Ledende smitteeksperter og virologer om coronaviruset

Er det mulig å ha færre kledebon på seg enn keiseren i sine nye klær? Det virker å være umulig, men kan vise seg å være nøyaktig den bekledningen De presstituerte, politikerne og norske helsemyndigheter sprader rundt i akkurat nå, og i skam vil måtte bære resten av livet.

Sitater fra publiserte medisinske forskere har jeg laget bildefiler av så de skal være enkle å dele. De som ønsker å dele utdragene i tekstform, kan gjøre det ved å kopiere fra stoffet i lenka under. Alt er hentet av sammendrag fra ekspertenes uttalelser på denne nettsiden, og jeg er sikker på at den som har samlet sammen uttalelsene ønsker at alt dette skal deles vidt og bredt, noe jeg håper at også dere gjør:

https://off-guardian.org/2020/03/24/12-experts-questioning-the-coronavirus-panic/

Dr. Sucharit Bhakdi

Dr. Sucharit Bhakdi

Jeg har ikke gått gjennom publikasjonslister og annet med sammenheng. Jeg er også svært dårlig i tysk. Sjekk gjerne dere som har bedre språkforståelse. Det sies at professoren er en av de mest siterte og publiserte forskerne i Tyskland noen sinne. Han forteller at samfunnet nå er i panikk fordi de frykter at coronaviruset som nå har dukket opp vil kunne føre til 30 dødsfall hver dag de neste 100 dagene. Saken er imidlertid en, at det allerede dør 20, 30, 40 eller 100 pasienter hver dag som har testet positivt for et eller annet coronavirus. Det professoren mener med dette er at, og la meg ta Norge som et eksempel, nordmenn flest spiser brød. Så begynner legene å undersøke om pasienter som dør har brød i magen. Det har de fleste, og dermed roper de plutselig Ulv! Ulv!, hvorpå norske myndigheter forbyr all baking av og distribusjon og salg av brød. Avisene kaster seg på, eller var kanskje først i køen av gale alarmister, og forteller at folk dør som fluer mot frontruta på bilen en varm sommerdag fordi de har spist brød. Det kommer trusler fra myndighetene om at folk som blir tatt i å bake, selge eller spise brød, risikerer fengsel og store bøter.

Bhakdi sier også at det er myndighetenes reaksjon på dette harmløse viruset som er den virkelige faren. Den forventede livslengden til befolkningen vil bli redusert i framtiden på grunn av dette, for verdensøkonomien vil kollapse, og den daglige helsetjenesten vil klappe sammen som et korthus under et jordskjelv styrke 9. Han sier rett ut at Europas nasjoner nå begår et slags kollektivt selvmord, initiert av myndighetene, som baserer sine beslutninger på alt annet enn virkeligheten. De selvdestruerer over et oppfunnet spøkelse.

Dr. Wolfgang Wodarg

Dr. Wolfgang Wodarg har jeg også skrevet om i Keiserens nye virus. Der forteller han at 7 – 15 % av den europeiske befolkningen til enhver tid vil teste positivt på coronaviruset, uten at myndighetene har brydd seg særlig om det. Men nå har det plutselig dukket opp en galskap som virker å dreie seg om alt annet enn befolkningens helse. Utdraget gjort av nettsiden lenket til over minner meg om hva vi har sett angående klimasaken. Dagens vitenskap ligger med brukket rygg fordi forskere er i stand til å selge sin egen vitenskapssjel for å kunne nyte tilværelse under den fossen av penger som strømmer nedover rettroende «forskere». Med andre ord, det kryr av forskerhorer, og mediene og politikerne elsker disse horene.

Dr. Joel Kettner

Dr. Kettner er professor i samfunnshelse og kirurgi, og går knallhardt ut mot galskapen myndighetene og De presstituerte trer over våre hoder i forbindelse med håndteringen av denne sesongens coronavirus. Han forteller at han aldri har sett noe i nærheten av det som skjer nå, og da mener han ikke coronaviruset, fordi han har sett 30 av dem, en gang i året fra sesonginfluensa og andre virus som skaper respirasjonsproblemer. Han forstår rett og slett ikke hva som skjer nå. Han forteller at i Hubei, den kinesiske provinsen der det hele startet, er rapporterte dødsfall 1 pr. 20.000.

Dr. John Ionnadis

Ionnadis viktigste budskap slik jeg ser det, er at eventuelle dødsfall på grunn av SARS-CoV-2 (virusets navn, sykdommen kalles covid19, mens corona er navnet på familietreet til viruset), er at en hvilken som helst vanlig sesonginfluensa, kan gi høyere dødelighet. Eller mer spesifikt, han nevner forkjølelsesvirus av coronatypen som årsak til at opp mot 10 % av gamle og syke mennesker på pleiehjem kan dø. Og med en slik yrkeskarriere bak seg, burde medisinprofessoren ha kunnskap som støtter hans påstander.

Dr. Pietro Vernazza

Vernazza har også sitt å komme med, med sin bakgrunn som spesialist innen smittsomme sykdommer og som professor innen helsepolitisk rådgiving. Han advarer mot å stenge skoler fordi det vil hindre barna i å bli raskt immune. Han er også inne på det andre forskere og medisinere nevner, at joda, hvert år dør mange mennesker av virus. Særlig gamle og syke. Men er det noe spesielt ille med årets dette coronaviruset? Han avslutter ørlite tørt med at hadde vært fint få et vitenskapelig faktabidrag inn i de politiske beslutningene.

Professor Hendrick Streeck

Streeck, som har arbeidet med epidemiologi og virus og nå er direktør ved Virus- og HIV-instituttet i Bonn, nevner noe svært viktig, og som også andre har vært inne på i andre sammenhenger, dette med at vi ofte ikke vet om eldre og allerede syke faktisk døde av coronaviruset. Det er allerede syk mennesker som har testet positiv, ja, men var de eller ble de ekstra syke? Han nevner et eksempel på en 78 år gammel pasient med hjertefeil. De som har fulgt den voldsomme fryktpropagandaen hos De presstituerte i Norge, vet at det finnes lignende tilfeller her til lands.

Dr. Yanis Roussel med flere

Roussel samlet et lag med forskere fra et universitetssykehus i Marseille, og har også noe å fortelle oss. Han sier at problemet med dette viruset sannsynligvis er overdrevet. Han nevner ellers OECD-landene som referanse, og muligens også når han nevner at det hvert år dør 2,6 millioner mennesker av respirasjonsinfeksjoner, og at det i skrivende stund er rapportert 4000 dødsfall fra SARS-CoV2. Her legger jeg til den tidligere nevnte muligheten for at antall dødsfall på grunn av viruset i tillegg kan være betydelig overdrevet.

Dr. David Katz

Katz nevner noe andre også har nevnt. At konsekvensene av den noe nær totale nedstengningen av normalt menneskeliv, altså at samfunnet er skrudd mer eller mindre av, vil få svært alvorlige konsekvenser. Konsekvenser som kan være mye verre enn de som kommer direkte fra coronaviruset. Det er snakk om en direkte trussel mot folks nåværende og fremtidige helse.

Dr. Peter Goetzsche

Goetzsche forteller at ingen tilsvarende drakoniske tiltak ble satt iverk i forbindelse med influensapandemien i 2009, og at de åpenbart ikke kan sette slike iverk hele tiden, ettersom det er vinter og influensatid et eller annet sted hele tiden, for da måtte vi stenge verdenssamfunnet på permanent basis.

 

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

46 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Anki
Anki
26. mars 2020 19:46

An epidemic of mass panic it is. Without question, Det er ikke for pyser å stå i mot den tsunamien som skylder over oss. I så fall kreves antagelig at man har kasta tv og absolutt all anna fake stream media på dør og tør å stå i egen kraft. Ingen kø der for tida. Men denne galskapen kan endre på det. Akkurat det har jeg litt trua på 🙂 Hang in there, peeps!

Knut
Knut
26. mars 2020 20:12

Ser ut som Zappa hadde helt rett…

“The illusion of freedom will continue as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater.”
― Frank Zappa

Knut Berg
Knut Berg
26. mars 2020 22:40

Og samtidig ruller man ut 5G i mange land, særlig i de områdene som har blitt hardest rammet av Covid19. Milano var teststed for innføring av 5G i Italia, ifølge opplysninger fra facebookgruppa Folkets Strålevern, og har nå «verdensrekord» i antall dødsfall av Korona. https://www.facebook.com/folkets.stralevern/

Jeg ser også en video med hasidi jøden Dr. Vladimir Zelenko som spres rundt på nettet nå hvor han forteller at han har startet med «Trump-kuren» til sine pasienter med gode resultater.
https://tinyurl.com/roxsf7p

Kuren hans er:

1. Hydroxychloroquine 200mg twice a day for 5 days
2. Azithromycin 500mg once a day for 5 days
3. Zinc sulfate 220mg once a day for 5 days

Dokumentet ligger her: https://tinyurl.com/vf22adl

PS: Den oppmerksomme vil også ha merket seg hvordan Mulla Krekar plutselig har blitt utvist for å blidgjøre alle frepper’ne. Men alle med litt vett i skallen må jo gjennomskue at Regimet har hatt denne patsyen «i stallen» frem til nå; nettopp i påvente av en situasjon som dette når de virkelig behøver å kaste et bein til massene for å dempe gemyttene og vise handlekraft. Latterlig!

Nomad
Nomad
27. mars 2020 01:48

Leste bare raskt igjennom siden jeg skal legge meg, men en obduksjonsrapport tar minst 3-6 uker i nasjon av respekt av seg selv, så dødstallene stemmer ikke! 5G, Shapeshifting Reptilians, asteroider m.m er en alvorlig avsporing av en viktig debatt og personlig gjør alle dere som sprer slik tull en like viktig jobb som enhver disinformation agent! Glem Trump og ihvertfall krekar. Ingen av dem kommer til å hjelpe oss. Kan like godt skrive om julenissen. Ha en god natt..

Nomad
Nomad
27. mars 2020 10:47

Først vil jeg bare si tusen takk til deg Jostemikk for at du stiller alle de disse viktige spørsmålene og ikke minst har fornuftige og logiske artikler.

Til alle andre sannhetssøkere; Hva er en sannhet og hva vet vi om den? Sannhet er en egenskap som tilkommer visse utsagn, påstander eller antagelser når de er i overensstemmelse med virkeligheten. Vi har noe som kalles for empirisk sannhet (forskning) gjennom den vitenskapelige metode (en mal) og logisk sannhet. Aristoteles kontradiksjonsprinsipp, eller motsigelseloven sier at noe ikke kan være usant og sant til samme tid og sted. (En påstand og dens negasjon kan ikke begge være sanne samtidig). Det regnes som det viktigste prinsippet innen rasjonalitet og logisk tenkning, og er grunnlaget for vestlig sivilisasjon, opplysning og fremgang. Alle teorier som utelukker f.eks at 1% også bor på planeten Tellus går imot kontradiksjonsprinsippet og er usant.

Over tid har vi bygget opp kapasiteten i helsevesenet slik at vi tåler blant annet influensa-sesongene som til nå har hatt langt mer spredning og dødelighet enn COVID-19. Ved en vanlige influensaepidemi dør det mellom 200 000-650 000 mennesker hvert år i hele verden og det er vi vant med. I Norge dør i gjennomsnitt 900 personer av influensa årlig. Til nå påstår myndighetene at 15 mennesker i Norge er død pga COVID-19, noe jeg personlig ikke tror på engang da obduksjonsrapporter tar tid.

Så la meg sette fokuset i dette innlegget på økonomien i satellittstaten Norge; Den nye krisepakken fra regjeringen er på 10–20 milliarder kroner per måned samt en bankpakke på 100 milliarder kroner i lånegarantier og obligasjoner til kriserammede bedrifter. Deretter kutt i skatter og avgifter, og selskapene er nødt til å legge ned driften og permittere eventuelt oppsigelse av ansatte. Totalsummen av dette er enorm gjeld i Norge som allerede er et av verdens mest forgjeldede nasjoner hvor den sunne og friske delen av befolkningen nektes å skape inntekter til seg selv, bedrifter eller staten! Nå har jeg ikke engang rørt det verste blant oss; Sentralbanken, Bankene og deres krisepakker, kvantitativ lettelser og inflasjon (økt pengemengde).

Nå har vi fått en ny «oljefondsjef» som har plassert formuen sin i skatteparadiser. https://www.dn.no/marked/oljefondet/guro-slettemark/nicolai-tangen/nybakt-oljefondsjef-nicolai-tangen-har-plassert-formuen-i-fond-i-skatteparadiset-caymanoyene-na-vil-ekspertene-ha-svar/2-1-782470 og hva ellers ønsker han? Foreløpig kun intet mindre enn at han vil inndra formuer gjennom 100 prosent arveavgift. https://www.aftenposten.no/okonomi/i/kJj0vk/den-nye-toppsjefen-i-oljefondet-vil-ha-100-prosent-arveavgift

hetda
hetda
27. mars 2020 13:17

Takk Jostemikk for alt arbeidet du gjør og at du er så raus med å la oss komme frem med våre tanker og meninger!

Nomad
Nomad
27. mars 2020 18:10

Del 1; Ikke hør på «snake oil salesman» som er en eufemisme for villedende markedsføring. Dere trenger hverken å hamstre mat eller kjøpe ansiktmasker og håndsprit etc. Alle som leder dere vekk fra den politiske og økonomiske eliten er løgnere og driver med villedende «fearmongering and deception». Men det betyr ikke at virus ikke kan være farlig og vask hendene som normalt og ikke få oppheng, alt med måte. Virus har vært her siden tidens morning og vil være her sammen med oss til solen blir en sort dverg.

Følg ikke løgnmedia minutt for minutt hvis dere ønsker å beholde deres mentale helse. Det betyr også MSAM (Mainstream Alternativ media) som Resett, HRS, Sian, osv. Samme gruppen som eier MSM eier også MSAM. There is a battle for your mind! See opp for andre zionistiske Gatekeepers som; Milo Yianoppolis, Ben Shapiro, Lauren Southern, Laura Loomer, Bill Still, Alex Jones, Donald Trump, Vladimir Putin, Viktor Orbán, Geert Wilders, Brendon O’connel, Ryan Dawson, Jake Morphonious, David Seaman, Peter Sweden, Luke Rudkowski(we are change), Sam harris, John Hagee, Stefan Molyneux, Tommy Robbinson, Richard Spencer, Sam Hyde, Noam Chomsky, Mike Pienovich, Katie Hopkins, Rebel News etc.

Nomad
Nomad
27. mars 2020 18:11

Del 2; Når dere kjenner frykten og redselen tar over se ut av døren/vinduet, eller aller best, gå en tur i naturen eller nærmiljøet og dere vil oppdage at alle atomene er på plass og mennesker dør ikke som fluer i ditt lokale habitat. Men hold et øye med de nye lovene som innføres slik at dere unngår saftige bøter eller fengselstraff. Tenk positivt, fred og kjærlighet i alt dere gjør. Følg de medfødte instinktene deres og tro heller på deres egne øyne og ører enn løgnmedia. Bruke det som skjer nå som en «wake up call», snu redsel og frykt til noe positivt, og når husarresten er over så gjør de tingene som dere hadde lyst eller ikke turte å gjøre før dette skjedde. Vær også forberedt til neste bølgen. May the force be with you and stay strong!
God helg!

Vapaus
Vapaus
27. mars 2020 18:49

Vær også forberedt til neste bølgen.

Viktig poeng. Når husarresten er over antagelig i slutten av mai eller begynnelsen av Juli, så bør vi forberede oss på at det nok kommer en del 2 av dette, som de antagelig iverksetter utpå høsten en gang.

Nomad
Nomad
28. mars 2020 00:45

Stargazer
Stargazer
29. mars 2020 03:26

Nomad:

Slike kommentarer gir meg trygghetsfølelse. Veldig godt formulert og godt å lese.

Men hva mener du med «oppheng»?

vask hendene som normalt og ikke få oppheng, alt med måte.

Om du har sugd dette av eget bryst eller kopiert og oversatt det spiller ingen rolle. Det mangler evt bare en kildehenvisning. Uansett, takk for gode ord.

Knut Berg
Knut Berg
29. mars 2020 12:43

Broder Nathanael: Wall Street Jews Do A Lockdown, publisert 27 mars.

https://tinyurl.com/w6lxdvn

Folk blir lurt trill rundt av dette Corona-hysteriet.

Nå er det vinn eller forsvinn for globalist-eliten som har sluppet dette viruset/hysteriet løs.

Med Hillary som president hadde de kunnet gjøre det samme med klima-lover, …så dette er nok plan B.

Vapaus
Vapaus
29. mars 2020 15:10

Still dere selv følgende spørsmål: Hvis ingen av mediene hadde fortalt om dette coronaviruset, hvis ingen politikere hadde sagt et ord om dette og latt samfunnet gå sin gang, ville noen av oss i det hele tatt fått med seg at det var noe spesielt på gang?

Godt spørsmål Jostemikk og jeg har allerede stilt meg selv spørsmålet og fant raskt svaret også. En ting jeg tenkte over i går var at jeg på en eller annen MSM kanal hørte at influensa var gått tilbake som følge av tiltakene, men de kom ikke med noen tall i det hele tatt, hverken hva som var «normale» tall for influensa og hva de var nå. Selvsagt kunne de heller ikke gjøre det, da ville jo enda fler kanskje begynne å tenke og se at corona tallene kun har tatt over endel av de normale influensatallene og at summen av sykdom er konstant, skjønt helt sikker er jeg ikke når jeg leser diverse kommentarfelt, hjernevasken og autoritetstroen til MSM sitter knallhardt.

En annen ting jeg har tenkt endel over er at dette jo er en verdensomspennende aksjon, de har altså kontroll over omtrent alle nasjoner og malen har vært lik, først slippe viruset inn og så stenge ned. Det er ikke lystig å tenke på hvilke puppetmastere som har så mange dukker med strenger som de kan trekke i, pyramiden virker å stå fjellstøtt bygget på en kombinasjon av menneskers karriere -og maktkåthet og hjernevask. Jan Wiborg hadde aldri sjans da han ikke ga opp å søke etter sannheten, for som Gro sa, det blir Gardermoen enten folk vil eller ikke.

Det er jo utdannede mennesker, så hvordan kunne det skje? Er høy utdannelse først og fremst ment som hjernevasking?

Antagelig er svaret ja og i tillegg så skal en ikke se bort fra at menneskers iboende trang til å prestere og karre seg frem på karrierestigen. Noen er villig til å selge en del av sjela for å klatre oppover og dermed oppnå status. En annen ting er behovet for å ikke skille seg ut, være endel av et det aksepterte fellesskap main stream, (altså det motsatte av individualisme). En ser det allerede i skolegården, de som skiller seg ut de får ofte ikke være med, det tryggeste er dermed å være godt plantet midt inne i saueflokken, følge den sterkeste lederen og være med å bræke for å befeste at en er inne i varmen. Vi som leser og skriver her inne er nok det motsatte, vi er individualister og det skal sterkere rygg til å være det.

Ingrid
29. mars 2020 17:08

Her var det mange gode innlegg! Takk til dere alle 🙂
Apropos høyt utdannede mennesker i dagens samfunn. Aller først: Det har blitt dyrere og dyrere å studere, ikke minst i USA, og det har smittet over på Europa. Det betyr at når folk endelig har fullført sin utdannelse, vel, da sitter de allerede i en stor og tyngende gjeld – selv før de har klart å finne seg sin første jobb, om de klarer å finne en. Så kommer behovet for å skaffe seg en bolig, som vil øke gjelden enormt! De må være glade om de klarer å betale ned gjelden innen de blir pensjonister. Dernest har de flere år med meningspåvirkning både undervisningsmessig og av spesialister som reiser rundt og holder meningsforedrag. De får en komplett opplæring i hva som er politisk korrekt, samt en latterliggjøring av hva som ikke er politisk korrekt. Dersom de skal få en jobb de kan regne med å beholde, må de holde seg til den indoktrineringen de i så mange år har vært utsatt for, med mindre de tar sjansen på å miste sin jobb og klare seg selv. Dersom de mister sin jobb, på toppen av all gjelden de sitter med, er egentlig livet over for dem. Alle i en god/»viktig» jobb må selvsagt tenke absolutt politisk korrekt! Vi har sett folk miste jobb eller bli truet med å miste jobb dersom de ikke tilpasser seg de korrekte meninger.
Er det slik vi ønsker at barn og barnebarn skal vokse opp – med en enorm gjeld og uten muligheter til å tenke selvstendig utenfor de korrekte og stramme rammene?

Vapaus
Vapaus
29. mars 2020 18:07

Denne er interessant Tar en drøy time, men vel verdt å se synes jeg :Knut Berg
Knut Berg
29. mars 2020 22:08

Ja dette er virkelig spennende tider vi lever i, Vapaus, Ingrid og alle dere andre sannhetssøkere.

Besnærende tanke om QAnon, #WWG1WGA (Where we go one, we go all)-folka får rett i at Trump vil utnytte situasjonen til å gjenopprette republikken (MAGA) og avsette FED-mafiaen som har styrt USA som et privateid aksjeselskap for den kriminelle eliten siden 1913.

MSM-rapporteringen om at mange kjendiser har fått corona-19 virker temmelig mystisk gitt den statistiske sannsynligheten for dette. Det hevdes at deres faste forsyning med livseliksiren Adrenochrome har blitt tusket med av Q.

Men akk, alt dette høres for godt ut til å være sant:(

Nomad
Nomad
31. mars 2020 14:50

Stargazer; Det var mine egne ord. Jeg ser hva propagandaen gjør med mine medmennesker og psykologien som blir brukt. Overdreven grubling sammen med negative tanker som frykt og redsler kan gi oppheng og mani. Ubevisste og bevisste følelser/tanker skaper en uro i kroppen og dette ubehaget setter hjernen i høygir. I tilfellet med å vaske hender altfor ofte kan bli en trygghetssøkende strategi for å slippe den ubehagelige tilstanden i kroppen/hjernen. Det samme kan sies som den antisosiale agendaen hvor du skal frykte alt og alle samt holde avstand. Når våre primærinstinkter våkner slik kommer vår dypeste frykt til overflaten, å ikke overleve/dø, og da forsvinner alt som handler om logikk og rasjonalitet ut av vinduet. Blir som hvis to mennesker er i vannet hvor den ene friker ut og holder på å drukne. I håpet med å ikke drukne (overleve) så vil mennesket ta tak i den andre og begge vil drukne..

Stikkordene jeg sitter igjen med er «Matrix», a prison for your mind; indoktrinering, propaganda, frykt, redsler, de som var sprø vil bli mer sprø, de som var ond blir ondere, økonomi les uhåndterlig gjeld i en pyramidesvindel, firkanten som blir forvekslet med frihet blir mindre og mindre, lavere intelligens blant mennesker, biologi/gener av dårlig kvalitet er foretrukket (lettere å kontrollere og styre), fjerningen av kontanter, globale løsninger, mulig tvangsvaksinering, mer fascisme, mer kontroll til de private sentralbankene, banker og de internasjonale selskapene hvor en verdensregjering blir skapt for å kamuflere over det globale plutokratiet/oligarkiet (JWO/NWO), hvor få har makten/verdiene og styrer etter egeninteresser på et globalt plan. Verdiene er ikke penger som 99% av befolkningen forholder seg til da 1% produserer og kontrollerer pengemengden som en måle/styre-enhet over befolkningene (direkte, men også indirekte).

Selve ideen om befolkningsreduksjon tror jeg ikke på da en slaveeier ønsker mest mulig (lydige) slaver, på lik linje som en kapitalist hvor ønsket er mest mulig profitt og færrest mulig ansatte (kostnader). Men det kan jo sies at jeg tar feil ved at jeg er for snill og bruker logisk og rasjonell tenkemåte. Vet jo egentlig ikke det ultimate målet til gjengen med sosiopater og psykopater som blir kalt for 1%! Den som lever vil få se.. Det ser håpløst ut, men vi gir oss ikke! Lenge leve godhet, gode gjerninger, fred og kjærligheten!

Jan Sorlie
31. mars 2020 17:16

Jeg tror Nomad tar feil.Depopulasjon er deres fremste agenda,daukjøttet skal bort og det er de som definerer hva som er daukjøtt.
Hvorfor har JWO/NWO slik interesse for barna(det har de alltid hatt.Onde tunger sier at barn kan formes som brød.
De eier snart alle verdier,det de ikke har,det feier de opp når storrengjøringen er over.1 prosenten trenger ikke mange tjenere.

Vapaus
Vapaus
1. april 2020 14:25

Men det kan jo sies at jeg tar feil ved at jeg er for snill og bruker logisk og rasjonell tenkemåte. Vet jo egentlig ikke det ultimate målet til gjengen med sosiopater og psykopater som blir kalt for 1%!

Jeg håper du har rett Nomad, men logisk og rasjonell tenkemåte er ikke akkurat det som kjennetegner the 1%. Jeg klarer ikke helt å fri meg fra tanken på at f.eks Bill gates & co, har bygd seg så mange doomsday-bunkere.

Many of the world’s elite, including hedge fund managers, sports stars and tech executives (Bill Gates is rumored to have bunkers at all his properties) have chosen to design their own secret shelters to house their families and staff.

https://edition.cnn.com/style/article/doomsday-luxury-bunkers/index.html

Pål
Admin
Pål
1. april 2020 23:04

@Vapaus, vedr. doomsday bunkere o.l, så kom jeg til å tenke på denne:

Survival of the Richest
Elitene plotter for å etterlate oss andre “i støvet” av “the event” (Enten noe kosmisk noe, eller «høygafflenes tid»). På veien dit skal vi forslaves av elitenes teknologi.

https://onezero.medium.com/survival-of-the-richest-9ef6cddd0cc1

Den tredje verdenskrig har egentlig startet, og det er en krig mellom menneskeheten og malthuser-elitene. Disse malthuser-elitene vet at de er nødt til å utrydde de fleste av oss, hvis ikke blir de selv utryddet. De forstår at menneskeheten nå våkner opp og tilegner seg «forbudt kunnskap» på rekordtid. En kunnskap som viser oss hvem fienden er, og hvilke planer de har for oss. Elitene skjelver som aspelauv, pisser i buksene, og bærsjer på leggen.

Man må være fryktelig naiv for å kunne innbille seg at vi går bedre tider i møte. Coronapandemien eksisterer ikke andre steder enn i myndigheter og medias løgnpropaganda. Det hele er en kriseøvelse, det er elitenes kriseøvelse hvor de tester planer, metoder, taktikker og strategier for global «crowd control», og så lenge testen fungerer så vil de bruke denne fiksjonen maksimalt og vedvarende til å styre oss mot undergangen (global finanskollaps). Så er det vel meningen «verdensregjeringen» skal dukke opp som troll av eske og komme å berge oss alle. Så får vi tilbud om «borgerlønn»…vel og merke kun for de som «frivillig» lar seg vaksinere.

Tilsynelatende er øvelsen vellykket så langt, for menneskeheten lar seg kue, vi går frivillig og kollektivt ned i knestående, for deretter nesegrust servilt å rulle oss i selvutslettende tankevirus som f.eks Stockholmsyndromet.

Det er fælt å se på, og fælt å oppleve! Det ER krig!

Men det er også godt å se at svært mange mennesker verden over har oppdaget hva som foregår, og rapporterer og deler informasjon om det. Blir vi nok mange som våkner hurtig nok, så er bandittene ferdige! Men vi har det travelt hvis vi skal klare å stoppe dem.

Det jeg tenker er det absolutt verste, er at menneskeheten vil aldri mer kunne ha tillit til såkalte «myndigheter». Den tilliten er ødelagt for alltid, for hundredevis og tusenvis av år fremover. Alene av den grunn har elitene all grunn til å prøve sitt ytterste for å utslette oss alle sammen, så de kan starte en helt ny sivilisasjon uten plagsomme folk som er bærere av tillitssvikt og avslørende kunnskap.

Er det noen her som tror malthuser-elitene har gode hensikter, og vil skape paradis på jorda med «borgerlønn» til 5 – 6 milliarder useless eaters?

Vapaus
Vapaus
2. april 2020 00:02

Så får vi tilbud om “borgerlønn”…vel og merke kun for de som “frivillig” lar seg vaksinere.

Har akkurat sett ferdig «mysteriet Hammarskjøld» som har gått på NRK nå og det er helt utrolig hvordan det ble avdekket bruk av vaksiner for å spre AIDS i Sør Afrika og andre afrikanske land. Jeg får nok sette noen poteter i jorda i år så jeg ikke sulter ihjel, for frivillig lar jeg meg ikke vaksinere ihvertfall.

https://tv.nrk.no/serie/mysteriet-hammarskjold

Det hele er en kriseøvelse, det er elitenes kriseøvelse hvor de tester planer, metoder, taktikker og strategier for global “crowd control”, og så lenge testen fungerer så vil de bruke denne fiksjonen maksimalt og vedvarende til å styre oss mot undergangen (global finanskollaps).

Jeg ser også på denne Corona nedstengningen som en øvelse for noe annet og en større operasjon i fremtiden. Det var så tydelig at viruset skulle få fotfeste først og deretter så stenges samfunnet og malen følges i alle land (tentaklene til 1% når langt og dypt inn i nøkkelposisjoner i de fleste land). De som ikke spiller med, de tas ut, slik som Hammarskjøld og erstattes med slike falske egoistiske samvittighetsløse fjols som Trygve Lie. Men uten solid fundament i den virkelige historien og ikke de løgnene vi har blitt foret opp på, så er vi våpenløse og nettopp derfor så er den artikkelen din og spesielt all dokumentasjonen der, som jeg leste i dag så veldig viktig å få spredt til flest mulig.

Jan Sorlie
2. april 2020 13:29

Sannhetsmonopelet NRK går hardt ut mot alle som tviler på den etablerte presse.All denne sannheten blir presentert oss av nyhetsformidler.journalister finnes ikke mer kanskje ?.
I dag var NRK veldig opptatt av,gjennom en kjent HEF,er å fortelle hvor gale de alternative er og brakte som eksempel reptiljegeren David Icke.
Galtung ble også demonisert.
God psykisk helse er ikke viktig for NRK,SVT mm.
Urix og flere andre melder om en mystisk verdensorden som kommer etter krisen,men unngår å følge opp med spørsmål og informasjon om denne verdensorden.Politikere flotter seg med agenda 2030 pins på jakkeslaget og pressen unngår behendig å innformere folket om denne agendaen.
NRK gir gode råd til folket om hvordan omgås de alternative.
De alternative skal tas nå,jeg frykter hvordan de vil gå til angrep.
Ingen tvil om hvilken vei det blåser.

Nomad
Nomad
2. april 2020 14:08

EXCLUSIVE: Billionaire pharma couple found ‘murdered’ on the railings round their indoor swimming pool discussed giving their fortune AWAY by backing Bill Gates’ ‘giving pledge’ days before their deaths https://www.dailymail.co.uk/news/article-7802401/Billionaire-couple-murdered-discussed-pledging-fortune-philanthropy-foundation.html

six million tablets http://nocamels.com/2020/03/israel-teva-donate-potential-coronavirus-drug/

A Teva spokeswoman in Israel had no immediate comment when asked about any takeover plans or the status of its legal case against Apotex. https://www.reuters.com/article/us-canada-death-apotex-future/succession-doubts-cloud-apotex-future-after-billionaire-owners-death-idUSKBN1EF2YF

TEVA / Teva Pharmaceutical Industries Ltd. – Institutional Ownership and Shareholders https://fintel.io/so/us/teva Institutional Owners 666 hvor BlackRock Inc er en av dem.

BlackRock tar en kontrollerende posisjon i The Federal Reserve i USA https://steigan.no/2020/03/blackrock-tar-en-kontrollerende-posisjon-i-the-federal-reserve-i-usa/

U.S. mulls treatment of Jewish dr. who claims to have cured coronavirus https://www.ynetnews.com/article/HyAoSnePI

Nomad
Nomad
2. april 2020 14:37

World’s first psychiatric coronavirus ward opens in Israel https://www.timesofisrael.com/worlds-first-psychiatric-coronavirus-ward-opens-in-israel/

“We took actors and simulated things that could happen, and had our staff deal with the actors and learn from it,” Weiser said. “For example, we had a protective clothing and found it was too easily torn when an actor became violent.”

«He said that trying to isolate psychiatric patients with coronavirus in the hospital’s regular wards could prove disastrous, as many fail to follow social distancing rules. “Our wards are crowded and people have psychosis, mania, impaired judgement,” said Weiser.»

«impaired judgement». Hm, svekket skjønn. Kan det brukes mot fornektere og mennesker som nekter «social distancing» regler?! De høye bøtene og fengslingene av mennesker bekymrer meg litt da det handler om de generelle rettighetene våre.

Vapaus
Vapaus
2. april 2020 16:58

Dere kan starte med dette. Sykehusene står tomme rundt om i verden. De blir avslørt over hele linja.

Det er helt utrolig dette her:Helge Leirdal
2. april 2020 18:22

Eg finn denne videoen frå Det kvite hus svært opplyftande: (Men ein må lesa mellom linjene, og mellom anna byta ut narkotika med barneslavar.)
https://youtu.be/C_oR0Oaz70k

Knut Berg
Knut Berg
3. april 2020 15:53

Hei Helge. Så hele pressekonferansen med Trump. Så klart bare et spill på overflaten dette, men letet etter «breadcrumbs» uten helt å finne det.

På meg virker det som om hele denne «pandemien» er en gigantisk psyop, men iverksatt av hvem? Og hvem er egentlig venn og fiende? Bare tiden vil gi oss svar.

Oppdateringen til Mads Palsvig i går (publisert den 2. mars 2020) gir håp, men selv ikke han påstår å vite noe sikkert.

https://youtu.be/TRP6W2Mz5WU

Jan Sorlie
3. april 2020 16:28

Hei Vapaus.Du traff godt med videoen du la ut i går.NRK har nevnt denne videoen spesielt i dag som en advarsel til alle statstro mottakere.
Senere på dagen i dag melder legevakta i Oslo om at kundene uteblir.De syke gidder ikke komme.

Ise
Ise
3. april 2020 23:40

Hele den gjengse virusteorien er virkelig en interessant del i «scenariet».
Boken “Virus Mania – How the medical industry continually invent epidemics, making billion-dollar profits at our expense” gir innsikt i en mindre kjent side av temaet, en særlig verdifull en nå i lys av denne tilstelte krisen. Spesielt interessant er bl.a testingen man bruker for å påvise slike virus. Det er å anta at boken vil være av den største interesse her inne. Den gir et perspektiv på hvor enkelt man kan «skape» en slik pandemi.

Jeg har stor glede av å følge med i kommentarfeltene her inne, og vil takke i generellhet for interessante og matnyttige innlegg, og meningsutvekslinger og kommentarer på en plattform med stor takhøyde, lite egoisme og med en jevnt over vennligsinnet tone og åpenhet som er mangelvare mange andre steder.

Deler under noen sitater fra den nevnte boken, ispedd noe fra andre kilder også.

“Readers may wonder how it can be continually claimed that this or that virus
exists and has potential to trigger diseases through contagion. An important aspect
in this context is that some time ago, mainstream virus-science left the road of direct observation of nature, and decided instead to go with so-called indirect «proof» with procedures such as antibody and PCR tests.”

“As early as 1916, the philosopher Ludwig Wittgenstein remarked in his diary: «Humanity has always searched for a science in which simplex sigillum veriist,» essentially meaning, «simplicity is a mark of truth.» And microbe theory fits exactly into this scheme: one disease, one agent as cause-and ultimately, one miracle pill or vaccine as a solution. But this oversimplification belies the goings-on in the «invisible» micro-world of cells and molecules. The living world-on both a small and large scale-is just much more complicated than medical science and the media lets on.”

Fra denne boken og også mange andre kilder, forstås det at langt fra “alle” forskere/vitenskapsmenn støtter mikrobe/infeksjonsteorien, påstanden om at virus (og bakterier) er de syndebukkene de sies å være. Et virus ses ikke som selve årsaken til at sykdom oppstår, men beskrives som et symptom, noe som oppstår som en konsekvens av noe. I følge Rudolph Steiner eksempelvis, er et virus ”an excretion of a cell which has become poisoned». Med “poisoned” menes altså forgiftning, og da forgiftning i form av f.eks kjemikalier, tungmetaller, alkohol, osv. osv. Fra flere hold beskrives et virus som en forandring som oppstår innad i cellen som respons på «forgiftning» og “stress”. Tilstanden/stressituasjonen kroppen vil være i ved en eventuell “forgiftning”, medvirker til at genene i all nødvendighet omstrukturerer seg, og derav oppstår dannelsen av nye genkombinasjoner («virus»).

“The cutting-edge biochemist, Howard Urnovitz, views SARS virus as human genes rearranged by pollution stress: «I do not see a virus. I see a unique and complete rearrangement of genomic elements. For example, when I look at what is believed to be the gene sequence coding for the spike protein of this coronavirus, I see a complicated gene rearrangement of a region of human chromosome. As I did in our studies of Gulf War Syndrome, when I see gene rearrangements like this, I immediately search for an associated catastrophic environmental event that could have caused such genomic rearrangement”

Fra Virus Mania:
“Medical teaching is entrenched in Pasteur and Koch’s picture of
the enemy, and has neglected to pursue the thought that the body’s cells could
produce a virus on its own accord, for instance as a reaction to stress factors. The
experts discovered this a long time ago, and speak of «endogenous viruses»-particles
that form inside the body by the cells themselves.

In this context, the research work of geneticist Barbara McClintock is a milestone. In her Nobel Prize paper from 1983, she reports that the genetic material of living beings can constantly alter, by being hit by «shocks.» These shocks can be toxins, but also other materials that produced stress in the test-tube. This in turn can lead to the formation of new genetic sequences, which were unverifiable (in vivo and in vitro) before.”

“Whether Nobel laureate or layperson, ask yourself this simple question: how is it
actually imaginable that killer viruses stalk the world bumping off one human cell
after another? Viruses – as opposed to bacteria and fungi – do not even have their
own metabolisms. By definition, viruses have completely given their metabolisms to
the cells. They are composed of only one nucleic acid strand (DNA or RNA ·genes)
and one protein capsule, so they are missing the decisive attributes of living beings.
Strictly speaking, they do not count among «microbes,» which comes from the Greek:
«micro» = small, «bios» = life. How can viruses, like bacteria, be in a position to
become active and aggressive of their own accord?”

“In this book, we will often stray from the well-traveled road, but at this point we
must point out that these methods lead to results which have little to no meaning.
Antibody tests just prove the existence of antibodies – and not the virus or particle
itself to which the antibody tests react. That means: as long as the virus or cell
particle (antigen) has not been precisely defined, no one can say what these antibody
tests are reacting to; they are thus «unspecific» in medical lingo.”

“In terms of genetics, these short pieces that are found using the PCR are not
complete and do not even satisfy the definition of a gene (of which humans are said
to have 20,000 to 25,000). In spite of this, it is suggested that «pasted together» they would depict the whole genetic material of a given virus. But nobody has presented a paper that shows an electron micrograph of this so-called reproduced virus.

Even if scientists assume that the particles discovered in the laboratory (antigens
and gene snippets) are the viruses mentioned, this is a long way from proving that
the viruses are the causes of the diseases in question, particularly when the patients
or animals who have been tested are not even sick, which, often enough is the case.”

“In industrialized countries, doctors very often treat patients not because they are sick (a large proportion have no physical complaints whatsoever), but rather because they have tested positive, they show only a certain number of helper cells or a slight so-called viral load has been measured via PCR.”

“Mainstream research has hardly managed to replicate what are termed coronaviruses (the so-called SARS virus is supposed to be one) «in conventional cell cultures,» as can be gleaned from the German Ärzte Zeitung. Also, according to orthodox virus theories, the suspected SARS virus should be present in every patient-and it should not be found in healthy individuals. But no studies confirm that this is the case. On the contrary, only «very few» SARS patients tested positive for the coronavirus. (…) Moreover, the presence of a coronavirus was said to be confirmed in only 329 of the 436 patients who fulfilled the case definitions for SARS, according to the Lancet study. This means that even if we assume proof of the existence of the virus that causes SARS symptoms, more than 100 patients were misdiagnosed, and for no reason, suffered fears of death, were exposed to restrictive quarantine measures and were given antiviral and antibiotic medications laden with side effects.”

“In contrast, the virus theory clears the way for profits in the multibillions, with
the sales of vaccines, PCR and antibody tests and antiviral medications. «In the
world of biomedical research, ties to industry are pervasive but mentioning the fact
is not,» writes William Booth in Science as early as 1988. Correspondingly, new
viruses are constantly invented-Ebola, SARS, avian flu, human papillomavirus
(HPV)-to keep the cash flowing.”

«The propaganda in favour of immunization has won the minds of the masses and has Influenced medical thinking, and government and international measures, relating to disease control. This has been at the expense of methods which might have raised the real level of well-being of the people at risk. This begins to impinge upon the realms of politics and economics, for the gains are great In this area, and the truth is not always palatable. The removal of the idea of protection, via immunization, and the implementation of expensive measures to improve nutrition in countries which can hardly make ends meet, would not be welcome themes for politicians, even if they could be made to listen to the facts.

-Leon Chaito

Helge Leirdal
4. april 2020 12:13

Det er ein som tek opp same temaet; videoen er fjerna frå YouTube, men du finn han her:
https://www.bitchute.com/video/xhudT0Ssnt4/

Nomad
Nomad
5. april 2020 20:44

Veldig bra Jostemikk. Du er som en sporhund! «The few and the rich» er ikke så mange og selvfølgelig var Mossad-Agenten Epstein rundt Bill Gates med sin honey-pot with underage girls. Det som overrasket meg er at de i det hele tatt arresterte Epstein. Slike ting gir meg håp og prøver alltid å se de positive sidene..