Om å gå fem på – da jeg ble lurt trill rundt av Anthony Watts

Dette er en litt sår sak for meg å innrøme, men jeg tror aldri noen har klart å lure meg så trill rundt som Anthony Watts. Det må i så fall være meg selv. Det enkleste er som kjent å lure seg selv.

Nei, jeg skal ikke debattere klimasaken på denne bloggen hvis det ikke skjer noe spesielt, som en hyggelig nyhet som at halve staben hos Meteorlogisk Institutt på Blindern har blitt tiltalt for klimasvindel. Det jeg imidlertid kan komme til å gjøre både titt og ofte, er å kommentere selve debatten. Resten av klimasaken har vært død for meg i to år. Det skjedde den dagen da to ting gikk opp for meg. Det første er at de fleste av dem som kaller seg skeptiske til IPCC (FNs klimapanel) er en gjeng med ikke veldig intelligente mennesker som i realiteten ikke er skeptiske til noe som helst det jeg har sett. Jeg tror flesteparten av dem har for lang utdanning. Det andre er at det ble åpenlyst for alle med mer enn 4 i IQ at IPCC prediket en atmosfærisk perpetuum mobile-effekt. Da ble hele “debatten så idiotisk at det for meg ikke var mer å hente.

Anthony Watts formålsparagraf, eller bloggregler

Den innfule, feige, falske og ihuga falskneren Anthony Watts har strenge regler for hva han tillater nevnt på bloggen sin. De som ikke respekterer disse reglene, blir kastet rett ut.

En av de tingene han ikke tåler er snakk om chemtrails, og han har også nevnt cloud seeding. Disse fenomenene begått av kriminelle krefter innen samfunnet som ønsker å benytte det til egen økonomisk inntjening, eller for å produsere et våpen de kan bruke i krig for å gjøre det enklere å drepe mennesker. Dette ønsker ikke forkjemperen for troen på menneskeskapt antropogen oppvarming at noen skal nevne. Her fra hans regler:

  • Certain topics are not welcome here and comments concerning them will be deleted. This includes topics on religion, discussions of barycentrism, astrology, aliens, bigfoot, chemtrails, 911 Truthers, Obama’s Birth Certificate, HAARP, UFO’s, Electric Universe, mysticism, and other topics not directly related to the thread.

Nå har denne selvutnevnte skeptikeren prestert følgende kunststykke:

Nutty claim: Advent of geoengineering may help lower temperature of debate over climate change

Watts cloud seeding-chemtrails

From Yale University and the “we had to burn the village to save it” department:

Geoengineering, an emerging technology aimed at counteracting the effects of human-caused climate change, also has the potential to counteract political polarization over global warming, according to a new study.

Published Feb. 9 in the journal Annals of the American Academy of Political and Social Science, the study found that participants — members of large, nationally representative samples in both the United States and England — displayed more open-mindedness toward evidence of climate change, and more agreement on the significance of such evidence, after learning of geoengineering.

Hvilket kunststykke. Nå legger han opp til debatt om et emne som han har nektet folk å ta opp. De som har forsøkt nevne det med kjemikaler sprayet i atmosfæren og alt som har med skygjødsling å gjøre har blitt utestengt. Han oppfordrer rett og slett til brudd på egen policy. Jeg gjør uttrykkelig oppmerksom på at den geoengineering som nevnes er forbudt ved internasjonale traktater, uten at det så ut til å hindre norske forskere tilknyttet Meteorologisk Institutt på Blindern å gjennomføre slike eksperimenter. Dette finner dere mer om bak linkene under.

Mindre interessant blir ikke denne saken av at universitetstilknyttede forskere helt tydelig uttrykker hva som er fakta. Det som er realiteten i dagens gale verden. Å tilføre atmosfæren kjemikaler for å forandre været og lage kunstig fremkalt nedbør. Nøyaktig det samme jeg har tatt opp i flere innlegg her på bloggen, og som jeg arbeidet med i mange hundre timer på det forrige forumet, uten at noen av de norske “akademikerne” og “naturviterne” kom med så mye som en eneste kommentar. Så mye for “relevant, naturfaglig utdanning”.

Her er linkene til det jeg har skrevet her på bloggen:

Chemtrails er en forbrytelse mot menneskeheten
Chemtrails (og geoengineering) er en forbrytelse mot menneskeheten – Del 2
Chemtrails (og geoengineering) er en forbrytelse mot menneskeheten – Del 3
Chemtrails (og geoengineering) er en forbrytelse mot menneskeheten – Del 4
H.A.A.R.P, Chemtrails (og geoengineering) er en forbrytelse mot menneskeheten – Del 5

De som har lyst til å lese det jeg skrev på Klimaforskning.com, kan gjøre det her:

Skydannelse – jeg trenger hjelp

Obelix, Havstrygeren, Spiren og seoto bidro i tråden. En takk til dem.

Leave a Reply

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of