Da de to 400 meter høye ståltårnene på World Trade Center forsvant i to gigantiske støvskyer

Bildene jeg legger ut nå viser noe som de fleste hjerner ikke vil akseptere, selv om øynene med klarhet ser hva som skjer.

Først noen bilder som viser konstruksjonen av tårnene. Enorme bærekonstruksjoner av stål rammet inn bygningene, det hele forsterket i senter ved heissjaktene.

1

2

Det viktigste å tenke på før vi går videre er at tårnene var stålkonstruksjoner. Jeg gjentar: Tårnene var stålkonstruksjoner. Det var ikke laget av hvetemel, sand, eller et eller annet slags støv. Tygg litt på dette faktum når dere ser hvordan tårnene blir forvandlet til støv og forsvinner. Alt dette blir det utfyllende dokumentasjon om. Det var rett nok 10 cm betong som gulv/etasjeskillere, men dette utgjorde ikke mer enn en ca. 10 meter høy stabel hvis man la dem på hverandre.

Pannekaketeorien – den offisielle forklaringen

Hvert tårn ble truffet av et passasjerfly. Strukturskadene på bygningene og de påfølgende brannene svekket bærekonstruksjonen, og deretter klappet tårnene sammen rundt innslagområdene, hvorpå vekten av tårnene over innslaget fikk tårnene til å klappe sammen etasje for etasje.

Det er flere absurditeter med denne teorien, og selv om jeg ikke skal gå så detaljert inn på dette, bør et par ting nevnes. Jeg har selv kontaktet arkitekt, brannmann og ingeniør angående smeltepunktet for stål sett opp mot temperaturen i kontor- og bygningsbranner. Stål smelter ved ca 1500 °C. Brannene i tårnene kan umulig ha kommet opp i mer enn 500-650 °C. Nok til på enkelte steder å gjøre bærende stålkonstruksjoner mykere, men på langt nær nok til å få 400 meter høye bygninger til å forsvinne like raskt som virkningen av tyngdekraften i New York-området. Begge tårnene forsvant i et tempo som er umulig med tanke på motstanden i resten av bygningene under innslagstedet. 350 meter med bygningsmotstand ble tryllet bort.

Hvordan kunne det skje? Og ikke minst, hvordan kunne toppen av dette tårnet knuse 350 meter bygning under seg? Den forsvant jo rett ut til siden allerede i starten av kollapsen. Se selv:

3

Se på denne animasjonen jeg laget. Toppen av tårnet velter ut til siden umiddelbart, og ingen vekt fantes som kunne knuse resten av bygningen under seg. Jeg minner igjen om at dette i all hovedsak var stål. Hvor kom alt støvet fra?

anigif

Legg også merke til de stedene jeg har markert. Hele toppen er i ferd med å forandre fasong allerede det første sekundet i kollapsen. Det er ikke mulig at toppetasjene av dette tårnet knuste resten av bygningen under seg, så hva var det som skjedde?

Tårnene går i full oppløsning – total forstøving fra toppen og nedover

Det sies at et bilde kan si mer enn tusen ord. Se hvordan enorme deler av konstruksjonen, i all hovedsak stålkonstruksjoner, går i fullstendig oppløsning. Man ser den voldsomme mengden støv som henger som en hale etter alle bygningsdelene. Stålkonstruksjoner som aldri traff bakken:

4

En kort tid sto litt av bærekonstruksjonen av stål igjen i et av hjørnene, før også denne gikk i oppløsning. Hundrevis av tonn med stål går opp i støv.

5

Her kan dere se det på en film. Dessverre virker ikke yotubefunksjonen som gjør at filmer starter på ønsket tidspunkt, så dere må selv dra pila til 39:30

Filmen er fra et foredrag av Dr. Judy Wood, og flere av bildene jeg har illustrert dette innlegget med er også fra filmer og fotografier hun har samlet. Her er en kort presentasjon av henne:

Dr. Judy Wood earned a Ph.D. Degree from Virginia Tech and is a former professor of mechanical engineering. She has research expertise in experimental stress analysis, structural mechanics, deformation analysis, materials characterization and materials engineering science. Her research has involved testing materials, including complex-material systems, in the area of photomechanics, or the use of optical and image-analysis methods to determine physical properties of materials and measure how materials respond to forces placed on them. Her area of expertise involves interferometry in forensic science. She taught graduate and undergraduate engineering classes and has authored or co-authored over 60 peer-reviewed papers and journal publications in her areas of expertise.

Her er en uttalelse fra en av brannmennene som sammen med 15 andre brannmenn overlevde i trappeoppgangen under lobbyen på det tårnet vi ser på bilder og video. Intervjuet finnes også på video. Ingen ting raste i hodene deres. 400 meter bygning var borte.

7

400 hundre meter bygning forsvant!

Det er det Jay Jonas forteller. Han og 15 andre brannmenn befant seg i første etasje under bakkenivå, og hadde 400 meter med stål og kontorrekvisita/-møbler over seg. Da støvet drev bort, så de blå himmel. Alt var borte. Drevet bort som ei gigantisk støvsky ut over Atlanterhavet.

Flere bilder av begge tårn-kollapsene

Alt forstøves i frittfall. Stål forvandles til svevestøv. Tårnene smuldres fra toppen av som en alkazeltzer-tablett.

8

9

10

På det neste bildet vises nok en gang da det første tårnet raser. Se hvor godt synlig det er at toppen av tårnet, som ifølge den offisielle 911-rapporten knuste resten av tårnet under seg, allerede er veltet ut til siden:

11

12

13

La oss ta en titt på de tre siste fotografiene en gang til. Legg merke til hvordan toppen av tårnet, de øverste etasjene, forlengst er ved siden av resten av tårnet, og er i ferd med å gå i full forstøving i frittfall:

a

b

c

d

Det dreier seg rett og slett om det Dr. Juddy Wood kaller dustification. Tårnene ble pulverisert fra toppen av og nedover. To stålkonstruksjoner gikk opp i røyk, og traff aldri bakken.

Dustification

Slow Motion-forsøk med forbedret oppløsning

Jeg har laget en saktefilm med så høy oppløsning som prøvetidsversjonen av et redigeringsprogram jeg lastet ned kunne by på. Det er en WMW-fil som burde kunne vises på de flestes datamaskiner. Den er såpass stor som 33 MB, men enten kan dere jo slette den etter å ha sett på den noen ganger, eller dere kan nøye dere med å se på animasjonen jeg har laget av filmen. Filmen kan lastes ned her.

Her er animasjonen jeg laget av filmen, med en markør som viser en av de gigantiske stålkonstruksjonene mens den blir forstøvet og forsvinner i løse luften. Det samme vil dere se over alt ellers av det som raser. Legg merke til at støvet faller like raskt som bygningskonstruksjonene. Dette dokumenterer at det er selve konstruksjonsdelene som går i oppløsning og “trekker” støvet etter seg:

anigif (1)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

19 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Mr Crowley
19. desember 2014 09:11

definisjon av: fornektelse

Defense mekanismen som den enkelte står overfor med emosjonelle plager og trusselen av interne eller eksterne kilder, nekter å anerkjenne noen smertefulle sider av ytre virkeligheten eller subjektive opplevelser, som er åpenbare for andre. Tilsvarer et forsvar av hemmeligholdelse.

Amatør1
19. desember 2014 19:28

I bildet der det første tårnet raser, ser du WTC7 i bakgrunnen, fullstendig uten en skramme. Lengre nede på siden på det store bildet, det er vel det andre tårnet som raser, er fortsatt WTC7 blankt og fint, nabohuset speiler seg i det. Allikevel falt WTC7 pladask til jorden (fritt-fall hastighet) utpå ettermiddagen.

Samtlige 3 bygg ble utsatt for denne forstøvningen og falt ned i sitt eget fotavtrykk, og ble i praksis fullstendig borte. WTC7 hadde 58 søyler i ytterveggene og 25 søyler i kjernen. For at bygget skulle kunne falle rett ned i fritt fall slik det gjorde, må samtlige søyler ha blitt fjernet samtidig og øyeblikkelig.

Stålkonstruksjoner faller ikke sammen på denne måten (jeg er sivilingeniør med konstruksjonsteknikk som spesiale). Det har aldri skjedd tidligere noe sted, og det har aldri skjedd etterpå. Men det skjedde med 3 bygg på Manhattan samme dag i 2001. Det som skjedde den dagen var noe helt spesielt, og det var ikke flyene som var årsaken.

Brandulph Christophersen
20. desember 2014 18:08

«911, nanothermite, holograms, direct energy weapon, holograms, laser, dustifier, money, finance, usd, trillions, false flag, war, iraq, afghanistan, oil, gas, balcanizaton, mideast, zionist plan, coudenhove-kalergi, eu, nwo, rothschild, balfour, greater israel, herzl, sykes–picot, ww1… ww2… ww3… zionist israel… the protocols… hmmmm…»

Tja, Jostemikk, ‘911’ sto for meg, straks etter tildragelsen fant sted, som en spektakulær demonstrasjon av enorm makt. (Video snuttene sa meg klart at det dreide seg om perfekte demoliseringer.) Og, i åra som har gått siden den gang, er jeg kommet til at vi ikke bare har med en enorm makt å gjøre, men med en allmakt… og, at mennesket er iferd med å bli hva det var før Adam spiste av ‘eplet’. Jeg er sannsynligvis for gammel til å oppleve det absolutte diktaturet, men det er spennende å observere hvor fort det utvikler seg og hvordan folket omfavner det.

Brandulph Christophersen
22. desember 2014 11:54
Reply to  Jostemikk

Ja, Jostemikk, jeg er selv en gammel siv.ing. (med kunnskap om sprenging fra forsvaret), og finner det svært enervernde å oppleve samtaler om 911 med folk som jeg vet sitter med teoretisk bakgrunn til å se det absurde i fremlagte offentliger resultater. Noen ganger unskylder jeg det med senilitet, men for de fleste er det nok som du sier, hjernevask og dertil angst, som gjør seg gjeldende Triste greier.

Forøvrig er ‘pulveriseringen’ som du peker på, kanskje det mest skremmende element med operasjonen vi er gjort vidtne til. Kan det være at vi har sett glimt av et framtidens våpen i anvendelse… en pulveriserende Mjölnir?

Brandulph Christophersen
12. september 2015 20:29

Tross nær overbevisende forklaringer om nano-thermite, var det alikevel termonukleare sprengninger, Jostemikk? Hva Dimitri Khalezov legger fram i denne nesten fem timer lange video snutten er mer enn spennende. https://www.youtube.com/watch?v=kPcUrbOhghM
Fulgt opp med følgende webside, er det her mye å tygge på. http://thepythoniccow.us/Jeff_Prager_pgs_1-162_911_America_Nuked.pdf

Amatør1
13. september 2015 00:34

Jeg har lest mye om 11. September 2001 de siste 14 årene. Dog har jeg aldri kommet over denne historien tidligere:

Thoughts on the WTC Artists
A large group of artists were given space and construction access to the World Trade Center in the four years leading up to 9/11
http://www.markdotzler.com/Mark_Dotzler/WTC_Artists.html

Se spesielt denne mer enn pussige videoen fra 31 Mars 2001
http://meineigenheim.org/videos/media/qclick.html

Med bilder fra innsiden av WTC (91 etasje) og helikopterbilder utenfra. Unik oversikt over tvillingtårnene og WTC7.

2Q11
2Q11
16. september 2015 02:56
Knut Berg
Knut Berg
27. august 2016 19:27

Pepe-tolkning:

arne larsen
arne larsen
12. september 2016 00:23

det stemmer jo ikke at all stålkonstruksjonen forsvant, de fant jo alle søylene på bakken.