Hvem er terroristene?

Når det gjelder overvåking, er det ganske skremmende å tenke på hva de må ha visst hele tiden i forbindelse med 11. september-hendelsene i USA 2001, bombingen i London 7. juli 2005, og det som skjedde i Norge 22. juli 2011. Tenk at det samme dag som hendelsene skjedde ble gjennomført en stor øvelse med nøyaktig samme scenario som øyeblikk senere ble en realitet. Tygg litt på hva dette betyr. Hvem som må ha vært involvert. Det gir skremmende perspektiver.

Norge den 22. juli 2011

22. juli-rettssaken var en farse, et bestillingsverk, og det er enkelt å finne flere eksempler som viser direkte feil og selvmotsigelser. Hva de enn var ute etter å finne, var det tydelig at fakta var mer av en fiende enn en venn, og er det noe som gjennomsyrer de offisielle forklaringene om hendelsesforløpets A til Å, er det alt fra oppsiktsvekkende “slurv” til direkte feil og løgner. Hele saken stinker av noe som ser ut til å bli et stadig større samfunnsproblem, at myndighetene og de verktøy de benytter seg av, blir benyttet til å skape en alternativ virkelighet folk flest ser ut til å sluke rått. Et kraftigere angrep på demokratiet er vanskelig å se for seg.

Politiets avhør av Breivik ble stjålet

Det som var antatt å være de viktigste intervjuene av Anders Behring Breivik, gjort rett etter at de fikk ham inn til avhør kvelden 22. juli, er stjålet.

http://www.p4.no/story.aspx?id=567960

Klikk gjerne linken, for deretter å høre opptak av nyhetsoppslaget (radio).

Breivik-avhør på avveie
Et langt og sensitivt avhør av terrordømte Anders Behring Breivik forsvant i 2011 fra et låst kontor på Politihuset i Oslo.

Publisert 25.04.2014 05:18 av Eirik Torbjørnsen.

Spesialenheten for politisaker mener politiansatte sto bak tyveriet, skriver Dagsavisen.

Verken Breiviks forsvarerer eller andre involverte advokater i 22. juli-saken er før nå blitt kjent med saken, fordi Spesialenheten ikke mente det var behov for å varsle om tyveriet.

Alle forstår at her har det vært sterke krefter ute, og at disse kreftene har noe å skjule. Det er ingen hvem som helst som kan skaffe seg tilgang til disse dokumentene, noe som bekreftes av spesialenheten for politisaker, som uttaler at politiansatte sto bak tyveriet. Hvis politiet stjal av politiet, må en stille spørsmål om hvem de stjal på oppdrag av. Sannsynlige oppdragsgivere er politiet selv, påtalemyndighetene, og E-tjensten(e).

Bomben i regjeringskvartalet førte til stank av svovel, noe som ikke er forenlig med en ANFO-detonasjon

Fra Wikipedia:

Det ble meldt om lukt av svovel i området, hvilket kunne peke mot at eksplosjonen var forårsaket av en bilbombe laget med kunstgjødsel. Politiet kunngjorde senere at bomben faktisk besto av en såkalt gjødselbombe (ANFO), av samme type som den benyttet i bombingen i Oklahoma City.

Fra ABC-Nyheter:

– Svovellukt

Kilder sier til den britiske nyhetskanalen Sky News at det luktet sterkt av svovel etter eksplosjonen, noe som kan peke mot at det er snakk om en bilbombe laget med kunstgjødsel.

Hva er ANFO?

Vitnebeskrivelsene om svovelstank i Oslo etter eksplosjonen i regjeringskvartalet gjør saken direkte slem. Påstandene om ei kunstgjødselbombe ligner mer og mer på en idiotisk løgn. Det lukter ikke svovel av ei ANFO-bombe, og det er derfor alt annet enn forenlig med en eksplosjon fra kunstgjødsel og diesel. ANFO er ammonium-nitrat fuel oil, og det er ingen kjemiske forbindelser i dette som gir svovellukt.

Dette, sammen med at det ble holdt øvelse om samme scenario som utspilte seg kun timer senere ved Regjeringskvartalet og på Utøya, noe jeg kommer tilbake til, var det jeg reagerte kraftigst over ettermiddagen og kvelden den 22. juli 2011. I likhet med de fleste andre nordmenn satt jeg klistret foran TV- og dataskjerm for å følge med på den tragske utviklingen.

Derfor var det med svovellukt noe av det første jeg begynte undersøke i ukene og månedene som fulgte. Jeg kontaktet skytebaser fra de største firmaene i Norge som driver med sprenging og spurte dem om det var mulig at det luktet svovel etter en ANFO-detonasjon. Alle svarte et entydig og soleklart nei. Det var ikke mulig, og de hadde heller aldri opplevd det, med et unntak verdt å merke seg. En av skytebasene sa at det kunne forekomme en svak svovellukt når det ble sprengt ut fjell med høyt svovelinnhold, noe han selv ikke hadde vært med på, men hørt om.

Ifølge opplysninger under etterforskningen skal Breivik ha bestilt ca. 300 gram svovel pr. postordre fra Sverige, men det ble også nevnt at han aldri brukte det. Det ville også vært en altfor liten mengde.

Hva slags sprengstoff inneholder store mengder svovel? Militære sprenglegemer. Samme fenomen ble observert etter eksplosjonen i Oklahoma, der en tidligere sprengningsekspert fra styrkene i Vietnam var tidlig på åstedet, og han forsto raskt hva slags sprenglegemer de hadde benyttet der. Oklahoma-bomba håper jeg å skrive mer om senere.

Politiets beredskapstropps øvelse den 22. juli 2011

Her er fra Aftenposten 26. august 2011:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4208952.ece#.Ud5xNuXIfto

Trente på Utøya-scenario 22. juli

Kun timer før Anders Behring Breivik begynte å skyte ungdommer på Utøya, avsluttet politiets beredskapstropp en øvelse hvor de øvde på en nesten identisk situasjon.

De fire dagene i forveien, og også den samme fredagen som angrepet ble utført, trente politiets beredskapstropp på en pågående terroraksjon som var tilnærmet lik den situasjonen som timer senere møtte de 22 polititjenestemennene i beredskapstroppen på Utøya.

Aftenposten får bekreftet fra sentrale kilder i ledelsen i Oslo-politiet at øvelsen ble avsluttet klokken 15 den samme fredagen.

Alle tjenestemennene fra beredskapstroppen som deltok i Regjeringskvartalet etter bilbomben og senere kom i land på Utøya og pågrep Anders Behring Breivik, hadde tidligere samme dag og i dagene i forveien deltatt i trening på et helt likt scenario.

Dermed rakk politiet så vidt å avslutte treningen før det de hadde trent på ble virkelighet.

Treningen skal etter det Aftenposten vet, ha gått rett inn i det som møtte politiet i Tyrifjorden den samme dagen: et mobilt terrorangrep hvor en eller flere gjerningspersoner kun har som mål å skyte flest mulig mennesker og så skyte politiet når de kommer.

– Det var veldig nærme fasiten. Tilfeldighetene ville det slik, sier en sentral politikilde, som ikke vil siteres med navn.

Sannsynligheten for at noe slikt skal kunne skje ved en tilfeldighet er liten. Svært liten. At slike øvelser er en gjennomgangsmelodi i forbindelse med flere av de kjente terrorhandlingene gjør at det hele stinker så vondt at svovelstanken i Oslo sentrum etter eksplosjonen der til sammenligning må ha vært rene godlukta.

Leiebilene Breivk benyttet 22. juli var av den magiske typen som skifter eiere etter påtalemyndighetens behag

Fra 22. juli-dommen:

http://www.dagbladet.no/22juli/heledommen.pdf

Den 15. juli 2011 hentet tiltalte «bombebilen», en VW Crafter, hos Avis bilutleie i Oslo.
Tiltalte hadde også leid en Fiat Doblò. Den 20. juli 2011 kjørte han Crafteren til Oslo.

Bare så leit for dommen og etterforskningen at Avis ikke leide ut VW Crafter. Det gjorde derimot Bislet Bilutleie, noe Wikipedia har fått med seg:

http://no.wikipedia.org/wiki/Bombeangrepet_p%C3%A5_regjeringskvartalet#Bomben

Eksplosjonen var forårsaket av en gjødselbombe på ca 950 kilo[16], plassert i en varebil av type Volkswagen Crafter, utleid fra Bislett Bilutleie til oslomannen Anders Behring Breivik.

Under en debatt på forumet til Hegnar skrev en av deltakerne:

http://forum.hegnar.no/post.asp?id=17606434

Eksplosjonen var forårsaket av en gjødselbombe på ca 950 kilo, plassert i en varebil av type Volkswagen Crafter, utleid fra BISLETT BILUTLEIE til oslomannen Anders Behring Breivik.

http://no.wikipedia.org/wiki/Bombeangrepet_på_regjeringskvartalet

Varebilen som var avbildet på Utøya er en leiebil fra BISLETT BILUTLEIE. Det er en Opel Movano med reg.nr. DN61610.

http://img546.imageshack.us/img546/5918/vansa.jpg
http://www.dagbladet.no/2011/11/25/nyheter/terror_i_oslo/innenriks/terrorangrepet/auf/19145843/

Så har jeg sjekket:
– Avis har ikke Crafter på sine utleiesider.
– Bislett har ikke Opel Movano på sine utleiesider, men de har Crafter. De har også MB Sprinter (MB rapportert av vakten i regjeringskvartalet) og Fiat Doblo (bilen Breivik brukte til Utøya). Kan alle disse bilene knyttes til Bislett Bilutleie?

Fra en kommentar på Diskusjon.no:

http://www.diskusjon.no/index.php?s=4bd38aa34e02909adf8f8807e865f013&showtopic=1360645&page=467#entry18335258

Når kom den andre Bislett Bilutleie bilen til Utøya ?
http://www.dagbladet…error/17441844/

Opelen fra Bislet Bilutleie på Utøya

Biler som ikke er det de er, sprengstoff som ble benyttet selv om det ikke ble det, avhør som forsvinner fra politiet, stjålet av politiet, og en politiøvelse som gikk ut på nær identiske hendelser med det som kun timer senere utspant seg i virkeligheten

Dessverre er dette bare toppen av isfjellet. Det finnes mengder av løgner og direkte feil i både etterforskning og rettssak. Med i betraktningen må i høyeste grad også den patetiske responsen med uforklarlig lavpannede beslutninger og handlinger fra politiets side i minuttene og timene etter eksplosjonen i regjeringskvartalet. Vi ble vitne til en kollaps. En kollektiv kollaps. Polititjenestemenn begikk den ene tabben etter den andre, og talsmennene for etaten løy for åpen mikrofon under noen av intervjuene nyhetskanalene presenterte for det norske folk i timene og dagene etter 22. juli-hendelsen i 2011.

Her er noen andre punkter jeg oppfordrer de interesserte til å granske nærmere:

 • Politiets utvilje til å benytte helikopter for å raskest mulig komme seg til Utøya
 • Politiets manglende evne til å finne Utøya
 • Politiets manglende evne til å benytte/rekvirere egnet farkost for å komme seg til Utøya
 • Politiets tidlige påstander om sprengstoff lagret i trærne på Utøya
 • Politiets tidlige opplysninger om flere gjeringsmenn
 • Politiets senere påstand om at det kun var én gjerningsmann fordi det kun var to typer ammunisjon benyttet (alle med rimelig intelligensnivå forstår jo at det finnes tusener av våpen med identsk kaliber)
 • De mange vitneobservasjoner fra AUF-ungdom som fortalte om flere gjerningsmenn
 • Sammensetningen av 22. juli-kommisjonen, da særlig kommisjonens leder Alexandra Bech Gjørv som tilhører Jens Stoltenbergs personlige nettverk, og generalløytnant og tidligere sjef for E-tjenesten, Torgeir Hagen
 • Torgeir Hagens tilknytning til Frimurerlosjen
 • Torgeir Hagens relasjoner til ABBs far Jens David Breivik med tanke på E-tjeneste/utenrikstjeneste
 • Hvordan kunne de bruke Torgeir Hagen i en kommisjon som skulle granske en sak direkte relatert til sønnen av en tidligere arbeidskollega av Hagen?
 • Frumurernes Stormester Ivar A. Skars utrolige rolle ved å være i Oslo da bomba smalt, og at han og kona bare et par timer senere satt på terrassen på hytta ved Tyrifjorden med utsyn til Utøya mens de hørte skuddene
 • Anders Behring Breiviks mulige rolle som “Patsy”

Patsy – en rolle som udådsmann gjennom psykisk og fysisk manipulasjon

De engelskspråklige benytter Patsy-begrepet i forbindelse med mennesker som er utplukket og opplært til å utføre ønskede udåder. Inndoktrineringen gjennomføres ved hjelp av psykisk manipulering og medisinsk påvirkning.

Gene «Chip» Tatum er tidligere CIA-agent og heikopterpilot, og ikke minst en massedrapsmann på oppdrag for verdens største kokain-smuglere, deriblant George Bush sr. og Bill Clinton. Jeg har tidligere skrevet om Tatum her og her.

Chip Tatum
Gene “Chip” Tatum

Den opprinnelig danske, men nå svenske forfatteren Ole Dammegård har skrevet en meget avslørende bok om Palmedrapet, Coup D’etat in slow motion. Jeg siterer fra denne meget lesverdige boka, og oppfordrer alle til å kjøpe den. Det er over 1100 sider med oppsiktsvekkende stoff.

Ole Dammegård
Ole Dammegård

Tatum also describes his involvement in the assassination of Amiram Nir, the former Israeli Mossad agent who went under the assumed name of Pat Weber. Nir was scheduled to testify to the Senate Subcommittee, and it was feared he would reveal the truth. He perished, following the shooting-down of his aircraft with missiles from Tatum’s helicopter.

Other “neutralisations” verge on the bizarre. An individual who must remain nameless for a variety of reasons – but whose name is known to this writer – underwent an experience that is both horrific and chilling. Readers are warned that what follows is not at all pleasant. For the sake of ease, I shall call this individual “Mr. X” or, simply, “X”.

Mr. X was a leader of one of the largest CIA-backed Contra groups. He recently testified before the US Senate Intelligence Committee. Formerly, X was a senior executive in a South American subsidiary of a leading US soft drinks corporation. During his Senate testimony, he denied any knowledge of CIA involvement in the narcotics trade, adding that condoning such activity would have been foreign to his way of life. Not so, says Tatum. Mr. X had been recruited into the CIA by then-Director William Casey, with the assistance of Oliver North.

George W. Bush

In 1990, when Nicaraguan leader, Daniel Ortega, announced there would be “free elections”, X was ecstatic. He began jostling for position, and asked President Bush to ensure he be given a prominent position in the new government – in return for his years of toil at the behest of the CIA and the Enterprise. The pressure came in a form that Bush could not ignore. Failure to help his friend would result in X’s intimate knowledge of Bush’s involvement in the dope trade being made public. His threat left Bush with a sour taste. A Pegasus team was assigned to “neutralise” him in early 1990.

Mr. X, Tatum states, “fancied himself a lover of women. Tall, large-breasted blondes were his favourite. It was determined that, if effectively neutralised, [X] could be an asset. Therefore, it was decided that intimidation would be used to control [X].”

They chose to use the drug, Scopolamine, which also went by the nickname “Burundanga” or “the Voodoo drug”. The drug is extracted from the pods of a flowering shrub that grows in remote regions of South America. In its processed, powdered form, Scopolamine is “void of smell, void of taste”. When properly administered “it causes absolute obedience” without this being “observable by others”. Importantly, the target will not recall any of the events that occurred during the period they were under the spell of the drug.

In outlining these details, Tatum adds that it is important to administer the drug in the correct dosage, for he has known targets to die from too high a dose. Others have “remained under the influence of Burundanga for up to three weeks”. Precise dosage can be achieved by liquid ingestion, the powder being readily soluble. Ingestion via cigarettes is also an optimum method of ingestion. It is fast-acting and takes no more than 20 minutes to work.

Tatum states that X was invited to spend a relaxing weekend at a luxury hotel as a guest of his friend, George Bush. His host for the weekend was a trusted 18-year veteran field-intelligence officer. The evening started with cocktails and was followed by a fine meal. “‘Nothing but the best’ were the orders.”

Following the meal, he was ushered into the suite of a “blonde bombshell” supplied by the CIA. Mr. X had already ingested a dose of Burundanga during pre-dinner cocktails. X was gallant with the blonde as they both moved into the bedroom, where video cameras were already set up in one corner. In short order, the blonde had X standing naked in front of her, and began to indulge his desires. All the while, the video cameras whirred. Slowly stripping off, the “blonde” revealed his manhood in all its glory. Mr. X was instructed to reciprocate the favour and perform fellatio. He obliged, his intimate activities recorded at 24 frames a second on videotape.

Tatum says the male prostitute was hired from a bar in New York, and killed that same evening. Two weeks later, X – wholly unaware of the events of that evening – was visited in Nicaragua. He was presented with a copy of the video footage, along with instructions.

Tatum says that X can never allow that video to be seen: “Not only does it reveal his homosexuality, but it also reveals his bestiality and satanic worship rituals.” As frame after frame flicked by, X reportedly wept, forced to watch himself kill his homosexual “lover”, and then engage in the most grisly cannabalistic ritual imaginable.

Neutralized, Mr. X became a leading member of the Nicaraguan government a few short weeks later.

Anders Behring Breivik har ingen minner fra det som skjedde på Utøya

I domsavsigelsen står det ikke noe om Breiviks hukommelsestap. Intet som kan forklare hvordan et menneske klarte gjennomføre så grusomme handlinger at det er en umulighet for selv de mest hardbarkede forbrytere.

http://www.dagbladet.no/22juli/heledommen.pdf

NRK med flere forsøker seg med en forklaring om sinnet:

http://www.nrk.no/livsstil/brukes-under-brutale-lovbrudd-1.7728979

Anabole steroider brukes under brutale lovbrudd
Anders Behring Breivik tok anabole steroider i månedene før angrepet. Stadig flere bruker stoffgruppen nettopp for å bli i stand til å gjennomføre planlagte lovbrudd.

– Ville bli sterkere, mer effektiv og holde seg våken

Behring Breiviks advokat Geir Lippestad sa på en pressekonferanse med internasjonal media i går:

– Han dopet seg for å bli sterkere, mer effektiv og å holde seg våken.
– Denne bruken blir stadig mer vanlig, sier sosionom og dopingekspert med doktorgrad fra Universitetet i Oslo, Tommy Moberg til NRK.no.

– Anders Behring Breivik beskriver i sitt manifest hvordan han har brukt anabole steroider; han har planlagt det hele veldig godt, og bruken er en kalkulert del av hele opplegget. På samme måte som han har skaffet ammunisjon, har han skaffet og brukt anabole steroider i blanding med andre ting for å bli årvåken og aggressiv, sier Moberg.

Det er i enkelte miljøer vanlig å bruke anabole steroider sammen med sentralstimulerende stoffer, noe også Behring Breivik gjorde. Dette kalles, ifølge Tommy Moberg, en «torpedococtail».

Torpedovirksomhet kan da ikke sammenlignes med det fullstendig bestialske som ble utført på Utøya. Denne Moberg nevner heller ingen ting om hukommelsestap.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli-anders-behring-breivik/breivik-skal-faa-se-doedsbilder-fra-utoeya/a/10078743/

Anders Behring Breivik
Var Anders Behring Breivik en “Patsy”?
I så fall, for hvem?

Anders Behring Breivik ønsker å se politiets bilder fra massakren på Utøya.

– Har slettet minnene

I avhør har Breivik forklart at han synes det var traumatisk å gjennomføre terrorhandlingene på Utøya, og at han har slettet minner derfra.

– Jeg tror hjernen min har slettet minner for å beskytte meg, forklarte han til avhørerne.

Tidligere falsk flagg-operasjoner – en med deltakelse av norsk E-tjeneste (Stay Behind)

Det finnes mengder av tidligere falsk flagg-operasjoner, hvorav noen ble gjennomført, mens andre aldri kom lenger enn til tegnearket. Først en forklaring av begrepet:

http://en.wikipedia.org/wiki/False_flag

False flag (or black flag) describes covert military or paramilitary operations designed to deceive in such a way that the operations appear as though they are being carried out by entities, groups or nations other than those who actually planned and executed them. Operations carried out during peace-time by civilian organizations, as well as covert government agencies, may by extension be called false flag operations if they seek to hide the real organization behind an operation. Geraint Hughes uses the term to refer to those acts carried out by «military or security force personnel, which are then blamed on terrorists.»

Gulf of Tonkin-hendelsen

Det som kommer nå handler om Gulf of Tonkin incident. Det handler om hvordan USA begikk terrorhandlinger og likvideringer av vietnamesere, og hvordan de skaffet seg et falskt alibi for å presse kongressen til å gi den amerikanske presidenten fullmakter til å starte full konvensjonell krig i Vietnam.

Jens Christian Hauge var foruten mye annet en tidlig Bilderbergert med solide forbindelser til Stoltenberg- og Brundtlandfamilien. Etter at 2. verdenskrig var slutt, startet Jens Christian Hauge en organisasjon som er kalt Stay Behind (Operation Gladio). Dette dreier seg om en hemmelig organisasjon videreført av «Gutta på skauen», her forklart av Wikipedia:

Norsk okkupasjonsberedskap i etterkrigstiden, tidligere kalt «Stay Behind» med kodenavn ROC og senere kalt «Okkupasjonsberedskap» er betegnelser på det arbeide som det norske Forsvaret organiserte fra 1948, med umiddelbar målsetting å kunne gjennomføre evakuering, sabotasje og etterretning på norsk jord under en eventuell okkupasjon. Dette var en tid da den kalde krigen var kommet i gang og frykten for Stalins Sovjetunionen var påtakelig. Virksomheten skulle baseres på erfaringer som var gjort under annen verdenskrig.

Virksomheten ble organisert i såkalte nett med oppgaver innenfor etterretning, evakuering av nøkkelpersoner og sabotasje. Nettene fikk senere en felles oppbygging og betegnelsen «Stay Behind».

Arbeidet med det offisielle Stay Behind-systemet ble initiert av forsvarssjef Jens Chr. Hauge i 1948.

Opplysninger om at noe slikt som denne gruppen eksisterte kom ikke fram offentlig før på 90-tallet. Tidligere offiser og høyrepolitiker Oddmund Hammerstad sa om denne organisasjonen:

Et lite monster kan bli et stort monster om det får næring nok og skjønner at det kan leve relativt trygt og ubekymret i utførelsen av sine klandestine aktiviteter.

Jens Chr. Hauge
Et klandestint monster?
Jens Chr. Hauge, en av Stay Behinds
krumtapper

Den første lederen av Stay Behind var Alf Martens Meyer, og for å gi et ørlite innblikk i hvem han var, siterer jeg fra Dagbladet:

Avslører havets hemmeligheter

Den norske handelsflåten hører etter tradisjonen til vår felles stolthet, vår «ære og makt». To nylig utkomne bøker viser at den samme handelsflåtens verdensomspennende nett av folk og skip har gitt grunnlag også for dunkle virksomheter, for spionasje og terrorisme.

Spionnettet som handelsflåten vevde, ble da også ledet av norsk etterretnings største talent etter 1945, marineoffiseren Alf Martens Meyer. Meyer var en krumtapp i Evangs raskt voksende apparat. Han sto for utviklingen av en rekke E-oppdrag, og er den som nevnes aller oftest i Riste og Molands bok.

Så til poenget, og i sitatet som nå kommer ber jeg alle om å være oppmerksom på at Gulf of Tonkin-hendelsen ikke står beskrevet som den Falske-Black Flag-operation som den nå er dokumentert å ha vært. Det er allikevel oppsiktsvekkende det dere nå vil lese.

http://no.wikipedia.org/wiki/Nordmenn_i_Vietnamkrigen

Nordmenn i Vietnamkrigen

I seks måneder før den offisielle starten på Vietnamkrigen 2. August 1964, drev norske agenter hemmelige operasjoner ledet av den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA mot nord vietnamesisk territorium. Blant nordmennene som deltok i operasjonene var Martin Vik, Knut Kalvenes og Reidar Steffensen. De tre tidligere sjømennene fra Hordaland, ble rekruttert til operasjonene av avdelingssjef i den militære etterretningstjenesten Alf Martens Meyer. Martens Meyer var en norgeshistoriens største spioner, ansvarlig for oppbygging av flere store etterretningsnettverk på vegne av den norske etterretningstjenesten.

Under opptrappingen til Vietnam-krigen var de tre nordmennene kapteiner på patruljebåter av SWIFT typen, som førte sør vietnamesiske kommandosoldater inn i fiendtlig territorium i Nord-Vietnam hvor kommandosoldatene gjennomført henrettelser, kidnappinger, sabotasje og rekognosering. De norske sjøfolkene ventet i patruljebåtene i åpen sjø mens operasjonene ble gjennomført. Alt dette foregikk i ly av nattemørket, og mange kommandosoldater kom aldri tilbake. Kommandosoldatene var trent av rådgivere fra CIA, i likhet med nordmennene.

I løpet av våren 1964 kom det flere norske forsterkninger til den hemmelige amerikanske krigføringen. To norske motortorpedobåter av Tjeldklassen ble overtatt av CIA. Disse båtene, som amerikanerne kalte for NASTY, ble brukt i et angrep på et nordvietnamesisk radiofyr 30. juni 1964. Dette er av historikere beskrevet som en utløsende faktor for at nordvietnamesiske patruljebåter angrep det amerikanske marinefartøyet USS Maddox 2. August. Dette angrepet, som er kjent som Tonkin-episoden, førte til at den amerikanske kongressen ga president Johnson tillatelse til den opptrappingen av de militære operasjonene som er regnet som den offisielle starten av krigen.

NRK Brennpunkt program 2000

To av de tre tidligere sjømennene, Knut Kalvenes og Reidar Steffensen, sto fram og fortalte sin historie i NRK Brennpunkt i 2000. Den tredje, Martin Vik, ville ikke delta i programmet. Han var på dette tidspunktet, og hadde i alle årene etter at operasjonene i Vietnam, vært kaptein på det norske etterretnings- og forskningsskip F/S «Marjata». Dette skipet er fremdeles et av etterretningstjenestens viktigste redskaper i innsamlingen av signaletterretning.

Den tidligere lederen for CIAs maritime operasjoner William Hamilton ble intervjuet av NRK Brennpunkt, og fortalte at ni nordmenn ble rekruttert til disse operasjonene. Bare de tre hordalendingene er hittil navngitt. De seks andre som deltok i spesialoperasjonene er ukjent. Den daværende norske forsvarsministeren Jørgen Kosmo, hevdet overfor NRK at Alf Martens Meyer opptrådte som privatperson da han rekrutterte de norske sjøfolkene til tjeneste i CIA.

Det synes lite trivelig å være innbygger i en nasjon der myndighetene har så liten kontroll med de hemmelige tjenester at visse klandestine krefter kan være med på å starte storkriger bak ryggen på regjering og storting.

Operation Northwoods – CIAs ønske om å angripe eget land og egen befolkning

Denne saken er viktig. Ikke fordi den ble gjennomført i forbindelse med Cuba-krisa på 60-tallet, men fordi den ble ønsket iverksatt av de samme skjulte kreftene som står bak nesten alt annet av organisert ondkap. Den var dessuten planlagt på en slik måte at en ser klare paralleller til 11. september-hendelsene i USA, der gjerningsmennene bak nærmest kunne bruke Operation Northwoods som et arbeidshefte under planleggingen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

220px-Lyman_L._Lemnitzer
General Lyman Louis Lemnitzer,
en sosiopat, men i tjeneste for hvem?

Enkelte innen CIA ville skape en falsk begrunnelse for væpnet aksjon i 1962. Som nevnt over inngikk «kapring» av fly som en del av planen. Disse flyene skulle styrtes på strategisk viktige steder i USA. Og leser man videre, kan man nesten føle seg ørlite vantro til planene de ønsket å iverksette. Jeg føler det hensiktsmessig å legge inn hele sitatet:

More specifically, the plan called for the following:

Since it would seem desirable to use legitimate provocation as the basis for US military intervention in Cuba a cover and deception plan, to include requisite preliminary actions such as has been developed in response to Task 33 c, could be executed as an initial effort to provoke Cuban reactions. Harassment plus deceptive actions to convince the Cubans of imminent invasion would be emphasized. Our military posture throughout execution of the plan will allow a rapid change from exercise to intervention if Cuban response justifies.

A series of well coordinated incidents will be planned to take place in and around Guantanamo to give genuine appearance of being done by hostile Cuban forces.

a. Incidents to establish a credible attack (not in chronological order):

Start rumors (many). Use clandestine radio.

Land friendly Cubans in uniform «over-the-fence» to stage attack on base.
Capture Cuban (friendly) saboteurs inside the base.

Start riots near the base main gate (friendly Cubans).[13]
Blow up ammunition inside the base; start fires.

Burn aircraft on air base (sabotage).

Lob mortar shells from outside of base into base. Some damage to installations.

Capture assault teams approaching from the sea or vicinity of Guantanamo City.

Capture militia group which storms the base.
Sabotage ship in harbor; large fires—napthalene.

Sink ship near harbor entrance. Conduct funerals for mock-victims (may be in lieu of (10))

b. United States would respond by executing offensive operations to secure water and power supplies, destroying artillery and mortar emplacements which threaten the base.

c. Commence large scale United States military operations.

A «Remember the Maine» incident could be arranged in several forms:

a. We could blow up a US ship in Guantanamo Bay and blame Cuba.

b. We could blow up a drone (unmanned) vessel anywhere in the Cuban waters. We could arrange to cause such incident in the vicinity of Havana or Santiago as a spectacular result of Cuban attack from the air or sea, or both. The presence of Cuban planes or ships merely investigating the intent of the vessel could be fairly compelling evidence that the ship was taken under attack. The nearness to Havana or Santiago would add credibility especially to those people that might have heard the blast or have seen the fire. The US could follow up with an air/sea rescue operation covered by US fighters to «evacuate» remaining members of the non-existent crew. Casualty lists in US newspapers would cause a helpful wave of national indignation.

We could develop a Communist Cuban terror campaign in the Miami area, in other Florida cities and even in Washington.

The terror campaign could be pointed at refugees seeking haven in the United States. We could sink a boatload of Cubans en route to Florida (real or simulated). We could foster attempts on lives of Cuban refugees in the United States even to the extent of wounding in instances to be widely publicized. Exploding a few plastic bombs in carefully chosen spots, the arrest of Cuban agents and the release of prepared documents substantiating Cuban involvement, also would be helpful in projecting the idea of an irresponsible government.

A «Cuban-based, Castro-supported» filibuster could be simulated against a neighboring Caribbean nation (in the vein of the 14 June invasion of the Dominican Republic). We know that Castro is backing subversive efforts clandestinely against Haiti, Dominican Republic, Guatemala, and Nicaragua at present and possible others. These efforts can be magnified and additional ones contrived for exposure. For example, advantage can be taken of the sensitivity of the Dominican Air Force to intrusions within their national air space. «Cuban» B-26 or C-46 type aircraft could make cane-burning raids at night. Soviet Bloc incendiaries could be found. This could be coupled with «Cuban» messages to the Communist underground in the Dominican Republic and «Cuban» shipments of arm which would be found, or intercepted, on the beach.

Use of MIG type aircraft by US pilots could provide additional provocation. Harassment of civil air, attacks on surface shipping and destruction of US military drone aircraft by MIG type planes would be useful as complementary actions. An F-86 properly painted would convince air passengers that they saw a Cuban MIG, especially if the pilot of the transport were to announce such fact. The primary drawback to this suggestion appears to be the security risk inherent in obtaining or modifying an aircraft. However, reasonable copies of the MIG could be produced from US resources in about three months.

Hijacking attempts against civil air and surface craft should appear to continue as harassing measures condoned by the government of Cuba. Concurrently, genuine defections of Cuban civil and military air and surface craft should be encouraged.

It is possible to create an incident which will demonstrate convincingly that a Cuban aircraft has attacked and shot down a chartered civil airliner en route from the United States to Jamaica, Guatemala, Panama or Venezuela. The destination would be chosen only to cause the flight plan route to cross Cuba. The passengers could be a group of college students off on a holiday or any grouping of persons with a common interest to support chartering a non-scheduled flight.

a. An aircraft at Eglin AFB would be painted and numbered as an exact duplicate for a civil registered aircraft belonging to a CIA proprietary organization in the Miami area. At a designated time the duplicate would be substituted for the actual civil aircraft and would be loaded with the selected passengers, all boarded under carefully prepared aliases. The actual registered aircraft would be converted to a drone.

b. Take off times of the drone aircraft and the actual aircraft will be scheduled to allow a rendezvous south of Florida. From the rendezvous point the passenger-carrying aircraft will descend to minimum altitude and go directly into an auxiliary field at Eglin AFB where arrangements will have been made to evacuate the passengers and return the aircraft to its original status. The drone aircraft meanwhile will continue to fly the filed flight plan. When over Cuba the drone will begin transmitting on the international distress frequency a «MAY DAY» message stating he is under attack by Cuban MIG aircraft. The transmission will be interrupted by destruction of the aircraft which will be triggered by radio signal. This will allow ICAO radio[16] stations in the Western Hemisphere to tell the US what has happened to the aircraft instead of the US trying to «sell» the incident.

It is possible to create an incident which will make it appear that Communist Cuban MIGs have destroyed a USAF aircraft over international waters in an unprovoked attack.

a. Approximately 4 or 5 F-101 aircraft will be dispatched in trail from Homestead AFB, Florida, to the vicinity of Cuba. Their mission will be to reverse course and simulate fakir aircraft for an air defense exercise in southern Florida. These aircraft would conduct variations of these flights at frequent Intervals. Crews would be briefed to remain at least 12 miles off the Cuban coast; however, they would be required to carry live ammunition in the event that hostile actions were taken by the Cuban MIGs.

b. On one such flight, a pre-briefed pilot would fly tail-end Charley at considerable interval between aircraft. While near the Cuban Island this pilot would broadcast that he had been jumped by MIGs and was going down. No other calls would be made. The pilot would then fly directly west at extremely low altitude and land at a secure base, an Eglin auxiliary. The aircraft would be met by the proper people, quickly stored and given a new tail number. The pilot who had performed the mission under an alias, would resume his proper identity and return to his normal place of business. The pilot and aircraft would then have disappeared.

c. At precisely the same time that the aircraft was presumably shot down, a submarine or small surface craft would disburse F-101 parts, parachute, etc., at approximately 15 to 20 miles off the Cuban coast and depart. The pilots returning to Homestead would have a true story as far as they knew. Search ships and aircraft could be dispatched and parts of aircraft found.

Flere øvelser i forbindelse med “terror”

Misforstå meg ikke. Bruken av anførselstegn for ordet terror er ikke ment å indiktere at vi ikke snakker om ekte terror. Spørsmålet er bare hvem som står bak denne terroren. Jeg håper noen begynner å lukte lunta, og har forståelse for at det kan ta lang tid å riktig fordøye opplysningene i dette innlegget. For å gjøre det enda verre:

11. september 2001 i USA – “bisarre likheter mellom øvelser samme dag og de som utspant seg minutter og timer senere”

http://usatoday30.usatoday.com/news/nation/2002-08-22-sept-11-plane-drill-_x.htm

Federal agency planned plane-crashing-into-building drill … last Sept. 11

WASHINGTON (AP) — In what the government describes as a bizarre coincidence, one U.S. intelligence agency was planning an exercise last Sept. 11 in which an errant aircraft would crash into one of its buildings. But the cause wasn’t terrorism — it was to be a simulated accident.

Utrolig, ikke sant? Akkurat det samme som skjedde i Norge den 22. juli 2011, og å kalle “tilfeldighetene” bisarre kan umulig være en overdrivelse. Det finnes mer:

London-bombene 7. juli 2005 – øvelse og udåd gikk hånd i hånd

Det ble holdt en øvelse i London samme morgen. En antiterror-øvelse. Den gikk ut på at terroriste plasserte sprengstoff på T bane-stasjoner og en buss. Nøyaktig de samme stasjonene som ble sprengt. Nøyaktig den samme bussen.

Bøker, Google – The Puzzle of 7/7: An In-depth Analysis of the London Bombings

Evan Solomon: We’ve heard something quite extraordinary – could be a coincidence or not – that your firm, on the very day that the bombs went off in London, were running an exercise simulating three bombs going off, in the very same tube stations that they went off. How did this happen? Coincidence, or were you acting on information that you knew?
Peter Power: I don’t think you could say that we had some special insight into the terrorist network, otherwise I would be under arrest myself. The truth of it is –
Solomon: But it is a coincidence.
Power: It’s a coincidence, and it’s a spooky coincidence. Our scenario was very similar – it wasn’t totally identical, but it was based on bombs going off, to the time, the locations, all this sort of stuff. But it wasn’t an accident, in the sense that London has a history of bombs, and the reason why our emergency services did so well, and prepared probably better than any other city in the world, sadly they have to be. So it wasn’t exactly rocket science or totally out of the pale to come up with that scenario unusual though it be to stop the exercise and go into real time, and it worked very well, although there was a few seconds when the audience didn’t realise whether it was real or not.
POWER: Today we were running an exercise for a company – bearing in mind I’m now in the private sector – and we sat everybody down, in the city – 1,000 people involved in the whole organisation – but the crisis team. And the most peculiar thing was, we based our scenario on the simultaneous attacks on an underground and mainline station. So we had to suddenly switch an exercise from ‘fictional’ to ‘real’. And one of the first things is, get that bureau number, when you have a list of people missing, tell them. And it took a long time –
INTERVIEWER: Just to get this right, you were actually working today on an exercise that envisioned virtually this scenario?
POWER: Er, almost precisely. I was up to 2 oclock this morning, because it’s our job, my own company. Visor Consultants, we specialise in helping people to get their crisis management response. How do you jump from ‘slow time’ thinking to ‘quick time’ doing? And we chose a scenario – with their assistance – which is based on a terrorist attack because they’re very close to, er, a property occupied by Jewish businessmen, they’re in the city, and there are more American banks in the city than there are in the whole of New York – a logical thing to do. And it, I’ve still got the hair…

Nå er det ikke bare bisart, det er spooky. Det er vanskelig å være uenig i påstanden. Bedre blir det ikke av Boston Maraton-“bombingen”:

http://intellihub.com/2013/06/13/homeland-security-admits-boston-drill-eerily-similar-to-marathon-bombing/

Homeland Security Admits Boston Drill Eerily Similar to Marathon Bombing

The Department of Homeland Security has now officially acknowledged the ‘frighteningly similar’ scenarios between an Operation Urban Shield drill they planned for Boston and the actual Marathon bombing event in a Boston Globe article.

TruthStream Media.com reported back on April 23 about the connection between the drill underway on April 15 at the finish line and the counterterrorism exercises conducted by Boston’s Urban Shield team, which including overlapping layers of Homeland Security, FEMA, statewide and regional emergency responders and the City of Boston, including its Office of Emergency Management.

This includes suggestive photographic evidence that may prove members of these emergency agencies were on scene at the finish line bombing no more than 2-3 minutes after the incident (in addition to the Craft International figures who’ve been much discussed). In other words, they were already at the finish line, in formation, conducting a drill.

Det finnes mange flere eksempler, men de som ikke har forstått tegninga nå vil ha større nytte av en time hos øyelege enn å bli presentert flere saker.

Hvem er de egentlige terroristene?

Hvem er de egentlige terroristene? Hvem er deres oppdragsgivere? Det blir flere innlegg om dette, men enn så lenge nevner jeg bare at sporet de har etterlatt seg er selvlysende, bredt, og 10 kilometer høyt. Det er ikke til å unngå å se det. Hvis en ikke er blant de som venter på time hos øyelegen.

3.3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Kilde: jostemikk.com […]

terje berge
terje berge
8. august 2015 13:57

Flott skrevet !og sant , jesuittene står bak.peace.tt