Jordskjelv til forvirring

Jordskjelv kan være ødeleggende og dødelige. Noen er tragisk virkelige, mens andre virker å være beheftet med en solid porsjon mystikk.

Guerrero/Oaxaca-skjelvet i 2012

Den ene saken har jeg skrevet litt om på gammelforumet tidligere. Det dreide seg om et varsel om en stor jordskjelvøvelse i Chiapas i Mexico den 20. mars 2012 som skulle starte klokka 12.00 lokal tid. Øvelsen tok utgangspunkt i et jordskjelv styrke 7,9 på Richters skala.

En av annonsene fra myndighetene som fortalte om den kommende katastrofeøvelsen som skulle imitere resultatet av et jordskjelv styrke 7,9.

Klokka 12.02, to minutter inn i øvelsen, startet et jordskjelv som ble estimert til styrke 7,4 av det amerikanske geologiske institutt. Øvelse ble plutselig virkelighet, selv om det er en vesentlig forskjell i styrke på skjelvet. Snakk om tilfeldighet.

Forsvarminister Cohens advarsel

Før vi går videre og tar en titt på neste jordskjelv, må vi se nærmere på hva USAs daværende forsvarsminister William S. Cohen sa på et seminar i 1998 i forbindelse med den påstått økende terrorfaren. Han nevner forskjellige måter terrorister kan ramme USA, men jeg tar bare med det relevante i forbindelse med denne saken, og saken var publisert på hjemmesidene til det amerikanske forsvarsdepartementet, men er nå fjernet fra deres sider. Heldigvis finnes archive.org:

Others (terrorister) are engaging even in an eco- type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves.

Oversatt: Andre terrorister er til og med engasjert i en øko-lignende terreorisme der de kan påvirke klimaet, og starte jordskjelv og vulkanutbrudd ved hjelp av elektromagnetiske bølger.

William Cohen påsto i 1998 at det fantes elektromagnetiske våpen som kunne indusere jordskjelv.

Vi bør kunne anta at forsvarsministeren visste hva han snakket om. Under den forutsetningen bringes et alvorlig tema på banen, og det er ikke hva terrorister har av teknologi, men hva USA og det amerikanske forsvaret har av våpenteknologi. Ikke minst må vi vurdere om USA allerede har benyttet slike type våpen, og når de vil være troende til å bruke det i framtiden. Har terrorister mulig tilgang til slik teknologi, har garantert amerikanske myndigheter det, og har de det, bør vi rette tankene mot Russland, Kina, Iran, Storbritannia, Israel. Har de slik teknologi rede, og er de villige til å bruke den?

2017-skjelvet i Mexico

Den 19. september 2017, klokka 13.14 lokal tid, var tiden kommet for et nytt skjelv, denne gang i de sentrale områdene av Mexico. Skjelvet var av styrke 7,1, og mediene i Norge lagde en rimelig stor sak av hendelse. Dere vet hvordan de skal gjøre alt som skjer til noe nær den største tragedien i menneskehetens historie. Slik virker det i alle fall. Verken skjelvet i 2012 eller dette i 2017 har noen norsk versjon på Wikipedia, så jeg siterer fra den engelske siden:

19 September is designated as a day of remembrance for the 1985 Mexico City earthquake, which killed approximately 10,000 civilians. Every year at 11 a.m., a national earthquake drill is conducted by the government through the use of public loudspeakers located throughout Mexico City. The 2017 drill took place as scheduled, at 11 a.m., around two hours before the central Mexico earthquake.

En nasjonal jordskjelvøvelse ble igangsatt ca. to timer før jordskjelvet kom. Det må legges til at dette er en årlig hendelse etter skjelvet i 1985 som krevde svært mange menneskeliv. Allikevel, her er det snakk om selve «nasjonaldagen» for jordskjelv i Mexico, en katastrofeøvelse er satt igang, og så kommer skjelvet. Jeg var på et treff i Pinsemenigheten for mange år siden, og den ene utrolige påstanden og historien etter den andre ble servert av en predikant. Jo mer usannsynlig påstanden om et mirakel var, jo høyere kom menighetens Halleluja!

Som ved tilsvarende hendelser følte jeg meg tvunget til å titte nærmere på medienes dekning og de opplysningene de la fram. Jeg husker en videosnutt noen fra det såkalte alternative media la ut som viste en kontrollert sprengning av en bygning den dagen, men jeg rakk ikke undersøke den saken nærmere for å kunne dokumentere saken, før den forsvant fra Internet. Det dukket imidlertid opp et fotografi som ble benyttet av flere medier for å vise hvor forferdelig det var i Mexico City etter skjelvet. Ei folkevogn var ødelagt av bygningsrester. Det var særlig fotografiet som viser bobla fra siden som fattet min interesse. Sannelig hadde bygningene kollapset og rast under bilen. Hørte jeg noen rope halleluja?

TOPSHOT – Picture of a car crashed by debris from a damaged building after a quake rattled Mexico City on September 19, 2017. A powerful earthquake shook Mexico City on Tuesday, causing panic among the megalopolis’ 20 million inhabitants on the 32nd anniversary of a devastating 1985 quake. The US Geological Survey put the quake’s magnitude at 7.1 while Mexico’s Seismological Institute said it measured 6.8 on its scale. The institute said the quake’s epicenter was seven kilometers west of Chiautla de Tapia, in the neighboring state of Puebla. / AFP PHOTO / Alfredo ESTRELLA (Photo credit should read ALFREDO ESTRELLA/AFP/Getty Images)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
2Q11
2Q11
1. oktober 2018 23:52

en solid porsjon mystikk

Snakk om tilfeldighet

Bildet er et klassisk eksempel på at noen gjør narr av oss. Vi ser ikke peket før i dette tilfellet Jostemikk gjør oss oppmerksom på anomalien. En liten del av alle jordskjelv kan være skapt med hensikt, HAARP og Teslateknologi er stikkord å søke opp. De gangene en kan få mistanke om at det er teknologi og ikke natur som står bak, er som her, eller spesielle forhold angående tid, sted, og/eller okkult symbolikk. Og hvor lamestream er ivrig på å lage saker om hendelsen..

Et forslag til hva bildet symboliserer: Nazi-Hitler fortsatt konge på haugen hvor bl.a soniske våpen og teknologi er videreutviklet og kan brukes , også i Mexico. I tillegg er stedet Oaxaca kjent for sine Maya templer. Maya hentydninger ser en ofte ved falsk flagg terror.
Samme hentydninger ser vi andre ganger til Hercules og Tor. Hvem gjorde et nummer av «på glocken er det risset inn «Mjöllnir» med runetegn. Mjollnir (Mjølner) omtales i norrøn mytologi som «den som maler og knuser til støv», og er mer kjent som TORs hammer.»? Et jordskjelv i bakGÅRDEN dagen før?

Dagen før Herculesflyet ble rammet på Drakeryggen ble bakgården til David Hercules Tornøes fødested («født 23. februar 1856 i Skånevik, død 24. januar 1907 i Kristiania var en norsk kjemiker som oppfant en måte å måle vannets saltholdighet ved bruk av elektrisk strøm») rammet av et kraftig jordskjelv..

Når det gjelder følgende tidspunkt, er det også symbolsk, mystisk og tilfeldig?
12.02 tidspunkt
«Klokka 12.02, to minutter inn i øvelsen, startet et jordskjelv»
Det siste store:
-Jordskjelv med styrke 7,5
Berørte land: Indonesia, Filippinene og Malaysia
77 km fra Palu City, Sentral-Sulawesi, Indonesia · 28. sep., 12:02

1202 årstall,
et naturlig skjelv som blir beundret av de som står bak de kunstige?
The 1202 Syria earthquake struck at about dawn on 20 May 1202 (598 AH) with an epicenter in southwestern Syria. Up to 1,100,000 deaths have been associated with this earthquake, although other estimates are much smaller. It was felt over a very wide area, from Sicily to Mesopotamia and Anatolia to upper Egypt, mostly affecting the Ayyubid Sultanate and the Kingdom of Jerusalem. The cities of Tyre, Acre and Nablus were heavily damaged. A magnitude of Ms = 7.6 has been estimated with damage up to XI on the Mercalli intensity scale.
Melqart (Phoenician: ?????‬, milqart, lit. milk-qart, ??? ???‬ «King of the City»;[1][2] Akkadian: Milqartu) was the tutelary god of the Phoenician city of Tyre. Melqart was often titled Ba‘l Ṣūr, «Lord of Tyre», and considered to be the ancestor of the Tyrian royal family.[citation needed] In Greek, by interpretatio graeca he was identified with Heracles and referred to as the Tyrian Herakles.

12.02 dato
-The 1953 TORud earthquake occurred at the northeastern border of the Great Salt Kavir in Torud, Semnan, Iran on 12 February. The shock had a moment magnitude of 6.6 and had a maximum Mercalli intensity of VIII (Severe). At least 800 people were killed.

-A rare small earthquake rattled the Chinese capital Beijing on Monday, centered in an area just south of the city in … February 12, 2018 / 2:51 AM

-‘It was like an explosion’: Western France shaken by 4.8 magnitude earthquake
à 19km NNE Fontenay-le-Conte (12/02/18, 4h08 locale, prof 10km, M4.8) selon LDG..

https://teslaresearch.jimdo.com/death-ray/nazi-developed-particle-beam-weapon-electric-gun-cannon/
https://www.stolenhistory.org/threads/lictors-and-roman-fasces-weapons-grand-deception.454/

Jan
Jan
30. oktober 2019 15:44

Jeg hadde den tvilsomme gleden av å oppleve jordskjelvet på Bohol for noen år siden,etterfulgt av supertyfonen yolanda.Episenteret lå ca 16 km bort fra der jeg oppholdt meg og det var ca 10 km dypt.
Det som var merkelig,det var at det virket som myndighetene ønsket å forsterke i folks bevissthet at dette var en uløselig krise.
Vi var uten vann og strøm(udrikkelig vann)i 3 mnd,folk reiste rundt på mopeder eller til fots og tappet vann fra kilder,bekker og annet,men myndighetene gjorde ingenting.Kuer,okser og annet bufe overlevde på vannholdelige banantrær,om eierne brydde seg.
Nå var det så at jeg hadde tilgang til en Generator som kunne få liv i vannpumpa som forsynte folket med vann i bygda,men nei,så enkelt var det ikke,dette kunne oppfattes som en politisk handling som hadde til hensikt å sko seg på folkets nød.Hehehe,Er det ikke derfor vi utarbeider beredskapsplaner,for nettopp å hjelpe når alt stopper opp ?.
Nå var dette i en tid da Børge Brende var aktiv og han reiste ned til en av naboøyene med masse penger som han rundhåndet delte ut til mafiapolitikere som delte ut videre til sine øyenstener,ja slik lever systemene,men lite eller ingenting kom frem til de som trengte det mest.
Jordskjelvet hadde en styrke på 7,9 med 500 etterskjelv den neste måneden,flere over 6,0.tror det var 3000 etterskjelv totalt de første 3 månedene.
Så husene hoppet,bilene stoppet,mat og vann var ett voldsomt tilsdetedeværende bekymrende problem,så å si alle kirker på Bohol ble ødelagt og så kom supertyfon yolanda.Det ikke jordskjelvene jevnet med jorden,det fikset Yolanda.Små flyktningeleire dukket opp overalt,vi reiste ut med vann og mat og hjalp til som best vi kunne,myndighetene så vi lite til,husk at Bohol er ganske enkelt,det er ca 10 km fra ene enden til den andre,uansett hvilken kant du målte fra,ganske enkelt å komme til med båter.,de var vel mest opptatt av å telle penger som kom inn til korrupsjonsfondene deres.
Myndighetene i Norge sa at ingen Nordmenn var i fare,alle var i god behold,javel,vi var mange som verken var i kontakt med eller tok kontakt med myndighetene.Så det så.Nå er det å si at jeg opplevde Tsunamien som herjet noen år før i Thailand og Indonesia,der var myndighetenes innsats i overkant i Thailand,det var nok mest å hente pr messig på det,Indonesia Who cares.
Til slutt vil jeg fortelle noe merkelig fra jordskjelvet på Bohol.
Ett av etterskjelvene som var ekstra kraftig,vi bodde alle ute,bikkjer,høner,kuer og mennesker ute i blant bananer og avocado,dette var tidlig om morgenen,vi lå rundt en bil med bilradio som forsynte oss med nyheter,da begynte bananbladene å sitre,en revnende forferdelig lyd kom fra presis den samme retningen som episenteret lå og når jeg kikket på himmelen,da så det ut som en skarp kniv hadde delt skylaget i to og bakom kunne man se himmelen,like blå som i guttedagene.
Så,det jeg lurer på,det er,finnes det beskrivelser av jordskjelv som ligner mine ?.Kan dere tenke dere å se på himmelen,så dras teppene til side,og til syne kommer himmelen,men det er som en kniv har skåret teppet loddrett av.
Jeg vet at dette er mine observasjoner,jeg har blitt ledd av når jeg har dristet meg til å si noe,særlig om kniven,teppet og den blå himmelen,men minnet sitter der,de som ler var ikke der.