En nærmere titt på overvåkningsbildene av sjåføren i Grubbegata

En oppdatering angående overvåkningskameraene på sørøst-enden av Y-blokka.

Nok et bilde fra samme vinkel pekende sørover Grubbegata fra eksplosjonsøyeblikket bekrefter at det må ha vært to usynlige (skjulte) overvåkningskameraer under overhenget på veggen av Y-blokka ut mot Grubbegata. Har lagt inn et bilde fra VG i det jeg allerede har presentert:

Oppdatering slutt.

I forrige innlegg så vi på flere avvik i den påståtte tidslinja angående sjåføren av den såkalte bombebilen etter at han forlot denne og gikk oppover mot den enden av Y-blokka som ender ut mot Grubbegata. Like viktig er de tre bildene som varsleren fra DSS/politiet lot lekke til ABCNyheter som er tatt av to overvåkningskameraer som ikke synes, og som burde dukket opp på bildene de må ha tatt av hverandre. Her er en påminnelse om dette:

Disse to usynlige overvåkningskameraene tok tre bilder, og det var disse tre bildene alene som etablerte påtalemyndighetens påståtte bevis om den Delta-kledde personen med skuddsikker vest, den lange tettsittende overdelen, pistol, og hjelm med visir. Bildene det er snakk om er disse:

Overvåkningsbildene fra enden av Y-blokka

Fikk noen panikk over det første vitnemålet fra vakta i Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS)?

Det kan virkelig se sånn ut når en legger eksisterende dokumentasjon til grunn. De ble så presset at de fikk seg til å “lekke” manipulerte bilder, der bildet tidsatt til 15.17.29 har synlige spor etter triksingen.Fotomanipulert Delta-mann Vi ser en helt på trynet gal og hakkete kantlinje/kontur rundt Delta-mannen, og photo-shoppingen er av så lav kvalitet at de ikke engang har klart fjerne dobbeltskyggen av figurens venstre støvel. Ellers er verdt å merke seg hjelmen med visir, den langermede genseren/overdelen, og at de tre bildene alle viser et lyst bånd/refleks rundt håndleddsdelen av begge ermer. Vi kan også ane den av politiet beskrevne skuddsikre vesten, som også var blant de beslaglagte bevis fra gjerningsmannen på Utøya.

Vi tar en ny titt på DSS-vaktas første vitnemål om sjåføren av bombebilen

Sitatet under er hentet fra Terroretterforskningen i Oslo: – Javelnei og god dag mann økseskaft:

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/10/19/139487/telefonavhor-av-regjeringsvakt

Teksten under viser en ordrett gjengivelse av avhøret som er loggført:

Klokken: 1910 den  22. juli 2011.

«Kl 1532 i PO loggen var det loggført at en person hadde løpt fra en hvit varebil før det smalt.

Innringeren av meldingen ble identifisert som Vaktførstebetjent ved Regjeringskvartalet.

Førstebetjenten forklarte at han var på jobb i vaktsentralen som ligger under bakkeplan i H-blokka, Regjeringskvartalet. Ca kl 1530 hadde han blitt oppmerksom på en nyere hvit MB kassevogn av den store typen. Den hadde kjørt helt inn til hovedinngangen, nesten under taket, ved H-blokka, inngangen fra Grubbegata.

En mann med vekteruniform hadde gått ut av bilen. Han hadde båret på et ark. Han hadde gått mot Y-blokka bort fra kameraet. Han hadde da ringt til resepsjonen og hørt om de hadde fått inn noen levering.

Det hadde de ikke. Han hadde da sett på kameraet igjen. Han så ikke den hvite varebilen, men han så deres egen vaktbil som stod like ved. Så hadde det smelt. Bilen deres hadde flyttet seg flere meter og kameraene hadde gått i grått.

Mercedes Benz varebilen hadde hatt registreringsnummer BR 99834.

Personen som kjørte bilen hadde vært lys i huden. Første tanke han hadde hatt var at han var fra midtøsten. Han hadde ikke vært høy, heller ikke lav. Han tippet at mannen var ca 170 cm høy. Han var ikke kraftig. Mannen hadde hatt på seg en mørk vekteruniform. Den hadde hatt refleks nede på benet, han hadde hatt på seg en mørk piquet skjorte. Merke på Piquet skjorta minnet han om vekterselskapet NOKAS.

Han var på jobb sammen med kollega og regjeringsvekter  NN. Han hadde sett at bilen hadde flyttet seg ved eksplosjonen. De hadde gått gjennom videoen i ettertid og sett at mannen hadde gått ut fra bilen og mot Y-blokka opp Grubbegata. Han hadde gått på venstre side av veien mot Youngsgata. Han hadde så blitt borte fra videofilmen.

Filmen er sikret på DVD.»

Det som må legges spesielt merke til fra dette vitnemålet fra dagen for hendelsen er at det ikke nevnes noe som helst om hodeplagg, skuddsikker vest eller hjelm. Personen hadde på seg en T-skjorte med snipp, en såkalt piquet-skjorte, og han bar på et ark. Ingen hjelm, ingen skuddsikker vest, kortermet skjorte, og et ark i den ene hånden.

ABCNyheters og VGs tidslinjebilder viser en mann uten hjelm, med kortermet overdel, bærende på et ark

De andre bildene i tidslinja som ABCNyheter og VG har lagt til grunn har lav oppløsning og lav forstørrelse. Slik de er presentert av de to representantene til De presstituerte, og kan tilsynelatende gå for god fisk når det gjelder å skape inntrykk av at alle bildene er tatt av samme Delta-kledde person. Jeg har fotobehandlet et av disse bildene, det første i tidsserien av sjåføren, og bildet er fra overvåkningskameraet på det sørøstlige hjørnet av taket på Y-blokka.

Kameraet på Y-blokkas sørøstlige takhjørne

Dr. Roy Spencer fra Alabama-universitetet har sagt at gir man nok forskere nok penger for å finne bevis for menneskeskapt global oppvarming, er det bare et tidsspørsmål før de finner det de leter etter. Ha dette i tankene når det gjelder det faktum at jeg har måttet forstørre og manipulere oppløsning, detaljer, farge og lys på dette bildet. Slik bildebehandling kan gi seg mange rare utslag. Med det sagt, så husk vaktførstebetjentens umiddelbare vitnemål etter å ha studert overvåkningsfilmer/-fotografier rett før eksplosjonen den 22. juli 2011. Ingen hjelm med visir nevnt. Ingen pistol, men et ark i den ene hånden. Kortermet skjorte. Det var denne personen de hadde sikret DVD-bevis av. Her er bildet jeg har behandlet:

Sjåføren

Kvaliteten er dårlig, men en kan se venstre underarm med bar hud, det som ser ut til ei klokke rundt håndleddet, og helt tydelig et hvitt objekt i hånden som meget vel kan være et ark som beskrevet av vaktførstebetjenten. Noen hjelm synes ikke, men hoderegionen er om mulig enda mer uklar enn overkropp og arm. Originalbildet fra ABCNyheter har den synlige forstyrrelsen over beina på personen, og denne kan tyde på et refleksbånd rundt høyre legg. Denne “refleksen” går imidlertid på tvers av og utenfor selve leggen, så bildet dokumenterer ingen synlig refleks rundt buksebeina.

Dette sett opp mot de fraværende overvåkningskameraene under det lave takoverhenget på Y-blokkas østre ende, der en må kunne antyde at en person har hoppet opp for å ta et bilde sør- og nordover og dokumenterer lamper i begge ender av overhenget, ikke kameraer, gjør at de etterlatte og skadde etter terrorbomba i Oslo den 22. juli 2011 bør kreve ny etterforskning. Nå er kanskje ikke dette så enkelt med så mange mektige personer som har så mye å skjule, og det pussige tilfellet at Etterlatte-organisasjonen har en av vaktlederne til DSS som styremedlem, men saken må undersøkes så grundig som mulig. De etterlatte og skadde kan glemme hjelp fra politiet, påtalemyndigheten, og De presstituerte. Det er en håpløs situasjonen hvis det er etterforskerne, ikke den etterforskede, som burde etterforskes.

Hvis noen finner bilder eller andre opplysninger som dokumenterer at det var to overvåkningskameraer under takoverhenget på Y-blokka ut mot Grubbegata, vil jeg sette stor pris på om dere gir beskjed slik at jeg kan oppdatere dette innlegget. Dette forandrer imidlertid ikke på de indikasjoner av en person med kortermet skjorte og et ark i hånden som mulig dokumentert av tak-kameraet på sørøst-enden av Y-blokka. Studer bildet med falkeblikk, og hent gjerne originalen fra ABCNyheters artikkel om tidslinja om sjåføren/bombebilen for å foreta egne undersøkelser og eksperimenter ved hjelp av fotobehandlingsprogrammer. Husk det jeg skrev om Roy Spencers påstander om at alt vil kunne bevises bare belønningen er stor nok.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
23. februar 2016 14:24

Denne saken minner meg om bl.a. Lillehammer-saken og Scandinavian Star-saken hva Norge angår, og Palmesaken i Sverige, og 11. sept. 2001 i USA. Det er noe som stinker helt forferdelig, men de kan ikke la sannheten komme ut, for det vil skade folk i høye og mektige posisjoner, og det ville sannsynligvis også fortelle oss så mye om «makten bak makten» at det ville bli en direkte trussel mot dem. Etter århundrers intenst arbeid er de ikke villige til å bli avslørt nå som de har kommet så nær til sitt mål.
Ofte deles det også ut premier til de lydigste, og etter slike hendelser bør man titte etter hvem det er som har rykket oppover i samfunnsstigen i tiden etter etter hendelsen.

2Q11
2Q11
24. februar 2016 00:50

Ut av bilen med «noe» under armen, ordner «noe» med ryggen mot kamera, og går så med høyre arm fiksert med ark i armkroken(??) og høyrehånden unaturlig langt frem hele tiden. Bortsett fra bekledning minner dette meg om VG Tetlie sin låste høyrearm..
http://postimg.org/image/q6i96sfdz/

Charles T. Hammer
Charles T. Hammer
9. mars 2016 15:19

Angående Marius Tetlie..
Siden jeg kjenner ham fra tiden i Mosjøen, vil jeg bare legge til at han «ofte» er på rett katastrofe… Se link:
http://www.helg.no/lokale-nyheter/tidligere-ha-journalist-midt-i-katastrofen/s/1-63-1390376

2Q11
2Q11
22. mars 2016 11:53

vil jeg bare legge til at han «ofte» er på rett katastrofe

-EKSPLOSJONER: Norske Johan Tandberg oppholdt seg på Zaventem-flyplassen i Brussel tirsdag morgen
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/03/22/195206914/nordmann-folk-ropte-bombe
https://www.jostemikk.com/22-juli-2011-ting-stusse-over-angende-det-som-skjedde-i-oslo-etter-bomba/#comment-7951 (og kommentarer og innlegg før denne)