FEMA dukket opp i New York for kriseøvelse dagen før 11. september 2001-terroren

Dette er dramatisk stoff som handler om hendelsen som startet den pandemien av falske terror-hendelser våre egne nasjoners myndigheter står bak nå i dag, 11. september 2001-terroren i USA.

Dr Joseph W. Caddell er historieprofessor med militærhistorie som spesialitet. U.S. Army War College finansierte hans rapport DECEPTION 101 – PRIMER ON DECEPTION (PDF), som kom ut i desember 2004. Den handler om hvordan myndighetene og militæret, som regel sammen, bedrar befolkningen ved å gjennomføre skjulte operasjoner. Når det gjelder alle de falske flagg-operasjonene vi har sett eksploderte i omfang de siste årene, er dette av uhyre interesse. Det forklarer hvorfor de holder øvelser i forbindelse med det som enten blir virkelige hendelser, eller blir slått opp av De presstituerte som virkelige hendelser, men ikke er det, eller blir begått av helt andre enn de som offisielt får ansvaret for forbrytelsene. Her fra side 9:

Cover is the use of an apparently nonthreatening activity to disguise preparation for or initiation of a hostile act. A common example is the use of a training exercise to hide preparations for an attack.

De holder disse øvelsene for å skjule hva de egentlig holder på med. De får ut sine mannskaper der de ønsker dem, når de ønsker dem der, for de er en del av øvelsen. Eller egentlig «øvelsen». Dette kan bety at de samme som har som oppgave å avverge eller stoppe terrorister, er nøyaktig de samme som sekunder senere, når «øvelsen» går over i virkelighet, er de som utfører terrorhandlingene. Vi skal se nærmere på hvordan slike styrker ble mobilisert før 11. september 2001 i USA.

De presstituerte lot seg prostituere av myndighetene for å debunke sannheten

Det er den samme gamle visa. Lamestream Media/De presstituerte eksisterer ikke for å finne sannheten, de eksisterer for å skjule den. De er myndighetens disipler, og det til gagns. I dagene og ukene etter 11. september-terroren i USA gikk det hardnakkede rykter rundt om på Internett om at Federal Emergency Management Agency – heretter FEMA – og andre organisasjoner innen kriseberedskap hadde kommet til New York med store styrker dagen før, altså den 10. september 2001. Dette ble hardnakket avkreftet av FEMA selv, og De presstituerte overgikk seg selv i å latterliggjøre konspirasjonsteoretikerne som skrev om dette. Så viste det seg til slutt at det var hold i ryktene. Først et par eksempler på fornektelsen av offentlig kontrollert oppsamling av kriseberedskap i New York før terroren.

http://www.wnd.com/2001/11/11672/

FEMA: NO PRIOR KNOWLEDGE OF 9-11

Agency dispels Net rumor, says team didn’t arrive in NYC Sept. 10

The Federal Emergency Management Agency has said it did not have urban search and rescue teams in place in New York City prior to the Sept. 11 attacks, contrary to an Internet-based rumor alleging otherwise.

Her er fra The Boston Herald i 2002:

http://www.cooperativeresearch.org/timeline/2002/bostonherald090502.html

Is your e-mail box filling up with 9/11 theories? Here are some tips for separating fact from X-File fiction:

Do your own research on the Web; remember repetition does not a fact make. Check the online versions of mainstream media, plus various independent news sources. Check such official debunking sites as www.snopes.com. Most of all, use basic common sense.

Take the following tidbit, widely circulated via e-mail, that «proves» the federal government had prior knowledge of the terrorist attacks:

«FEMA sent the Urban Search and Rescue Team to New York City THE NIGHT BEFORE the attacks occurred.»

Borgermester Rudy Giuliani debunker debunkerne

Under høringene i New York for 9-11-kommisjonen den 18 – 19 mai 2004 fortalte borgermester Rudy Giuliani blant annet dette som en forklaring på hvorfor de valgte havneområdet i Hells Kitchen, Pier 92, som krisesenter. Jeg legger ut lenke, men den fører i dag bare til et ønske om å lette kontoene våre, lenke nummer to går til artikkelen som har beskrevet disse hendelsene. Halvfete uthevinger i sitatet fra Giulianis vitnemål er gjort av meg:

http://www.wnyc.org/story/83180-911-commission-hearings/ og hovedkilden for denne artikkelen http://www.scoop.co.nz/stories/HL0406/S00031.htm

The reason Pier 92 was selected as a command center was because on the next day, on September 12, Pier 92 was going to have a drill, it had hundreds of people here, from FEMA, from the Federal Government, from the State, from the State Emergency Management Office, and they were getting ready for a drill for biochemical attack. So that was gonna be the place they were going to have the drill. The equipment was already there, so we were able to establish a command center there, within three days, that was two and a half to three times bigger than the command center that we had lost at 7 World Trade Center. And it was from there that the rest of the search and rescue effort was completed.

Dette er dramatiske opplysninger. Den 11. september 2001, altså dagen for terroren, var omtrent alt som kunne krype og gå av kriseberedskapstropper allerede på plass i New York. Det mest oppsiktsvekkende er at de hadde valgt Pier 92 som base, for som den tidligere og daværende borgermesteren nevnte, det var skyskraperen World Trade Center 7 som var kommandosenteret og basen for alle typer kriseberedskap i New York. Da beredskapsstyrkene inntok New York før terroren så valgte de å legge basen et godt stykke unna det som svært kort tid etter deres ankomst skulle bli åsted for at hele World Trade Center forsvant i støv eller klappet sammen i frifallshastighet, inkludert WTC 7!

Det er 6,5 km mellom den egentlige operasjonssentralen for kriser, bygning 7 på World Trade Center, til den nye operasjonssentralen de fylte opp med mannskap og utstyr før 11. september-terroren så dagens lys. Med tanke på lokasjonen, Hells Kitchen, må en kunne spørre seg om hva slags heksebrygg de egentlig var satt til å koke på Pier 92.

Bygning WTC 7 som hovedbase for kriseberedskap i New York

Her er kort om hvordan New Yorks borgermester Rudy Giuliani gjorde WTC 7 om til kommandosentral for alle krisesituasjoner i New York, inkludert terroristangrep:

http://www.historycommons.org/entity.jsp?entity=office_of_emergency_management

1996: Mayor Giuliani Creates Office of Emergency Management

New York City Mayor Rudolph Giuliani establishes the city’s Office of Emergency Management (OEM). This is tasked with coordinating the city’s overall response to major incidents, including terrorist attacks. It will also be involved in responding to routine emergencies on a daily basis. OEM comprises personnel drawn from various City agencies, including police and fire departments, and emergency medical services.

In June 1999, Giuliani will open the OEM’s Command Center on the 23rd floor of World Trade Center Building 7.

Kommandosenteret for kriser i New York, inkludert terroristangrep, var i WTC 7. Dette valgte FEMA og andre offentlige «antikrise»-organer å overse da de etablerte seg i New York før 11. september-angrepet, og flyttet i stedet kommandosentralen til Pier 92 i Hells Kitchen, 6,5 kilometer nord for World Trade Center. Kanskje ikke så merkelig når vi vet skjebnen til WTC 7?

Andre artikler om WTC 7 og hendelsene den 11. september 2001:

World Trade Center 11. september 2001

Rivningsekspert dør tre dager etter at 9/11-intervju ble lansert

Enkel oppsummering om syveren og således om hvem som sto bak 11. september 2001-terroren

Hva var det som fikk bygningene på World Trade Center til å pulveriseres ovenfra og nedover?

WTC7 – Fritt Fall

Dr. Judy Wood og Hutchison-effekten – hva skjedde med 2WFC?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Admin
Pål
26. mai 2017 21:34

En kommentar kanskje litt på siden, men likevel høyst relevant:

Det er sparsommelig med aktivitet i kommentarfeltene på dine artikler, men jeg tror jeg vet hvorfor. Det har sannsynligvis den enkle forklaring at du gjør så innihælvete knallsolid og bra arbeid med dine artikler, at man må lete med bedre verktøy enn lupe for å finne noe av verdi å tilføye. Resten av lesernes passivitet må antakelig forklares i SKAM over at man som folk har latt seg lulle så innihælvete inn i tornerosesøvnen at disse bandittene har hatt fritt leide til å kjøre sitt globale falsk flagg terrorteater. Triste greier! Men stå på Jostemikk, jeg er 100% sikker på at store deler av befolkningen en dag vil takke deg for den jobben du gjør, HVIS vi rekker å vekke dem opp fra tornerosesøvnen før de selv ligger på transportbåndet til slakteriet!

Stargazer
Stargazer
26. mai 2017 22:49

For min egen del så kan jeg bekrefte synspunktet til Pål her. Jeg leser både med store og smale øyne, med stor interesse og er ikke sjelden imponert over arbeidet du nedlegger. Men jeg bidrar ikke så mye. Ikke for at jeg ikke vil. Hvis jeg finner noe som jeg mener kan ha et snev av verdi eller relevans så kommenterer jeg, og jeg er ikke redd for å ta feil eller dumme meg ut. Man har begrenset med tid til å gjøre et grundig arbeid av verdi, rett og slett. Takker for all info, som jeg hadde brukt en liten mannsalder på å finne selv.