WTC7 – Fritt Fall

WTC7 - World Trade Center 7

Vi har tidligere minnet om at det foregår en Ny evaluering av tilfellet WTC7, den tredje bygningen som falt til jorden i på Manhattan 11. September 2001. Bygningen var på 47 etasjer og ble ikke truffet av fly. Allikevel falt den pladask med en  hastighet svarende til fritt fall.

Dette er noe folk ikke glemmer så lett, for det betyr at det var en forberedt og villet handling.  En ny video har blitt publisert om temaet for at de som stod bak ikke skal slippe unna så lett.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

19 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
AnnanTheNordic
AnnanTheNordic
26. februar 2016 01:52

Amatør1!!!

Jeg har lest veldig mange av kommentarene dine på Jostemikk, og de har vært virkelig gode.

Helt supert, den første bloggposten jeg ser at du har lagt inn. Denne youtuben som du skriver om, har jeg ikke sett før. Den er helt eminent.

Den kan lett sendes til min mor, den kan med enkelhet vises til mine musikkinteresserte venner – så er veien fra en sullende suggesiv-fantasi til å undersøke litt mer selv, enda kortere.

Tusen hjertelig takk for opplysende bloggpost Amatør1 🙂

Jostemikk
Admin
26. februar 2016 17:30

Dette er noe folk ikke glemmer så lett, for det betyr at det var en forberedt og villet handling.

Helt riktig, og når WT7 var en forberedt og villet handling, var også alt annet som skjedde den dagen villet og forberedt. Vi vet jo også at De presstituerte (CNN og BBC) fikk forhåndsvarsel om at den skulle klappe sammen. Supert at du tar opp dette igjen, Amatør1, for dette kan vi aldri få gjentatt ofte nok. Har ikke rukket å se filmen ennå, men, men det skal jeg gjøre i kveld.

Jostemikk
Admin
15. mars 2016 21:59

Kevin Barret har en sak om Larry Silverstein og WTC7 hos Veterans Today nå i dag. Hvis dette stemmer, altså at det ikke er en forsnakkelse gjennom å huske feil år, ser det ut til at Silverstein planla det nye WTC7 gjennom plantegninger allerede i april 2000.

http://www.veteranstoday.com/2016/03/15/bombshell-larry/

BOMBSHELL! Larry Silverstein designed NEW WTC-7 in April of 2000

«Lucky Larry» STILL bragging about his crimes of 9/11/2001 – shows no fear of impending arrest, execution

He may just be a Silver-stein. But “Lucky Larry” sets the gold standard for chutzpah.

Latest example: In the above video, Silverstein says of the new WTC-7, which replaced the one he famously confessed to demolishing on 9/11/01:

We got the designs.  And the first design meeting was in April of 2000. And construction began shortly thereafter, in 2002.

One slight problem: If he hadn’t been planning the illegal, un-permitted, homicidal demolitions of WTC-7 and the entire World Trade Center complex that took place on September 11th, 2001, there would have been no point to any such design meeting back in April, 2000 … and no opportunity for beginning construction of a new WTC-7 in 2002.

Jostemikk
Admin
16. april 2016 20:14

Dette er meget interessant, men det fører med seg et problem som jeg har tatt opp tidligere, og det er nær uløselig hvis det ikke er for én ting jeg har nevnt tidligere, og vil nevne denne gang også. Først fra rapporten:

And just to be clear, I am not saying that micro nukes were solely responsible for bringing down the towers — and IMO were likely only used at the base of Towers 1 and 2 and possible the base of building 7 and were strategically placed 50 feet below street level, somewhere in the basements of the buildings or subway access tunnels.

Dette betyr at hvert eneste minutt med film som ble presentert i nyhetssendingene den 11. september 2001, og alt som tidligere er lagt fram, var forhåndsprodusert i et studio. Alle de filmene vi har viser jo motsatt hendelsesforløp, nemlig at de to tårnene smuldrer fra toppen og nedover. Kollapsen starter altså ikke i underetasjene. Men som nevnt over og tidligere, er vi nå nødt til å holde mulighetene åpne for at absolutt alle filmene og fotografiene som viser at tårnene smuldrer/forstøves fra toppen og nedover er falskt forhåndsprodusert materiale. Jeg la ut mengder av stillfoto fra filmer allerede på gammelforumet hvor jeg viste flere garanterte forfalskninger, men tror ikke noen reagerte positivt på det den gangen.

Når det gjelder WT7 stiller saken seg annerledes. De filmene vi har av den viser alle at kollapsen starter i innvendige og laverestående bærende konstruksjoner.

Hvis tritium-målingene er korrekte, betyr det utfra kjent fysikk at en slags kjernefysisk prosess ble igangsatt i New York den 11. september 2001. Det er jo interessant i seg selv. Hva er korrekt traff for de som sto bak et kjernefysisk angrep mot egen befolkning? Eller for De presstituerte som har servert den ene løgnen etter den andre om et angrep planlagt av huleboere i et eller annet fjell i Afghanistan?

Vi lever i interessante tider, men jeg tror at den eneste forskjellen nå og tidligere er tilgangen til kunnskap. Studerer man tidligere historiske hendelser, ser det nemlig ut til at tidligere tider også var «interessante». Egentlig ser absolutt hele virkeligheten ut som en illusjon. Må være det som heter Babylonsk magi …

Jostemikk
Admin
16. april 2016 20:21

Et annet spørsmål vi både må stille og finne svar på er hvordan det kunne detoneres kjernefysiske våpen i bunnen av tårnene så lenge «badekaret» tårnene sto i ikke var skadd og en eneste liter vann rant inn fra Hudson-elva, og ikke minst hvordan etasjene over, blant annet butikken under den ene lobbyen, nesten var uskadd etter kollapsen. Har de funnet opp ei atombombe som er i stand til å hoppe over en etasje eller to?

Spiren
Spiren
16. april 2016 22:13

Var 1993 bombingen en øvelse eller en forberedelse til 2001?
February 26 1993 World Trade Center.
http://www.nytimes.com/learning/general/onthisday/big/0226.html

Jostemikk
Admin
17. april 2016 20:21

Beklager at jeg ikke har fulgt opp dette. Har hatt andre ting å henge fingrene i, bokstavelig talt. Jeg husker de første rapportene om tritium, og den første forskningsrapporten jeg leste konkluderte med at det økede tritiuminnholdet i vann og vrakrester rundt WTC skyldtes nødutgangsskiltene på flyene som krasjet inn i tårnene.

https://e-reports-ext.llnl.gov/pdf/241096.pdf

De skyldte dessuten på «våpen som var lagret i regi myndighetene i bygningene (WT7?) og blablabla, for en annen kilde var nødvendig for å nå såpass forhøyede verdier. En typisk hvitvasking i regi de yrkeskriminelle som sto bak.

Hvis en form for kjernefysikk ble brukt for å pulverisere tilsammen 800 meter med stålbygninger den dagen, tror jeg vi må se etter en annen form enn de som medfører detonasjoner. At vi havner ned på molekyl- og atomnivå ser ut til å være uunngåelig samme hvilke våpentype som ble brukt.

Jeg skal gjøre det jeg kan for å følge opp denne saken framover. Den er så fordømt viktig, for verdens galskap tok liksom ikke skikkelig gjenger før den forferdelige dagen i 2001. Fra og med hendelsen har de nærmest brent lysene i begge ender, og vi skal være uhyre oppmerksomme på alt som skjer de nærmeste uker og måneder.

Jostemikk
Admin
17. april 2016 20:46

Spiren 16. april 2016 at 22:13
Var 1993 bombingen en øvelse eller en forberedelse til 2001?
February 26 1993 World Trade Center.
http://www.nytimes.com/learning/general/onthisday/big/0226.html

Hei Spiren! Det er ikke tvil om at det som skjedde i 1993 var et varsku om hva som skulle komme, og allerede den gang så vi amerikanske myndigheter så infiltrert og styrende i den ondskapen som skjedde at det i ettertid egentlig er vanskelig å forstå hvorfor ikke det amerikanske folket ga klar beskjed om hva de mente. Dessverre er ikke herr og fru USA-hvermannsen bedre enn andre hvermannsener, og deres unnlatelsesynd har kostet forferdelig mange mennesker livet. Det er akkurat som om menneskeheten har råtnet på rot.

Stargazer
Stargazer
19. april 2016 17:53

Med tanke på oljen så passer det kanskje godt for flere at USA kriger litt i Saudi Arabia fremover?

Jostemikk
Admin
19. april 2016 19:24

Med tanke på oljen så passer det kanskje godt for flere at USA kriger litt i Saudi Arabia fremover?

Kommer ikke til å skje. Alt som skjer og kommer til å skje er i nært samarbeid mellom de tre nasjonene Israel, USA og Saudi-Arabia.

Enda flere tegn til at 11. September er en stadig varmere potet, nå også i den amerikanske presidentvalgkampen:
Trump: Classified Part of 9/11 Report Shows ‘Very Profound’ Saudi Role
Det er meget mulig dette er en avledningsmanøver, men i såfall vil den bakfyre.

Dette medfører null logikk. Å avsløre Saudi-Arabias rolle 11. september 2001, vil være å avsløre USA og Israel samtidig, og ikke å forglemme alle vestlige hemmelige tjenester og De presstituerte. Hvis noen i høye posisjoner i USA ønsker avsløre Saudi-Arabias rolle, er de like mye ute etter å avsløre Bush-regjeringen. Blir den avslørt, faller USA. Jeg kan ikke tenke meg at Israel pr. dags dato vil være istand til å eksistere uten USA, og dermed faller også den nasjonen. Ingen presidentkandidat i USA vil sette igang med noe slikt, så hva pokker er det som skjer?

Stargazer
Stargazer
19. april 2016 22:04

Har her var litt irriterende å høre på og har litt vansker med å komme i gang, men så blir det mer interessant etterhvert. Israel, ISIS, USA. Kognitiv infiltrasjon… https://www.youtube.com/watch?v=6zm7DJbWVPw

Jostemikk
Admin
20. april 2016 16:32

Dette med de gjentatte påstandene om at Saudi-Arabias ansvar for 11. september 2001-galskapen minner ikke så rent lite om historien om de to store skolebøllene som blir enige om å legge skylda for melkepengeranet på den lille sveklingen som de ved trusler om truserøsk hver dag resten av skoleåret, truet til å stjele dem. Det er rett nok en viss forskjell. Saudi-Arabia er også en stor pøbel, ingen truserøsklivredd liten drittunge. Deres økonomiske og åndelige forbindelser til regimet i Israel er noe flest mulige bør grave dypest mulig i.