Politimann kom kjørende i en stor bil til Utøy-kaia

Leiebilene fra AVIS parkert på Vålstua Gård.

Jeg har skrevet en god del om MS Thorbjørn, loggboka som ikke henger på greip i forhold til den offisielle forklaringen, og dette med den store varebilen fra Bislett Bilutleie.

En av hovedteoriene etter vitnemål rett før bombeeksplosjonen i regjeringskvartalet var at en uniformert mann satt seg i en brun bil. Dette ble senere glemt, for et annet vitne fortalte at den uniformerte mannen satt seg i en bil lignende Fiat Dobloen som politiet mener bombemannen dro fra gjerningstedet med. Vitnet forklarte at sjåføren (bombemannen) kjørte ut fra Hammersborg torg og mot kjøreretningen i Møllergata. Politiet lakk flere forklaringer i dagene som kom, men en av deres mest bastante påstander var at den antatte bombemannen var Anders Behring Breivik. De lakk noen overvåkningsbilder som etter påstandene fra politiet viste Anders Behring Breivik, men dette var en dårlig bløff. Ingen av bildene som politiet lakk til De presstituerte viser ABB. Det eneste vi ser er bilder av elendig kvalitet, og personen disse bildene viser kan være hvem som helst.

Her er Even Kleppens vitnemål. Han forteller at en mann i politiuniform kom kjørende ned til brygga i en stor bil.

http://www.aftenposten.no/norge/Slik-havnet-de-i-Skolestua-573402b.html

Even Kleppen (32), NF: 16.30 er jeg på landsiden. En stor bil kjører ned, og en mann i politiuniform går ut. Han hadde en stor koffert og gikk bord i ferga. Jeg så på ham, det var noe med ham. Hva, forsto jeg jo ikke. På Utøya, idet jeg går til Norsk Folkehjelps leir ved Skolestua, prater han og Mor Utøya sammen.

En Fiat Doblo er ingen stor bil, og slikt er ikke til å misforstå. Hvem kom så kjørende i en stor bil, var kledd i politiuniform, og bar på en stor koffert?

Bilen i forgrunnen, en Fiat Doblo fotografert på Vålstua på Åsta Øst, er ingen stor bil.
Bilen i forgrunnen, en Fiat Doblo fotografert på Vålstua på Åsta Øst, er ingen stor bil.

Helt nederst i artikkelen har de lagt ut en video fra Utøya, der den kvinnelige journalisten guider seerne med på en tur på øya, mens hun forklarer hva som skjedde på enkelte av stedene. Om teltplassen forteller hun ca. 1:10 ut i filmen at – Mange gjemte seg i teltene sine, og her var det veldig mange som også ble drept.

Til tross for at enkelte vitner har påstått dette, nemlig at mange ble skutt og drept i teltene, er dette feil. Adrian Pracon er et av vitnene som påstår det. Det er knapt noe av det han forteller som stemmer, ei heller dette. Leser man tiltalebeslutningen, nevnes ingen drap på teltplassen eller i teltene. Ingen ble skadeskutt i teltene heller.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
jan fjerstad
30. november 2016 03:45

Det som slår meg i ettertid er at han sitter å gliser og noterer og prøver å komme med noen meldinger og for meg virker handd helt fockusertog åverbevist på at han gjoorde det rette . vi har sett eksempler på samme caliber og han er nok mind controllert og g,h,b hadde ikke flaks hamn ble lurt av de samme folka som fikk vekk ghb og jens påståtte homosønn og neppe tilfeldig og kanskje el mest sannsynlig tok sistnevnte med seg kofferter som ikkke skulle kommme fram i lyset». jeg tror sixpensfyren og kompisen som høres ut som dramatisk asbjørnsen og mo story og mr prachon har roller m,flere!

jan fjerstad
2. januar 2017 03:31

Det forundrerr meg at ingen tenker over alt som gikk galt den forferdelige dagen og det bare fortsetter og det var det første vi våknet til i det nye året og det i Tyrkia . Jeg mener å huske å ha lest at Eskild og kapteinen dro da hadde E 2,3 kofferter og en laptop når de dro tunge og store kofferter . p,s trodde det fortsatt var straffbart å forlate noen i livsfare og skadde personer . Men det jeg lurer på er hvor og hvem flere som har eller har vært med i j , chr ,hauge , G, bbrundland og jessuittagenten Karl Evangs»M,K Ultra ? jeg er sikker på at det er i full vigør fortsatt , ikke tro noe annet , men en man før jeg ble født og før krigen var det faktisk en man som greide å samle 40 000 Nordmenn på sin side bare ved å prate med dem og Brockmann reiste landet rundt og pratet om jorbruksreform osv og de \ han ga ut et tidskrift som jeg fant etter min bestefar og han sa en gang noe sånt under stortingets trontale og sa » ærede president !det slår meg at disse trontalene er de samme! og det er og har iikke forandret seg særlig. bare Bastesen og noen få har banket i bordet til 5 kolonistene på tinget hvor 150 av 169 er medlem av europarådet bare det burde få en bjelle til å klinge til folk flest! jeg så netopp jærn erna ta fram en kvinnelig somalisk m Norsk statsborgerskap som et godt eksempel og med bukse og hodeplagg trumfet erna videre med å si at noen hadde ment hun skulle kle seg som kvinne ,men » hun har og¨så fått bemerkninger om hijaben sin! greit flink kvinne som erna sa en ordentlig kvinne med bukser på !Hva mener hun å trigge » ikke nordmenns vrede i hværtfall og på toppen av det hele dukker en gjeng som har fått beskjed om å ta i et tak av sin mufthi eller hva de kalte han om å ta i et tak i deres nye land ettersom de har fått i gang så mange nye menigheter og sto og ryddet frimurerlandsparken på frogner o,s,v . hallo jeg gikk gjennom grønnlands torg en gang for 1 år siden og når jeg kommer til slakter\kjøttmatbutikken ved enden ser jeg en rotte gå in og ut igjen i det jeg spør manen bak disken om at han har et problem og om jeg skal lukke døra så han kunne sjekke om det var flere og så han kunne få skadedyrkontrollen til å sjekke om alt var i orden osv , men fikk nei døra skulle stå oppe og jeg gikk videre gjennom bussterminalen og nå i jula så jeg det samme og jeg gikk in og fikkk samme svar og jeg sto dær og se på kompisen som snart er på størrelse med en puddel og de er flere og jeg viste folk hva jeg så og de så det også og ristet på hodet av mannen , men hadde jeg hatt tlf med meg tror jeg bestemt at jeg hadde ringt ! gjør det neste gang jeg er dær så jeg ser navnet på butikken. men denne mufftien kunne bedt eller tipset dem om å ta i et tak dær i gården også da! ja , ja veldig gode artikler Jostemikk,! Stå på om folk ikke har et åpent sinn og ikke tenker selv er det synd!