre som de vil. Men sola kan gjøre underverk for så mye, men det kreves skikkelig solskinn.

Amatør1
22. mars 2020 07:58

Jostemikk, jeg kikket litt på den svenske videoen. Jeg ville ikke hatt for store forhåpninger. Han henviser til «Q» og det vet jeg litt om, jeg har fulgt med av og på siden han dukket opp Oktober 2017. Det er helt klart at dette er en «psyop» beregnet på Trumps tilhengere der det snakkes og spekuleres i det uendelige i kryptiske former, men det følges aldri opp med praktiske handlinger. Sjekket også svenskens video fra igår, der er hans eneste budskap at han vil ha penger.

Dessverre.

Helge Leirdal
22. mars 2020 10:02

Eg har funne att videoane som har forsvunne for meg; ikkje på same adressa, men ved å søka etter dei. T.d.
https://youtu.be/P-V6XyKKsAY
https://youtu.be/8ZxNCyIFdqE

Pengevideoen var laga før videoen som er lenka til her.

Helge Leirdal
22. mars 2020 10:57

Heile dette spetakkelet går vel ut på at alle på Jordi skal merkast: «Vaksinerast» og få ein liten (usynleg) tatovering. Er det ikkje det som skjer i Danmark no?
Akkurat det same som bøndene gjerer før dei sender sauene på fjellet.
Difor vil dei ikkje ha folk på hyttene sine; dei skal vera i heimkommunane slik at den obligatoriske vaksineringen kann gå i ordna former.
Dammegård trur at vaksinen inneheld teknologi som gjerer oss sporbare (GPS); difor er vaksinane nummererte.

Nomad
Nomad
22. mars 2020 12:14

Jeg kan ikke finne noen forbedringer på Jewtube eller Google, heller det motsatte. Facebook og andre sosiale medier vet jeg ingenting om da jeg ikke tar på dem med en ildtang engang. For meg er det verktøykasse for katalogisering og innsamling av data, kamuflert spionprogram som vil brukes imot og om deg. (You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law.)

Jostemikk; Vi deler ikke samme syn angående Trump, Shabbos goy, en hardcore zionist på lik linje med Putin, Orban, Wilders, Macron, Merkel osv. Trump har vært tilknyttet til Kosher Nostra i mange år. En grei plass å starte er å sjekke ut den jødiske gangsteren Felix Henry Sater og Sheldon Adelson.

List of honors and awards received by Donald Trump; https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_honors_and_awards_received_by_Donald_Trump

Executive Order on Combating Anti-Semitism https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-combating-anti-semitism/

The Odd Chabad Connection Between Putin and Trump https://washingtonmonthly.com/2017/11/27/the-odd-chabad-connection-between-putin-and-trump/

Putin to receive ‘Friends of Zion Award’ in Jerusalem https://www.jpost.com/Israel-News/Putin-to-receive-Friends-of-Zion-Award-in-Jerusalem-615068

Ps. Denne psykologiske operasjonen kommer dem til å dra så langt som mulig, seigpining..

Attorney: Trump worth ‘more alive to us than dead’

Nomad
Nomad
22. mars 2020 13:13

Det kan godt være at jeg leser feil det du skriver da jeg har gjort det før;)
Jeg er ikke like flink med ord som deg! Ja, det er kun det du har skrevet de siste dagene.

«Når det gjelder Trump, tror jeg vi gjør både oss selv og de vi bryr oss om en tjeneste ved å forsøke å forstå det unisone hatet mot ham som blir spredd av De presstituerte. En propagandaaksjon av dimensjoner, som har fått nordmenn flest til å tro at det er snakk om en mentalt tilbakestående mann med onde hensikter.»

«Når Trump fortalte en hel verden at, joda, det finnes da medisin mot dette, hva slags effekt har det på de som med FN-pins på jakkeslaget har gått inn for å sette igang en unntakstilstand i hele Europa? De står i fare for å måtte roe seg ned, gjør de ikke? Jeg burde kanskje ha skrevet en sak, bare på norsk, om hvorfor avisene og europeiske politikere hater Donald Trump så intenst. Hva de er så livredde for, disse som i så mange år har arbeidet samstemt om å fremme en ny verdensorden.»

For meg høres det ut som at du mener at Trump jobber imot globalzionistene?!
Jeg mener at dette er velkjent taktikker med «nytale» og «dobbeltenke» hvor globalzionistene angriper «seg selv» og ergo tror folket at Trump er på vår side. Samme taktikken brukes mot f.eks Israelske Breitbart eller den norske utgaven Resett. Zionitiske FRP har også brukt taktikken i mange år sammen med propagandister som Alex Jones. Dette ble finpusset av de jødiske bolsjevikene som tok over Russland og skapte Sovjet hvor dem laget motstandsgrupper mot seg selv. Jødiske NKVD som drev Gulagsystemet og brukte f.eks Gas van til å henrette plagsomme mennesker som ikke likte politikken deres, etnisk rensing og folkemord. Konsentrasjonsleirene var for det meste underlagt det hemmelige politiet Tsjekaen, som senere ble omdøpt til GPU, OPGU, NKVD og KGB.

“The best way to control the opposition is to lead it ourselves.”
-Vladimir Iljitsj Uljanov (Vladimir Lenin)

Amatør1
22. mars 2020 13:28

Jostemikk,

Perfekt beskrivelse av svensken som predikant i en frikirkemenighet, det var nøyaktig det inntrykket jeg fikk av ham. Hadde han fulgt opp med noe mer innhold dagen etter ville det vært mindre åpenbart, men han gikk rett på lommeboka istedet.

Skal ikke gjøre dette til en tråd om Trump, men bare si at jeg mente at alternativet var verre i 2016, siden vi visste hva den dama stod for, han var da et ubeskrevet blad. Men nå vet vi at USA stod bak kryssermissil-angrep på Syria i 2017 og 2018 basert på falsk-flagg aksjoner fra de «hvite hjelmene». Likeså myrdet USA Irans Soleimani og Iraks Al Muhandes 3 Januar i år, og kjører full sanksjonering av Iran mens Corona-epidemien pågår i Iran. Konklusjonen er at det spiller ingen rolle hvem som havner med makta, den kriminelle politikken er den samme. Så kan man spørre seg om Corona-viruset er endel av dette, den tanken er vanskelig å slå fra seg selv om det i såfall blir selvskudd av de skjeldne.

Amatør1
22. mars 2020 13:33

Stjacobs stiller de korrekte spørsmålene, jeg deler den oppfatningen av situasjonen. Overdødligheten er ikke tydelig, tvert om. Spørsmålet da blir hvorfor dette skjer, og jeg må si jeg deler Ingrids bekymring. Dette er tillstramming av totalitært styresett over hele linja.

Helge Leirdal
22. mars 2020 13:49

Perfekt beskrivelse av svensken som predikant i en frikirkemenighet, det var nøyaktig det inntrykket jeg fikk av ham. Hadde han fulgt opp med noe mer innhold dagen etter ville det vært mindre åpenbart, men han gikk rett på lommeboka istedet.

Amatoer1: Du har misforstått. Pengevideoen var laga dagen før, sensurvideoen etterpå: om natti. Deretter denne her han føl opp sensurvideoen:
https://youtu.be/D_dRJ6tiCss

Nomad
Nomad
22. mars 2020 14:04

Jeg tror ikke at du er uvitende, heller tvert imot, men trodde kanskje at du «håper» at Trump skal hjelpe oss. Talltriksingen mener jeg er spot on! Takk for at du dokumenterer den. Mange mennesker tror dette handler om agenda 21 eller agenda 2030 dvs befolkningsreduksjon, men jeg mener at (COVID-19) er ikke et velegnet virus for dette formålet. Da ville dem heller ha brukt virus fra f.eks fugler som har millioner av år i forrang på pattedyr, (immunforsvaret). Fugler er de nærmeste nålevende slektningene til dinosaurene. Fugleinfluensa som H5N1 er ikke lett overført til mennesker, men potensielt svært dødelig for mennesker med dødsrater på +-50%. Da tenker jeg at de ville gjort slike viruser mer kompatibelt og smittsomt fra fugler og mellom mennesker. just «my two cents.»

Jeg synes teksten til Green Day, American Idiot passer godt til hva som skjer i media;

Don’t wanna be an American idiot
Don’t want a nation under the new media
And can you hear the sound of hysteria?
The subliminal mind-fuck America

Now everybody do the propaganda
And sing along to the age of paranoia

Vapaus
Vapaus
22. mars 2020 14:35

Alt annet blir som å være enbeint deltaker i en rævkrokkonkurranse.

Veldig godt bilde. Noe av det jeg mest har tatt til meg her på bloggen, er dine stadige oppfordringer til å ikke ta noens ord for noe , men undersøke og analysere sjøl. Dette gjør meg hele tiden forvirret og til mer jeg undersøker og tenker over ting, til mer forvirret blir jeg, for jeg finner jo for pokker ikke noen fasit. Den objektive sannheten er der et sted, men å se og forstå den er vanskelig nettopp fordi det foregår et sjakkspill som ligger over min kompetanse. Det hadde vært så komfortabelt å finne seg en guru/prest/politiker/predikant/whatever som hadde svarene og bare lene seg til og rope unisont med resten av en menighet «ja slik er det, vi har funnet svaret».

Derfor har jeg ennå ikke kommet til noe som ligner en konklusjon om f.eks. Trump annet enn at MSM fortsatt kjører svertekampanjer og i mine øyne taler akkurat det til hans fordel, men med forbehold om at en sjakkspiller som meg, som antagelig vil ligge mellom 1500 og 1800 i rating ikke begriper så mye av hva 2700 og 2800 spillerne bedriver.

Med viruset er det enklere, det er nesten helt sikkert et globalt illusjonistisk show som gjør forestillingene til Copperfield til nybegynnershow. Viruset er ganske sikkert reelt, på samme måte som at forkjølelse og influensa virus er reelt. Noen merker det knapt, mens for andre så blir det dråpen som til slutt tar knekken på et svekket immunforsvar. Tallene du presenterer er meget interessante og ja, setter i gang tankene mot andre tallmagi-operasjoner.

Om største delen av verden skal stenges ned slik vi nå ser, så krever det i mine øyne noe helt spesielt farlig for å rettferdiggjøre det, for konsekvensene er gigantiske. Så langt så har ikke denne coronaen rammet så hardt som de årlige influensaene engang. (selv om MSM gjør sitt beste for å innbille oss det). De årlige influensaene som hvert år tar livet av fler i den samme gruppen som nå coronaen tar livet av, oppnår knapt notiser i MSM, så hva er grunnen nå? Jeg har siden sommeren 2018, vært ganske sikker på at ett eller annet skulle settes igang for å sende finansmarkedene nedover og advarslene fra fler har også vært at vi må tilbake til 1929 for å finne maken når først krakket kommer, vi er på det sporet nå. Videre strammes våre gjenværende friheter inn og vi sitter jo nå i praksis i arrest hele gjengen og personlig priser jeg meg lykkelig over at cella mi foreløpig er en av de mest attraktive cellene, mest fordi jeg har beveget meg motsatt retning av hva Agenda 21 ønsker vi skal gjøre. Likevel er minnene fra f.eks. California og Australia der og frykten for en slik skjebne finnes jo selvsagt.

Nomad
Nomad
22. mars 2020 14:47

Jeg deler synet at dette handler om «tilstramming av totalitært styresett over hele linja.» Skal bli spennende å følge med hvor langt strikken skal tøyes denne gangen.

Coronavirus pandemic could last over 18 months, according to a federal plan.
https://www.livescience.com/coronavirus-pandemic-could-last-18-months.html

JPMorgan Tests U.S. Virus Plan With Thousands Working From Home
“Project Kennedy,” https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-03/jpmorgan-tests-u-s-virus-plan-with-thousands-working-from-home

Nomad
Nomad
22. mars 2020 16:44

Ja, og det er flere som tar til ordet for 12-18 mnd. https://time.com/5804555/coronavirus-lockdown-uk/ Vi kan jo bare spekulere hva som blir fasiten til slutt. Det som ikke er noe å tvile på er det økonomiske ranet som foregår og at portforbud er snart en realitet i store deler av verden. Det er jo nesten sånn at man må klype seg i armen. Jeg vet at jeg ikke har økonomiske muskler til å være uten arbeid i et år med negative renter da jeg har null kr i gjeld. Dette kan bli stygt og forventer mye rart fra medmennesker fremover. Fed’s Bullard: Coronavirus shutdown not a recession but an investment in survival https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-fed-bullard/feds-bullard-coronavirus-shutdown-not-a-recession-but-an-investment-in-survival-idUSKBN2190FT «Bullard’s ballpark estimate is that unemployment could hit 30%, higher than in the Great Depression and three times more than the 2007-2009 recession.»

Stargazer
Stargazer
23. mars 2020 08:17

En flott og, virker det som, fornuftig tale. Men legg merke til ordbruken på slutten. «That’s the plan»

https://youtu.be/Zf6x5bBd3IE

Vapaus
Vapaus
23. mars 2020 13:36

“That’s the plan”

«De fleste vil bli syke men mange vil ikke merke at de er syke.» Hm… Mens den samme sykdommen gjør at grandpa and Grandma vingler rundt på dødens terskel. utrolig med en slikt aldersdiskriminerende virus.

Om jeg skulle forsøke meg på å gjette, så vil jeg tippe planen er å se hvor lett en kan få befolkninger til å gå frivillig i fengsel og hvor mye de finner seg i. Vi er nok utsatt for et eksperiment, en moderne form for militær øvelse. Frykt er et kraftfullt våpen og for normale mennesker (slike mennesker som er utstyrt med empati og medfølelse for andre), så er våpen rettet mot sine kjære enda mer fryktfullt enn om de er rettet mot en selv. MSM fungerer villig i rollen av tidligere tiders tanks og artilleri.

Neste episode er vel vaksinering, men jeg har ihvertfall ikke noe behov for å vaksineres mot en sykdom jeg ikke merker og som det blir påstått jeg da er immun mot allerede. Men mulig viruset gir blaffen i mitt hittil sterke immunforsvar og kun ser på fødselsattesten, da er jeg nok kanskje i trøbbel likevel.

Nomad
Nomad
23. mars 2020 17:52

Helt korrekt Vapaus og jostemikk! Har ringt land og strand og har hørt flere edruelige fastleger og kommuneleger som tar til ordet opprør for at friske mennesker skal i arbeid for å holde samfunnshjulene igang. Disse må lage opprop før vi får tysk situasjon hvor det vanker 250 000 kr i bøter hvis flere enn 2 er sammen offentlig. Ellers må vi, resten av den friske og sunne delen av befolkningen bedrive med sivil ulydighet med store og alvorlige konsekvenser etter at økonomien er knust. Hjelper fryktelige lite å være på etterskudd i denne situasjonen.

Knut Berg
Knut Berg
23. mars 2020 23:00

Video 1, Publisert 15. mar. 2020
https://youtu.be/Gi4QcjYLg5M

Video 2, Publisert 22. mar. 2020
https://youtu.be/hw6He4DBwCk

Helge Leirdal
25. mars 2020 21:28

Dersom myndigheitene trur me kan bli treft av ein asteroide 29. april kan jo det vera grunnen til alt dette styret. I sofall vil snart internett og mobiltilgang bli stengt slik at me ikkje lenger kan kommunisera med kvarandre og skapa massehysteri. All informasjon vil koma frå statsstyrt media. Og det vil nok i sofall vera fornuftig.
https://www.smithsonianmag.com/smart-news/big-bodied-asteroid-will-zoom-earth-next-month-180974346/
https://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=52768

Helge Leirdal
25. mars 2020 23:05

Helge, selv om det der er nærme i astronomisk målestokk, er det noe inn i granskauen langt unna jorda.

Me får tru det. Men om alt brått går attende til normalen 30. april, so… 😉

Knut Berg
Knut Berg
26. mars 2020 00:41

En kort oppsummering av hva vi har i vente ifølge Broder Nathanael…

The Corona Carnival, publisert 18 Mars 2020

https://tinyurl.com/wdad24k

How Corona Could Backfire, publisert 24 Mars 2020

https://tinyurl.com/r3z3cal

Nomad
Nomad
26. mars 2020 11:20

Jeg ville ikke ofret noen tanker angående aliens, asteroider, flat jord eller annet «utenforliggende». Brother nathanael er jeg meget skeptisk til da jeg anser han som en av mange gatekeepers, han er en Pro-putin som betyr at han har valgt en side i oppkonstruerte jødiske/zionistiske narrativer. Det betyr ikke at han ikke sprer fakta, men blander inn løgner sammen med fakta. Corbettreport unngår jødespørsmålet (Ashkenazi) i sin helhet, og det er umulig hvis man etterforsker makten bak makten, men har alltid likt han pga hans edruelig og saklig tilnærming til de fleste saker. Han går ikke helt «Nordkorea» (roper og skriker) som den zionistiske alex jones.

COVID-19 blir brukt som en brekkstang og vil bli brukt så lenge det er mulig å bruken den. Fra offentlig standpunkt så skal ingen kjente medisiner hjelpe imot COVID-19, og stemningen skal hauses opp! De tre første europeiske nasjonene som innførte portforbud var Frankrike, Spania og Tyskland hvor alle hadde opprør. Tilfeldigheter vil sauene påstå, men det finnes ingen tilfeldigheter i politikken.

For meg er det krystallklart at dette handler om å ødelegge økonomien, nasjoner, lovverket, rettigheter til borgerne hvor JWO (NWO) skal være løsningen dvs globale løsninger. Nå sitter vi alle mer eller mindre i husarrest hvor mange av våre medborgere vil oppføre seg som «fangevoktere» og «coronapoliti». Kjærligheten skal ødelegges og erstattes med negativitet, frykt, redsel osv. Den usynlige nazisten som trur hele menneskeheten. Tyskland tapte krigen og fascistene vant den. Oliver H Langeland og George Orwell var 2 mennesker som prøvde å advare/kjempe imot og begge kom med bøker i 1948.

«Germany lost the Second World War. Fascism won it. Believe me, my friend.»
-George Carlin

Amerikanske smitteverneksperter:
Koronaviruset sprer seg mest i familier og blant venner
Ekspertene stiller derfor spørsmål ved om det er riktig å la smittede personer oppholde seg i isolat hjemme sammen med familien sin – blant personer de kan komme til å smitte. https://forskning.no/virus/amerikanske-smitteverneksperter-koronaviruset-sprer-seg-mest-i-familier-og-blant-venner/1660287

Vapaus
Vapaus
26. mars 2020 17:17

For meg er det krystallklart at dette handler om å ødelegge økonomien, nasjoner, lovverket, rettigheter til borgerne hvor JWO (NWO) skal være løsningen dvs globale løsninger. Nå sitter vi alle mer eller mindre i husarrest hvor mange av våre medborgere vil oppføre seg som “fangevoktere” og “coronapoliti”.

Helt enig i dette og vi må innstille oss på at vi er i samme situasjon som nordmenn var i for 80 år siden, vi mister våre gjenværende friheter i raskt tempo nå. Foreløpig risikerer vi ikke å bli skutt, men der stopper vel forskjellen også. Det mest skremmende er ikke at globalistmyndighetene (med agenda 2030 merke på jakka) kjører på nå, det har vi (som bl.a. leser her inne) sett komme en stund, men det er alle som så ukritisk bare smeller hæla sammen og sier «jawohl» uten å reflektere om pålegget henger på greip og som gladelig angir en nabo om denne ikke også marsjerer i takt.

Nomad
Nomad
26. mars 2020 21:22

Vapaus; De verste av den norske stammen synes at myndighetene gjør ikke nok og står på barrikadene for å påføre oss mer fascisme. ADL: Fighting «Anti-Semitism» and «Hate» ønsker å være en del av «bailout money» og pusher på med «#Relief4Charities». G20-landene spytter inn over 50.000 mrd. i verdensøkonomien noe som betyr offentlig gjeld for folket og penger i kassen for 1%. Lånene skal betales tilbake med renter. Vår zionistiske landsmorder hadde rett i en ting; Alt henger sammen med alt! Vi kan nå forvente at de zionistiske sakene deres vil få mer fart på seg; klima, kontantløs samfunn, globale løsninger for alt, multikultur, obligatoriske vaksiner, frykt og hat osv osv..

Nomad
Nomad
26. mars 2020 21:24

Del 2 siden jeg hadde problemer med å få innlegget godkjent;
Pornhub gir deg gratis abonnement – om du lovar å bli heime https://framtida.no/2020/03/26/pornhub-gir-deg-gratis-abonnement-om-du-lovar-a-bli-heime Men som jødiske pornhub https://www.google.com/search?q=hanukkah+pornhub&tbm=isch&ved=2ahUKEwj12dmK6bjoAhXE6CoKHZ8DB8AQ2-cCegQIABAA&oq=hanukkah+pornhub&gs_lcp=CgNpbWcQAzoCCAA6BAgAEEM6BAgAEB46BAgAEBM6CAgAEAgQHhATULUfWOsyYKM0aABwAHgAgAGGAYgB1AWSAQM3LjGYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZw&sclient=img&ei=Sft8XrWRH8TRqwGfh5yADA&bih=504&biw=1024 kaller seg nå; Stayhome Hub:) Minner meg om 1930 årene i Tyskland hvor 7 av 9 aviser var jødiske/zionistiske; Berlin was a liberal hotbed of homosexuality and a mecca for cross dressers and transsexuals where the first male-to-female surgery was performed – until the Nazis came to power, new book reveals https://www.dailymail.co.uk/news/article-2847643/Berlin-liberal-hotbed-homosexuality-mecca-cross-dressers-transsexuals-male-female-surgery-performed-Nazis-came-power-new-book-reveals.html Derfor ble bokbrenningen godtatt av det tyske folket siden perversitetene var i media og bøker.

Vapaus
Vapaus
26. mars 2020 22:20

G20-landene spytter inn over 50.000 mrd. i verdensøkonomien noe som betyr offentlig gjeld for folket og penger i kassen for 1%. Lånene skal betales tilbake med renter.

Slavelenkene blir kraftigere og tyngre ja. Ikke alle skjønner at penger er skapt av tastetrykk ved at noen har påtatt seg gjeld og at når noen betaler tilbake et lån, så er det med på å minske pengemengden ute i samfunnet igjen. Så mye av de «redningspakkene» som tilbys i denne påståtte «dugnaden» (Orwellsk new speak der…, personlig vil jeg heller kalle det tvang når en blir slått i hodet med lover og trussel om straff), de pakkene inneholder jo bare noen ekstra lenker, snedig det skal de ha, the 1%.