De har trykket på Resett-knappen

Dette er bare noen corona-tanker. Ingen lenker eller andre henvisninger som jeg pleier å legge ved, bare det som faller meg inn å skrive i øyeblikket.

Tidlig dukket det opp medisinsk forskning som visstnok kunne vise til at malariamedisinen kinin virket svært godt mot coronavirus. Blandet med et par passende typer antibiotika, skulle det være uovertruffent. Det skulle ta knekken på viruset. Det er en stor prestasjon dette med å ta knekken på noe som allerede mangler liv.

Så hva kan dette tyde på? Vel, batkterie- og mikrobedrepende eller -hemmende medisiner virker som oftest best på bakterier og mikrober. Det er rart med det. Testet de virkelig denne nye vidunder-coctailen på virussyke mennesker? Høres ut som en vellykket strategi på pasienter med infeksjoner grunnet alt annet enn virus. Enkelte medisinske eksperter har da også gått ut og fortalt at overdreven medisinbruk på viruspasienter like gjerne tar livet av pasienten. Noen har sågar pekt på at dette har skjedd ved flere behandlende institusjoner i utlandet.

Har det skjedd annet som kan styrke denne hypotesen? Jepp. Vi vet at 7 – 15 % av den europeiske befolkningen til enhver tid vil teste positivt på coronavirus. En eller annen årgang, en eller annen mutasjon. Slik var det i fjor, slik var det i 2015, i 2011, i 2007 og i 2004 osv. Det gjør jo dette med coronavirus til en svært nyttig kompis for de som ønsker å spre panikk i disse tider. Men alle de syke de har rapportert, alle de smittede, har de virkelig vært smittet av SARS-CoV-2-viruset? Det viruset som fører til den svært ulne diagnosen covid-19, eller De presstituertes – Den døde testet positivt for corona? Svært tvilsomt. Eller egentlig aldeles umulig å vite. Hvorfor? Fordi flere virologer og andre såkalte eksperter har gått ut og advart mot nettopp disse skråsikre diagnosene og tallene. Årsaken er at diagnoseutstyr ikke har fantes. Sykehusene har kun benyttet seg av diagnosemetoder som kan påvise et hvilket som helst coronavirus, og husk her at 7 – 15 % av den europeiske befolkningen til enhver tid tester positivt på disse.

Dette begynner å gjøre påstandene om coronasmitte fullstendig verdiløse. Det er egentlig verre enn som så, for selv diagnosene som har vist at pasienter har vært corona positive, har rimelig store feilmarginer. Nå ble det rett nok sendt noen nye diagnosemaskiner fra USA til Norge for noen dager siden, men ikke vet jeg hvor gode disse er, og ikke forandrer det noe som helst angående de tidligere skremmetallene fra myndighetene og De presstituerte over hvordan smitten utviklet seg her i Norge. Ikke i andre europeiske nasjoner heller, for den saks skyld. Det forklarer den store mengden med video-rapporter fra hele verden som viser at det slett ikke finnes kaotiske tilstander ved sykehus som etter De presstituerte påstand er fullstappede med SARS-CoV-2-smittede. De presstituerte juger så det renner av dem. Hvem har bedt dem om å servere oss disse løgnene?

Det må være godt for de som står bak denne galskapen å ha den generelle termen coronasmitte å støtte seg til. Coronavirus er i denne forbindelsen å sammenligne med poteten. Det kan brukes i alle de retter myndighetene og De presstituerte ønsker å servere oss, som mandelpotet, Ringerikspotet, Kerrs Pink og alle andre varianter. Og dette stemmer forbasket godt med deres forsøk på å glatte over de enkelt gjennomskuelige løgnene de serverer oss. Dere vet, de som er av typen – Viruset er veldig skummelt, for de fleste vet ikke engang at de er syke. For noe fanteri de de har servert oss!

Så hvis folk ikke er i nærheten av å dø av SARS-CoV-2 i det antallet verdens innbyggere blir slått i hodet med hver eneste dag av De presstituerte, og det ikke er snakk om mørketall, slik de påstår, heller tvert imot, da handler denne forbrytelsen mot innbyggerne i den vestlige verden om noe helt annet. Det som er iverksatt er i hvert fall ikke noe småtteri. De har som jeg har nevnt i flere forbindelser gått for langt. Det finnes ingen vei tilbake. I realiteten gjorde de det allerede da den såkalte kampen mot terror ble lansert med brask og bram og enorme fanfarer den 11. september 2001. Så fikk vi klimakrisa. Før dette hadde vi det berømmelige ozonhullet. Alt dette var noe de kunne skylde på oss vanlige mennesker, eller i det minste bruke for å mistenkeliggjøre oss.

Det som skjer nå er bare et nytt og enda farligere kapittel, der de gjør oss alle til mulige mistenkte som farlige terrorister (smittebærere). At de har drept mange mennesker i mange år under gjennomføringen av alt dette ser ikke ut til å gi noen av dem dårlig samvittighet. At naturen raseres av disse drittsekkene i klimavåsets navn, bare viser at hele miljø-saken er en farse. At forskjellige nasjoners regjeringer og media har vært de egentlige terroristene, dokumenterer til fulle nødvendigheten de nå føler for å rette fokus på alle andre. Det er mulig at det er systemet som påfører oss disse forbrytelsene, og et system kan kanskje ikke gis diagnosen sosiopat. Men i virkeligheten er dette systemet bygget opp av virkelige mennesker av kjøtt og blod, og disse synes jeg ikke vi skal vegre oss for å kalle sosiopater. At de er blant historiens største forbrytere finnes det ikke tvil om. Noen har tegnet de store linjene, og vi vet hvem de er. Vi har vært klar over dem i tiår.

Denne gangen har de virkelig tatt det store skrittet det er å trykke på svenskeknappen. Den er også kalt reset. I Norge også under navnet Resett. Alle PC-er har en, og før eller senere trykker vi på den når ikke noe annet ser ut til å fungere. Systemfeilen er for stor til at noe kan gjøres. Skaden er ubotelig. Skjermen er blå, men vi forsøker oss med svenskeknappen gang etter gang allikevel. Hvorfor de nå trykket på svenskeknappen? Fordi de har kjørt verden i dass. Ikke vi. Vanlige mennesker har aldri hatt noe reellt valg, vi har bare måttet henge med på lasset.

Hva som skjer videre har jeg ikke lyst til å tenke på akkurat nå, men jeg skal gi beskjed med en gang jeg har fattet mot.

Framhevet artikkelbilde: Andreas Haldorsen – Eget verk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=77143743
Mencken-sitatet er lagt til.

4.8 12 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

58 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Anki
Anki
7. april 2020 14:13

Haha – ja. Uff, bør man kanskje si. I solidaritet. Men dette har jo mange av oss venta på lenge. En eller annen kræsj, som skulle bli en restart. 3D til 5D osv. Eller hva man velger å kalle det. Vi veit det vil bli en «bumpy ride» av dimensjoner vi ikke har oversikt over. Men jeg meldte meg frivillig – det står i sjelekontrakta mi. 🙂 Så det blir nok ei rå. Etterhvert. Hang in there!

Vapaus
Vapaus
7. april 2020 16:46

Vanlige mennesker har aldri hatt noe reellt valg, vi har bare måttet henge med på lasset.

Det er et motbydelig skuespill som har og fortsatt utspiller seg og presenteres via media world wide i disse tider. Spesielt reagerer jeg på bruken av ordet «dugnad» her i Norge og jeg undres på om Stalin vrir seg en smule under torva i forbitrelse over at han ikke kom på en slik fantastisk kreativ beskrivelse på hva de egentlig var med på alle han sendte til Gulag eller bare knertet. Han ga vel bare f…, gadd ikke late som om han gjorde noe annet enn å ta fra dem frihetene og til slutt livet.

Helge Leirdal
7. april 2020 22:09

Det var straumbrot i Oslo i dag tidleg med mange utan straum – eg tenkte med ein gong Trump og massearrestasjonar. Og Boris Johnson er kritisk sjuk.
Blir no ogso internett vekke 2-3 dagar, for å rydda opp der? I so fall, kva er det som blir teke vekk?

Helge Leirdal
7. april 2020 22:32

«Vi regner med at Norge vil gjennomgå en covid-19-epidemi med sannsynlig oppstart for alvor i løpet av året. Helsekonsekvensene og belastningene på helsetjenesten blir store», står det i FHIs oppdaterte risikovurdering idag.

Vel – her får me jo klar beskjed. Det er berre å spenna fast sikkerheitsbeltet.

Knut Berg
Knut Berg
7. april 2020 22:41

Bare et militærkupp kunne ha redde oss fra de globale fascistene!

I Brasil synes dette enda mulig om dette stemmer:
https://steigan.no/2020/04/militaerkupp-i-brasil/

Men i Norge er dessverre militæret fylt opp med kvinnemennesker og skrulledåse-«menn», det samme er situasjonen med politiet. Historien gjentar seg som da Arbeiderpartiet/Høyre i sin allianse mot det norske folk saboterte militæret før krigen med å ikke bevilge de tilstrekkelig med penger siden de korrupte politikerne våre, med rette, fryktet et rettferdig militærkupp mot dem mer enn de fryktet noen fremmed makt. Dette var jo også før den naturstridige «likestillingen», som kulturmarxistene fikk trumfet igjennom noen tiår senere, nødvendigvis satte både vårt militær- og politivesen ut av spill en gang for alle mht å utgjøre noen trussel mot den onde eliten.

Norge skulle, da som nå, kun være en vasallstat under «Verdenskeiseren og hans hoff. Skal aldri menneskeheten noen gang klare å fri seg fra deres talmudiske-gjeldsslavelenker?

Vi trengte aldri deres «penger», enhver fri nasjon står fritt til å utstede sine egne penger på grunnlag av sitt folks arbeidskapasitet og landets disponible naturressurser. Hvorfor lærte vi aldri denne elementære basiskunnskapen i barneskolen istedenfor alt dette retarde Holocaustsludder og klimavåset?!

Helge Leirdal
8. april 2020 18:00

Er det dette som vil skje?: Trump behandlar Boris Johnson med Hydroxychloroquine, Johnson blir frisk, og verdi får sjå at me ikkje treng vaksine. Me treng naturlegvis ikkje vaksine, men på denne måten vil ogso befolkningen forstå det.

Erik Strand
9. april 2020 18:20

Hvis noen med makt er så desperate eller selvsikre eller hva de nå er, at de tar i bruk Resett-knappen, bør det bare inspirere oss andre til å svare tilbake. Det kan for eksempel være å tipse om det Jostemikk har skrevet om corona, gjerne sammen med seriøse artikler om temaet fra andre nettsteder. Og gjerne i tillegg til seriøse artikler og litteratur om andre temaer, alt fra justismord via medias løgner til Libya og Syria. Her er forresten en kommentar jeg nettopp skrev om Medietilsynet og dets direktør: https://fampo.info/propaganda-fra-medietilsynet/

Selvfølgelig er folks evne og vilje til å ta inn over seg virkeligheten varierende. Mye arbeid er forholdsvis bortkastet. Men ikke alt. Jeg har blant annet noen gode erfaringer med å ta opp forholdene i Norge skolevalgsdebatter.

Erik Strand
11. april 2020 16:09

Det er ikke så dumt med en artikkel som denne, som konentrerer seg om tanker rundt et fenomen. Det viktigste er naturligvis dokumentasjon og bakgrunn, men refleksjoner er heller ikke å forakte. Jeg har gjort meg noen tanker, men først vil jeg tipse om en sak jeg ferdigstillet nå nettopp. Den kan tenkes å ha betydning for dette nettstedet, så les og døm selv: https://fampo.info/utkast-til-ny-medieansvarslov/

Vi kan i grunnen bare spekulere på hvorfor det skal være nødvendig å «trykke på Resett-kbappen» nå. Det kan være mange årsaker, men det som har kommet frem rundt Epsteing, kan være en medvirkende årsak.

Helge Leirdal
12. april 2020 10:38

Her får loven et problematisk vidt virkeområde med tanke på hva jeg tok opp over mht. plikten til å oppgi navn på redaktør.

Det vart veldig stille her inne etter Erik Strand dukka opp. Eg prøver å legga inn dette for å sjå om det no er berre han som har tilgang her. Eg postar ingen lenker, for prøver eg meg på det blir innlegget mitt sletta før det blir synleg.
Edit: Etter fem forsøk dukka det faktisk opp!

Knut Berg
Knut Berg
12. april 2020 16:06

Jeg husker at jeg så endel Fampo-klistremerker rundt omkring (på lyktestolper) da jeg var oppe i Trondheim for noen år siden. Men det er jo en stund siden nå.

Jan Sorlie
Jan Sorlie
12. april 2020 17:43

Lite kjært barn har flere navn.Mange kaller dette den perfekte storm,jeg er enig,men det er vel også den ultimate statsterorisme,det ser ut som statsterroristene har lykkes i kvele motsetninger i folket,sauer er ålreite dyr.Angiversamfunnet er her.Meld fra om noen ikke oppfører seg som staten vil.
En totalitær samfunnsform trer frem,skal de rydde opp i det de har skapt,blir det lite gulrøtter,men mye pisk.
Her i bygda mi er Jehovas lykkelige og reiseklare,Smitherne er henrykte og glade for dommedags komme,pinsevennene har jubelmøter.Forresten mange frimurere i de samfunnene.
Nrk er terroristenes fremste våpen,på tv står Camilla og tyvene frem,selvsikre,skråsikre,de diskuterer forskjellige scenarioer og den forjettede vaksinen som alle gode sauer vil ta,den representerer håpet,bakom sier representanter for FHI med mer ikke noe om hvilke andre virkemidler de vil sette inn,så da får vi vente å se hva de drar opp av hatten.Men FHI folka og politikere understreker at egentlig vet de ingenting,vi er i prøverommet men skråsikre er de som alltid,det er kanskje derfor kriser alltid er bra for den sittende makten.

Vapaus
Vapaus
12. april 2020 20:24

Det du nevner med problemer med posting kan jeg ikke se noen god grunn til, men det har hendt de siste ukene at denne nettsiden beveger seg som i kald sirup.

I de siste månedene har det ofte hendt at jeg har skrevet koden og trykket «post» og så har det ikke skjedd noe mer annet enn at det kommer ny kode opp, andre gangen jeg skriver inn koden og trykker «post» går det som regel gjennom. Det fine er at det en har skrevet ikke forsvinner (ellers kan det på enkelte forum være smart å kopiere før en trykker send om en har skrevet mye og ting går litt galt under prosessen, men det har aldri skjedd her). Så det er bare å skrive ny kode og så går det som regel gjennom på andre forsøk.

Jan Sorlie
Jan Sorlie
17. april 2020 18:42

Du skal passe deg for de store,som har krafta si i ordet og har masse makt,.den dagen jeg tilhører flertallet er det fare på ferde.

Knut Berg
Knut Berg
17. april 2020 22:29

Oppdatering om situasjonen ifølge Scorpion 58:

«En ny verden åpenbarer seg.
Vatikan, London City og Washington DC har falt.
Hva betyr det for oss?»

Publisert den 13. apr. 2020

https://youtu.be/s3OzkYghR2I

Bottom line:
Frigjøringskampen mot de globale satanistene er iverksatt med full styrke. Hvis Bill Gates dør av «Corona», sammen med en del andre høyt prominerte globalistkjendiser og klepto-milliardærer, så er alt dette gode tegn vi alle bør notere oss.

Jan Sorlie
Jan Sorlie
19. april 2020 19:22

Jeg er nå drittlei .Jostemikk,Derimot,Steigan,Nyhetsspeilet mm.Vi blir alle advart og opplyst om pyramiden,alle får beskjed om å spre ordet,opplysning er tingen.Idag leser jeg at frimurertunet trenger to nye leieboere/eiere.Finnes det ingen motstand mot trojanerne ?.Opplysniningskampanjan går ikke,den gjør oss mer frustrert,på tide med andre virkemidler.
De er 1 prosent,vi er mange,hva slags drittprat er det ?.Da må de mange mobiliseres og det har ingen lyst til.Frimurertunet burde ha fokus.

Jan Sorlie
Jan Sorlie
19. april 2020 19:43

Det finnes en kar,han kaller seg Ola Nordmann.Han har advart mot slaveri.Samfunnskontrakten,dette mystiske er hans kjepphest,jeg er tilbøyelig til å gi han fullstendig rett.Ingen eier oss men juridisk har makten bundet oss, om ikke vi oppløser makten.Hvordan oppløse en avtale som ikke finnes ?.De vise kan visst alt om det.
Da Norge ble ett EU land,ble samfunnskontrakten solgt til EU ?.Om vi skal bli NWO styrt,er vi da solgt videre?.
Jostemikk,du har aldri brydd deg om dette,kanskje på tide,eller ?.

Jan Sorlie
Jan Sorlie
19. april 2020 20:10

Om ikke du Jostemikk,forstår snedigheten med samfunnskontrakten,da gir jeg opp.

Vapaus
Vapaus
19. april 2020 22:16

Samfunnet er ikke slik at noen i media, en ærlig sjel, plutselig oppdager virkeligheten, lager en sak om svineriet, og så blir verden plutselig et godt og rettferdig sted.

Nei desverre. Opp gjennom historien har det hele tiden vært advarende røster, men de har blitt latterliggjort eller bragt til taushet på forskjellig vis og de fleste av dem har vi ikke fått lære om før lenge i ettertid. F.eks. tenk på Oliver H. Langeland og hans bøker som tok et oppgjør med svineriet (kalt rettsoppgjøret) etter krigen, som altså ble mer eller mindre persona non grata. Jeg har alltid vært interessert i krigshistorien, men jeg hørte faktisk ikke om Langeland før vi var i dette årtusenet.

I våre dager etter at internett kom, har vel aldri muligheten for allsidig opplysning vært større og om ikke annet er det vår plikt som mennesker å søke informasjon.

Så hva er poenget med å fortsette? Fordi det er det eneste vi kan gjøre. Det, og å sprelle og protestere hele veien til slakteren. Det er vår fordømte plikt!

Jepp det handler om kunne å se seg selv i speilet og vite at en ihvertfall forsøkte noe. Men en valser bare ikke inn på et vekkelsesmøte i en sekt hvor folk taler i tunger, skjelver i kramper mens kollekthatten sendes rundt og begynner å predike vitenskap og realistisk tror at de dermed får aha-opplevelser på løpende bånd og dermed følger med ut derfra med en gang.

Selv de som blir svindlet med Nigeriabrev eller kjærlighetssvindel hvor den «amerikanske offiseren» snakker et gebrokkent afrika-engelsk, bruker lang tid på å innse realiteter selv om alt peker på at de lever i et eventyr og alle i omgivelsene forsøker å fortelle dem om at de blir lurt. Da blir det jo enda verre å vekke folk om de fleste i omgivelsene også tror på de samme eventyrene. Folk er lette å hjernevaske, men de må selv (hver for seg selv) kjempe seg ut av en hjernevask og den kampen er vond og smertefull, ikke alle klarer å ta den kampen, selv om de innerst inne skjønner at noe er riv ruskende galt. Men om de begynner den kampen, så vil de kanskje finne informasjon der ute som hjelper dem videre med å våkne.

Men tatt i betraktning at 1,2 mill nordmenn ukritisk lastet ned overvåkningsappen det første drøye døgnet, så er det en lang prosess for veldig mange om de noengang vil våkne opp?

Vapaus
Vapaus
19. april 2020 23:22

De vi når fram til er unntakene. Hva som gjør disse unntakene har jeg og flere jeg har snakket med i mange år forsøkt å forstå.

Antagelig ligger det latent, et sterkt behov av frihet, selvstendighet, rettferdighetssans og ikke så redde for å skille seg ut og gå sine egne veier. Men skal en komme ut av løgnuniverset må det starte innenfra i hver enkelt, noe som eksemplene dine støtter, det nytter ikke hente noen med tvang for de er ikke modne til å ta inn over seg hvilke løgner de lever med og alt en oppnår er antagelig en versjon av Stockholmsyndromet.

Jeg kom over denne videoen i dag. Dette er fler samfunnsbevisste medborgere i USA som tar med seg kamera og dokumenterer MSM løgnene, direkte avslører dem. Håpet er at noen som er på vei til å våkne ser slike dokumentarer et eller annet sted og om noen først begynner å innse at de har blitt foret med løgner, vel så kommer oppvåkningen raskt etter det. For en blir forbannet for å ha blitt lurt og bedradt, men de første spirene må nok komme innenfra en selv.Helge Leirdal
20. april 2020 14:26

Det ser jo ut til å gå rette vegen no i USA, og truleg ogso i Europa.

https://youtu.be/TyYv85MKOu0

Helge Leirdal
21. april 2020 16:31

Me fekk heile corona-skodespelet fortalt til oss i 2012 (som pussig nok er 200 år etter 1812), inkludert Boris Johnson som står opp av sjukesengi si. Dei fortelja alt til oss på forhand, tydelegvis:
https://youtu.be/4As0e4de-rI?t=2635
Edit: Og endar med at Mary Poppins (=Trump) kjem og ordnar opp.

Helge Leirdal
23. april 2020 09:42

Dette med at dei driv og reddar ut ungar over heile verdi og deretter sprenger dei underjordiske basane: kvifor må desse sprengast? Dette blir nok «Holocaust II» som alle må tru på, elles åkar ein rett i fengsel.

Knut Berg
Knut Berg
23. april 2020 12:53

Hei Helge, …her ble det mye surr. Du burde jo gidde å se alle de siste videoene til Scorpion 58 på youtube for å sette deg inn i Q-narrativet før du begynner med å debunke?

Det som vi «nøytrale» bør spørre oss er om det er noe hold i påstandene om utvinning av Adrenochrome i mange av disse underjordiske anleggene, eksempelvis under Mossad/CIA agenten Epsteins «tempel» i Karibien. Hvorfor er så mange av Hollywood kjendisene så desperate på å felle Trump, og med økt styrke? De har jo all verdens med penger og kan uansett gjøre som de vil. Det burde jo være totalt likegyldig for disse rikingene hvem som sitter med makten da, eller? Men her har tydeligvis skoen begynt å trykke! Kan det være at tilgangen til Adrenochrome har minket så merkbart etter at Q. begynte med å sprenge disse anleggene slik at disse Adrenochrome-junkiene nå nærmest vrenger seg rundt i demoniske smerter?

I New York pushet de nylig frem at de skulle få drepe babyer når de blir født 9 måneder gamle. Hvorfor? Adrenochromet høstes normalt fra torturerte barn som er ved full bevissthet rundt 4 år gamle. Det er derfor sannsynlig at mange av de nyfødte babyene ikke straks blir drept til inntekt for stamcelle- og hudpleieindustrien, som de fleste av oss til nå har antatt, men at utvalgte babyer blir brakt til de omtalte underjordiske Adrenochromeutvinningsanleggene.

Se bare hvordan Fru Clintons og Merkels helse har gått rett til helvete i de siste par år der de snubler rundt på podiet som de kjøpte og betalte skuespillerne de er for den sataniske eliten som styrer alle vestlige sentralbanker.

Helge Leirdal
23. april 2020 13:45

Knut:

Hei Helge, …her ble det mye surr. Du burde jo gidde å se alle de siste videoene til Scorpion 58 på youtube for å sette deg inn i Q-narrativet før du begynner med å debunke?

Eg har sett alle desse (og han er jo meget overbevisande), og X22Report og McAllisterTV og 3D to 5D Consciousness med fleire. Samt pressekonferansane til Trump. Det får meg ikkje til å endra meining.

Knut Berg
Knut Berg
23. april 2020 15:30

@Helge,

Scorpion 58 sier jo selv (flere ganger) at han ikke sitter med fasiten så dette er kanskje ikke så svarthvitt som 100% enig/uenig? Det gjelder vel nå, mer enn noen gang, å holde alle dører oppe for oss sannhetssøkere?

Roosh V. har for meg like overbevisende tanker om det som nå utspiller seg som Scorpion 58:
https://youtu.be/RzRKIBePN-4 …altså vi har å gjøre med en ny rigget «1930-talls depresjon», av den kriminelle FED-mafiaen, likegyldig om viruet var en ekte ulykke eller ble sluppet løs med vilje.

Jeg følger også med på den svenske podcasten Coronabunkeren som man finner på Spreaker: https://tinyurl.com/y73yda7k …her slipper mange ulike røster til.

Tore Tvedt tror (som vanlig) at dette virusmaset kun er en dekkoperasjon for opptakten til en krig mot Russland i løpet av våren. Men selv tror jeg slike «gammeldagse» storkriger er noe passé. Alle småkrigene rundt omkring vil nok fortsette som de pleier, …de har alltid vært meget innbringende for eliten som finansierer dem med skatteseddelen til blåøyde Kari og Ola, men høster gevinstene på sine egne private skatteparadiskontoer.

På det nåværende tidspunkt innrømmer jeg gjerne at jeg er helt ute av stand til å gjøre meg opp noen konkret mening om hvilket narrativ som ligger nærmest sannheten, dessuten overløper de ulike narrativene hverandre og/eller kan eksistere parallelt. Epstein kan for hva vi vet ha vært en dobbeltagent for Q. og kan altså leve i beste velgående mens hans tidligere «venner» er i ferd med å innhentes av sin fortid en etter en.

Det eneste jeg vet med 100% sikkerhet er at jeg aldri skal ha noen «vaksine» av Bill Gates.

Helge Leirdal
23. april 2020 17:34

Knut:

I New York pushet de nylig frem at de skulle få drepe babyer når de blir født 9 måneder gamle.

Det stemmer ikkje.
https://www.factcheck.org/2019/02/addressing-new-yorks-new-abortion-law/

Eg håpar jo at det Scorpion 58 fortel om framtidi sler til, men eg føler at det er noko som skurrar. Men me kan vel ikkje gjera stort anna enn å fylgja rådet hans om å vera litt avslappa, og for all del unngå testing og vaksinering. Og dokumentera alt me ser med video.

Dette er forøvreg eit godt tidspunkt å byrja dyrka eigen mat: dyrk poteter på kvar minste hageflekk!

Knut Berg
Knut Berg
23. april 2020 18:29

@Helge

Faktisk.no er vel en blåkopi av den amerikanske siden du lenker til? Helt ok for meg om du stoler 100% på dem, vi trenger mangfold. Selv stoler jeg ikke 100% på mye her i verden så jeg er nok på den andre yttersiden:)

Ja å dyrke noe sjøl er ikke dumt. Mye god inspirasjon er å hente fra Curtis Stone i Canada om småskala dyrkning. Han er oppdatert om både klimabløffen og FED-mafiaen som raner folk med det riggede pengesystemet.

https://m.youtube.com/channel/UC-BlDCX__nCLs_ZF9meYQbw

Helge Leirdal
23. april 2020 19:00

Knut:
Å drepa nyfødde ungar ville jo vera mord, so det trur eg ikkje mykje på, nei.
Takk for lenka.

Jan Sorlie
Jan Sorlie
24. april 2020 11:14

Takk for ørefiken,sovepillen og bedøvelsesmiddelet.Fascisme er å utøve makt utgått fra noen få.Demokrati er fascisme,i demokratiet bestemmer flertallet,de rævkjører de som har frihet som en naturlig målsettting.Du skal,vi sender deg til skatteoppkreveren,men jeg har ikke råd,jeg sender deg til eviglangt slaveri,jobb mer,tenk mindre,og til slutt dør de som er i mindretall.

Jan Sorlie
Jan Sorlie
24. april 2020 11:44

Intuisjon.Det er alt du har.Det er alt du har samlet for å beskytte deg.Idag er det så at intuisjon drepes av falsk informasjon.Tenk selv.Ingen er på vakt lenger,de har gitt bort makten til noen andre,men dypt inn i folkesjela finnes det en frykt mot makten.,den finnes overalt,vi er redde for makten,hvorfor det ?.

Jan Sorlie
Jan Sorlie
24. april 2020 18:49

Det som forundrer meg,det er dere,imange år har dere advart oss om det som måtte komme,dere har advart om dårlige mennesker,dårlig medisin,dårlig dit og dårlig datt.Og samtidig ber dere om pasifisme.Hvem faen er dere ?.Er det bra å gå i ned i solnedgangen i visshet om at ,jo,jeg hadde rett men dau blir jeg.I smitteappens navn sier jeg,bli kvitt rasshøla,om dere er sikre på deres overbevisning.

Nomad
Nomad
24. april 2020 19:03

Jeg beklager for å være budbringeren, men Trump og Boris er hardcore zionister og blir angrepet av media for å gi dem «street cred» og liksom er imot globalzionistene noe som bare lurer mennesker som ikke vet eller ikke følger med. Dette med kininmedisinen er kun for å tjene penger, spesielt av israelske selskaper, og har ingen rot i virkeligheten og kan gjøre vondt verre, dvs behandle mennesker som har fått influensa (corona) med noe som kan betraktes som en svak cellegift. https://sml.snl.no/kinin

Alle som fremmer QAnon, Trump, Putin, Merkel, Boris, Orban osv vet enten ikke hva dem gjør eller så er dem zionister. Corona-tiltakene er Resett-knappen og nå kan alt som var tidligere ulovlig innføre nettopp blitt lovlig.

Dalio: We Are Heading Into a ‘New World Order’ https://www.bloomberg.com/news/videos/2019-11-21/dalio-we-are-heading-into-a-new-world-order-video

Nomad
Nomad
24. april 2020 19:20

Samfunnskontrakten er like enkel som genial og er intet mindre enn et chassis-nr eller et fange-nr. På bakgrunn av dette nummeret som vi for øvrig går snart matematisk tom pga massiv innvandring fungerer slik at en stat kan ikke gå konkurs, men kun insolvent pga skatter og staten kan låne ubegrenset fiat-penger fra private banker på bakgrunn av disse. Barn kan hentes fra foreldre (grab a child office) som ikke følger planen dvs lydige konsumenter som er litt som et lite AS som skal generere inntekter til fordel staten. Vi i Norge ble allerede solgt på 40-tallet og har vært en satellitt-stat siden. Derfor kunne dem begrave og kneble sannheten jamfør Langeland. https://www.dagbladet.no/kultur/da-sannheten-ble-kneblet/63021041 Legger ved et sitat fra en annen bok som ble skrevet i 1948, boken 1984. The party er kodeord for zionistene som tok over verden på den tiden;

“Now I will tell you the answer to my question. It is this. The Party seeks power entirely for its own sake. We are not interested in the good of others; we are interested solely in power, pure power. What pure power means you will understand presently. We are different from the oligarchies of the past in that we know what we are doing. All the others, even those who resembled ourselves, were cowards and hypocrites. The German Nazis and the Russian Communists came very close to us in their methods, but they never had the courage to recognize their own motives. They pretended, perhaps they even believed, that they had seized power unwillingly and for a limited time, and that just around the corner there lay a paradise where human beings would be free and equal. We are not like that. We know that no one ever seizes power with the intention of relinquishing it. Power is not a means; it is an end. One does not establish a dictatorship in order to safeguard a revolution; one makes the revolution in order to establish the dictatorship. The object of persecution is persecution. The object of torture is torture. The object of power is power. Now you begin to understand me.”
― George Orwell, 1984

Nomad
Nomad
24. april 2020 20:41

Selvsagt Jostemikk. Jeg ser bare ofte at mennesker har tiltro til kontrollerte opposisjoner og fremmer dem slik at andre også starter å tro at dem skal hjelpe oss, men sannheten er motsatt. Chabad-Lubavitch jøden Dr. Vladimir Zelenko er mannen bak «hydroxychloroquine-mixen» som Trump og co fremmer hele tiden og bak dem står den israelske generiske stoffgiganten Teva.

What do you have to lose taking hydroxychloroquine for coronavirus? Potentially your life. https://eu.usatoday.com/story/opinion/2020/04/10/what-have-lose-taking-hydroxychloroquine-coronavirus-life-column/5123478002/

Husk å ta hurtig-vaksinene som kommer, ikke tenk på at det i gjennomsnitt tar 10-15 år å skape «trygge» vaksiner med thimerosal (kvikksølv). Israeli developers of corona vaccine to initiate human clinical trials in summer https://www.jns.org/israeli-developers-of-corona-vaccine-to-initiate-human-clinical-trials-in-summer/

Jan Sorlie
Jan Sorlie
24. april 2020 21:13

Berserkergang i Norge kunne jo være ett godt signal om at vi ikke finner oss i tyranniet.Takk Jostemikk for å dytte meg inn i en bås,jeg er ikke den du sier,jeg er sanningns søker.Sannhet finnes det nok av,men ikke mange som lytter,så ja,spreng (Moderert bort fordi det avslutter nok en gang med å oppfordre til terror)?.Stå opp nå Jostemikk,alt du har advart mot comes true.

Jan Sorlie
Jan Sorlie
24. april 2020 21:31

Nomad har gitt deg en innføring om fødselsattesten og personnummeret som du i din klokskap ikke synes verd å snakke om.Du har fortalt om verdens uklokskap og hvordan verden er overtatt av syklinger.Mediene skyr deg ,men skjelver når de tenker på deg,men vi skal ikke ta igjen ?.Kjennes litt religiøst.

Vapaus
Vapaus
24. april 2020 21:58

Må si jeg begynner å bli litt «pissed» nå. Dette er et av de ytterst få stedene på nettet jeg kan lese og føle meg hjemme blandt likesinnede. Jeg har funnet utrolig mye godt dokumentert informasjon her inne og det vil være for jævelig om myndighetene finner grunn til å stenge denne bloggen. Det kan de finne på om det oppfordres til vold i dette kommentarfeltet. Tro ikke annet enn at det også blir fulgt med på det meste som skjer på nettet også her inne. Så for pokker Jan… ta deg sammen nå om det virkelig er som du sier, at du er sannhetssøker?

Erik Strand
3. mai 2020 11:16

Til tross for at mange har bidratt med dokumentasjon av hva lyssky maktutøvere driver med, har det ikke latt seg gjøre å få gjort noe med forholdene. Det har mange årsaker, og jeg skal ikke forsøke meg på å si hva som er den viktigste grunnen, her og nå. Men det går an å si noe om noe av grunnene. Mange som står frem og forsøker å gjøre noe, blir motarbeidet med de mest skitne metoder.Jan Wiborg er ett av de mest notoriske eksemplene her til lands, men flere kunne vært nevnt. I serien «Det skjulte Norge» på radio Modum ble det gitt noen sterke vitnesbyrd som man kan lytte til her: https://www.youtube.com/playlist?list=PL31681A861C0AC63C

Mere diskrete metoder kan være ryktespredning, bakvaskelser og annen diskreditering. Jeg deler er et eksempel som har et komisk skjær over seg. Jeg har hatt gleden av å delta i en del skolevalgsdebatter hvor jeg har konsentrert meg om det korrupte Norge. Som et lite apropos kan jeg nevne at en av de andre debattantene i 2017 kom bort til meg før en av de siste debattene og spurte pent om jeg ikke kunne la være å nevne Steigan.no (hadde sagt noen alvorsord om Syria) – de andre fikk grøsninger av at jeg gjorde det. Jeg nevner ikke navn, bare at det ikke var noen hvem som helst. I 2009 ble jeg møtt på en måte fra skolens side som var såpass spesiell at noen elever blogget om det etterpå. Ved Drammen VGS ble debattantene, som vanlig er, plassert fra høyre til venstre i panelet slik partiene oppfattes å befinne seg: NKP – Rødt – SV etc. Her kan dere se meg som ekstremist-linselus til høyre for Vigrid: https://www.dagbladet.no/nyheter/vigrid-fikk-10-prosent-av-stemmene-pa-skole-i-al/65122132 I seg selv bare en komisk opplevelse; spørsmålet er hvilke andre fremstillinger og bakvaskelser elever på en skole hvor jeg hadde følelsen av å bli lyttet til med interesse, fikk høre i ettertid.

Det kan synes som om massemedias fremstillinger ikke er nok. Det trengs folk til den mere arbeidsintensive oppgaven å supplere med mere målrettede fremstillinger lokalt. Eller å være infiltratører. Det siste er noe mange har stiftet bekjentskap med. Ikke alle som opptrer skadelig, er infiltratører; noen bare er slik.

Det kan være noen av grunnene til at vi ikke får bukt med problemene til tross for at et flertall neppe ønsker noen mafiastat. Andre grunner kan være mere prosaiske. Mange gjør ingenting, ikke nødvendigvis fordi de er blitt skremt eller villedet, men fordi de ikke gidder. Eller kanskje vi kan si at det ikke er en vane for dem å være aktivister.

Så finnes det også folk som bidrar med noe konstruktivt uten at de tilhører det vi først og fremst forbinder med alternative medier (jeg sikter da til de alternative medier som bidrar positivt). En sak er bakgrunnsnettsteder som Fampos side og RettsNorge. Det finnes også folk som har avkledd enkeltstående justismord og andre hendelser på en god måte. Erling Folkvords bøker anbefales. Einar Flydals blogg hvor fokus er elektromagnetisk stråling er et annet positivt bidrag. Ideelt sett skulle alle gode krefter sydd bidragene sammen til en samlet, slående dokumentasjon. Når det ikke er gjort, er det bare å vise til de enkelte bidragene. Jeg har også noen gode erfaringer med å få støtte til å ta opp forholdene i partipolitisk sammenheng, og har noen idéer om hvordan budskapet kan spres i tiden fremover. Det har selvfølgelig, i likhet med andre former for bidrag, ikke ledet til noe gjennombrudd. Så vil det være ulike meninger her og andre steder om hva som er den beste fremgangsmåten. Da har jeg lyst til å bruke en sjakkmetafor som i hvert fall har en viss gyldighet her. Det er ikke opplagt at alle bør gjøre de trekkene som vanligvis er de beste. Noen behersker en viss strategi best, selv om den i gjennomsnitt fungerer dårligere.

Knut Berg
Knut Berg
8. mai 2020 20:58

Da jeg tok meg en lengre spasertur gjennom Oslo idag ble jeg begeistret over å se hvor få som hadde giddet å reise det norske flagget for å feire de Globale fascistene som gjorde rent bord for 75 år siden.

Det virker nå også som om flere mennesker ikke bryr seg så mye om å delta i dette overdrevne hysteriet aka Covid19Gates og flere mennesker satt og hygget seg med sine utepils.

Som en kuriositet kan nevnes at jeg faktisk oppdaget et lite Fampo merke på en lyktestolpe i Ullevålsalléen.

Man merker at det har blitt vår.

Erik Strand
4. juni 2020 19:29

Joda, man får glede seg over de positive signalene man ser. Selv om jeg ikke vil legge altfor meget i at folk hygger seg med utepils. Mye kunne vært skrevet om protestene i USA (litt bakgrunn om mere enn en enkeltsak: https://fampo.no/police/ ). Selv har jeg fått tillatelse til å bruke en meget god plass sentralt på majorstuen helgen 20-21. juni til stand for Kystpartiet. Der vil jeg anvende en gatebukk med et budskap om korrupsjon i Norge – og en oppfordring til alle forbipasserende (mange) om å lese mere på denne temasiden/artikkelsamlingen: fampo.info/saksforhold Som i fjor blir det stand på årsdagen for Jan Wiborgs dødsfall. Om det er begrenset hva som vil komme ut av en slik enkelt helg, kan vi spekulere om hvordan det kunne føre avsted om en større gjeng hadde samlet seg om slike markeringer i by og bygd.

Jeg tar med noen tanker om økonomi. De som sysler med ikke-rettsstatlige prosesser og det som verre er, trenger penger til å finansiere sitt virke. For eksempel trengs ressurser til noe undertegnede med flere har bevitnet (https://fampo.info/bevitnelse-fra-erik-strand/ ) Hvis vi legger til diverse overskridelser, merksnodige offentlige bevilgninger m.m., blir det penger av det. Om det ikke nødvendigvis kan bevises at den enkelte overskridelse/bevilling/feilinvestering/annet er skjedd med det formål å benytte pengene til noe virkelig ille (i hvert fall ikke uten å gå tungt inn i materien), er muligheten ytterst nærliggende når vi ser på summen eller helheten. Før var en lødd mye. Noen som lånte Erling Folkvords bok om vår korrupte hovedstad, sa at de forventet at boken handlet om millioner, men så handlet den om milliarder. Med Equinors nylig kjente tap (jeg skal ikke påstå noe mere konkret om saken) begynner vi å lukte på billionbeløp i en enkelt sammenheng. I hvert fall ble det et par desibillioner. Den her handler riktignok om utenlandske forhold, men kan med fordel tas med allikevel: https://www.derimot.no/bevilger-milliarder-til-vapenprodusent-vet-ikke-hva-pengene-skal-brukes-til/