Rivningsekspert dør tre dager etter at 9/11-intervju ble lansert

Den nederlandske eksperten på bygningsdestruksjon ved hjelp av sprengstoff, Danny Jowenko, døde da bilen hans kolliderte med et tre. Dette skjedde tre dager etter at et intervju med ham ble satt i søkelyset i forbindelse med en lansering på PressTV. Dette intervjuet er svært interessant, for Jowenko har helt tydelig problemer med å tro at det han ser er sant.

Først linken til firmaet Jowenko Explosieve Demolitie B.V.

http://www.jowenko.com/index.php/1,3,1

Se denne filmen. Den er kort, og den forteller svært mye. Jowenko er helt klar på at bygning 7 må ha gjennomgått en kontrollert nedriving. Han viser dessuten uttrykk for vantro da han får vite at denne bygningen også raste 11. september 2001.

Mer om saken kan leses her:

http://www.veteranstoday.com/2011/07/23/dutch-demolition-expert-danny-jowenko-dies-in-car-crash/

Det er umulig å si om dette var et tilfeldig uhell eller ikke. Hvis det ikke var et uhell, var det i hvertfall et tydelig signal til andre demoleringseksperter om å holde kjeft.

Hva som enn hendte, sitter vi tilbake med et svært viktig intervju med Danny Jowenko. Dagsrevyen NRK elsker å bringe ekspertvitner inn i studio for å bombardere dem med spørsmål der de på forhånd vet at svarene vil styrke den propagandaen de serverer TV-seerne. De burde intervjuet Danny Jowenko mens han fortsatt levde. Er det noen som lurer på hvorfor de ikke gjorde det? Dette spørsmålet var sarkastisk ment, men det er ikke dessto mindre viktig å gi et svar på. Årsaken til det er at hvis de presstituerte i Norge og resten av den sionistiske verdensorden hadde tatt opp disse uønskede vitnemålene, kunne det gitt flere 9/11-vitner og vitner i andre saker et bedre vern, slik at de kanskje kunne vært i live i dag.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Amatør1
2. februar 2015 21:31

Det er enhel del folk som kolliderer med trær eller begår selmord når de kommer makten litt for nær. Det skjedde f.eks. med Helric Fredou som etterforsket «Charlie Hebdo».

Det som på meg virker mest uvirkelig med Danny Jowenko er at han som ekspert på controlled demolition ikke hadde hørt om WTC7. Det er underlig.