Langskalle-foster og nyfødt fra Peru og Bolivia

Brien Foerster arbeider iherdig for å kartlegge og forstå de megalittiske bygningene og folkene som bygget dem i Sør-Amerika. Foerster er svært forsiktig og moderat når det gjelder konklusjoner, men i den ene videoen siterer han radiologen som har studert fosteret sammen med ham, «Truly an amazing find. According to an American radiologist that accompanied me, the fetus seen in this video would have been born with an elongated head. He stated that such cranial features made this baby NOT Homo sapiens sapiens».

Spedbarnet fra Bolivia

Mainstreams, eller lamestreams forskning, påstår at hodene til langskallene har vært formet fra barndommen av. Når man ser på alle avvikene i de mange skallene som er funnet i Sør-Amerika forstår man raskt at dette ikke er en god nok forklaring. Det er mengder med anatomiske avvik som peker i retning av at dette var en annen art enn oss. Se for eksempel Hvem og hva var langskallene i Sør-Amerika. Takket være Brien Foerster har vi nå blitt presentert dokumentasjon på at spedbarnene og fostrene til langskallene hadde samme hodeform som foreldrene.

Spedbarnet fra Peru

De har også funnet et spedbarn som Foerster har presentert for oss på Youtube, og vi gjenkjenner de samme anatomiske avvikene hos dette barnets skalle selv om variasjonene i skallenes form var stor innad hos dette folket.

 

Som avslutning legger jeg inn et bilde av et voksent eksemplar. Det er sannelig mye å gjøre for de som ønsker lære om dette folket. Hvem var de? Hvor høyt utviklet var deres kultur? Var det de som var den globale kulturen med steinbyggere? Var det denne høytstående og teknologiske kulturen som en gang ble omtalt som Atlantis? Angående det siste, så er dette tanker jeg har gjort meg som blir vanskeligere og vanskeligere å gi slipp på. Det virker feil å lete etter det såkalte Atlantis på ett sted. Atlantis virker å være en beskrivelse av alt som en gang var. En ting er i hvert fall sikkert, og det er at det var nok av fantastiske gamle byer spredd utover de områdene som ikke påvirket av iskappen under forrige istid.

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Kent Ellingsen
23. januar 2019 00:43

Jeg har brukt veldig lite tid på å sette meg inn i dette temaet, men tror dette er mindre mystisk/alien enn mange vil ha det til. Tror nok grunnen til at fosteret hadde lang skalle er fordi «formingen» av kraniet startet tidlig svangerskap og handlet om rituale/tradisjon som startet av praktiske/medisinske grunner.

Kent Ellingsen
1. februar 2019 16:03
Reply to  Jostemikk

Jeg står fortsatt på teorien om forming av skallene. symbolsk/ritualistisk for «overmenneskelig» og dermed en naturlig opphøyet posisjon. Om det ikke er mulig før fødsel(for unngå komplikasjoner),så i hvertfall fortest mulig etter.
Om noen finner levninger som bein/skaller/tenner som man mener har arkeo-historisk verdi, bør det tas isotopisk analyse. Helst fra to eller fler forskjellige labratorier for å verifisere målingene man eventuelt blir sittende med.