Skogbranner, direkte energivåpen, biler og Space Weather

Verden er ikke det De presstituerte på så enestående og forrædersk vis  forteller folk. Det er helt sikkert. Akkurat hva det betyr det jeg legger ut i denne artikkelen får være opp til den enkelte å tolke, for det er all mulig grunn til å være skeptisk. Dere vet, Nullius in Verba osv. Med det sagt, må jeg stille spørsmålet: Ble vi akkurat gitt en bekreftelse på hva som tok ned WTC den 11. september 2001? Vær vennlige å benytte stoffet under som en vei videre mot sannheten, ikke selve sannheten i seg selv. Finn deres egen sti gjennom mylderet av informasjon og desinformasjon som presenteres på Internett i disse meget spesielle tider.

Oppdatering

Twitter-kontoer blir slettet fortløpende nå. Det eneste folk hadde gjort, var å legge ut videoer fra områdene i California som nå helt tydelig står under angrep. De bor der, og det trengs ikke mye fantasi for å forstå at mange er livredde. Jeg har allerede mistet mange videoer fordi folk fikk sletta kontoene sine, men jeg lagrer de jeg rekker. Håper dere også tar vare på det dere kommer over. Her er en video som viser at skogen, bakken og annet er uskadd, mens det står en hel rekke med «toasted cars» som dr. Judy Woods kalte dem da hun studerte bilene i New York etter 11. september 2001-terroren. Oppdatering slutt i og med videoen.

 

Oppdatering

Jeg hadde allikevel lagret videoen fra den Twitter-kontoen som ble slettet. Her er den, og til slutt i oppdateringen et fotografi.

 

 

Oppdatering

Først en advarsel. Det er kanskje noen som kan fortelle NRK-journalist A. Magnus at det ikke nødvendigvis vil være klokt eller trygt å ferdes med bil i brannområdene i California. Leste akkurat en sak om at lik funnet i biler har gått så fullstendig i oppløsning at det ikke finnes spor av DNA.

Først et illustrasjonsbilde av en bil fra Hellas og «skogbrannene» der. Det er flere observasjoner man kan gjøre seg. Mest iøynefallende er at gummilista fra enten passasjervinduet foran, muligens fra takluka hvis den har ramlet ned, ikke har tatt særlig skade av det som har fått frontvinduet til å renne inn i bilen og ellers har gjort stor skade på alt ellers i bilen. Ved den høyre hjulbuen synes fortsatt isolasjonen på elektriske kabler. Har vært så heldig å få hjelp fra fagpersonell, og studier av bygninger og biler tyder på at det ikke er høy varme som har forårsaket skadene. Og ja, jeg vet at det brenner i skogen mange steder, men noe røyk og ild må de vel presentere for å lage denne parodien av menneskelighet og fakta?

Så til et bilde jeg har klippet ut fra en YouTube-video. Under det blir avslutningen på denne oppdateringen i og med videoen jeg har tatt bildet fra. Jeg legger ut en kopiert versjon fordi slike videoer alltid forsvinner fra YouTube. De som heller ønsker å se videoen originalt, kan gjøre det her.

 

Fenomenet Q

For å forsøke å gjøre dette kort, dreier deg seg om en kampanje som påstår seg å stå bak Donald Trump og hans presidentskap, hele veien fra forberedelsene til nominasjonsvalg, til Det hvite hus. En av deres medarbeidere kaller seg Joe M, og han la ut dette på Twitter for kort tid siden:

Vi skal se nærmere på dette, men først noen ord om skepsis, og til syvende og sist, hvorfor vi må ta opplysningene Q deler alvorlig.

Vær skeptiske

Alle som har en tydelig agenda innen politikk og makt bør alltid studeres med et skeptisk blikk. Kanskje særlig når det dreier seg om en sak av så gigantiske proporsjoner som dette Q-prosjektet. Selv om de legger ut mengder av stoff som ganske enkelt lar seg verifisere, betyr ikke det at de ikke bruker det til å vri og vrenge på helheten for å servere et ønsket vrengebilde. Altså god, gammeldags desinformasjon. Et eget varsko til meg selv er også på plass, ettersom jeg som proponent for Judy Woods hypotese om hva som pulveriserte tårnene på WTC den 11. september 2001, hørte søt musikk i saken jeg presenterer her. Kanskje jeg stuper rett ut i bekreftelsefella?

Se på muligheten for at hele prosjektet dreier seg om det de påstår at det dreier seg om

De forteller selv at det startet med flere toppfigurer i det amerikanske Forsvaret, og utviklet seg videre fram til Donald Trump flyttet inn i Det hvite hus. Dette er mennesker som forlengst hadde sett seg lei av kriminelle toppolitikere, et korrupt media, et minst like korrupt militærvesen med dertil hørende finansielle krefter, samt et gjennområttent CIA og FBI. Det er dette hele prosjektet handler om, og det er den direkte årsaken til den fullstendige panikken vi så blant De presstituerte i Vesten, samt den generasjonen politikere verden har lidd under de siste hundre årene.

De forteller selv at de startet med å skaffe seg full kontroll over NSA, hvis primæroppgave de siste årene har vært å lagre absolutt alt av tekstmeldinger, telefonsamtaler og datatrafikk. Dette var opprinnelig ment for å overvåke befolkningen, men Trump-administrasjonen og organisasjonen bak ham, Q, kuppet NSA og fikk full kontroll over selskapet. De tenkte nemlig at hvis de yrkeskriminelle politikerne og de økonomiske og industrielle kreftene som sto bak dem i årevis hadde brukt NSA i kriminelt øyemed, kunne det hele snus mot dem, for de yrkeskriminelle hadde blitt like avhengige av elektroniske hjelpemiddel som verdens Kari og Ola hadde blitt.

Q sitter derfor med ufattelige mengder inkriminerende dokumentasjon om alle disse yrkeskriminelle politikerne og deres dukkemestre. Det er utenkelig at de hadde fått holde på med det de gjør, de påstandene de kommer med, de filmene de publiserer på YouTube, uten at det ville blitt slettet sporenstreks og slått hardt ned på hvis det ikke sto reelle og tunge krefter bak. Du starter ikke en kampanje på Internet der du påstår å representere presidenten i USA og at du har full kontroll over NSA, uten at det er noe i det. Rett nok har YouTube flere ganger resatt telleverket på både kommentarer og filmer som Q har lastet opp, men filmene ligger der fortsatt. Se de to viktigste her og her.

Personlig har jeg befunnet meg på toppen av gjerdet når det gjelder dette, men jeg sitter i det minste der, jeg gjemmer meg ikke bak gjerdet. Så får vi bare se hva som skjer. Kanskje ender jeg opp bak gjerdet for å beskytte meg selv jeg også. Så til saken om Space Weather og strålevåpen, de såkalte DEW.

Har de yrkeskriminelle startet skogbrannene i California for å rette fokus vekk fra nylig valgfusk og annet?

Aller først må dere se videoen jeg nevnte innledningsvis. Jeg anbefaler alle 11 minutter og 21 sekunder, men for de som ønsker den delen som er direkte relatert til det som nå kommer, starter det etter rundt 4 minutter. Etter filmen legger jeg ut litt enkel dokumentasjon fra filmen, og vil deretter kommentere dette. De som har dårlig tid, kan gå rett til denne oppsummeringen og se hovedfilmen senere.

La oss begynne med CBS-reporteren som forteller at PG&E sine høyspentlinjer kan ha vært årsaken til brannen. Ikke fordi dette nødvendigvis er sant, men fordi dette firmaet er viktig. Her er utdraget av dette fra filmen og det er 41 sekunder langt.

 

En kort presentasjon av direktøren i firmaet de nevner, PG&E som er en gigantisk aktør på energimarkedet i California.

Så til E-posten som må være hacket eller lekket, eller falsk. Det er umulig å få bekreftet dette. Det som vil peke i retning av at den er ekte, er hvis videoen på YouTube fortsatt står der uredigert om noen dager. Dette er mektige mennesker, og slik som YouTube har slettet politisk ukorrekte videoer de siste ukene, kan dere være helt sikre på at de vil slette denne etter klager hvis E-posten er falsk, og det ikke står en tung politisk makt bak produksjonen av videoen. Som dere ser så er PG&E i adressefeltet over mottakere.

Legg også merke til at mottakeren for strålene fra verdensrommet ble flyttet i 2011 fra Mojave-ørkenen til Sebastopol, som er det stedet der de voldsomme brannene startet. Uthevingene er gjort av meg både i presentasjonen av Mr. Kimmel over, og i E-posten under. En reseptor er en mottaker/videreformidler.

Det er tidligere nevnt av andre i kommentarfeltet her på Jostemikk dette som har å gjøre med at biler har «smeltet» i nærheten av noen av de siste års skogbranner i California og andre steder. At en bil tar fyr når den står midt i en stor brann, eller nærme nok til at dekkene fater, er ikke noe rart. Det som er svært merkelig, og aldeles i likhet med bilene som «smeltet» i et stort område rundt World Trade Center den 11. september 2001, er at disse skogbrannene har hatt en tendens til å «smelte» biler som ikke er utsatt for brann eller annen forklarlig varme. Hovedvideoen på YouTube over tar med litt om slike biler, men jeg ønsker å titte nærmere på fenomenet. Her er et bilde fra en skogbrann i California i mai måned.

Jeg vet ikke noe om historien bak når det gjelder bilen på bildet over bortsett fra at det var en av de mange skogbrannene i California akkurat da. Se på den som et rent illustrasjonsbilde for å få fram hovedpoenget. Det kunne vært lagt inn svært mange slike bilder av biler som den over, men denne gang får det holde med bildet over og en kort videosnutt fra en av brannene i California nå. Trær står rundt denne brua, mens brua selv har fått seg en skikkelig smell. Det er svært mange som tar slike videoer i områdene ved brannene nå, for folk har begynt å våkne.

 

Har fått bekreftet av fagmann at det er fullt mulig at en konvensjonell bilbrann kan utvikle varme nok til å smelte aluminiumsfelger. Det er imidlertid noe annet som foregår når trær, papir og annet står uskadd, mens bilene har blitt forvandlet til ugjenkjennelighet.

Husker dere bildene av bilene i New York terrordagen i 2001? Her er noen eksempler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

56 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Anki
Anki
12. november 2018 20:46

Man trenger vel ikke være den raskeste traktor’n på jordet for å skjønne at «skogbrannene» i CA er produsert av noe annet enn slomsing med fyrstikker el. Her fra 2017:

Vapaus
Vapaus
12. november 2018 21:55
Reply to  Anki

Man trenger vel ikke være den raskeste traktor’n på jordet for å skjønne at “skogbrannene” i CA er produsert av noe annet enn slomsing med fyrstikker el.

He, he godt uttrykk og det stemmer bra, jeg har f,eks en gammal Valmet med toppfart på mellom 25 og 30 km/t og det mest sjokkerende for meg er jo at jeg ikke ble sjokkert og gikk i fornektelsesmodus, men derimot fikk en tilnærmet «aha-opplevelse» da jeg så videoen.

Dette kan vel fort tegne til å bli «riset bak speilet» og såkalt bærekraftig utvikling et steg videre fra ulv og rasering av distriktene.

Ingrid
12. november 2018 22:14
Reply to  Jostemikk

I fjor husker jeg at jeg reagerte veldig på bilder jeg så fra forskjellige brannsteder i California, og nå begynner tilsvarende å komme fra brannene i år. Noen av bildene ga rett og slett ikke noen mening. Skal bli veldig interessant å følge dette DEW-fenomenet. Samme hvor hemmelig noe forskning skal være, så vil det alltid være noen som rett og slett bare må prøve det ut – koste hva det koste vil!

Vapaus
Vapaus
13. november 2018 00:19

Sitter og ser på nyhetene (CNN) fra Paradise i California akkurat nå, mens brannene raser, panikken råder og folk og dyr dør og guvernøren er fremme og anklager klimaendringene. Jepp, du holder deg til manus Jerry Brown.

Vapaus
Vapaus
13. november 2018 01:39
Reply to  Jostemikk

Jepp, det er minst to fluer i ett smekk i California nå. De promoterer klimabedrageriet sitt og de akslererer agenda 21. Det er sendt ut signaler om at det ikke vil bli gitt tillatelser til å bygge opp igjen i rammede områder (har ikke link på det nå, hørte det på TV).

Ellers har jeg benyttet kveld/ natt til å kikke litt på Youtube og med forbehold om nullius in verba, så må jeg si at f.eks denne videoen:


(fra ca 13 minutter) viser oversiktsbilder med en forbausende kirurgisk presisjon til å være «wild fire’s».

Kent Ellingsen
13. november 2018 11:21

Her er en link jeg tror kan være av interesse ang «klima/miljø»:
https://climateviewer.com/

Vapaus
Vapaus
13. november 2018 16:38
Reply to  Jostemikk

Virker som golfbanene er trygge steder også, har sett dette på flere videoer og bilder. Rekreasjonstilbud og trær spares og folks hus og biler er rammet hardt. Dessuten håper jeg vi etterhvert får informasjon om hvem som eier de husene som mirakuløst var helt urørt av brannene, tipper de har noen spennende jobber, eller posisjoner i samfunnet…

Vapaus
Vapaus
13. november 2018 16:53
Reply to  Jostemikk

Illusjonistene/de presstituerte/lamestream/etc. «kjært barn» (drittunger i dette tilfellet) har mange navn og er i sving med avledning ja. Forsidene er fyllt opp med fjas, jeg har ikke annet ord for alt vi skal tvangsfores med informasjon om realitydeltagere, matoppskrifter, fotball og annet pjatt, alt for å rette fokus andre steder enn dit vi burde ha fokus. Men de sliter jo selvsagt, for bildene fra California er ganske så avslørende. Så sjansen for at også de som bare leser LSM etterhvert begynner å stusse over grønne golfbaner, grønne trær i hagene foran de forstøvede husene, bilene og likene, er jo faktisk tilstede. Derfor gjelder det å fokusere på mest mulig fjas. Ja de er pokker så medskyldige de presstituerte, en kan faktisk bare hevde uvitenhet inntil ett vist punkt og de er langt overskredet for deres tilfelle.

Anki
Anki
13. november 2018 19:51
Reply to  Jostemikk

Hi hi – man må nesten bare flire av galskapen, om den er aldri så surrealistisk. Når verden går helt av hengsla – som den for tida gjør omtrent 7 dager i uka, klamrer jeg meg bittelitt til Dolores Cannon; «It’s just a game, and we’ve volunteered to come here to learn». What the heck was I thinking…?!!

Vapaus
Vapaus
14. november 2018 00:20
Reply to  Anki

Det er virkelig fullstendig surrealistisk ja. Er det fler enn meg som har reagert på navnet de har gitt denne «mordbrannen» i Paradise? Campfire! (leirbål på norsk), I mine ører er det et direkte hån, men jeg mistenker at det er det de er ute etter også med tanke på agenda 21 og den kåtheten «de» har for tall og symbolikk.

Satt og så på CNN akkurat nå og reporteren sto der blandt forstøvede hus og smeltede biler omringet av grønne trær og påpekte uten en mine at det ser ut til at trærne har kommet bedre ut av denne ilden… jaggu sa jeg smør, han sa det som den naturligste ting i verden også, som om det var helt naturlig.

Ingrid
14. november 2018 22:35
Reply to  Jostemikk

Denne James E. Rogers har virkelig spesialisert seg på patenter.
https://patents.justia.com/inventor/james-e-rogers

Vapaus
Vapaus
14. november 2018 23:14
Reply to  Jostemikk

Ser ut som om feier kan være et yrke det snart ikke er behov for mer, eller har de kanskje allerede vært på jobb? I så tilfelle har de gjort en veldig bra jobb med å fjerne sot.

Vapaus
Vapaus
14. november 2018 23:52
Reply to  Jostemikk

Jeg er fullstendig klar over at alle som har forsøkt å diskutere denne jævelskapen av et problem, i det store og hele har blitt sperret ute av opptil flere gode felleskap. Det skal alle bare blåse en lang marsj heretter.

Latterliggjøring og utestengelse er desverre endel av taktikken for å unngå fokus på det som ønskes skjult og for å hjelpe til med den agendaen står i tillegg en hel hær av «nyttige idioter»/ hjernevaskede individer klare. Jeg har selv vært en slik «nyttig idiot» og det var vel først med Scandinavian Star ulykken (til en viss grad personlig involvert) og siden Wiborg-saken, jeg skjønte at her er det for pokker virkelig noe som ikke stemmer. Deretter begynte huet å fungere litt bedre og etter å ha forsøkt å sette meg endel mer inn forholdene omkring Kai Holst-saken, så begynte sperrene mot å tro på det ufattelige å forsvinne etterhvert. Likevel det tok forholdsvis lang tid før jeg f.eks. fikk huet rundt den nesten ufattelige onskapen som lå bak 9-11, selv om bevisene skrek mot meg og vi etterhvert begynte å se agendaen bli implementert rundt omkring i verden.

George Orwell sa i boka «1984» at:

Being in a minority, even in a minority of one, did not make you mad. There was truth and there was untruth, and if you clung to the truth even against the whole world, you were not mad.

Men å slite seg løs fra år med hjernevask, ensidig informasjon fra pressen og fortielser (tiden før internett), det er en prosess for hver og en og slik som LSM nå intensiverer publiseringen av pjatt for å avlede oppmerksomheten vår, så er det ikke lett. Så derfor er slike «hard facts» som disse patentene meget nyttig.

Vapaus
Vapaus
15. november 2018 05:31
Reply to  Jostemikk

Ja både Holst og Bondepartiets formann Nils Trædal kunne antagelig forandret mye om de hadde fått leve, antagelig bl.a. avslørt forhold omkring «statskuppet» i Norge rett etter frigjøringen. Trædal forsvant fra de levendes rekker dagen før han skulle tale i stortinget, ikke ulikt Wiborg, sakene ble aldri ordentlig etterforsket og så ble det lagt lokk på sakene.

Når det gjelder Holst så vet vi jo at personer som ville grave i saken ble truet til å ikke forfølge saken, bl.a svogeren Generalmajor Ole Otto Paus som vistnok var nærme å finne svar. Hva som er interessant er jo også at «krigshelten» Kai Holst aldri fikk noen utmerkelser fra Norge, men fikk faktisk utmerkelse og anerkjennelse fra det britiske kongehuset for brave conduct.

Det er viktig å aldri glemme slike saker, for de viser hvor gjennområttent mye antagelig er og hvor mye og ofte sannheten skjules for oss.

Fjellberg
Fjellberg
15. november 2018 14:42
Reply to  Jostemikk

hva er reseptoren i biler som gjør de så utsatt for denne effekten? Har flesteparten av husene i disse områdene av California en tilsvarende mottaker?

Smartmeter? Som inneholder GPS-mottaker som forteller nøyaktig hvor de står, og som sender denne informasjonen ut i eteren.

Likeså med bilene. Alle(? – i alle fall svært mange) nyere biler har GPS-mottaker og kommuniserer med fabrikanten (uten at de fleste eierne aner noe om det). Informasjonen sender de ut i eteren – slik som smartmeterne – lesbar ikke bare for fabrikanten, men for enhver med de rette ressursene…

Vapaus
Vapaus
15. november 2018 18:54
Reply to  Jostemikk

De presstituerte svikter folket fullstendig. De kakler om overbefolkning og menneskeskapt klimakrise. De legger altså skylda på vanlige mennesker, og har forlengst passert grensa som plasserer dem i forbryternes rekker.

Det er påfallende hvor lite de omtaler denne katastrofen og når de først gjør det unngår å omtale det som er iøyenfallende for alle som fortsatt har litt selvstendig tenkeevne igjen. Så da gjentar de bare det samme pisspreiket sitt om såkalt menneskeskapt klima og setter virkelig inn støtet med kamuflasje (les alt vi dynges ned i med fordummende stoff om kjendiser, kongelige, matoppskrifter, sminke, realityshow, fotball, etc.), samt slenger ut påstander uten begrunnelse, f.eks at klimaendringer er grunnen og gjentas slike påstander uten begrunnelse ofte nok, blir det etterhvert «etablerte sannheter» og innvendinger kan bare avfeies med å idiotforklare de som ikke bøyer hodet for flertallsdiktaturet.

I tillegg til en ensidig hjernevaskende presse, så har en bevisst politikk i snart 50 år, vært å presse unga inn i barnehager fra bleiestadiet og beholde dem i dette systemet til langt opp i 30 åra og når de omsider kommer seg ut av dette påtvungede hjernevasksystemet, så er målet at de i tillegg til å ha høy gjeld og dermed ikke være frie, er så hjernevasket at de ikke har selvstendig tenkeevne igjen. I dag kreves det vel antagelig høyskoleutdanning for å å jobb med å skifte bleier og passe unger, for å sikre at unga får det rette tenkesettet og ideologien og ikke begynner å tenke selv, det er en plan bak alt. Hele systemet er gjennomsyret og ikke minst kamuflert bak tilsynelatende gode intensjoner. Problemet er bare at veien til helvete er brolagt med gode intensjoner. Dette gjelder ikke minst den systematiske hjernevasken vi er utsatt for og ikke minst den overvåkningen vi er mer og mer utsatt for. Nei får vist slutte jeg blir såpass engasjert at jeg drifter vekk fra temaet… men mye henger ihvertfall sammen, det er en plan bak.

Vapaus
Vapaus
22. november 2018 15:47
Reply to  Jostemikk

jeg håper de av dere som er reellt interessert i dette “skogbrann”-fenomenet i det minste har blitt oppildnet(!) til å undersøke de nevnte stikkordene på egenhånd.

Absolutt, som du sier det meste som hittil er kommet frem, er omtalt mye her allerede. Skulle det dukke opp noe nytt av interesse, så poster vi det. Jeg holder ihvertfall et øye på disse sakene, selv om det jo er litt til og fra.

Spesielt dette med at så mange lik ble funnet i utbrente biler nær husene, er interessant å finne ut mer om. Altså biler som ikke hadde rukket å kjøre vekk fra eiendommene, det tyder jo på en helt spesiell type eksplosjonsartet brann om de rekker å sette seg i bilen, men ikke rekker å få kjørt avgårde ut på de trygge golfbanene og grøntområdene.

Bjarne
Bjarne
24. november 2018 00:37
Reply to  Vapaus

Fullstendig enig i at noe er riv ruskende galt. Har jobbet med biler på alle fagområdene i over 40 år, og vet det som er verdt å vite om elektronikk, mekanikk og materialsammensetting i biler fra førkrigs og opp til i dag. Det er en interessant betraktning at man har kommet seg inn i bilene, men ikke fått de til å «kjøre». Alle moderne biler i US er utstyrt med fjernstyrt sentrallås, startsperre og eventuellt «keyless» løsninger som f.eks startbrikke/ kort. For i det hele tatt å komme inn i bilen, må da alt av elektronikk fungere, noe det åpenbart har gjort. Og at man da ikke kommer seg videre faller meg tungt å begripe. Brann i bilene må jo ha begynt fra utsiden . Den mest sårbare «adgangselektronikken»sitter i førerdøren rett ved låsekassen . Denne sitter rett bak utvendig dørplate, og vil ikke tåle varme over veldig mye tid. Noe som indikerer at de heller ikke har behøvd, all den tid man har kommet seg inn i bilene. Hvorfor har ikke bilene fungert videre, da resterende nødvendig elektronikk for å « kjøre» bilen ligger bedre beskyttet lenger inn? motorblokk og radiator i motorrom samt defroster i dashbord på gjennomsnittlige US bile inneholder ofte over 7 liter væske, som tregt varmes opp. Et AC anlegg( som alle US biler har) , vil ved «punktering» i forbindelse med f.eks brann i slanger, fungere omtrent som et ganske stort brannslukkingsapparat. Som igjen burde sinke varmeutvikling i mottorrom……

Trygve
Trygve
24. november 2018 23:02

Smart metere brukes også som redskap i disse brannene. Ganske skremmende når man tenker på at alle norske hustander kommer til og ha det innen 2019 og at de fleste allerede har fått det installert. Selv har jeg deaktivert senderen i måleren. Det koster 6000 kr og gjøre det men er vel verdt pengene. Da slipper du også å bli utsatt for stråling som fører til hodepine, søvnproblemer og økt kreftrisko.

Brandulph Christophersen
17. desember 2018 16:31

”… men Trump-administrasjonen og organisasjonen bak ham, Q, kuppet NSA og fikk full kontroll over selskapet.”? Hmmm… tja, jeg ser at ’Q’ hevder det, men hva i all verden får deg til å tro at den uhyggelig mektige zionist monsteret NSA har mistet kontrollen over seg selv?
Organisasjonen og administrasjonen bak Trump er da vitterlig den samme kahzar jødiske banden som kuppet USA i 1913? Hva annet er ’Q’ enn en skvaldrende plattform som forteller folket at Trump ikke er en nikkedukke for den kahzar jødiske banden, som har den fulle og hele kontroll over USA? Hva annet er ’Q’s aktiviteter enn en absurd indoktrinering hvor Trump framstilles som en ’supermann’ som vil ta rotta på ’them’ som har USA ’by the balls’? Et hvert oppegående menneske vet da for lengst hvem som eier -the Fed- -bankene- -næringslivet- -politikerne- -media- … og selvsagt også alle ’internet’ portaler hvor ’Q’ får tute fram med sin absurde propaganda om at Trump er noe annet en sine forgjengere, men en president som jobber med å ta rotta på ’them’, ’the criminal politicians’.
Hva annet har Trump foretatt seg enn å øke USAs militær budsjett? Han styre da mot en væpnet konflikt med Iran med sin start av en økonomisk krig mot Iran? Hva annet er slik politisk aggresjon enn å gjøre hva Israel forlanger?
Hva er det som gjør at folk flest nekter å ta til seg hva zionisten Trump sier i sine kowtow taler til AIPAC?
Men det er jo som kjent en klok handling av en hersker å kreere sine egne opponenter og Israel (med CIA) har foretatt flere silke operasjoner. Velkjente eksempler er ’Hezbollah’, ’Hamas’ og ’ISIS’… og rimeligvis ’Qanon’ 😉
Således, jeg ser ’Qanon’ som en til dels vellykket folkets fiende mot ’them’ kreert av ’them’ ;-)… og avslutter denne remja med en Paxton låt som peker på årsaken til at ’Q’ synes til dels å lykkes med sitt skvalder: https://www.youtube.com/watch?v=7mL2ZRpMlN0

Northern Light.
Northern Light.
25. desember 2018 14:41

Hvert år blir det borte tusener av milliarder som det ikke kan gjøres rede for i det amerikanske militærbudsjettet, som ikke er transparent. Har disse pengene blitt brukt i hemmelige prosjekter som har fått teknologiske gjennombrudd, og som har gjort at USA har hatt hemmelige høy-energivåpen de har brukt i 9/11 og som nå nylig i California?

I alt media snakkes det mye om at russerne har gjort betydelige fremskritt og fremstilt missiler med hyperfart, og forbedret sitt S-400 rakettbatteri osv, og med det har USAs hangarskip blitt ubrukelige sammen med F35 flyet, og at USA derfor ikke vil ha en direkte militær konfrontasjon med russerne, for da kan de kan tape, for russerne med dette har gjenopprettet den militære balansen.

Men hvis det virkelig er slik at USA nå disponerer høy-energivåpen som kan rettes med stor presisjon mot bakken eller mot mål i luften fra stor høyde eller fra rommet, da har vel USA et våpen som gjør dem til en ubestridt stormakt i all overskuelig fremtid, hvis ikke Russland eller Kina finner et motsvar?

For selv om russene angivelig skal ha raketter i hyperfart, så hjelper ikke det hvis USA har høy-energistråler med lyshastighet til å skyte dem ned med? Da vil heller ingen russisk strategisk atomrakett i et russisk gjengjeldelsesangrep nå USA?

Hvis de enorme ødeleggelsene i California på boliger og kjøretøy som antydet er en demonstrasjon bla som en advarsel til russerne og til resten av verdens militære styrker om USAs kapasitet med strålevåpen, så er det vel bare for Russland, Kina og resten av verden å kaste kortene, og gi NWO verdensherredømmet?

Jan
Jan
26. desember 2018 20:29

Så er det vel bare for Russland,Kina og resten av verden å kaste kortene,og gi NWO verdensherredømmet ?.Hva er det som tilsier at Russerne,Kineserne og resten av verden ikke er med på NWO drømmen ?.Agenda 21/2030 er vel en avtale som FN,s medlemsland har forpliktet seg til og russerne har vel skrevet under på den,iallefall er ikke jeg kjent med at de er imot.Når det gjelder Kineserne vet jeg ikke,andre får svare på om de har skrevet under,men de har jo observatørstatus i FN,så de er jo vel underrettet om hva den planen går ut på.Når det gjelder norske politikere og samfunnsledere så er det ikke mange av de som er mot globalisme.Jeg tror man må komme bort fra tanken om at de såkalte demokratier er styrt av folket,folket bare tror det.Her på Jostemikk blir det påvist gang på gang hva makten bak makten virkelig er,så hvorfor skal det være så vanskelig å forstå at for å få fullført planen om NWO,da er det bare mulig å få til om drittsekker på tvers av landegrenser samarbeider,godt hjulpet av pengemakten som vi jo vet hvem er.

Vapaus
Vapaus
28. desember 2018 01:52
Reply to  Jostemikk

Jeg tror egentlig ikke særlig på den tidligere øst-/vestblokk-konflikten heller, men å begrunne den meningen blir for omfattende her.Halvor (Raknes
19. januar 2020 18:52

Denne historien som muligens er fra helt tilbake på åttitallet bør man få med seg når det gjelder bruk av satellitter for å antenne skogbranner. Nettstedet tilhører «Church of the Subgenius» som er/var en motkulturell greie som Robert Anton Wilson var tilknyttet og som derfor perifert kan knyttes til O.T.O., selv om de ikke har noe med magick å gjøre.

«Bob» and the Oxygen Wars