Jenta som ble født, levde, og døde ukjent og alene

Dette dreier seg kanskje først og fremst om at ingenting er virkelig hvis ikke MSM gjør det til virkelighet. Finnes en virkelighet som MSM velger å ikke fortelle om, dukker den aldri opp i folks bevissthet som en reell hendelse. Dermed er virkelighetens verden et sted der folk flest aldri befinner seg på et bevisst plan. De lever i ei boble. I en bevisst produsert matrise for tåkelegging av menneskers virkelighetsoppfatning.

En naturskapt katastrofe nærmet seg New York og Washington D.C den 11. september 2001, men ingen ble fortalt om monsteret

MSM la lokk på saken. Om morgenen den 11. september 2001, kun timer før tårnene på World Trade Center ble forvandlet til støv, lå den meget kraftige orkanen Erin som en monstrøs trussel utenfor nordøstkysten av USA.

Siden midten på dagen den 7. september 2001 hadde Erin en direkte kurs mot den amerikanske nordøstkysten. En kurs den holdt slavisk helt til kun timer før hendelsene som rystet en hel verden morgenen den 11. september 2001. Så plutselig, helt ut av det blå, skygget den unna og satte ny kurs. Her er litt om dette, presentert ved hjelp av meteorologiske observasjoner og data, samt litt om sviket fra MSM, værvarslingstjenesten i USA, samt andre offentlige institusjoner med plikt på seg til å melde fra under slike truende, meteorologiske omstendigheter.

En bekreftelse på at Erin var virkelig fra en norsk og uvitende MSM-representant

Den 8. september kunne Dagbladet melde dette om Erin:

http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/09/08/280207.html

Nå kommer Erin

Sesongens første orkan, Erin, er i ferd med å gjøre seg klar i Atlanterhavet.

AV JON R. HAMMERFJELD
Lørdag 8. september 2001 23:44,
oppdatert 1:55

erin
PÅ VEI MOT BERMUDA: Satelittbildet viser
orkanen Erin.
Foto: SCANPIX/EPA

I dag ble orkanen Erin dannet i Atlanterhavet, og er dermed den første orkanen som får sitt navn denne sesongen, melder nyhetsbyrået AP.

Orkanvarsel har allerede gått ut på Bermuda, opplyser det nasjonale orkanvarlingssenteret i Miami.

Vindstyrken i orkanen har nå kommet opp i 120 kilometer i timen, og er nå 580 kilometer sørøst for Bermuda.

– Den styrker seg raskere enn vi hadde meldt, opplyser meteorolog Eric Blake til AP.

Erin har vært på hugget før, melder CNN.com, men mistet da kraften og ble degradert til en tropisk storm.

Nå er den altså tilbake, og øker i styrke.

Dette er Erins kurs fra fødsel som storm utenfor kysten av Afrika, og mens hun vokste til fullmoden orkan mot østkysten av USA, til hun flyktet rett østover, deretter nordøstover, og døde som en flau bris i ishavet.

Erins spor

Dette er Erin da en av satellittene til NASA tok bilde av henne den 11. september 2001:

Erin NASA-bilde 11. september

En orkan var bare timer unna supermetropolen New York, og USAs hovedstad Washington – var myndighetene i alarmberedskap?

For de som tar seg bryet med å sjekke de amerikanske fjernsynssendingene fra morgenen den 11. september 2001, vil det raskt bli klart at det var frokost-TV, kjendisprat, kokeoppskrifter og alt det vanlige sludderet MSM serverer sine seere/lesere. Det var ikke noe om at katastrofen sto og banket på døra til millioner av innbyggere. Det var ikke noe seriøst og alvorlig den morgenen før alle fjernsynssendingene ble avbrutt i forbindelse med den første eksplosjonen i North Tower på World Trade Center i New York klokka 08:46:30.

Her er værmeldingen for og fra JFK-flyplassen i New York for den 11. september, den samme dagen Erin nærmet seg med ekspressfart, med kurs rett mot metropolen:

Værmeldingen 11. september

Hva er årsaken til at meteorologene og værtjenesten for den store flyplassen ikke varslet den kommende katastrofen? Var de så fulle av meteorologisk kunnskap at de på forhånd visste at Erin plutselig ville skifte kurs rett østover og forsvinne? Når ble i så fall meteorologene så kunnskapsrike om hva som styrer kursen til slike gigantiske stormsentre? Dette spørsmålet krever svar, for nå på tampen av 2014, er ikke hav- og atmosfæreforskerne engang i nærheten av å forstå hva som styrer kursen til disse kraftige lavtrykksområdene. Meteorologene kunne derfor ikke vite at Erin kom til å forandre kurs brått i timene før de fatale hendelsene i New York den 11. september 2001. Det de derimot kunne vite, var at et stort lavtrykkssenter med meget sterk vind i fire dager hadde hatt kurs rett mot land.

Erin kurs rett vekk

Orkanen Erin og støvet og røyken fra World Trade Center på samme satelittfoto

Det neste satellittfotoet viser hvor nærme Erin var New York samtidig som man ser støv og røyk drive sørover fra World Trade Center:

Erin og røyken fra WTC

Hva fikk Erin til å forandre kurs så brått på et strategisk sett svært viktig tidspunkt?

En kan også stille spørsmål om hvordan de offisielle meteorologiske ansvarlige på forhånd kunne vite at det ikke var nødvendig å advare mot orkanen Erin.

Her er et forsøk på å forklare hva som skjedde ved hjelp av en hypotese koblet direkte til effekter som kan sees opp mot Nicola Tesla og Hutchisoneffekten:

The development of “super cell” storms is examined and a comparison of their structure to that of a Tesla Coil (used to create high voltage electrical discharges) is considered. The possibility is suggested that the electrical properties of large storm systems may have some similarities to those of Tesla coils and that there is a possibility that technology exists to utilise or manipulate the energy in these storm systems for “secondary” purposes.

One of the most striking pieces of the data presented is that from a set of magnetometers monitored by the University of Alaska. Several instruments show significant deviations from “background” or “normal” readings as the events of 9/11 were unfolding. A further selection of this data is presented in relation to variations during the hurricane seasons of 2001, 2004 and 2005.

 

http://drjudywood.com/articles/erin/erin1.html
http://drjudywood.com/pdf/080519_erin_press_release.pdf
http://modis-atmos.gsfc.nasa.gov/IMAGES/MOD02/GRANULE/2001_09_11/254.1520.rgb143.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Hurricane_Erin_(2001)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments