Oppdatering med omtale av PDF-bøkene

Det er slik at jeg har et ønske om at flest mulig laster ned og leser de bøkene jeg lenker til på siden Bøker i PDF-format. Årsaken er såre enkel, det er såvidt meg bekjent de viktigste bøkene vi har om den viktigste delen av vår historie. Har man ikke den bakgrunnskunnskapen som disse bøkene gir leserne, mangler man mye av det grunnleggende for å kunne forstå det som skjer i verden i dag. Nå har jeg gitt alle disse bøkene en kort forhåndsomtale, og håper det kan friste flere til å la sin nysgjerrighet om historien ta overhånd. Her er en av illustrasjonene i Gihle Raddums bok, og jeg håper det bildet frister overmåte, slik at flest mulige kan få lært seg opp om denne delen av vårt lands historie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

8 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Berg
Knut Berg
17. juni 2017 20:40

Har du fått med deg de nye «Rapportene» til Herland på youtube, Jostemikk?

https://www.youtube.com/user/HanneNabintuHerland

Dette er små lysglimt i mørket.

Stargazer
Stargazer
19. juni 2017 20:31

Hør Jaquesson fra 15:30 her. Har hun vært og tittet på bloggen til Jostemikk?
https://m.youtube.com/watch?v=xKERnjH7oB8

Stargazer
Stargazer
1. juli 2017 13:30

Jeg ser en gammel krangel om å være feit blusser opp igjen. Har hennes uttalelser i Herland rapporten gjort at hun må jekkes ned noen hakk? 🙂

http://www.vg.no/rampelys/kari-jaquesson/charter-hilde-og-kari-jaquessons-krangel-faar-nytt-liv-jeg-blir-saa-provosert/a/24085061/

Jeg vil benytte anledningen til å gi et tips om søking på dette nettstedet, da jeg brukte denne metoden nå for å finne hvor jeg hadde kommentert om Jaquesson tidligere. Søket på dette nettstedet fungerer fint på artikler, men ikke i det hele tatt på kommentarer, er min opplevelse. Gå til google.no og skriv «site:jostemikk.com ‘søkeord'». Da får du søkt i kommentarfeltene også.

Bloggen din er fortsatt indeksert Jostemikk, det er jo både positivt og uventet 🙂

Stargazer
Stargazer
18. august 2017 07:22

Virker som at linken til GroGate er død

http://ingridberg.com/filer/g_gate_ny.pdf

Vapaus
Vapaus
15. desember 2018 03:23

Viktige bøker å lese. Jeg skal innrømme at en av de gav meg et sjokk og at jeg satt kaffen i halsen da jeg leste og at jeg nok ikke er enig i absolutt alt som påstås i den boka, men dog viktige bøker å lese uansett.