Hvem arbeidet Anders Behring Breivik for?

Daværende PST-sjef Janne Kristiansen fikk allerede i oktober 2011 skreket seg til ytterligere 44 millioner for å overvåke Kari og Ola Nordmann.

En skulle tro det var umulig å slå fast hvem og hva Anders Behring Breivik er og hvem hans oppdragsgivere var og er, men vi har noen holdepunkter. De tankene disse tvinger en i retning av, peker i den sedvanlige kompassretningen en blir tvunget til å ta hver gang en terrorhendelse skal granskes og forsøkes forstås. Rett inn i irrgangene hos de hemmelige tjenestene. Ondskapens nordpol. Vi må se i hvilken retning disse tjenestene forsøker rette oppmerksomheten, og hvilke redskaper de har tilgjengelig, og tilstrekkelig makt over, til å gjennomføre denne oppgaven. En oppgave som dreier seg om å lure det norske folk trill rundt.

Den ensomme ulven

Den ensomme terroristen, eller den ensomme ulven, har blitt favoritten til de hemmelige tjenestene. Det er ikke rart, for den ensomme ulven er et redskap de kan trekke opp av hatten hver gang de trenger ham. Et av de mest geniale poengene med den ensomme ulven er at ingen i PST eller andre overvåkningsprogrammer i ettertid kan beskyldes for å ikke ha avslørt ham før han begikk terrorhandlingen. Det er nemlig aldeles umulig å avsløre disse ensomme ulvene. De har intet nettverk, så det er ingen å overvåke. De snakker aldri med noen om sine planer, så det er ingen som kan tipse politiet om dem. Er de bare bestemte nok, kan de gjennomføre sine handlinger uten innblanding fra noen. Alle vet dette. Den ensomme ulven er i det store og hele ustoppelig. Nettopp derfor er det den perfekte syndebukken for de hemmelige tjenestene og politiet. Ingen kan i ettertid med overbevisning beskyldes for ikke å ha oppdaget hans planer tidsnok til å stoppe ham. Dette til tross, klarer de hemmelige tjenester og politiet ved hjelp av sine egne plantede personer hos de riksprostituerte, de politiske partier, politiet og domstolene å benytte trusselen om nettopp kommende ensomme ulver til å stramme inn friheten norske innbyggere feilaktig tror er sikret gjennom de samme organer. Tillatelser til å overvåke Kari og Ola blir delt ut over en lav sko, og De presstituerte benyttes til å overbevise innbyggerne i de enkelte land om hvor nødvendig det er med økt overvåkning, bevæpning av politiet, strammere våpenregler etc. Her er et eksempel fra Aftenposten 6. oktober 2011:

http://www.aftenposten.no/norge/PST-skal-bli-bedre-pa-a-overvake-Internett-573441b.html

PST skal bli bedre på å overvåke Internett

PÅL V. HAGESÆTER, ANDREAS BAKKE FOSS, SVEND OLE KVILESJØ

OPPDATERT: 18.OKT.2011 17:19
PUBLISERT: 06.OKT.2011 10:09

Daværende PST-sjef Janne Kristiansen fikk allerede i oktober 2011 skreket seg til ytterligere 44 millioner for å overvåke Kari og Ola Nordmann.
Min kommentar, ikke den opprinnelige bildeteksten i artikkelen: Daværende PST-sjef Janne Kristiansen fikk allerede i oktober 2011 skreket seg til ytterligere 44 millioner for å overvåke Kari og Ola Nordmann.

20 millioner kroner ekstra på budsjettet gjør at PST kan investere i en avansert søkemotor for Internett.

I Statsbudsjettet foreslår Regjeringen totalt å øke bevilgningen til Politiets Sikkerhetstjeneste (PS) med 46,44 millioner kroner.

Fokus på nett

Nesten halvparten av midlene, 20 millioner kroner, øremerkes til en avansert søkemotor som skal gjøre PST bedre til å få oversikt over det som skjer på Internett.

  • 10 millioner kroner skal gå til å styrke livvakttjenesten.
  • 20 millioner kroner skal gjøre at PST kan investere i en avansert søkemotor for åpent nett.
  • 9,4 millioner kroner skal gå til økt spaningskapasitet.
  • 7,04 millioner kroner til helårsvirkningen av åtte nye årsverk fra 2011.

Bedre overvåking på nett

PST har fått kraftig kritikk i etterkant av 22. juli. Kun tre dager etter terrorhandlingene som drepte 77 mennesker gikk PST-sjef Janne Kristiansen ut og sa at terrorsiktede Anders Behring Breivik (32) var en ”ensom ulv” som ikke kunne oppdages.

Selv om Behring Breivik hadde kjøpt 6000 kilo med kunstgjødsel, hadde tre våpen og diskuterte heftig og kom med nasjonalistiske synspunkter på høyreekstreme nettfora, har PST innrømmet at de ikke visste hvem 32-åringen var. Heller ikke ved å sette informasjonen sammen kunne han oppdages, mener sikkerhetstjenesten.

— Han har opptrådt så kynisk, kaldt, ondskapsfullt og beregnende at han har klart å gå under vår radar. Dette er ikke engang soloterrorisme. Dette er en ensom ulv, en som går under alle radarer, sa PST-sjef Janne Kristiansen i et intervju med Aftenposten 25. juli.

Her ser dere nettopp det jeg forsøker få fram. De sier med den ene delen av den spaltede tunga at den ensomme ulven er en som går under radaren, en de umulig kan avsløre, for dernest å meddele med den andre halvdelen av ormetunga at bare de får nok penger, og politikerne gir dem fullmakt til å overvåke innbyggerne i Norge, vil det nok på en eller annen måte hjelpe allikevel. Dette våset får leseren ukritisk servert av en av de fremste representantene for De presstituerte i Norge, ikke særlig ærerike Aftenposten. Et skarpt våpen for å skyte seg gjennom tåkeveggen De presstituerte og myndighetene har satt opp for å verne egne forbrytelser, er boka Gro-gate av Setsaas og Ramm, som kan lastes ned i Ingrids forbedrede utgave i PDF-form her. De hemmelige tjenester kan ikke fungere uten at domstolene, De presstituerte, politiledelse, politiske partier, og andre mektige organer er en del av det. De er ett og samme, og slik må det være. Alt ble bygget opp av bank-oligarker i forrige århundre, som foruten å ønske seg et overvåkingsamfunn for å konsolidere egen allmakt, trengte et verktøy for å gjøre seg selv usynlige.

Den store selvmotsigelsen

Ved beredvillig hjelp fra De presstituerte gjorde de Anders Behring Breivik til en ensom ulv, men like viktig er at de også skapte et bilde av en tafatt mammadalt som de få gangene han turte slippe skjørtekanten til mor, satt hjemme på gutterommet i barnehjemmet og spilte krigsspill på Internett. Så til paradokset. Jeg vet ikke hvorfor De presstituerte i Norge har avslørt dette. De kan ha gjort det ved et uhell, kanskje trodd at det ikke spilte noen rolle, eller de kan ha blitt presset til det, fordi det har blitt omskrevet i utlandet og av bloggere, og således ville komme for dagen for de fleste allikevel. En tredje mulig grunn er at de serverer oss desinformasjon. Det dreier seg om Anders Behring Breiviks tur til Kina, tidligere Sovjet-stater, Jugoslavia og Liberia. Det dreier seg også om tyskernes avsløring av Anders Behring Breivik som arrestert våpensmugler. Her har vi altså en tafatt pjokk som foruten å henge i mammas skjørt, opptrer som den reneste James Bond. La oss ta en titt på hans agent 007-bravader. Fra ABCNyheter 14. januar 2016:

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/01/14/195193486/norske-myndigheter-fikk-ikke-vite-om-breivik-ble-tatt-i-tyskland-med-vapen?autoplay=1

Norske myndigheter fikk ikke vite om at Breivik ble tatt i Tyskland med våpen

Massemorderen skal i 2009 ha blitt stanset under en rutinekontroll i Tyskland med våpendeler og ammunisjon. Det ble ikke meldt til norsk politi, hevder tysk dokumentarfilmskaper.

Da betjentene gikk gjennom bilen skal de ha funnet både ammunisjon og våpendeler, men informasjon om dette skal altså ikke ha blitt formidlet videre til norsk politi.

I tillegg skal han ha sett dokumenter som knytter Breivik til kjøp av våpen i Sørøst-Europa.

Det er ikke hvilken som helst blant vanlige norske ikke-mammadalter som tar på seg jobben med å smugle våpen, våpendeler og ammunisjon fra Øst-Europa til Vest-Europa, eventuelt Norge. At en erklært mammadalt gjør det er intet mindre enn oppsiktsvekkende. Bedre blir det ikke av at han dro til Liberia, et av verdens farligste land, for å kjøpe bloddiamanter. Til alt overmål under en av de blodige borgerkrigene der. Der var en annen Breivik representert, ikke bare gjennom en underavdeling/NGO av FN, men sannsynligvis de norske hemmelige tjenester og/eller utenrikstjenesten. Husk at Anders Behring Breiviks far Jens David Breivik var i utenrikstjenesten, blant annet sammen med Torgeir Hagen, som senere ble sjef for Forsvarets E-tjeneste.

http://reliefweb.int/report/liberia/wfp-forced-halt-dry-food-distribution-western-liberia

WFP forced to halt dry food distribution in Western Liberia

REPORT

from World Food Programme

Published on 10 Oct 1996
The World Food Programme has stopped distributing dry food rations in parts of strife-torn Liberia because of fear of attack by faction fighters on the civilian population, leaving tens of thousands of hungry people without food.
«The fighters harass the civilians, stealing food and any other commodities they have,» said Arnt Breivik, WFP’s Country Director in Liberia. «We are worried about the security of our beneficiaries.»Last month, WFP and its partners had distributed two-week rations to almost 40,000 hungry people in Tubmanburg and Cape Mount county. However, recipients had become targets of faction fighters.As a result, WFP, the United Nation’s food aid agency, is now only engaged in limited targetted wet-feeding programs — where the food is cooked and then given to people on the spot — in Tubmanburg and Cape Mount County. WFP food is now only reaching about 2,500 people in these areas.»Although we are very concerned about the malnutrition levels in these parts of Liberia, we cannot put these people at risk,» Mr. Breivik said.

On September 28, fighters attacked the town of Sinje, in Cape Mount County, killing some 21 civilians, mostly women and children.

«Even the people themselves have asked us to stop giving them food because they are afraid,» Mr. Breivik said.

Så vidt jeg har funnet ut var Arnt Breivik der i noen år før han muligens ble stasjonert i Sudan. Jeg vet ikke hvem han er, men hovedsaken er at Anders Behring Breivik var i Liberia i 2002, og han kom fra Elfenbenskysten på sin ferd i Afrika, her ifølge Dagbladet 2. mars 2012:

http://www.dagbladet.no/2012/02/03/nyheter/terrorangrep_i_oslo/innenriks/terrorangrepet/20076408/

– Møtte «krigshelt»

Dagbladet får opplyst at Breivik har forklart at han reiste videre fra Elfenbenskysten til Liberia i 2002, hvor han hevder han var i to-tre uker. Der hevder han at han møtte en serbisk «krigshelt». For å komme inn i landet fortalte  Breivik at han måtte bestikke flere tjenestemenn før han endelig kom seg til hovedstaden Monrovia. Breivik hevder han bløffet seg inn ved å si at han jobbet for Unicef.

Tre år senere søkte han om visum til Kina, og fikk dette innvilget.

Kan vi trekke en konklusjon av dette?

Jeg svarer mer enn gjerne på eget spørsmål, og svaret er ja. Det sier seg selv hva dette betyr. Selvfølgelig under den forutsetning at vi kan forholde oss til De presstituertes opplysninger om dette som noenlunde sanne. Er de det, er sannheten om Anders Behring Breivik sjokkerende, for det tegnes et bilde av en knalltøff og spesialutdannet ung mann som er så fjernt fra å være en tafatt mammadalt som overhodet mulig. At PST og de hemmelige tjenestene ikke skulle være klar over handlingene til denne mannen er umulig. At det til tross for dette selvfølgelige faktum er slik at Anders Behring Breivik aldri ble innkalt til avhør, og at de hemmelige tjenestene, PST og politiet i ettertid nekter å ha hatt ham på radaren, kan kun bety én ting. Han er en av dem.

 

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

32 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
jan fjerstad
18. september 2016 04:46

Det er akkurat som en b film m tragiskt utfall , kan ikke skjønne at ola dunk, kari pårørende og oss andre som lurer på man skall le eller gråte av denne lonely wolf story,n som er av det slaget av mærkelige krumspring tilldekking,» i den grad det er nødvendig da»! Og ikke Minst alt som ikke fungerte \ gikk galt som eskild,s påkjørsel av skjær mm og delta holdt på synke å måtte hjelpes selv fra det lumske farvann. og de skal ha det som skolefag , lærere må være forsiktig med makten sin. kommer vel en ensom sau om det blir noe mere da . go blogg . Det er jo avslørt mindkontroll dær kan du lastet ned progr som minner hemmeligstemplete om man betaler noen dollar mye er gratis dær og. wtn.com\

Harald Tveita
Harald Tveita
18. september 2016 08:04

Noen har lagt ut den første tiltalen mot Breivik, samt hans to pass. Det første utstedt i 1998, det andre i 2009. Tiltalen er uten personnummer av en eller annen grunn. Jeg tror det vanligvis vil være oppgitt. Underskriftene til Breivik på passene er helt forskjellig. På det første han får som attenåring heller underskriften mot venstre, På det andre heller den mot høyre. Og underskriftene ligner ikke i det hele tatt. Hvorfor er det så stor forskjell? https://www.youtube.com/watch?v=t59zUft1sF4

Eugen Obert Bjelland
Eugen Obert Bjelland
18. september 2016 20:07

Hvorfor er det lagt lokk på sprengingen i Regjeringsbygget? En hver som har kjenskap til sprengstoff vet at eksplosjonen ikke kom fra bilen, men fra insiden av bygningen. Det samme skjedde i Oklahoma da bygningen til FBI ble sprengt i luften.

Tor Divel
Tor Divel
18. september 2016 20:52

«Hvem arbeidet Breivik for» er spørsmålet, og svaret er vel ganske innlysende etterhvert.

Hvor er det toppolitikere, redaktører og medias eiere, etterretning, jurister og dommere møtes? Jo, i lukkede ordener. ABB har selv stått frem som Tempelridder, noe pressen totalt ikke ville nevne, de benektet til og med at ordenen eksisterte, på tross av at den har egen nettside. Så ABB jobbet på oppdrag for Tempelridderne, og så blir spørsmålet hvorfor. Det var nok flere grunner: redde Ap fra valgnederlag, gjøre nordmenn mer mottagelige for flyktninger, stoppe spredning og aksept av holdninger ABB frontet, øke omfanget av kontroll og overvåkningen, økte bevilgninger til PST, innskrenke våpenloven – konsolidering av makt med andre ord.

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
18. september 2016 21:37

Første falsk flagg terror kristenheten kjenner, mener mange var keiser Nero som brant Rom og sa de kristne hadde tent på. PST sjefen gikk sporenstreks ut etter utøyamassakren og sa at kristen fundamentalister er farlige for rikets sikkerhet.

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
19. september 2016 08:05

Keiser Nero sin tittel var «Pontifex Maximus,» som er tittelen til øverste leder i det hemmelige selskap Anders Behring Breivik, justisminister Amundsen, stortingspresident Thommesen, E tjeneste leder Grannhagen og HMK Harald tilhører: Frimureriet.

Tor Divel
Tor Divel
19. september 2016 13:00

Typisk, at man kommer på noe etter man har publisert noe. 22. juli var en militær operasjon. Tempelridderordenen er en militær orden, og er en del av frimurer-systemets mange ulike losjer. For 22. juli medførte også at «Norge» ble «presset» til deltakelse i Libya-krigen, som kun handlet om olje, gull og penge-kontroll. I tillegg endret politikerne, og ikke minst pressen, sin holdning i Palestina-Israel-konflikten, hvor nå støtten til Palestina er omtrent stilnet hen, mens sioniststaten Israel får mer positiv omtale, hvilket vi kan se i ulike kronikker og debattinnlegg. Dessuten begynner det nå også å bli økte budsjetter til forsvaret.

Og det norske folk lar seg villige (for-)lede…

Martin
Martin
19. september 2016 17:12

Jeg mener slike utsagn er betegnende, og jeg oppfatter dem som en slags psykisk bearbeiding/programmering av folks underbevissthet:

» – Selv ikke Stasi-Tyskland, som vi ikke vil sammenligne oss med, kunne ha stoppet ham.
Det eneste måtte ha vært en chip inne i folks hjerner.»

http://www.dagbladet.no/2011/07/25/nyheter/innenriks/terror/massedrap/anders_behring_breivik/17451571/

Martin
Martin
19. september 2016 17:16

Jeg noterer meg at Dagbladet har «pyntet» på sin artikkel fra den gang.
Det hun opprinnelig uttalte var følgende:
«”ikke en gang Stasi kunne ha oppdaget ham, skal vi oppdage slike måtte vi hatt en ”chip” inne i hodet, han har et
perfekt arisk utseende, Hitler ville hatt plakater av ham”.

Thor
Thor
26. september 2016 21:37

Rart at en høytstående frimurer besøkte gården til ABB to uker før aksjonen. En kan jo bare spekulere

Harald Tveita
Harald Tveita
28. september 2016 17:59

Jeg vet at ingen på bloggen kan svare på spørsmålet, men dersom Breivik jobbet for de hemmelige tjenestene, sitter han nå fengslet, eller er det ingen som soner for 22/7? Var den andre rettssaken der Breivik saksøkte staten pga soningsforholdene bare et ekstranummer etter hovedforestillingen? Så folk blir ført enda lengre bak lyset. Har noen tanker om dette?

Breivik smuglet våpen, og var på farlig oppdrag i Afrika. Det minner litt om to andre tøffinger, Moland og French.

Knut Berg
Knut Berg
27. januar 2017 20:26

Disse private mailene som ikke ble slettet av «gjerningsmannen»(?!), virker igrunn mistenkelige.

https://sites.google.com/site/breivikarkiv/dokumenter/massemorderens-private-e-poster

Ville det ikke vært naturlig å slette og dekativere slike epostkontoer før man går komplett bananas?

Knut Berg
Knut Berg
5. februar 2017 20:28

Herr Martinsen gir PST velfortjent pisk på pungen:

Knut Berg
Knut Berg
18. mars 2017 16:15

Kapper overtidsbetalte PST-agenter av hodene på kattene til folk og legger dem på dørtrappen deres for å true dem til taushet?

Idag publiserer vg (pluss) en ny serie om «høyreekstremister» (i den moderne betydningen av begrepet, ikke Stalins økenavn for sosialdemokrater/sofasosialister som var den opprinnelige meningen med begrepet).

http://pluss.vg.no/spesial/2017/det-hvite-raseriet/page/kristen-nasjonalisten

Nb: Ingen muslim gidder å oppsøke folk langt ute i gokk så den teorien er bare å avskrive med en gang.

Sitat fra vg:

«DA FIREBARNSMOREN Kjersti Margrethe Adelheid Gilje åpnet ytterdøren, så hun ned på dørmatten: En kanin med avskåret hode, med bena dandert rundt.

De neste ukene begynte kattene hennes å forsvinne, en etter en.

Om kveldene kom ukjente biler opp til det avsidesliggende huset hennes i utkanten av skogen i Sandnes, selv om stedet ikke er mulig å finne på GPS. Gjerne tre-fire biler samtidig, svære firehjulstrekkere som ble parkert bak låven og stående der, med lysene på.»

Dette lukter av arbeidsmetodene som PST brukte da de stalket (den gang samfunnsfiende nummer 1) Tore Tvedt, trakaserte utleierne hans og stod å ruset de store 4x4ene sine utenfor huset hvor han bodde mens de flomlyste opp husveggen med lyskasterne i de velutstyrte doningene. En helt ulevelig situasjon i lengden som førte til at Tvedt gang på gang måtte skifte bopel til han til slutt endte opp som beboer på en campingplass.

Man kan bare undre seg på hvor syk i hodet man må være for å jobbe i den norske «sikkerhetstjenesten».

Knut Berg
Knut Berg
25. mars 2017 18:51

– Jeg bråvåknet av at de slo i vinduet mitt, og skrek at de skulle sparke inn døren hvis jeg ikke åpnet, sier Tvedt til VG.

Gårdeier Audhild Østgård var vitne til at tre politibiler rullet inn på tunet i dag formiddag, med totalt fem politibetjenter.

– Det var en veldig lite pen opptreden. Jeg ble beordret inn i huset mitt. Da jeg sa at «dette er min eiendom», sa de at hadde retten på sin side, sier Østgård.

Audhild Østgård, som lar Tore Tvedt leie et lite hus på gården sin, sier hun ikke er tvil om at politirazziaen har sammenheng med kritikken Tvedt retter mot politiet i VG.

– Det som skjedde i dag, er bare en bekreftelse på at det Tvedt forteller i avisen er sant. Politiet har alltid gjort som de vil med ham, påstår Østgård.

– Alt er iscenesatt og tydelig timet. Det lyste av ansiktene deres. Det var en maktdemonstrasjon. Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier, så jeg er god på å observere menneskelig atferd, fortsetter hun.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/politiet-razzia-mot-gaarden-til-tore-tvedt-etter-antisemittiske-mailer/a/23956076/

Her ser vi altså at en fagperson på psykiatri uttale seg om kataktertrekkene til en flokk sosiopater dresset opp som «politi». Kanskje det var de samme sadistene som kappet hodene av kattene til Kjersti Margrethe?

2Q11
2Q11
16. juli 2017 00:44

At PST og de hemmelige tjenestene ikke skulle være klar over handlingene til denne mannen er umulig. At det til tross for dette selvfølgelige faktum er slik at Anders Behring Breivik aldri ble innkalt til avhør, og at de hemmelige tjenestene, PST og politiet i ettertid nekter å ha hatt ham på radaren, kan kun bety én ting. Han er en av dem.

Parker the Bowles, ABB= Andrew Berwick Bowles:
https://tyblog.wordpress.com/2016/10/05/227-a-uk-royal-ritual/

2Q11
2Q11
16. juli 2017 00:49
Sofia
Sofia
18. juli 2017 01:00

Det var helt tydelig at Breivik nøt anerkjennelse blant sine egne når han entret rettsalen i Oslo og fikk bukk og nikk fra både dommere og advokater, hvorav mange, hvis ikke de fleste av dem er medlemmer av diverse frimurerlosjer.. Han kom til sine egne og de tok godt imot ham. Bl.a. ved å unnlate å sende hans forklaringer direkte på radio-nett eller tv, selv om dette ville vært naturlig i en slik stor og alvorlig sak for nasjonen.. De var vel redd for at folket skulle gjennomskue skuespillet hvis ikke rettsaken og de implisertes forklaringer ble filtrert gjennom kollaboratører i mediene…
Det mest sannsynlige er at Breivik bare var en ‘patsy’ eller en falsk fronfigur for en aksjon som ble ledet av profesjonelle kriminelle innenfor de hemmelige tjenester med det formål å sikre det ulovlige norske regimet enda flere år med kriminalitet mot folket, selv om flere og flere nå våkner opp og innser at vi blir rævkjørt av en bande kriminelle uten noen egentlig forbindelse hverken til folket eller Grunnloven..

2Q11
2Q11
18. juli 2017 01:10

Hvis fagfolkene har rett i dette, betyr det at andre har vært på disse utenlandsreisene i ABBs navn, eller at det hele er falske påstander fra politiet og de hemmelige tjenestene. Hva virker mest sannsynlig?

Enig i at de to nevnte alternativene er mer sannsynlig enn det tredje; at den offisielle versjonen stemmer. Vi vet jo at det meste som kommer fra offisielle og offentlige kilder i disse spørsmålene er falske som Herodes. Hva da med det hemmelige Norge?
Ikke tro noe annet enn at stortingsfrimurerpresidenten går hånd i hånd med alle løwer i og utenfor stortinget:
– De hemmelige tjenestene her i landet har de siste årene ikke vært rammet av noen slike skandaler. Stortingets kontrollutvalg har riktignok funnet både saker og praksis å kritisere, men i den store sammenheng har dette vært som bagateller å regne.
Det kan selvsagt skyldes at kontrollen ikke er god nok, og at vi i mediene ikke gjør jobben vår. Like sannsynlig er det at det ikke er så mange grove overtramp å avsløre i de norske sikkerhetstjenestene.(haha)
https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Stortinget-nekter-a-svekke-kontrollen-med-de-hemmelige-tjenestene–Harald-Stanghelle–622958b.html

-Med svært begrensede ressurser har EOS-utvalget det tunge ansvaret med å passe på at de hemmelige tjenestene arbeider innenfor de grensene jussen og norske politikere setter. Utvalget får tilgang til hemmeligstemplet materiale som selv ikke Stortinget har tilgang på, og rapporterer på selvstendig grunnlag til de folkevalgte.
-For å bruke et litt uparlamentarisk språk, som sikkert hadde blitt klubbet ned i Stortingssalen: Stortingspresidenten, som fra før har frimurerordenens grad «høyst lysende salomos betrodde broder», fortjener en ny høythengende tittel: klossmajor for de hemmelige tjenestene.
http://www.dagbladet.no/kultur/stortingspresidenten-kan-fa-ny-tittelnbspklossmajor-for-de-hemmelige-tjenester/66634186

https://www.nrk.no/norge/eos-utvalget_-advokaten-har-ikke-blitt-ulovlig-overvaket-1.13600519

Operette hvor det lukter infiltrasjon lang vei:
https://no.m.wikipedia.org/wiki/Eldbj%C3%B8rg_L%C3%B8wer

Det lukter også Olav Thon (samme fødested, Ål) og dermed etter mine beregninger Jacob Rothschild, som samtidig er et naturlig svar på spørsmålet i hovedoverskriften på denne siden.

Jeg skal ikke plage dere med bildemontasjer nå, men sett gjerne opp deres egen hvor sammenligningen er mellom Eldbjørg Løwer og bilder av denne dama:
https://www.google.no/search?q=Charlotte+Henriette+de+Rothschild&prmd=inmv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2yLOpm5HVAhXsHpoKHSQEBkQQ_AUICSgB&biw=768&bih=1024#tbm=isch&q=charlotte+rothschild&imgrc=sQIoXCxqh2kzXM:

Overvåkingstips: sjekk særegen venstre munnvik og kinn..

2Q11
2Q11
19. juli 2017 01:36

Han er en av dem, løverothschtortingteigen.jpg: