Overveldet av ondskapen

Det er forskjellige måter å tilnærme seg de forskjellige hendelsene som De presstituerte ser på som en mulighet til hemningsløse og endeløse rekker av svindler, der målet er å lure sine lesere trill rundt. 11. september 2001 og 22. juli 2011 er to slike hendelser, og personlig har jeg lagt ned mer tid på å forstå disse enn folk flest bruker på å forstå noe som helst fra vugge til grav. Det er forsåvidt greit nok, og det er frivillig, eller under frivillig tvang, at jeg gjør dette. Problemet er allikevel stort, for det virker som en håpløs aktivitet å skulle nedlegge så mye arbeid for deretter å presentere stoff om sakene til de få andre menneskene i vårt samfunn som allerede har forstått at det myndighetene konkluderer med i sine endeløse rekker av “granskinger” ikke henger på sannhets-greip. De presstituertes dekning av sakene er til å gråte over for alle som forlengst har skjønt at De presstituertes oppgave alltid har vært å mislede sine lesere. Alle de andre, de som ikke forsøker sette seg inn i noe som helst, tar De presstituertes ord for god fisk. Slik er det, og det er lite å gjøre med det.

Eksplosjonsartet økning i eksplosjoner

Det smeller over alt nå om dagen. De arresterer “terrorister”, og sakene blir dekket av varslede journalister som står på rekke og rad for å dekke hendelsene, alt mens kvinner og barn går gjennom og forbi aksjonsstedet som om ingen ting spesielt skulle være på ferde. Vi har sett dette skje i Belgia de siste dagene, der de har arrestert “lederen” bak Paris-terroren, og vi har blitt servert såkalt ISIS- og kurder-terror i Tyrkia på løpende bånd.

Det siste er fra en av sionistenes høyborger, Brussel. Der har det vært “terror”-bomber på flyplassen Zavantem, sannsynligvis står Stay Behind/Operasjon Gladio bak deler av denne hendelsen også. Vi snakker nærmest om organisasjonens hovedstad i Europa, med NATO-hovedkvarter og EU-parlament liggende i sentrum for hendelsen. Det skjer så raskt nå i 2016, og ser ikke ut til å bremse hastigheten. Alle som har fulgt med på denne bloggen har vett nok til å forstå at det er umulig å holde tritt med faenskapet. Døgnet har bare 24 timer, jeg er bare en person, og rundt juletider slo det meg at ikke noe jeg eller andre gjør i denne forbindelse spiller noen rolle. Vi få vet jo hva som skjer, mens det store flertallet ikke ønsker forstå noe som helst.

Johan Tandberg – fra regjeringskvartalet i 2011 til Zaventem-flyplassen i Brussel 2016

Ved hjelp av over gjennomsnittet observante lesere er det presentert mengder av stoff om hva som egentlig hendte i Oslo 22. juli 2011. En av de mest interessante figurene som dukket opp var denne Tandberg, han som presenterte seg som fra Innsatsstyrken, og som gikk rundt og filmet med mobiltelefonen, og løy om hvem han var og hva han hadde gjort. De som ikke husker dette så godt, eller ikke har lest det tidligere, kan sette seg inn i dette med Tandberg i hovedinnlegg og kommentarer her:

https://www.jostemikk.com/?s=tandberg

https://www.jostemikk.com/category/22-juli-saken/

Nå har Johan Tandberg dukket opp på et nytt åsted, den blodferske bombe-hendelsen i Brussel.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/belgia/noen-skrek-bombe-og-da-loep-hele-flyplassen/a/23644170/

Norske Johan Tandberg var på flyplassen i Brussel da det eksploderte.

Minst 13 mennesker skal være drept etter at to selvmordsbomber gikk av på flyplassen Zaventem i Brussel tirsdag morgen. Midt i kaoset befant norske Johan Tandberg seg. Han var på vei hjem fra jobb i Vest-Afrika, og mellomlandet i Brussel denne morgenen.

– Folk løper rundt og vet ikke hva som skjer, sa Tandberg til VG i 08.15-tiden

Tandberg bilde fra regjeringskvartalet

 

– Noen skrek «bombe», og da løp hele flyplassen. Etter fem minutter begynte man å løpe andre veien, sa Tandberg til VG klokken 08.25.

– Folk forholder seg relativt rolig, noen snakker i telefonen mens andre gråter.

Han har hverken hørt smell eller sett røyk.

De kyndige kan jo sette igang med sannsynlighetsberegning. Jeg antar at de fleste raskt vil komme til et rimelig klart svar. Det vi ser skje nå i 2016 er at de yrkeskriminelle har fått panikk over ting de har har mistet kontrollen over, og at de forsøker bøte på dette gjennom et raskt økende antall falske flagg-operasjoner for å ved hjelp av De presstituerte rette folks fokus vekk fra hva som egentlig skjer. Denne Tandberg ser ut til, foruten å være leder av «Innsatsstyrken», ikke overraskende også å drive innen «sikkerhet»:

http://www.proff.no/rolle/johan-christian-tandberg/oslo/1224946/

Terrorist-lederen bak Paris-terroren arrestert i Belgia

Et nøye regissert og tilrettelagt skuespill ble servert oss av De presstituerte for få dager siden da de fleste “journalister” i den vestlige pressen helt tydelig var invitert og stilt opp på strategiske steder for å bivåne det hele. Alle med snev av vett i skallen forstår jo at ingen journalister eller andre utenforstående ville blitt tillatt å nærme seg et operasjonssted av et slikt kaliber, der mengder av tungt bevæpnet personell flyr rundt og skyter og gjennomfører en dramatisk arrestasjon av en av verdens mest ettersøkte terrorister, den pizza-elskende Salah Abaaoud, som rett og slett bestilte så mye pizza til sitt skjulested i Belgia at politiet fattet mistanke og raskt forsto at det måtte være en terrorist som sto bak et så gigantisk inntak av den italienske retten. Selve symbolet på falskhet og fullstendig hjernedød illustreres perfekt av VGs “journalist” på stedet. Det holder å ta en rask titt på bildet av “journalisten”:

VGs terrordekning belgia 2016

 

VG-“journalister og ledere av “Innsatsstyrken” i Norge dukker helt tilfeldig opp gang etter gang, midt i sentrum for dramatisk terror. For en aldeles bortkastet tidsalder vi lever i. De som ønsker forstå hvem som står bak trenger ikke mer enn å lese seg opp her på bloggen, og stikkord er Federal Reserve Act, Den russiske revolusjon, 1. og 2. verdenskrig, etableringen av Folkeforbundet og senere FN, NATO, Balfour-erklæringen og de felles-trekkene alt dette har som bakenforliggende drivkraft. Noen ønsker ødelegge oss, og har dere lyst på en mer direkte beskrivelse av ondskapen bak, anbefaler jeg å lese Ingrids oversettelse av Douglas Reeds bok Kontroversen om Zion. Første kapittel er her:

http://www.ingridberg.com/2016/03/kontroversen-kapittel-1/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

64 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars
Lars
22. mars 2016 14:29

Hva er oddsen for at han helt tilfeldig kan være på 2 store terroraksjoner i Europa med 5 års mellomrom. Lukter råtten fisk. Lover at jeg skal komme til bunns i denne drittsekkens liv. Snart dukker det vel opp bilder av Marius Tetlie i Brussel også.

Mr Crowley
22. mars 2016 23:25

Syntes det er foruroligende, pussig og litt for «lettvint » at det kun timer etter enhver «terroraksjon» blir gjort en razzia i en eller annen bolig, hvor bevis blir funnet hver gang… Hvordan finner myndighetene frem til disse lokasjonene når alle bevis og gjerningsmenn er blåst bort, bokstavelig talt? Tissig pulfelle

Amatør1
22. mars 2016 23:34

22. Juli omtales på Veterans Today idag
http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/brussels-terror-attacks-israel-again-targets-europe/

«Similarly, on July 22, 2011, the twin terror-attacks in Oslo, Norway, killed 80 persons. The Norwegian man Anders Behring Breivik, a right-wing fundamentalist Christian, who admitted these attacks was obsessed with what he saw as the Muslim immigration—left behind a detailed online manifesto, calling for a Christian war to defend Europe against the threat of Muslim domination. In this regard, Kevin Barrett disclosed on October 14, 2015 through Veterans Today, “The official story claims that Anders Breivik acted alone…but survivors of the massacre on Utoya Island, which annihilated the anti-Zionist leadership of the youth wing of the Norwegian Labor Party, reported there were multiple gunmen…as in dozens of other false flag terror operations. The purpose was to punish Norway and its Labor Party for two policy breaches: Refusing to join NATO’s war on Libya, and moving toward a full boycott of Israel.”»

Amatør1
22. mars 2016 23:53

http://www.sott.net/article/315020-Who-is-Bombing-European-Civilians

«Note that the airport is just a couple of kms from NATO HQ. But the jihadists apparently weren’t interested…

Note also that within a 200m range of Maalbeek metro station, the jihadists had a choice of targeting the US embassy, the European Parliament, the European Council building, and any number of European Commission buildings. But again, the jihadists apparently weren’t interested, and preferred to attack civilians, which included (no doubt) Muslims. Remember, this is NATO and EU headquarters, the two organisations under which the bombing of Iraq, Afghanistan, Libya and Syria have taken place. «

Lars
Lars
23. mars 2016 08:12
Stargazer
Stargazer
23. mars 2016 14:06

Se her. Første kommentar i kommentarfeltet er jo litt komisk: https://np.reddit.com/r/conspiracy/comments/4awbxk/whats_happening_on_march_22/

Lars
Lars
23. mars 2016 21:42

http://www.globalresearch.ca/fake-video-used-in-news-coverage-of-brussels-terror-attacks/5515894

Merkelig at de gjør en så slett jobb når man skal dekke over hva som egentlig har skjedd.

Lars
Lars
23. mars 2016 22:40

Jens Stoltenberg ruslet akkurat rundt på flytog terminalen på oslo s. 4 livvakter på slep. Jeg klarte ikke å holde kjeft. Sa det rett til han at sannheten om hans liv kommer for en dag. Det er ikke alle som er naive. Sprutrød vandret han videre.

Knut Berg
Knut Berg
24. mars 2016 00:37

Purim faller i år på den 24 mars. Nå har de iallefall noe å feire og sprette champis over. Dette blir vel ikke årets siste lille chutzpah fra den kanten, snarere en forsmak Lurer noen forøvrig på hvilket selskap som er involvert i vaktholdet på Brussel flyhavn?

http://www.ictseurope.com/global-locations/belgium

«By way of deception, thou shalt do war»

Asbjørn
Asbjørn
24. mars 2016 18:42
Hans Gaarder (@HansGaarder)
25. mars 2016 01:48

Denne artikkelen inneholder mye bevis for at ABB ikke var alene om 22. juli-terroren (særlig i form av fotografier og videoklipp):

http://www.nyhetsspeilet.no/2016/03/breivik-var-neppe-alene-om-22-juli-terroren/

Legg også merke til at det ikke utføres vanlig politi-etterforskning etter alvorlige terrorhendelser.
22. juli er et eksempel på dette.

Medias dekning av terroren i Brussel 22.3 vitner om det samme –

2Q11
2Q11
26. mars 2016 14:49

Selve symbolet på falskhet og fullstendig hjernedød illustreres perfekt av VGs “journalist” på stedet. Det holder å ta en rask titt på bildet av “journalisten”:

Du gjør en mer nyttig innsats enn du gir inntrykk av her Jostemikk. Det er riktig å krumme nakken. DE begynner åpenbart å gå tom for nye og gode kort i kortstokken når de kommer opp med «tilfeldige»gamle kjenninger og latterlige forvridde bilder (multippel identitet gjenkjennelses problematikk). Alle journalister signert under artiklene og alle vitner bør ikke føle seg beskyttet mot søkelys:
https://goo.gl/VTZxIp
https://goo.gl/n82Oud
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-i-brussel/var-vitne-til-hjerteskjaerende-scener/a/23644439/
https://be.linkedin.com/in/dag-asbjørnsen-6bb4a949
https://uk.linkedin.com/in/dave-haslam-20570a8b
Tema Tandberg:
https://royalrealityblog.wordpress.com/?p=34&preview=true

Lars
Lars
27. mars 2016 11:36

https://www.facebook.com/hashtag/rampoefening?hc_location=ufi Fra Terrorøvelsen i Antwerpen den 21 Mars

Stargazer
Stargazer
27. mars 2016 11:48

Hei Lars.

Finnes det en link som ikke krever Facebook (hva nå enn det er)? Jeg kommer bare til en slags sikkerhetssjekk når jeg følger denne linken og jeg mener bestemt at jeg ikke har gjort noe galt.

Stargazer
Stargazer
27. mars 2016 13:02

Jeg kom gjennom, når det viste seg at jeg ville det. Men hvordan legger jeg inn bilder i kommentarfeltet Jostemikk. Det ser ut som at jeg bare kan skrive tekst? Har det også med sikkerhetsinnstillinger i nettleser eller er det noe som har forandret seg?

Uansett, dette er det jeg vil frem til: https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/203306930-Does-CloudFlare-block-Tor-

https://www.facebook.com/hashtag/rampoefening?hc_location=ufi

Det er jo slett ikke enkelt å skrive det som kommer opp i boksen der 🙂

Stargazer
Stargazer
27. mars 2016 17:00

Takker for oppklaringen Jostemikk. Jeg prøver å surfe mest mulig anonymt og da opplever jeg at feks tjenester som «imgur» (jeg får ikke sett mange av bildene til 2Q11) og mange andre tjenester som inviterer til sentral lagring og deling av informasjon sier stopp. Jeg er angrepet av en grad av paranoia (hvilken grad er meningsløst å disktutere men den stiger gjerne ved lesing av din blogg 🙂 ) Jeg ønsker å takke deg Jostemikk, for alt arbeidet du nedlegger. Jeg har ingen annen måte å takke deg på enn det jeg gjør nå, også kommer det kanskje en kommentar under et eller annet innlegg, med link til en Rocka video, og noe som beskriver at jeg liker det du gjør. Det kommer nok i dag. En kommentar som jeg begynte på for en stund siden. En av disse som klinger så meget bedre når du har tatt «en lille en».

2Q11
2Q11
28. mars 2016 01:07

Interessant med Asbjørnsen, 2Q11, men link nummer to ender dødt, og jeg forstår ikke hva du mener med denne Haslam, så det må du gjerne fortelle litt om.

Den døde linken over var bare ment å vise et forvrengt bilde fra artikkelen i verdens undergang av et falskt «norsk»(globalist) vitne. (se galleri til slutt).
«Ekstremisten» Jostemikk starter sin blogg der folk flest får kognitiv dissonans. Min blogg starter der Jostemikk og alle andre får det, eller.. ? Jeg har for lengst forstått at det som er opplagt for meg, ikke er det for noen andre. Men det er viktig at de som er med på bedraget forstår at minst en utenforstående forstår..
ekstremttåpelig.jpg
http://postimg.org/image/tevifjwmv/
Min enkle påstand er at dag-asbjørnsen= dave-haslam= Colin Vearncombe, forøvrig helt I tråd med tilsvarende funn gjeldende andre personer og identiteter I Norge vs utlandet. Obs bla for BBC- og popstjerneinfiltrasjon i Norge..
be.linkedin.com/in/dag-asbjørnsen-6bb4a949
uk.linkedin.com/in/dave-haslam-20570a8b
en.wikipedia.org/wiki/Black_(singer) (Colin Vearncombe og nok et falskt dødsfall)

-1938
Originally Posted by The Times, November 22nd, 1938
Mass emigration of Jews to Palestine for two years and the formation of a Jewish national assembly was advocated by Sir John Haslam, M.P., in a message which he sent to a public meeting at the Kingsway Hall last night held by the New Zionist Organization. The message stated that the problem now involved some 6,000,000 Jews.
radioislam.org/islam/english/revision/six_million_myth.htm

-I must go back to my second great grandmother, Ida Haslam, married name, for my Jewish connection. She was born approximately 1833
jewishcurrents.org/follow-going-viral-ashkenazic-name-origins-24440 (i kommentar)

Haslam-familiemedlemmer under alternative norske identiteter er infiltrert i Norge, blant annet i Tandberg relaterte bedrifter ifølge egen granskning. Mer om det senere på egen blogg.

HASbjørnsenLAM.jpg, Astadgriehsel.jpg, HanssonGordon.jpg:
http://postimg.org/gallery/1hf70fj7g/

(-kan bare beklage postimg.org sin tåpelige reklame, og at noen ikke får opp bildene. Det er et bevisst valg å beholde størrelsen på montasjene for at alle skal kunne betrakte og bedømme detaljer. Husk muligheten for å klikke en gang på bildet for forstørret utgave. Last gjerne ned til egen PC og åpne i et bildebehandlingsprogram)

Stargazer
Stargazer
30. mars 2016 22:38

Ref bildet av to sorte helikopter over Utøya så sier fotografen selv at han tok første bildet ved åtte-tiden: http://larsdareberg.blogspot.lt/2012/01/nominerad-niclas-hammarstrom.html

Stargazer
Stargazer
30. mars 2016 23:04

Ellers så har jeg kikket på resten av bildene hans fra Utøya og lurer på om det er et kamera helt til høyre i bildet, i midten oppe i treet der? http://niclashammarstrom.com/stories/utoya/#image-8

Stargazer
Stargazer
30. mars 2016 23:21

Jeg har lastet ned og forstørret bildet i Gimp, og det ser ut som at det går ledninger dit, men om det er lys, kamera eller noe annet vet jeg ikke.

Amatør1
30. mars 2016 23:31

Det ser absolutt ut som en vanlig gatelampe, hvis det er den til høyre for bjørka litt over det grønne korset opp mot treet.

Stargazer
Stargazer
30. mars 2016 23:38

Ja vanskelig å si. Men likevel…comment image (Hvis det ikke er av nyeste dato, og med tanke på at «viktige» personer er der av og til så..) Skal aldri si aldri i hvert fall 🙂

Stargazer
Stargazer
31. mars 2016 00:26

Stusset litt på dette at det var en svenske som hadde tatt så godt som alle bildene fra Utøya men Norske journalister var i sjokk, så da så. http://www.khrono.no/samfunn/2015/06/om-bilder-og-22-juli

Stargazer
Stargazer
31. mars 2016 00:36

Artikkel om 22. juli senteret. http://www.fvn.no/nyheter/innenriks/Se-de-forste-bildene-fra-22-juli-senteret-2855647.html

«En bokhylle står nær slutten av utstillingen. Den står der for å vise at historien ikke er ferdig fortalt, forteller Tor Einar Fagerland.»

MacLife
MacLife
8. april 2016 01:51

Ellers så har jeg kikket på resten av bildene hans fra Utøya og lurer på om det er et kamera helt til høyre i bildet, i midten oppe i treet der? http://niclashammarstrom.com/stories/utoya/#image-8

Noterer at ingen av disse kroppsbildene med døde personer viser noe som helst form av blod?

lars
lars
18. september 2018 08:19
lars
lars
19. september 2018 15:42

Ikke bruk noen omveier. kjør på med det du sitter på. Det er jo bekreftet nå at han er en forsvars mann.

SRA
SRA
21. september 2018 04:42

Igjen en klok og god analyse.

Problemet er det vi ikke vet, og jeg håper det er kloke tjenestemenn som følger godt med på det du skriver og det arbeidet du har nedlagt. Du har synliggjort mange feil med offentlig anerkjente narrativer og blant annet synliggjort ved bildebevis at det var minst en ytterligere «bombemann» i Regjeringskvartalet – noe som enkeltvis og samlet falsifiserer den offisielle historien som er fortalt via MSM. Bildet i VG av Breivik i Regjeringskvartalet som er enkel for enhver erfaren tjenestemann å avsløre, antall hylser og prosjektiler på Utøya som holder hypotesen om flere helt åpen, loggen fra MS Torbjørn og vitnebevis mv., lydopptak av simultane skudd med forskjellige våpen på Utøya, «etterfølgende vitnebeskrivelser om flere gjerningsmenn og sannsynlighet for «statister», dommerne som ble oppnevnt for rettsaken som kun gikk for en instans der en av dommerne var medlem av EOS-utvalget mv. mv. mv. Alt i alt, strålende arbeid, og ubestridelig bevis for at den offisielle historien er et falsum.

Det skjer nå, forhåpentligvis, en revolusjon i USA mot korrupsjon for ivaretakelse av folkets interesser. Følg godt med! Historiske data taler for at vi blir lurt, men vår egenkjærlighet til landet vårt – og hva vi ville ofret for det – taler for at de som nå står opp mot systemet i USA har de samme verdiene som oss. Så vi kan om ikke annet håpe;)

Jeg er lei meg for at jeg ikke har bidratt mer til det fantastiske arbeidet Jostemikk og dere alle har nedlagt, men etter å ha blitt en god del plaget selv, også av svært dyktige tjenestemenn som jeg har respekt for, eks. ref. Gro Gate – så blir man så lei at man velger et «stille» liv. Ikke morsomt å hyppig miste Internett og mobil og møte – for nært – for mange over for lang tid. Der hver enkelt «asset» mest sannsynlig ikke forsto at summen også av andre hendelser medførte en mye større belastning en enkelt hendelsene.

Det dere står for og gjør er helt riktig, fantastisk viktig og støttes garantert av mange flere tjenestemenn enn dere tror. Mange har fått mer enn nok av vennskapskorrupsjon og langt verre, og håper dere og og flere får langt større oppmerksomhet i det offentlige rom. Se eks. Jensen saken som er helt annerledes enn media fremstiller den som, og som stiller svært betimelige spørmål om narkotikainnførselen til Norge. Hvorfor er det slik at tollposten på Svinesund «tidligere» ikke hadde ressurser nok, slik at de hadde – 0 – tjenestemenn på vakt én time hver natt! Do your math!

Jeg har fulgt Jostemikk over flere år, og han er en av de skarpeste og mest opplyste hjernene jeg kjenner. All respekt og ære til han og det fantastisk viktige arbeidet han har gjort – i samarbeid med dere og en klok familie. Uten mennesker som han hadde vi mye raskere falt i den dypeste søvn. Vær klar over at vår tanke og ytringsfrihet i dag er betydelig begrenset, og om man lurer på grunnlaget for påstanden om redusert tankefrihet – så tenk mengdene av informasjon og feilinformasjon. Jeg vil ikke en gang begynne å utrede om de lovendringer som har funnet sted, herunder i vår Grunnlov.

Jeg vet ikke noe om Tandberg, men håper at han og flere har rent mel i posen. Om vi eventuelt har tjenestemenn som direkte eller indirekte agerer mot folket – så er dette en katastrofe. Jeg håper og tror at de aller fleste er som oss – lojale landsmenn og gode tjenestemenn. Dog synd at vi ikke må inngi en ed til folket og Norge når vi inntrer. Om vi skulle oppdage at vi har tjenestemenn, politikere eller en signifikant mengde mennesker som jobber i strid med vårt grunnlovsfundament – og således samfunnskontrakt – så må vi straffeforfølge hver enkelt av dem. Nå!

Jeg inngir min hyllest til Jostemikk! Jeg håper dere slutter dere til den og takker han for ekstraordinær informasjon og integritet. All ære.

Dere er ikke alene!

WWGOWGA

kjell rønning
21. september 2018 14:00

Om vi skulle oppdage at vi har tjenestemenn, politikere eller en signifikant mengde mennesker som jobber i strid med vårt grunnlovsfundament – og således samfunnskontrakt

Så ville jeg anbefalt at en del av «oss» ville fått yrkesforbud! Vi vet av historien at «noen» har avgitt troskapsløfte til andre enn det norske samfunn og folk. Slike som f.eks frimurere, jesuitter og «jøder», har alle en annen agenda enn det beste for det norske folk og samfunn. Personer med disse «titler» burde ikke ha stillinger i kommuner,fylkeskommuner eller storting. Heller ikke i rettsvesenet kirke eller andre halv offentlige institusjoner. Jøder i «er ikke jøder men kasarer eller askenasyjøder»- altså ikke ekte.
En person med en god «penn» ville kunne utdype temaet mye lengre.
Takk.

2Q11
2Q11
21. september 2018 23:01

Befriende med norske kommentarer igjen. Jostemikk, den første norske nettsiden jeg sjekker etter reiser ute i cyberspace. Jeg forstår følelsen av resignasjon. Uansett, ditt arbeide ligger der og viser hvilken formidabel innsats du har lagt ned med stor formidlingsevne. Bredden, utover alle forp…. FF hendelser, har jeg satt stor pris på, så som historie, megalitter osv.
Jeg forventer ikke mer, eller flere nye innlegg (en kan jo håpe), men fint å se aktivitet i kommentarfeltene.

Overveldet av ondskapen blir en jo når en beveger seg inn i konspiland og for egen del lurer jeg mer og mer på hva som står igjen av det vi har lært i oppveksten og deretter, som medfører riktighet. Om det er noe i det hele tatt..

Løgnene må være gigantiske for at de skal lykkes som «fakta» over tid. Samtidig må folket dummes ned til zombiklassen. Dette har DE åpenbart fått til.
For den som er åpen er det lett å se deres nye våpen. De er mange, men er de egentlig nye?(se link til sist i min kommentar).

Ondskapen bringer med seg vær- og energivåpen. «Myndighetene» i USA står bak «skog»brannene i flere stater i USA, ikke minst i California? Sjekk DEW, også assosiert med 911 m.fl, og for egen regning SIW-herc.

Ondskapen har også jukset med tiden og tidsregningen. Og den har sørget for munnkurv på alt som har med katastrofer som jorda helt naturlig rammes av uregelmessig, men ofte sivilisasjonsutslettende. Stikkord er plasma og «mudflow» skapt av skaperen EL eller hva vi liker å framkalle. Men DE sørger for okkult informasjon om disse hendelsene gjennom Hollywood og sine superstars på det forp…. TV.

Slik sett kan vi snart glemme dagens ondskap,  vi står heldigvis foran en utslettelse av alt(?) vi ikke liker, men dessverre også mye av det og de vi liker.  1.januar 2020 vet de fleste av de som har overlevd at de har overlevd? Inn i NWO eller Golden age? De overlevende må lære sine etterkommere å etterleve de ti bud, ellers havner menneskene i samme gjørmehavet på nytt før eller senere. Resten må velge lyset eller noe annet utenfor kroppen? Kan være en vinn vinn situasjon på julekvelden..
Folket er immune mot nye Dommedagsprofetier ved hjelp av ULV ULV metoden.

Publisert 19. sep. 2018
Oi guys here is the first chapter as promised ,The first chapter looks into the Ancient’ Fasces ‘,So what is the Fasces? well one of the most important symbols for centralised power on the realm ,and the symbol adopted by the Fascists,and possibly the most important portable device in history. What we find could is that the Fasces is an energy weapon ,and more.We look at the real use of sound ( acoustic) weapons in the Wars of the last century all mindblowing.
Martin Liedtke
 https://m.youtube.com/watch?v=YBC3RznNIlI

Ingrid
Admin
Ingrid
23. september 2018 10:58

Emnet i denne tråden, og kommentarene, er svært lesverdige. Ikke minst på grunn av refleksjonene rundt det å bli overveldet. Selv har jeg også kommet til et punkt der jeg innser at jeg har kommet i denne gruppen der man føler at uansett hva man gjør er det svært lite man kan få gjort, annet enn evt. å plage folk som ikke ønsker å høre noe som helst om hva som er galt i verden. Hva kan vi egentlig gjøre? Det maktsystemet jeg etter hvert har begynt å se konturene av, er så infløkt, så stort og så omfattende at jeg tviler på at det vil bli avslørt – for ingen tvil tro at det er mulig, og selvsagt vil ingen massemedier ta tak i tingene, og i hvert fall ikke skrive om dem, siden de selv er infiltrert.

Jeg vet knapt hvem som til slutt kan ha rett, de som lukker seg for alt som har med hemmelighold å gjøre, eller de som søker sannheten, tross all motgang og latterliggjøring. Kanskje de er smartest de som ikke vil vite, for de bruker tiden på å leve som best de kan – mens de kan – og ta med seg fordelene deres liv måtte by på. Vi som bruker tiden på å søke sannheten, kan plutselig en dag sitte der og se på verden gå i oppløsning mens vi tenker: «Hvor ble det av gleden over livet? Hvor ble det av alt jeg skulle oppleve?»

Mitt problem er imidlertid at min nysgjerrighet etter å forstå mest mulig av hva som egentlig skjer tydeligvis er større enn min selvkontroll og min fornuft 😉

Det er mange mennesker, også med stor makt, som har gjort ærlige forsøk på å forbedre verden, men mektige grupper har klart å enten stoppe eller, om nødvendig, å forvrenge deres forsøk slik at det gavner dem selv. Woodrow Wilson så nødvendigheten av en felles verden etter 1. verdenskrig, og han var med på å danne League of Nations (forgjengeren til FN), noe han vant Nobels fredspris for i 1919. Problemet med Wilson, var at han hadde en bakgrunnsfigur som styrte hans presidentliv, Edward M. House. (Douglas Reed skriver mye om Mr. House i boka «The Controversy of Zion».) I den forbindelse kan det nevnes at nettopp Edward M. House var en av grunnleggerne av The Council on Foreign Relations (CFR) i 1921, sammen med folk som David Rockefeller, Allen Dulles, Paul Warburg med flere. Det kan få en til å stille spørsmålet: Hvem var de egentlig, de som styrte president Wilson? Hvem har de egentlig vært, de som har hatt kontrollen over etterfølgende presidenter? Og det spørsmålet bør ikke stilles bare i USA, men i samtlige vestlige land.

Også president John F. Kennedy var opptatt av fred. Det er skrevet om ham:
«On 10 June 1963, in an address at the American University in Washington DC titled ‘The Strategy for Peace’; Kennedy presented a more extensive blueprint for world order that seemed to revive the post-war dreams of the liberal internationalists. In his speech – apparently prepared without input or clearance from either the Pentagon or the State Department – Kennedy explicitly ruled out a ‘Pax Americana, forced on the world by American weapons of war …’, putting in his faith instead in a more effective system of world law and a strengthened United Nations creating ‘a genuine world security system … capable of solving disputes on the basis of law.’ Not surprisingly Kennedy also paid tribute in his address to the ‘greatest generation’ for establishing the UN, NATO, World Bank and IMF. What Kennedy had in mind struck at the heart of the agenda of the military-industrial complex, and it is perhaps no coincidence that these proposals were swept aside in the aftermath of Kennedy’s assassination by the rapid escalation of US involvement in Vietnam.» (Uth. gjort av meg.) (Hentet fra «The Illusion of Elite Unity: Elite Factionalism, the ‘War on Terror’ and the New World Order (Part 1).»
Her er en link til Kennedys tale for de som måtte ønske å høre den:
https://youtu.be/m8m9VrsjKyI

Så hva i all verden kan vi gjøre for å dele vår kunnskap etter hvert som den vokser? Mitt svar er dessverre: Jeg aner ikke, for vi når bare fram til dem som allerede har sterke mistanker om at verden ikke er helt slik som vi er opplært til å tro. Hva er det største problemet når det gjelder kunnskapsspredning? Det er våre aviser, radioer og TV-stasjoner, og nå også den økende kontrollen over sosiale medier på Internett, for flertallet av mennesker synes i ramme alvor å tro at dersom noe ikke omtales i nevnte og godkjente medier, vel, da eksisterer det rett og slett ikke. Og vi vet jo hvor sensurerte mediene er.