Flere merkelige tilfeldigheter den 22. juli 2011

Tidligere har vi tatt en nærmere titt på merkelige hendelser og det som må kalles uforklarlige avvik fra normal oppførsel og sannsynlige hendelser i 22. juli 2011 – Ting å stusse over angående det som skjedde i Oslo etter bomba og Den uforståelige tilbakeholdelsen av ambulansepersonell. Nå skal vi se på flere tilfeldige pussigheter.

Jeg har tidligere skrevet om de blonde og blodige kvinnene, og det ser ut til å ha vært en stor overvekt av disse i Oslo den 22. juli 2011. Ingen med skadde klær, men alle med hodeskader. Her er et bilde fra 22. juli-kommisjonen:

https://www.regjeringen.no/contentassets/bb3dc76229c64735b4f6eb4dbfcdbfe8/no/pdfs/nou201220120014000dddpdfs.pdf

 

Det er to ting å legge merke til foruten hårfargen, og det pussige at kvinnen måtte bæres. Navnet på fotografen, Christopher Olssøn, og det fargerike, spraglete halstørkleet den blonde kvinnen har på seg. Vi tar det første først. Når en søker i rapporten til 22. juli-kommisjonen på Christopher Olssøn, dukker det opp 27 treff der han er kreditert som fotograf eller rettighetshaver(?) til bildene. De er av svært variert innhold, fra loggboken til MS Thorbjørn, fotografier fra politiets våpenbeslag, E-postutvekslingen mellom Tolldirektoratet, DSB og PST, til diverse bilder av hendelsene i Oslo etter bombeeksplosjonen.

Hvem er Christopher Olssøn?

Jeg har ikke undersøkt dette særlig, men i likhet med Erik Schjenken og Marius Tetlie, ser han ut til å være sysselsatt med å fortelle om eller motarbeide kriminalitet og terror.


Erik Schjenken og Marius Tetlie ca. fire og et halvt minutt etter eksplosjonen ved Høyblokka. Begge arbeidet med terror/terrorsikkerhet.

Her er kort fra Olssøns beskrivelse av seg selv på Twitter, og han har en kjent følger:

https://twitter.com/littleimagebank?lang=en

Christopher Olssøn

Angående halstørkleet nevnt over, var dette et plagg flere uniformerte og/eller skadde kvinner hadde på seg den dagen. En av dem var den såkalte Mirakeljenta.

Mirakeljenta Lund 2

En annen var hun som dukket opp på Johan Nygaardsvolds plass i en kort gjesteopptreden for det som vanskelig kan sees som annet enn en avledningsmanøver rett etter at den andre bombemannen ble konfrontert av de to vitnene.

Kvinnen tar oppmerksomheten fra fotografen

Fredrik og Espen Naumann ble nevnt i en kommentar (Fredrik), og i hovedinnlegget (Espen) i Et viktig vitnemål fra 22. juli 2011-terroren i Oslo. Det skjer noe interessant når man søker “Naumann” i 22. juli-kommisjonens rapport. Man får elleve treff i forbindelse med kreditering av fotografier benyttet i rapporten, ni for Fredrik, og to for Espen.

Når man gransker fotogalleriene de har publisert, ser man at de begge har deltatt på mengder av såkalte antiterror-øvelser, sammen med Delta, politiet, Forsvaret, eller der disse har avholdt øvelser sammen. De ser ut til å ha hatt en nær kontakt med disse miljøene (anti-terror/politiet/Forsvaret) i lang tid, og kan virke som om de er eller har vært “husfotografer”.

Unge kvinnelige ofre ble blåst ut av sitt eget fottøy

Akkurat hvordan dette skjedde, at man mistet skoene sine av å få glassbiter i hodet, er litt vanskelig å forklare. Det finnes mengder av nakne føtter etter andre såkalte terrorhandlinger, men enn så lenge får det holde at jeg viser noen eksempler fra Oslo. Her er fire eksempler, og hun som har mørkeblå jeans på seg på bilde nummer to under, er hun som tidligere befant seg utenfor inngangen til cafeen i VG-huset.

Nake føtter

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

37 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Øystein
Øystein
21. desember 2015 13:29

Figur 18.3 Er det ikke merkelig at damen blir båret den veien? Dette er Torggate, rett nord for Eldorado, og hun bæres mot Youngstorget. Nå vet ikke vi hvor hun var da hun ble skadet, men la oss anta at hun var i Grubbegata. Da er det rimelig krunglete og lang vei hun har blitt løftet. Samme også hvis hun var i Møllergata, for det er vel normalt å frakte mennesker UNNA hendelsesstedet? Nå kan det jo hende at de hadde fått beskjed om at det var ambulansepersonell på Youngstorget, men da hadde det vært naturlig å bære vedkommende ned Pløens gate, hvis hun befant seg i Møllergata. Hvis hun var i Grubbegata, var eneste naturlige vei ned til Youngstorget den lille stikkveien og ned Pløens gate. Om Stortorget er en veldig omvei, spesielt med et menneske å bære.

2Q11
2Q11
29. desember 2015 18:23

”Hvem er Christopher Olssøn?”
-Christopher Olssøn fikk den store jobben med å redigere bildene til rapporten fra 22. juli-kommisjonen
http://gammel.fotojournalisten.no/2012/09/22-juli-kommisjonens-rapport-i-bilder/
Det må være en sentral person som får i oppgave å styre bildematerialet i et så stort bedrag. Hva det innebærer av bildemanipulering kan en bare gjette seg til.
http://www.klassekampen.no/article/20150722/ARTICLE/150729962
Men for å komme videre med spørsmålet over, må vi først ta hensyn til nettopp bildemanipulering i presentasjonene av
”Christopher Olssøn”, i anførseltegn fordi denne(disse) personen(e) viser seg neppe offentlig mange dager i året i denne rollen.
Bilder tilgjengelige av ansiktet og kroppsfigur er sparsommelig(kun tre stk som jeg har funnet). De viser dels forskjellige personer, dels manipulerte bilder.
Jeg har satt opp i bildemontasjen foreliggende på nett tre versjoner av den angivelige Olssøn.
Hvem av disse er mest Christopher Olssøn? Vi ser hele kroppen kun på ett bilde, da med et åpenbart påklistret fjes som antas å være forfalsket. Kroppen kan gjenkjennes og må sies å være personifiseringen av denne fantasiidentiteten. Linken viser til et galleri av bildemontasjer inkludert mulig avsløring av den omtalte redningen av en blondine:
olssønss227.jpg
http://postimg.org/image/cszhtmapd/
brandrussel.jpg
http://postimg.org/image/xxe4bkhg3/
perrymayerusselphoto
http://postimg.org/image/5x0jwhf55/
Dette var bare en ytring, jeg kan ta feil, men samtidig forsikrer jeg at ting ikke blir tatt ut av løse luften.

hetda
hetda
30. desember 2015 16:51

I tillegg til uregelmessigheten ved munnen, ser ut som Ch. O. har et arr i/over høyre øyenbryn. Han kan jo ha «tryna» på sykkel i unge dager..

2Q11
2Q11
30. desember 2015 23:01

Bra observert Hetda, en ulykke kan forklare øyenbryn arr, skjev nese og «hareskår». Det kan også være triks som brukes for å gi en identitet særpreg og nettopp identitet. Fototeknisk mistenker jeg bildemanipulasjon uten å kunne bevise det..

2Q11
2Q11
30. desember 2015 23:19

Et veldig godt eksempel på hvordan det bør graves. Når det er så mange mangler og uregelmessigheter i etterforskning og forklaringer må vi våge å gå inn i tilsynelatende tragiske skjebner. Fienden bruker, og har alltid brukt denne taktikken med å gjøre spørsmål så følsomme at ingen tør nærme seg de. Sagt rett ut Jostemikk så tyder denne opplysningen på forhåndskunnskap om Utøyahendelsen punktum

Hans Gaarder (@HansGaarder)
17. januar 2016 01:16

Her er en sammenstilling av 8 ulike FALSK FLAGG terroraksjoner, inkl. 22/7:

2Q11
2Q11
17. januar 2016 17:56

Her ber jeg dere se på følgende, så skal jeg knytte det til 227 i neste omgang:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ralph_Percy,_12th_Duke_of_Northumberland

-RALPH PERCY THE SYON DUKE
https://www.youtube.com/watch?v=jb7LL9VjQxI

-Set in 200 acres of parkland, Syon House used to be the site of a medieval abbey. Named after Mount Zion in the Holy Land, Syon House is the London home of the Duke of Northumberland, whose family have lived here for over 400 years.
http://www.allinlondon.co.uk/syon-park-and-house.php

AGENDA 21 percy russell sandy hook
JUNGLE SURFER For 2 år siden som svar til Ben Thejrporter
percy is a russel a montagu a scott a hamilton a gordon a lennox a lascelles all in last 4 gens impeccable as they say
https://www.youtube.com/watch?v=T5AkKn64imE

Cluff geothermal George Percy Ralph percy
They Live you Sleep

Stargazer
Stargazer
19. januar 2016 23:57

Kommer noen til å spinne en løgn på denne? Blir dette neste falsk flagg operasjon? http://www.london-fire.gov.uk/exercise-unified-response.asp Følg med på om det skjer noe i London i månedskifte februar-mars i år. Det starter 29. februar. Artig dato. Skuddår.

2Q11
2Q11
25. januar 2016 01:33
2Q11
2Q11
3. mars 2016 01:21

4. Tempelriddere og lignende.
I første omgang, les gjerne om denne sympatiske dame:
vestlandsjournalisten.wordpress.com/2010/08/26/fadervar-er-bona-mi/

egebergingrid.jpg, percyscotch.jpg, Resten fjernet av Jostemikk på grunn av total avsporing fra både virkeligheten og trådens intensjon.

trackback
17. mars 2016 23:41

[…] fra https://www.jostemikk.com/flere-merkelige-tilfeldigheter-den-22-juli-2011/#comment-10447 hvor jeg innser at jeg tok for mye plass og herved tar […]

Fredrik Naumann
Fredrik Naumann
29. september 2017 11:13

Artig lesning. Særlig den kommentaren om at Christopher Olssøn er fiktiv og «viser seg neppe offentlig mange dager i året i denne rollen.» Men det skulle ikke forundre meg om Christopher – i likhet med meg selv – bare trenger å bli invitert på en øl for å bevise at vi finnes. Og så kan man få svar på noen av de andre spørsmålene man har tenkt litt for mye på.

Stargazer
Stargazer
30. september 2017 12:26

Hvorfor må spørsmålene besvares over en øl? Du kan vel berike oss med noen av svarene her? Merkelig at det var kommentaren om Cristopher som fanget din interesse når det er så mange andre gode spørsmål her. Fyr løs, Friedrich 🙂 https://no.m.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Naumann

2Q11
2Q11
1. oktober 2017 22:42

Det er veldig bra at en 22.juli fotograf kommer på banen etter at vi i Jostemikk kommentarfeltene hadde besøk av representanter fra sanitetskorpset for en tid siden.
Siden det er meg som nevnte -fiktiv- så skal jeg svare Fredrik (kanskje en etterkommer av Friedrich?).

Det svaret kommer senere etter litt basisinformasjon:
https://no.m.wikipedia.org/wiki/%C3%86rlighet
https://no.m.wikipedia.org/wiki/Fiksjon

2Q11
2Q11
1. oktober 2017 23:40

Mer bakgrunnstoff før svar:
-Photojournalist Covering Rohingya Crisis for GEO Detained by Bangladeshi Authorities
Photographer Minzayar Oo, who was reporting on the Rohingya crisis in Bangladesh on assignment for GEO magazine, was detained with his assistant Hkun Lat on September 7, ac-cording to Oo’s agency, Panos Pictures. The two men have been accused of espionage. Police say the journalists entered the country on tourist visas rather than journalist visas, and are charging the pair with “false impersonation” and providing false information, according to a report by the Daily Mail
https://pdnpulse.pdnonline.com/2017/09/photojournalist-covering-rohingya-crisis-geo-detained-bangladeshi-authorities.html«>

Adrian Evans, director of the Panos picture agency and a former jury member of the World Press Photo prize, said he was sure Mr. Hansen’s image was not a fake.
«You can argue about it on aesthetic grounds but not on the veracity of what you are looking at in the picture, he said.»
best-photograph-year-or-big-fake
https://m.sunshinecoastdaily.com.au/news/best-photograph-year-or-big-fake/1868370/

2Q11
2Q11
1. oktober 2017 23:43

Further Fatemi’s success and relationship with his agency, Panos Pictures, should also be examined. Fatemi has successfully laundered his reputation and work through Panos. This project has been widely published and exhibited. Over the years dozens of grievances have been filed against Fatemi with Panos, including one from myself and one from one of his female subjects below. To this day all such complaints have been set aside or labeled as envoy while the agency continues to sell his work.
https://medium.com/@RaminTalaie/2017-world-press-photo-awards-fake-news-3a807abd4f1f

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Panos_Pictures

I neste kommentar kommer svaret..

2Q11
2Q11
4. oktober 2017 01:56

Og så kan man få svar på noen av de andre spørsmålene man har tenkt litt for mye på.

At man ikke tenker for mye på spørsmål, hvem tjener mest på det tro?

bare trenger å bli invitert på en øl for å bevise at vi finnes.

her er min holdning til det, begrunnelse kommer senere:

2Q11
2Q11
16. oktober 2017 01:03

Over en øl har jeg tenkt litt for mye på dette, er alle her reelle hele tiden?

2Q11
2Q11
2. november 2017 01:37

For å holde din suverene blogg gående Jostemikk, bidrar jeg gjerne med å kutte alle bilder fra meg i framtiden. Jeg tror jeg forstår dine problemer, enten det gjelder dine eller andres bilder, og ikke minst mine montasjer. For egen del er jeg kompromissløs overfor bedragere som ikke kryper til korset og innrømmer narrespillet. For spesielt interesserte:
https://royalrealityblog.wordpress.com/

Dan Moe
Dan Moe
25. juni 2018 07:41

Hva er det du egentlig insinuerer her? Mener dere virkelig at dette var en falsk flagg operasjon? Hva er motivet til noe slikt? Har dere ingen perspektiv på virkeligheten? Dere kan finne mennesker som var der den dagen, dette er ikke Jesus oppstandelse for 2000 år siden, du kan faktisk finne mennesker som vitnet alt dette som fortsatt er i live i dag. å sitte på datamaskinen sin og stille hypotetiske spørsmål er ikke en vei til sannheten.

2Q11
2Q11
26. juni 2018 00:53

Hei Dan.
Når du har svarene på følgende to uhypotetiske spørsmål fra Jostemikk kan jeg gjerne kommentere kommentaren din grundigere:
1.
Hvem løy – AUFeren og Stormesteren, eller politiet?
2.

Når selvmotsigelsene blir så store som de er mellom det enhver ville kalt to karaktervitner, daværende Stormester i frimurerordenen og en fremadstormende ungdomspolitiker i Ap og tiltalebeslutningen og dommen i Oslo tingrett, er det overraskende at så og si ingen virker å være interessert i denne delen av 22. juli 2011-hendelsene. Vitnebeskrivelsene og politiets konklusjoner spriker så vidt at det melder seg et nytt spørsmål. Er noe som helst av det som ble påstått sant?

https://www.jostemikk.com/hvem-loy-auferen-og-stormesteren-eller-politiet/

Dan Moe
Dan Moe
14. juli 2018 04:08
Reply to  Jostemikk

Jeg får begynne med å beklage for en emosjonell respons. Det er lite konstruktivt for en diskusjon.

Det jeg forsøkte på var å få bedre innsikt i hva argumentene uttrykt på denne siden egentlig er, siden alt er skrevet som hint til mulige problemer med den mainstream forklaringen som ble gitt for hva som skjedde den dagen. Hva er posisjonen til de som er skeptiske til den mainstreame forklaringen?

Jeg spør om oppklaring, ikke fordi jeg ikke er i stand til å forstaa, men fordi jeg foretrekker å ikke gjøre antakelser angående andre folks holdninger og meninger. Og ut ifra hvordan du svarte på flere av mine spørsmaal så får jeg inntrykk av at de antakelsene jeg allerede hadde gjort ikke medførte sannhet.

Du er selvfølgelig velkommen til å ikke spesifisere din holdning, siden du skylder meg ingen forklaring, din mening er privat og jeg er ok med det.

Jeg er her kun for aa laere om alternative holdninger til 22.juli, og jeg annerkjenner at maaten jeg tilnaermet denne siden ikke reflekterte det.

Kim
Kim
22. juli 2018 12:58

Det er en kjempemessig utfordring å finne én overordnet forklaring på alle de merkelig «tilfeldighetene» rundt hendelsene 22. juli 2011. Det finnes mange likhetstrekk mellom 22. juli-hendelsene og de siste årenes falsk-flagg operasjoner, der få eller ingen har blitt drept. Men det er veldig vanskelig å tro at norske makthavere ville ha vært delaktige i drap på sine egne, uansett en mulig generalsekretærstilling i NATO, e.l. Har kommet til at forklaringen ikke kan være enkel, men «dobbelt-bunnet». Norske makthavere kan ha blitt forespeilet en operasjon der ingen skulle dø eller bli skadet. Agent og høyre-ekstrem-infiltrator ABB kan ha blitt forespeilet det samme. Da operasjonen gikk av stabelen kan de ha blitt bondefanget av sine «allierte»/»oppdragsgivere». I så fall var det nok en noe kraftigere eksplosjon i Regjeringskvartalet enn forespeilet, og ikke-avtalte drap ble begått på Utøya, av en annen gjerningsmann enn ABB. Mens amatøren ABB gikk rundt og skjøt med ikke-dødelige våpen som avtalt, skjøt den «andre skytteren», en profesjonell morder (Mossad?) med skarpe skudd. Han kan ha blitt fraktet til Utøya i varebilen fra Bislett Bilutleie. Ser for meg at han ble «solgt inn» som en slags backup eller medhjelper for ABB. Det forklarer hvorfor ABB spurte flere av ungdommene om de hadde «sett han». ABB lurte faktisk på hvor «den andre» var. Vi vet at ABB fikk kontinuerlige oppdateringer via øretelefon, og det ville den andre skytteren også ha fått. Med det samme han fikk vite at ABB var anholdt, kvittet han seg med våpen og utstyr, og kom seg bort fra øya. Da var tragedien et faktum, og Anders Behring Breivik hadde blitt Norges svar på Lee Harvey Oswald. Uansett satt Stoltenberg i saksa, og hadde samtidig blitt den perfekte kandidaten for lederstillingen i NATO. En kompromittert mann ligger alltid «trygt» i den globale maktelitens hule hånd. Bare se på Trump.

Vapaus
Vapaus
11. april 2019 22:59

Det er mye å undres over angående det som skjedde den 22. juli 2011, og at Monica Bøsei var daglig leder for Utøya AS og primus motor for Utøya-leiren i en årrekke, men fratrådte sin stilling seks dager før terroren, er nok et eksempel.

Akkurat dette fratredelsestidspunktet har gnagd meg i mange år også, spesielt sett opp mot samboerens mildt sagt unaturlige reaksjon. Hadde jeg vært i hans situasjon med bevitnet myrdet samboer og en eller flere barn på øya, er den en viss leder som bare kunne glemt å dra noe som helst sted med det pansrede langangsfartøyet, jeg hadde vel antagelig kasta’n på sjøen og ihvertfall gitt f…. i eventuelle ordrer om å redde kun noen få «valgte royale høyheter» innen partiet. Apropos «Royale forbindelser…», så finnes jo de også sammen med «Mor utøya».

Hva skjedde? basert på normale menneskelige reaksjoner, ganske sikkert ikke slik den offentlige sannheten fremstilles. Mine tanker og teori går mer i retning av det som kan ha vært et teatermord på Olof Palme 25 år tidligere. Søkt? ja selv fra en konspirasjonsteoretiker som meg, men kanskje ikke mer søkt enn den offisielle versjonen, basert på hva som ihvertfall jeg anser som en normal menneskelig reaksjon på et slikt senario og legger en til mildt sagt varierende forklaringer fra samboeren i ettertid, kanskje enda mindre søkt.

2Q11
2Q11
14. april 2019 00:54

Mine tanker og teori går mer i retning av det som kan ha vært et teatermord på Olof Palme 25 år tidligere. Søkt?

Ikke søkt i det hele tatt spør du meg. Et mer treffende ord enn teater er etter min mening såpeopera. Forestillingen går i det uendelige og skuespillere, rollefordeling, script og regi kan endres uten videre. Forvirringen kan om ønskelig gjøres total.
Såpeopera: 227, jfk, Palme, MJ, Diana, Sigrid, Orderud og nå i samme område «kryptisk valuta bortføring».
Rekken er uendelig, og presstitutes med halliks har tjent stort på eventyrfortelling i alle de år.

Er rollen kronprinsesse eller halvbroren, er rollen statsminister eller president så blir vedkommende (nesten) aldri motstander av systemet de er en del av og følgelig straffet for det. Det er bare hypnose og svart magi som gjør at folket tror på noe annet.

Jens Stoltenberg går av grunnet tilbakevendt Natoskepsis? Never ever..

First Commercial Shown After Kennedy Assassination Analysis