Sjåføren av bombebilen var barhodet

Sjåføren av bombebilen var ikke bare barhodet, han bar på et hvitt ark eller et dokument i høyre hånd. Han var mørkhåret, lav, og ser ut til å ha gått med en form for lang kortbukse.

Før noen tar mer av dette alvorlig, husk at analysemateriellet jeg har lagt til grunn er av dårlig kvalitet. Og det er egentlig ganske mildt sagt. Glem det jeg nevnte over. Eller forsøk å glemme det. Se på dette med friske øyne. Hva ser dere?

Vi ser den hvite gjenstanden ganske godt. Et ark eller et dokument eller ei mappe er like sannsynlig som noe annet. Det er ikke snakk om at han har en Delta-hjelm på hodet, og noen slik kan en ikke se at han bærer på heller. Helt på slutten, rett før han forsvinner ut av bildet, ser vi et lyst, muligens rundt merke på skulderen. Det ser ikke ut som om han har smale refleksbånd rundt leggen. Ser dere nøye på de lyse feltene under knærne hans, ser det ut som om det er ei lang kortbukse, og at buksebeina danser opp og ned når han går, og med dette følger større og smalere lyse felt på leggen fra bilde til bilde. Men dette var min analyse, kanskje dere ser noe annet. Ser dere Anders Behring Breivik?

Denne buksa med smale refleksstriper hadde ABB på seg da han ble arrestert på Utøya.

Vaktførstebetjenten beskrev først sjåføren av bombebilen som mørk, kanskje fra Midtøsten, men allikevel lys. 170 cm høy, bærende på et dokument. Han nevnte ikke noe om noen hjelm. Hvordan kunne han, for han hadde jo nevnt hårfargen til sjåføren! Det han derimot fortalte politiet var at han trodde at sjåføren kanskje var vekter i NOKAS fordi han hadde et rundt merke på skuldra som minnet ham om logoen til NOKAS.

Har vi annet steds sett noen med høyvannsbukser, eller på godkjent norsk, en slags lang kortbukse, mørke klær, og med mørkt hår? Vi har det, men det betyr ikke at det er samme person. Da har han enten skiftet til lavere fottøy, eller sklidd sokkene nedover anklene. Kanskje. Videomaterialet har for dårlig kvalitet til å konkludere sikkert, men noen Delta-hjelm er ikke synlig, og det ser ikke ut som en høy blond mann. Det kan også ha vært ei langbukse han hadde på seg, romslig rundt leggene som buksa på politiets bilde av ABBs klær, og refleksbåndet kan ha hoppet opp og ned, og dessuten gitt gjenskinn som gjør at det ser mye bredere ut enn det i virkeligheten er. Allikevel tyder noen av disse observasjonene på at vaktførstebetjentens første beskrivelse av sjåføren var rimelig korrekt. Hva kan ha fått ham til å forandre mening senere? Ikke denne filmen i hvert fall. Hvis dette virkelig var Anders Behring Breivik, hvorfor kan de ikke publisere hele filmen i fullt format, og gi oss levende film av resten av hans ferd oppover Grubbegata? Disse kameraene filmer jo krystallklart når det er annet de vil vise.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

24 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
hetda
hetda
8. juni 2017 14:21

Jeg sitter og ser og ser på personen som går ut av bilen. Han er vel engang beskrevet som ca 170 cm høy. Jeg tenker at dersom vi kjente målene på bilen kunne vi bruke photoshop og finne ut hvor mange pixler høy personen er og hvor mange pixler noe på bilen vi vet målet på er. Kan jo ikke bli nøyaktig siden bildet er så uklart, men det hadde vært artig å se hva man fant..

2Q11
2Q11
8. juni 2017 23:35

Bombebilen rått og brutalt delt inn i tre deler. Det symboliserer for meg at
djevelen finner vi i detaljene. På nederste nivå. En helt nødvendig jobb Jostemikk
overbevisende har tatt på seg.

Hans granskning underbygger det midterste nivå, nemlig
oversikten over alle detaljer i vår sanseverden, at alt henger sammen. Jostemikk
befinner seg også der, eksempelvis i form av innlegget
https://www.jostemikk.com/zion-laerde-eldstes-protokoller-i-enkel-utgave-pa-norsk/

Den øverste delen kan Riksavisen oppført som en av favorittsidene hans representere:
-Det nye Jerusalem er jo i hodene til folk. «Mitt rike er ikke av denne verden», sa mannen. Det er en åndelig tilstand, et åndelig ‘rike’ Det er en bevissthetstilstand. En bevissthetstilstand hvor kuler og krutt ikke er noe alternativ i det hele tatt (sitat j.j. Riksavisen dott no)

Vedlagte bilde er ment å vise detaljer, kanskje en sammenheng, uten å bevise noe..

Radiv
Radiv
9. juni 2017 20:03

Eg synes hele filmen er falsk eg. Ser man den lengre versjonen så ser det ut som «abb» svever over bakken som ett spøkelse av og til i stedenfor å gå normalt. Pluss all kuttinga i filmen.

Trur dere det finst mektige folk som jobber for å forbedre verden for alle mennesker? Nesten slik som i spill serien assensin creed☺️? Eg trur det. At det finst organsjoner som motarbeider makta bak makta. Visst ikke så hadde vell dei hatt fullstendig makt nå?.

Mvh Radiv

Radiv
Radiv
12. juni 2017 15:10

Jostemikk: Det har jeg tenkt litt over fra tid til annen, og dessuten diskutert det med folk privat. Det eneste jeg kan si er at jeg håper at det er slik. Jeg finner dem ikke, jeg har lett, men må bare krysse fingrene for at det finnes annet enn råttenskap på toppen, og at de gjemmer seg der ute et sted.

Ja vi får håpe det. Eller kansje det er folkemassene som må våkne før det skjer noe. Men ser skummelt ut synes eg. Ser i avisene at land som ikke hedrer falske terror saker når dei skal spille fotballkamp blir
snakket negativt om..Nå sist Saudi Arabia som ikke ville holde ett minutt stillhet for Zionist terror avdeling Westminster.

Radiv
Radiv
18. juni 2017 03:54

Så enig med din siste kommentar jostemikk. Det er rett og slett bare trist og forjævlig hvordan folk «sover» men håper det kommer seg ☺️

Geir
Geir
25. juni 2017 19:18

Hei.

Det virker på meg som at denne saken er langt større i utlandet enn i Norge. Av og til kommer jeg over materiale som tyder på nettopp det. Jeg vil gjerne bidra med noen linker:

Aangirfan blog: http://aangirfan.blogspot.no/
Gå til juli 2011. Her er en rekke artikler om saken: http://aangirfan.blogspot.no/2011/07/

Blog’en fikk ny webadresse i 2014: http://aanirfan.blogspot.no/
Et søk på Breivik ga dette: http://aanirfan.blogspot.no/search?q=breivik

Både gammel og ny Blog har flere artikler om 22/7. Det virker som de har tilgang på et imponerende kildemateriale. Jeg anbefaler å se grundig gjennom denne blog’en.

En av youtubekanalene jeg frekventerer har postet flere videoer de siste dagene: https://www.youtube.com/channel/UCqz_NbxPkuwP1-uZMfo7-Iw/videos

En annen kanal har en spesiell video av Breivik som kanskje ikke er så «Far Out» som de fleste vil tro:
https://www.youtube.com/watch?v=lOtWGR9DVGg

Jeg har sett mye på fenomenet «Transvestigations» de siste månedene, og jeg er sjokkert over hvor utbredt det er. Se på denne fra «ice water roof»: https://www.youtube.com/watch?v=b8MZG5xDGg8

Hvis jeg har postet ting som er postet her før så bare slett det, men jeg håper det bidro til mer detaljer. I følge andre jeg følger arbeidet til er 7, 77 og 777 noe de kaller Hoax Code, og 7 er da bokstaven Zayin i et annet alfabet som også er alfanumerisk.

Mange påstår at det bl. a. brukes «Tranny Crisis Actors» ved falsk flagg operasjoner, og de samme actors er identifisert ved flere hendelser, noe som er svært sprøtt.

Jeg vil anta et disse kanalene er kjent for dere, men vet ikke om de er av større verdi. Ser det er lite nytt de senere år:
https://www.youtube.com/channel/UCXRs_7I6Aq3wp8DIVheMl_A/videos
https://www.youtube.com/user/adrianpracon/videos

På NRK i dagene etter hendelsen ble det vist et innslag fra fransk TV hvor de oppsøkte faren til Breivik som angivelig holdt til der. Jeg la merke til at ved hver portstolpe sto det en statuett lik dette: https://en.wikipedia.org/wiki/Pigna_(rione_of_Rome)

Dette gjør for meg faren suspekt. I okkulte kretser symboliserer dette «det tredje øye», som dere kanskje kjenner til. Videre spekulerer jeg Vatikanet eller kanskje «Club of Rome»?

Håper det var til hjelp. Mvh Geir

Stargazer
Stargazer
26. juni 2017 11:38

Interessant å se hvordan øreflippene har krympet ja. De skulle vel heller strukket seg og blitt større:

https://fstoppers.com/pictures/10-incredible-gifs-showing-how-aging-changes-our-appearance-826

Geir
Geir
26. juni 2017 19:55

Hei Jostemikk.

Takk for et grundig og imøtekommende svar som jeg stort sett er enig i. Jeg har langt i fra studert denne saken nøye, og det meste jeg «vet» har jeg plukket opp fra å lytte til et par intervjuer med Olle Dammegaard. Ellers er det ting jeg har snublet over på min søken.

Jeg våknet opp til at verden var ganske annerledes enn jeg trodde den var rund 2005/2006 etter å ha sett Loose Change 2nd edition. Siden har livet mitt vært snudd på hodet og jeg har vel snart flere år i reell tid på baken i å forske i dette. Jeg har gang på gang erfart at når det ser ut til å nærme seg at man har en sak, så er det enda et lag eller flere og så er det på’n igjen. Og virkeligheten overgår fantasien ja. Derfor har jeg lært at ingenting er for vilt til å ikke undersøke det nærmere.

Så dette at Breivik muligens er en «Patsy» i et større spill ser jeg som en åpen mulighet. Også det at han kan være skiftet ut ser jeg som sannsynlig basert på andre tilfeller jeg har sett. Med Hoax mente jeg ikke bløff, men mer mot falsk flagg hvor det også faktisk dør mennesker.

Du sikter kanskje til karakterer som Simon Shack, Jungle Surfer og Dave Johnson i forbindelse med at alt var bløff og ingen døde. Nei jeg tror ikke på alt de kommer med, men de to sistnevnte har allikevel noen interessante perspektiv på ting og de har blikk for ting andre ikke ser.

Så jeg tror myndighetene er involvert, og at de er dirigert av eksterne krefter som Jesuitene, politisk zionisme og det globale nettverket av frimureri. Disse er i det minste redskaper for «den skjulte hånd». Jeg ser på hendelsen som et geopolitisk sjakktrekk i likhet med 11 sept. på vei mot NWO. Jeg fant en link på siden din til den utmerkede artikkelen til Steigan om AP’s landssvik vedtatt i 1961, og denne artikkelen bekreftet mistanker jeg allerede hadde om at spesielt AP var infiltrert.

En tvilsom karakter som heter Leo Zagami som selv hevder han er en Knight of Malta sa en gang i et intervju at Logene i Skandinavia er av de mørkeste i verden. Akkurat det føler jeg det er noe i, selv om han ellers prater en del tøv synes jeg. Ja jeg tror disse Logene er involvert i dette også.

I store trekk er jeg derfor enig med Dammegaard om hvem og hva som står bak, og at det er det samme miljøet som går igjen. Jeg har stusset over hvorfor dette med flere skyttere ble så dysset ned, og at nordmenn så ut til å roe seg med det svaret at det var en enslig gærning som gjorde alt alene.

Det var ikke hensikten å skrive så mye tilbake, men jeg følte vel for å redegjøre for hvorfor jeg postet det jeg gjorde. Jeg synes også det kan se ut som to forskjellige personer, ikke bare øreflipp men forskjellige neser og øyne. Ikke lukk døren helt for dette ennå er vel det jeg vil formidle.

Jeg tror disse bedragene er en høyt utviklet profesjon og at grunnen til at de har sluppet unna med det så lenge er at de legger flere lag av løgn over for å forvirre, noe man tydelig så i tiden etter 11/9 og frem til i dag. Eks; fly – ikke fly. Sannhetssøkerne krangler ennå og bruker opp tid og troverdighet i stedet for få saken gjenopptatt. Sånn går det stort sett hver gang. Jeg ser at det kan være lagt flere lag og hint i 22/7 saken også for å forvirre. Tenk over dette: Hva hvis f. eks Trump er en skapt karakter og spilles av en skuespiller, og denne skuespilleren er en kvinne som spiller mann. En stråmann inne i en stråmann. Poenget med dette er at hvem skal man arrestere dersom «Trump» begår en forbrytelse? Kort sagt, det vil bli umulig å finne en virkelig gjerningsmann. Nå valgte jeg et urealistisk eksempel, men jeg tror stråmenn og Patsyer brukes for å unngå å bli tatt, og for å forvirre opinionen.

Fortsatt lykke til med arbeidet ditt. Kommer jeg over noe jeg tror kan være til hjelp så kan det hende jeg poster det. Mvh Geir

2Q11
2Q11
28. juni 2017 01:15

Faren til den barhodete sjåføren bor neppe i frankrike, men sjekk hva som står på
Odalsportalen:

2Q11
2Q11
29. juni 2017 00:48

En takk til Geir som satt oss på denne.
-Hvem er jeg

Jeg er født i Oslo, er utdannet i Oslo og har siden mai 2011 bodd i en landsby i Sør-Frankrike.

Jeg arbeidet flere år i SAS og i Forsvaret, med tjenesteopphold i Libanon.
http://wandahareim.com/about-wanda/
https://digitaltmuseum.no/011012734118/nmc-norwegian-maintenance-company-det-norske-verkstedkompaniet-i-unifil

Noe helt annet, men nesten akkurat det samme:
https://no.wikipedia.org/wiki/Isdalskvinnen

Sannhetssøker
Sannhetssøker
29. juni 2017 09:40

På wandahareim.com: menyfelt, velg by wanda deretter Ornamentations.
Man kan vel si at det er noe spesielt at hennes bilde henger på statsminister stoltenbergs kontor. Ut fra egen bedømming basert på egen erfaring med kunst, er ikke dette bilder av høy kvalitet. Men hyggelig de allikevel fant veien til selveste kontoret til statsministeren 😉
Fant ikke årstallet for når dette bildet er tatt.

2Q11
2Q11
30. juni 2017 00:43

Eg synes hele filmen er falsk eg. Ser man den lengre versjonen så ser det ut som «abb» svever over bakken som ett spøkelse av og til i stedenfor å gå normalt. (Radiv)

https://www.youtube.com/watch?v=clnozSXyF4k

Mon tro hvor mange dører denne bakgrunnen har åpnet for kunstneren? (Jostemikk)

Man kan vel si at det er noe spesielt at hennes bilde henger på statsminister stoltenbergs kontor. (Sannhetssøker)

Kommentarer helt på sin plass og mere til. Jeg kjenner lusa på gangen til de grader. Vennetjenester i de kretser er bare fornavnet. Familiebåndene er korte og nære, skjult av falske identiteter. Stikkord er Pitman Bowles Tang.
Kunsten her er bare et dekke for en smørje som ikke tåler dagens lys.
Apropos Tangen og kunst:
http://andresensblogg.no/hedgefondforvalter-tangen-tjente-730-millioner-i-fjor/

Bjarne Kjærstad
1. februar 2019 17:12
Reply to  Jostemikk

Fantastisk det du gjør ! Litt fra en gammel bilmann ( Bilmekaniker lette og tunge kjøretøy, Biloppretter, Billakkerer. Bildet er «sløret», men ikke mer enn at et,(for meg), særs underlig fenomen kommer fram. Jeg vet, ( fordi jeg fortsatt arbeider med bil på 40-ende året nå), at denne Crafteren har vanlig mekanisk fjæring, uten nivåkompensasjon. Det vil si, at hvis du laster inn noe, og særlig da 6-800 kg kunstgjødsel, så vil bakenden synke merkbart ned. Uansett om man laster storsekken med pall fra side,eller bakdør. Bilen på bildet har overhodet ingen tegn på at den bærer over 3/4 tonn last. Den ser for meg ut som den er tom last. Lik høyde på karosseri over hjulakslinger foran og bak. Hvordan henger det «i hop» ?