En aldri så liten wow-opplevelse om 11. september 2001

For sikkerhets skyld har jeg lastet ned denne videoen, men enn så lenge ligger den på Youtube. Forsvinner den, kommer jeg til å laste opp den lagrede versjonen.

Det handler om at to kjente fjernsynskanaler i USA i kaoset rett etter at alt ble kaos i forbindelse med 11. september, avslørte hendelser de i ettertid har nektet for at de har avslørt. I følge Duff selv, dreide dette seg om en del av et program i forbindelse med terrorudåden, styrt av Israel/Mossad. Hensikten var å sprenge viktig infrastruktur i New York.

Fra Gordon Duff, Veterans Today:

http://www.veteranstoday.com/2015/02/01/your-gods-will-die-with-you/

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JostemikkTom RoslansdAmatør1 Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Amatoer1
Member

Vi vet at 11. September 2001 var noe langt annet enn 19 arabere (fra Saudi Arabia) utsyrt med tapetkniver og fjernstyrt av en huleboer i Afghanistan. Så absurd som dette enn høres ut, så er det faktisk den offisielle konspirasjonsteorien.

For en langt mer komplett og gjennomgående analyse av hva vi har med å gjøre, og der hendelsene 11. September 2001 kun er et trekk i et større sjakkspill, les dette

The moral decoding of 9-11: Beyond the U.S. criminal state and the grand plan for a new world order
http://www.sott.net/article/301567-The-moral-decoding-of-9-11-Beyond-the-US-criminal-state-and-the-grand-plan-for-a-new-world-order

Tom Roslansd
Guest
Tom Roslansd

Sjekk denne videoen om og med 9/11-2001

Mvh Tom